”Марш на жените” срещу Тръмп в много страни

С розови шапчици на главата, хиляди хора, сред които огромното мнозинство са жени, се стекоха към центъра на Вашингтон за да протестират срещу Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - ”Марш на жените” срещу Тръмп в много страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://link Гледайте!

В предаването на СКАТ днес от 10,30 часа Григор Лилов изнесе информация от сериозния "Ню Йорк таймс" относно броя и финансирането на тези женски протести - нищо общо с това, с което ни облъчват от обгрижваните медии.

не тези жени със смешните грозни шапки ги и страх от Тръмп, а хората, които стоят за тях - няма да могат да крадат и да си правят каквото поискат!

И за какво точно е този смешен, розов марш на тия женички. Ясно е, че зад тях са фирмите на соросчето, понеже се изплашиха от Тръмп, който не е послушко като смешния Обама.

Сигурно, защото Мелания и Иванка са едно много измъчени и онеправдани жени! Поне така като ги гледаме на пръв поглед, докарват на малтретирани... Подобни "протести" винаги са леко съмнителни, да не кажа "тежко" съмнителни. Приличат на едни сектантски движения, които се опитват да ни докарат всички до "съзнание за правата вяра"

Кучетата си лаят, керванът си върви.

Eistee е първия възпитан трол, пишещ във второ лице множествено число за непознати. Остава да напише, че е красива и умна и всичко си идва на мястото. Защо е в женски род - много е злобна!

Много инфантилно поведение и малоумни действия. Какво лошо има в думите на Г-н Тръмп - истински мъжкар с красива жена до себе си ! От злоба ли го правят , не е обяснимо.

горките, оказаха се в капана на собствената си "демокрация", ленивите артистични натури просто са се протягали мързеливо в денят на изборите, в същото време очуканите миньори фермери и тн бачкатори са пуснали по един глас за обещаната им промяна.

Статия от днес в New York Times: "Mилиардерът Джордж Сорос е в тясна връзка с повече от 50 'партнорски" джижения участвали в Женския марш във Вашингтон. Каква е връзката между най- големия донор на Хилъри Клинтън и Женския марш? Оказа се голяма!"

не се натискайте толкова г-н Тръмп да ви оправи, той оправя само хубавите - вижте Мелания. А вие ставате само за под бюрото на Бил /Клинтън/

Ще изкарат някой лев.

Eistee, която и да си или който и "розов" да си... Имаше по-горе един изключително смислен въпрос:"Срещу какво протестират тези жени? Кои права са им нарушени?!" Не знаехме, че в Америка се нарушават правата на жените, още повече чернокож и чернокожа им бяха "първо" семейство до преди дни?! Какъв им е проблема на тези крякащи и шумни без конкретен повод хора? Липса на внимание, или са добре платени клакьори на определена политическа класа?

Ами те правата си ги имат същите като при обама - защо сега протестират ? Никой не им е отнел нито едно право, Тръмп е президент от два дни ! Протестират, защото не е станало тяхното - не избраха килъри и съответно това води до нервни изблици на безпомощност, породени от несигурността от политиката на новият президент ! Който е твърдо за възраждането на Америка и частният бизнес и е против парите от хазната да отиват основно в хрантутници като бежанците и професионалните безработни, както и за налагането през медиите на морала на педалите и лесбийките ! Сложно ли е ?

Може ли някой да формулира срещу или за какво точно протестират жените? За всичко добро и срещу всичко лошо?

Човече, та те самите не знаят, как някой друг да каже ? Някой във фейсбук им е дал идея носят розови шапчици с ушички (ау колко сладурско) и да крякат и те започват в един хор ! Утре ако спре едната - спират и останалите ! Нито знаят защо протестират сега, нито ще разберат защо са спрели !

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

Какво общо има това със статията не е ясно, но относно "забележката" ти: А Вие господине/госпожо дали сте забелязали колко е разстоянието от САЩ до България? И че себестойността на барел шистов петрол е от 60 до 70USD?

Странна работа! Те сигурно искат президент да им е Килъри Клинтон. Чийто мъж гонеше стажантките из Белия дом и ги караше да му правят сви*ки. А това ако не е сексизъм и сексуално насилие, здраве му кажи! Ако наистина женорята искат това, нека протестират против арабските правителства и по-специално против Саудитска арабия!!! Все пак там мъжете имат право да ядат жените си. Но Саудитска арабия е важен партньор на Сащ и никой не протестира парадокс или не!? Та не разбирам какво искат от Тръмп, май са обидени от истините, които е казал!!!

За мен тия стават по-опасни и от мигрантите! С какво германските кобили се чувстват застрашени от Тръмп? Нямат ли си Меркелица, срещу която да протестират?! Ама не, за протест срещу Меркелица никой няма им бутне нещо в джоба!

Истинското нищожество винаги подозира другите, че тайно кътат неговите желания и винаги го гони параноята, че другите действат водени от сходни с неговите мотиви. Глупако, това не е текезесарска сбирка, на която ти и Курнелия да пеете руски песни с просълзени очи и по тази причина немските кобили са си останали в оборите. Жени, истински жени (може пък да не си виждал, като чета комплексарските ти мнения) са излезли на протест. И не само в Германия, а навсякъде, където има силно Гражданско общество. Тук да си видял някой да излезе да протестира? Те хората не излизат да протестират срещу малоумията на БСП, ти си се загрижил за немското селско стопанство... Доста би-полярно текат разсъжденията ти. Като протестират срещу Тръмп, значи искат Хилъри?! Тази глупост от къде ти дойде? Ти като протестираш срещу шамари, значи ли това, че искаш ритници? Доста семпло индивидче се извъди, но иначе се пъхаш във всяка политическа тема, нищо че не вдяваш за какво става дума.

Кухи лейки дал Господ. Но пък и има кой да ги организира и да плаща за тези "протестни походи". Ето това е злото, което трябва да се унищожи, а не заблудените кокошки.

Куха лейка сте вие, ако си мислите, че в развитите демокрации някой чака да му дадат пари, за да излезе на протест, когато свободите и правата му са застрашени. Вие ако бихте се задвижили само срещу заплащане, културните хора, щом регистрират опасност надигат глас. При това по най-различни поводи. И точно защото надигат глас, техните политици донякъде се съобразяват с тях. А ние тук мълчим като телета и помним по 5 минути и затова политиците се подиграват с нас и си вършат каквото щат. Защото който чака да му дадат някой лев за да стане и да защити собствените си права, доброволно се превръща в жертва - или на произвол или на манипулация (защото който дава парите със сигурност има други цели, извън защита на правата на въпросния индивид).

я стига бе, ти сам вярваш ли си?!!

НАЯСНО ЛИ СА КОГО ПОДКРЕПЯТ?! ИЗТРЕЩЯЛАТА ВОЕННОЛЮБКА-ЛЕСБИЙ.КА КИЛЪРИ?! А ТЯ ДАЛИ ИМА ДОБРО МНЕНИЕ ЗА ЖЕНИТЕ-ЛЮБОВНИЦИ НА БИЛ?!ИЛИ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА НЕГОВАТА ПОХОТ?! А БИЛ КАКВО МНЕНИЕ ИМА ЗА ЖЕНИТЕ,СЛЕД КАТО ОПОЗОРИ СЪПРУГАТА СИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ?!

Абе тъпак, това че съобщават, че протестите са организирани от женски организазции не значи, че протестират само жени. Не видя ли репортажите от протестите,

Да обясня и напомня все пак на простата групичка неграмотни малоумни тролове тук защо тези простести са особено важни с масовостта си. Тръмп сам, без подкрепата на Сената и Конгреса не може почти нищо съществено да направи. А депутатите и сенаторите са ИЗБОРНИ, тоест НАРОДЪТ, ХОРАТА ГИ ИЗБИРАТ ПО МЕСТА! Така че всеки от тях си прави сметката къде точно ще застане, защото след две или четири години ще трябва да застане пред хората и да поиска доерието и подкрепата им. Така че посланието на хората, на толкова много хора е много ясно и съвсем на време - към Тръмп и управлението му - "Внимавай какво и как правиш, защото ако не си вършиш работата и не работиш наистина за нас, за хората и държавата, не само ще гледаш втори мандат през крив макарон, но може и този мандат да е по-кратък, отколкото си мислиш...

националната гвардия ше го направи.... тръмп нема да си цапа ръцете с вас.

Хубаво им го обяснихте, но за представите на средностатистическия българин самата концепция на гражданското общество е трудна за схващане. За народ, който поколения наред се е спасявал поединично, в чието национално самосъзнание са впили корени поговорки като "всяка коза за свой крак", "преклонената главичка сабя не я сече" и т.н. конформистки и примиренчески парадигми, е трудно да се пребори с идеята, че всички заедно можем да постигнем неща, които по отделно са немислими. Не казвам, че ние българите сме зле. Просто нашият житейски опит ни е научил, че се оцелява по един начин, а англо-саксонските народи са се научили да оцеляват по друг - сплотени и непримирими. Може би е време да проявим гъвкавост и да научим нови техники?

Грешиш - " простести са особено важни с масовостта си..", не протести важни с това и как защитават някаква кауза. Тук не виждам кауза, излезе оная стара кранта Мадона и почна да псува - това ли е идея? А относно масовост - най масово е - стадо овце или прасета - много масово ,блеят и вървят където ги гонят.

Откриването на нови работни места не става с обещания, нито с това да придумаш или заплашиш един-двама ръководители на големи компании да не изграждат свои заводи извън Америка, а да ги направят или запазят в Америка, само за да натрупа още малко точки и овации към момента, просто защото става дума за икономика, макроикономика, финанси и ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ! Тоест, това силово в условията на пазарна икономика НЕ СТАВА! Със заплахи само не става, бизнесът и инвеститорите и инвестициите им търсят най-добрите условия и ако няма такива със сила и заплахи там, където има истинска демокрация и пазарна икономика НЕ СТАВА! Това са основни правила, прости неща, но очевдино не са за прости и неграмотни хора с примитивно мислене.

Тръмп е за запазване и откриване на нови работни места в щатите, и всички тия дето протестират са некакви хрантутници на социални, дето не щат да се върнат на работа.

Идиот, вторият по мащаби протест в Щадите след Вашингтон с половин милион протестиращи е в Бостън, бе тъпак. И знаеш ли с какво е известен Бостън и кои точно протестират там, бе кретен! Да ти светна, тъпоъгълник, там са ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ В АМЕРИКА И ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА, тоест това са предимно студенти и преподаватели, идиот неграмотен!

няма никакво значение някакъв си университет, сигурно са някакви мързеливци, които смятат да печелят чрез спекула.

В Шатите университетите са левичарски свърталища

Нещо май не си схванал точно КОЙ и точно ЗАЩО протестира. Но пък си демонстрирал отчайващата си неинформираност и невъзможността си да вадиш логически изводи пред всички в Интернет. Браво, моето момче.

Марш на курвите срещу ТРЪМП!

Идиот! Пълен идиот!

Е, хайде сега. Нито майка ти, нито сестра ти ще се дигнат до Щатите за да протестират. Затова нормални и интелигентни жени ги заместват.

Митко не е разкрил важна подробност - какво мисли за тези жени, разбирачът и видният американски политически деятел - Бил Клинтън? Жена му, въпреки вица, си остана един прост сенатор, а на американски е и лузър. Сега защо трябва да и четем мнението?

Мнението ви е като информираността ви - усеща се тежък интелектуален дефицит. Първо, "прост сенатор" е малоумна формулировка от индивид, който никога няма да стане дори конгресмен или дори да се доближи до конгреса, освен на екскурзия. Нещо гроздето е кисело, май? Той и Путин не стана нищо повече от един прост Президент на Русия, но целия Свят се съобразява с него. Второ - Хилъри беше 67-и държавен секретар на САЩ, беше и Първа дама и много други неща. Следва ли да се изказваш пренебрежително, само защото те мързи да се информираш?

Този свят съвсем полудя. Тези докато колеха деца и жени на Изток си бяха посипали пепел върху очите, сега за една дума и много обидени. Както и нашите, Генерала ги бил обидил, заплашил ги, че им е оставало една седмица .... и скимтят като гладни помияри...

Само като видя формулировка "клаха жени и деца" и веднага става ясно, че сте с ляв уклон. Коя точно жена и кое дете заклаха, имате ли данни. Че ми стана интересно. Те че се бъркат вечно по чуждите държави и са безскрупулни милитаристи е ясно. Но пък да са клали жени и деца? Тази тъпотия Партията-кърмилница ли ви я подшушна на ушенце?

там не са давали пари за протеста, питай Щерев , той знае как е , за което дават пари за него се протестира...

Тръмп е умен, докато всички комунистически мекерета са тъпи и жестоки

И понеже е много умен, обеща да построил стена на границах с Мексико и Мексико ще я плати (а мексиканците и президентът им са категорични, че не я искат и няма да платят за нея и го казаха в прав текст), а ... Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА, ЧЕ ИМА МНОГО ... ТУНЕЛИ НА ТАЗИ ГРАНИЦА, ПРЕЗ КОИТО МИНАВАТ И ХОРА, И НАРКОТИЦИ!!! Някой да е чул Тръмп да говори за това?

Защо не протестирате за правата на жените в С.Арабия,например,соросоидни отреоки?!

Ония маскираните ще въведат световен ред.Не лесбийките.

Тези с розовите шапчици дали знаят какво преживяха и преживяват жените в Ирак и Сирия, докато сем. Обама уважаваха жените? Ако Тръмп прекрати "въвеждането на демокрация" в други страни, съм склонна да му простя всякакви обиди, защото по-важно е да са живи децата ни, отколкото да ни уважават на думи.

...кои им е нарушил правата на тези патки ?...или това е армiaта на всички онези дето завиждат ..еи така просто по женски ,че не са на мястото на меланя ?..та те дори нямат идея за какво протестират ?!?...трамп от вчера е президент ...те овцете прости...днес вече протестират ?!?...да не говорим ,че зад организирането на тези протести стои онази марша шорош!...милярдите дето му бе позволено да "спечели"...сега са нужни за да се продалжи господството на естабилишманта !..за това са организирани тези протести с розовите шапцици ..! всичко е подготвяно отдавна в случаи ,че трамп спечели !...кога им ги ушиха бе ..кога им ги раздадоха и наи важното кои е на чело на "протеста "..?..коя организаця ?...от кого е финансирана ?...кои определи деня ,мястото и часа на шибаня розов протест на жените ?...ащо само на жените ?...има и маже ,които по едни или други причини не желаят трамп за президент ... тома шествие смарди от далеч !...само глупаците и наивниците го вземат за чиста монета !

Молете се и за България, че не виждам къде ще се побере народа от цяла България... Кой без мъж, кой жена му го оставила, кой детето му живее с жена, кой с мъж с мъж, навън никой не знае, как стоят нещата...Тяхната е лесна. Богата държава. Ще се справят, но тук, тук е проблема. А мнозина от народа живее зле. Не желае нито бсп , нито герб, защото са от едно и също котило, крадат та пушек се вдига. Там е проблема, там е заровена томахавката , в краденето, в краденето на нашите пари, парите на родителите ни, парите на мама и тати родителите, земите ни, в бг, в гърция... лихвоточки още неполучени, а много пари сме имали тогава, не само за жилище, а и за кола, 20 г. без лихви, и накрая за 300 лева на 20 хил.километра. Там е проблема. Парата на народа ни взеха всички политици, и през бай Тошововреме, не зная, зная че се ожениха през 1946 и един чувал с пари, не е шега работа, след 1989 също парите ни , къде са , в чии джоб са , КТБ ... , не били много, може да са и 5 лева, но са си наши, с честен , с пот на челото труд, а не крадени. А едно дребно нещо макар и с разрешение да вземеш и веднага си аут. Там ни е болното място, а не кой ще е на власт. Който и да е ни е все едно. Все ще се краде. Никой не може да ме убеди в обратното.

какъв сексизъм? като ги помпа човекът, всичките, до една, все пъшкат и охкат... все едно се мачат с килимите на тепавицата.

Конгресът чака със снайпера и Тръмп пада до края на годината.

За какво протестират? Имат ли някаква кауза? Не искат ли протекционизъм? Аз предлагам парада да се поведе от вече безработният Плевел!

Скоро тоя Тръмп със сламената перушанова коса ще яде големия израелски к...

Тръмпиии скоро ще ядеш хурката от Конгреса.

Това кога... непосредствено преди последният простестър в България да умре от глад, край кофата за смет или доста след? :)))))

изгоненият от унгария сорос вдига розова революция

А нашите ПУСИТА, дето си показваха пуситата и ци.ите пред Народното събрание, няма ли да протестират??? Пусите от всички страни, съединявайте се!!!

явно Сорос здравата се оръсил. При положение, че Тръмп му гарантира , че ще бъде съден за "национално предателство" и намеса в работата на други държави , например много ярък пример е Украйна. Сорос се надява да му се размине и финансира всякакви малоумни прояви срещу новоизбрания президент!

Тръмп е егати клоуна, срам за САЩ.

Плевнелиев е "гордост"?! Я само ги сложи един до друг и ще откриеш 100 очевидни разлики!!!

И кой им е нарушил правата, че да ги защитават?

"Пед...сти", сър...

какво да ги правиш жени

На Тръмп му давам да е президент до лятото и си отива.

До кое лято? На 2025 г. ли? :)))))

Тръмп е лек мъж нещо като жигуло, като сервитьор.

"ЖигУло". Добро утро, Щерита :)))))

или пожарнкар който се прави на мачо

Да, розовите шапчици са изключително показателни относно ... да ги наречем "особеностите" на участниците. :))))

Протест на хора ограничени, свеждащи живота си до булевардни клюки, не осъзнаващи че свалените от власт бяха най-големите терористи, че тяхната политика водеше до смърт и разруха къде ли не по света. Да, смяната трябваше да стане, но както винаги умните не афишират.... оставят простаците да носят розови шапчици.