Кунева: РБ е партньор и коректив във властта

Образованието, културата, здравеопазването и развитието на демокрацията са сред приоритетите на Реформаторския блок /РБ/.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: РБ е партньор и коректив във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Власта ще я видите вече през крив макарон.

Хора тая и тея покрай тая ми се повръща да ги гледам, измет.. Ама Герберите са по голямото, най-голямото зло, една истинска МутроМафия.

Тая продължава да си вярва, а всеки който и вярва е шизофреник

Hе ми говори за образование поне ти , такава каша направи умишлено в образованието , че трябва да мине цяло едно поколение за да се оправи ! Това че си човек на някого в България не върви , замълчи , зчезни и повече не се показвай в България , ще дойде по-кадърен и ще изчисти фекалиите които изпусна ! Всички от тази ваша ОПГ сте в Историята и хорта не ви искат да се появявате !

не разбират колко са НЕСЪСТОЯТЕЛНИ?!? Нямат капацитет, празнодумци пълни, взимащи желаното за реалност, без да извършват нито едно действие за да се реализира освен празнодумие!!! Уморихме се да ви слушаме, хайде разкарайте се по живо по здраво, че да не е със сопите!

Огън още четири дена! Единият почивен.

преди време ликвидира енергетиката. Сека довърши образованието, така, че на нея освен да отговаря за уличните кучета, всичко друго е много рисковано.

РБ беше съучастник, придаващ некаква легитимност на бандитската шайка герб, с претенции за проевропейската партия на България. Много жалко, ако това е европейското лице на политическия живот у нас! Европа очевидно губи тази територия и можем отново да благодарим на Германия за това. Тенк ю баби М. !

Тия долни душици още ли си вярват че ще влезнат в парламента .Големи са наглеци .УЖ ДО СЕГА УПРАВЯХА ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕТО Сега и е приоритет в новото НС. Но те повече няма да помиришат ПАРЛАМЕНТ.

р.б. е история. история, от която в никакъв случай не може да се черпи какъвто и да е добър пример. падението на нравите.

Абе на тая няма ли скоро да и тряснат прангите задето закри АЕЦ-а? Писна ми да и слушам общите приказки и да й гледам мазната, уж евро-загрижена физиономия!

Да ви коригират в полицията, соросоиди нещастни!

РБ е провал и мястото на всяка от партиите в него в извън парламента. А мястото на госпожа Кунева е в затвора.

Алчните задници. Заради такива като Лукарски, Москов и Зеленогорски няма десни избиратели! Кунева и Дани бой няма да ги коментирам.

Тези изобщо няма да влязат в следващия парламент!!!!!!

Нещастници, ще гниете в затвора! Коректив ли!!!

кунева и нейните партизани са до един за ЗАТВОРА! а не да ми обясняват какво е дясна, какво е лява политика! тази нацистка унищожи България и българите, за нея само СЪД и ЗАТВОР!!

Кунева е професионален кариерист - и метреса на всички силни на деня, като се почне с БКП като снаха на видния сатрап Иван Пръмов и се мине към службиците при НДСВ, Сергей Станишев и накрая ГЕРБ. РБ просто не съществува, и да видим сега къде ще свие ново "принципно" гнездо. Чувството й за срам, по което се отличаваме от безгръбначните, отдавна е оперирано в нея. На такива ли ще доверим и настоящето, и бъдещето си?

мъжки и женски ку.ви. РБ са най-гнусната част от т.н.политически елит след 1990.

Хайде друм! Поредната еднодневка в българската политика. Изберете ни, че без нас ще е по-лошо... Няма да ви изберем, ходете да сричате в някоя друга държава, в тая няма място за вас!

Кои сте, ти и тъпака Зеленгоро ??? А и ЛУКАВИЯ пардон !

Довиждане България на гражданите.

Тия в селото не ги искат, те попове се тъкмят да стават! За къде се готвят пак? Ама тоя път номерът им няма да мине при генерал Радев!!!

Кунева ще бъде и във следващите правителства, защото тя е представител на интересите на Световните монополи, които щ монтират някъде в Правителството. Тя контролира на място да не намалеят печалбите им, което най-напред става с подходящи закони.

Изкукунева! Пачавро мръсна кривоуста! Ти колко си долна!

Безспорна носителка на жълтата фанелка!

ТЕЗИ ДЕФОРМИРАХА ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАХА!!!

защо не се кротне и да си живее с откраднатото от толкова години

и този до нея със селския вид да ги няма повече, че съсипаха България от кражби и лъжи.

да прочете коментарите пък да се засрами най-после, но това нахално същество срам няма

Политически и морални трупове!

Кукунева-Пръмова никога повече няма да помирише правителството.

Да ви е честита народната любов!

и сега да поздравим Кунчето за довиждане с песента Кукавица.

РБ бе създаден от ДСБ и Гражданското обединение на Каражов!Те бяха и най-силното ядро и без тях РБ е пародия,група службогонци!ДСБ с Р.Кънев скъсаха с двуличната кукувица Кунева и Вълчев-спец по учителските седянки с Орешарски!Естествения лидер на десните е Кънев и той с ДСБ,както и Каражов с организацията си,по всяка вероятност ще направят истински десен блок с Да!България на Хр.Иванов.за налагане на истински реформи,полезни на народа!

Отиди на лекар, може да ти помогне. Всички тия лешояди, дето се опитват да живеят върху трупа на СДС вече са минало. Видяхме ги що за стока са - непродаваема.

Махай се продажна кукумавка.не мисли за власт а как ще се спасиш от "народната любов"мразена си и ще си получиш заслуженото!Бъди сигурна!

Цялата деформаторска пасмина с менгеле и кривата уста са за затвора там ви е мястото продажни крадливи тарикати .

пак не си разбрала.. вече сте АУТ от властта!

Така си мислиш ти.Винаги,за всичко ставам

Такова образование дето е един файтон хора и не може самостоятелно да добие представяне в парламента е много нахално да иска да въздейства на обществото ,което явно го отхвърля. Наглоста няма граници.

това недоразумение на бивши протестъри,които искат на всяка цена да управляват държавата, не бива повече да се допуска до властта, не може Р.Кънев да нарича премиера Бай Х.., не може да си мислят,че те са всичко за държавата, непристойни, некомпетентни и властолюбиви, голяма част от тях не си намериха партия и място в партията, нямаме нужда от такива недоразумения на природата-майка,вън веднага ...

Донякъде си прав, само дето Б..й Х..й е същата стока - клиентелистка партийка която гледа само да лапа. Като падне от власт ще я последва съдбата на НДСВ.

РБ е сбор от властолюбиви "лидери", говорещи общи приказки и симулиращи дейнот. Повтарят като развалени грамофони думата реформа, без дори да знаят какво, как, на каква цена и кога ще реформират. Кунева е шампион по безмислени изявления.

Ние сме си виновни, че ги търпим такива крадли като другарката-куреформаторка Кунева-Пръмова 28 години да ни определят съдбата на прошляци.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! кВИ СА ТИЯ БЕ????

как сме търпели такъв кретен две години да бъде в парламента

се стяга да става министър на здравеопазването или на МВР, пък може и на МНО. Изобщо не се наяде, да хванеш една тояга по да удряш без милост такава нахалница

малко и е бой, а за е..не не става вече

РБовете, след участието си във властта напълно загубиха чувството за реалност. Кога са мислили за хората, както твърди госпожа YES? Може, но нека уточни за кои хора. Ако Д. Вълчев е "дясното", изобщо не мога да си представя, че бих гласувал за тях. Провалът с делегираните бюджети на училищата го определя като голям свой успех, от което става ясно колко е разбира от средно образование. Предизвика най-голямата учителска стачка в историята ни, но пак иска да управлява. Очевидно с адвокатстване трудно се живее. Е, няма да стане, господа! Много се изложихте!

Какви 6%, останахте 6 човека, а парламент че гледате само по телевизора.

умрела работа търсят си ракета носител бат Боко ги носеше на шланга и той падна умекнъ