Борисов: Докато другите правят пленуми, ние градим

Ако проявим разум ще продължим да градим в България, каза пред журналисти министър-председателят в оставка Бойко Борисов в Айтос.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Докато другите правят пленуми, ние градим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грааааадиллл борисов килия и вдига цяла олелия...

В Мъглиж гледам стадион...нов на 3 километра от него в Тулово още един, но трябва да наблегнете на качеството а не на количеството.

Нали го виждаме с очите си, ненужни велоалеи, ненужни стадиони, скапани магистрали. През това време народа напуска България що бе Борисов? ЩОТО НЯМА РАБОТА! ЗА КЪФ МИ СА ТОГАВА ТИЯ СТРОЕЖ! ЕКОЛОГИЯТА НИКАКВА Я НЯМА, ВИК УСЛУГИТЕ СЪЩО ИЗОБЩО КРАДЕТЕ АМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ ХАХАХА АЙ СЯ ! МНОГО ТЕ БОЛИИИИИИИ НАЛИИИИИ?

Така градите че не остана един жив от твоите преателчета от едно време ама няма проблеми прост народ и такива управляващи.пак за теб че гласувам душицу

ТИКВАТА, тиква ли? Явно накрая ние сме тиквите дето като "коне с капаци" гласуваме

Не градите, плетете си здраво кошничката!

Ние градим и гребем с пълни шепи.Това е девиза на гроб.Изчезвайте не ви искаме градежа поправка грабежа.

Просто изчезни ЗАВИНАГИ !!!!!!

Каквото си изградил /най-вече магистрали/ след 2 дена започват да ги ремонтират.Всичко, каквото си мислиш, че си направил /да ти имам лъжливата уста/, всичко е за боклука.

Борисов: Докато другите правят пленуми, ние КРАДЕМ !

Той бил градил....да му изградят паметник на тоя, на края на двойката!

Абе махнете го тоя измислен "генерал"- пожарникар бе, до кога ще му гледаме простата физиономия бе, абе няма ли по умен човек в България за министър председател бе, та само простаци са във власта!

Какво да правиш като материала на политиците ни е такъв...некачествен като магистралите ни!

пада. пада защото крадеш и ползваш евтини материали и калпави майстори. ела си виш санирания блок, фактуриран по 30 000 лв. на апартамент. реално няма повече от 10 000 в санировка. дали къде са другите?!

КОЛКОТО ТИ СИ ГЕНЕРАЛ ТОЛКОВА И ТВОИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА СТРОИТЕЛИ ВСИЧКИ КАЛИНКИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ГОЛЕМИ УСТИ.

Никога повече ГЕРБ на власт, ако не желаете да правите ремонти , след ремонти на граденото от тях!!!

Какво гради бе нещастник....погледни си Цариградско шосе на какво прилича бе, ремонт след ремонт още след първата година на подменяне на настилката!

Абе, ГЕРБ! Вие как можахте толкова рано в неделя да си правите партийни сбирки?! Горкият Борисов беше тоооолкова сънен, че светът му беше черен. И избълва едни......За да ОБЕДИНИ народа! Лелеееее, както казва една колежка: в колкото и да стана, в 10 се събуждам!!!!

Да , да, градите- ДУПКИ!!!

6 килия

Спри най-сетне-непрекъснато се оплакваш и плюеш всичките си опоненти!Ама така не печелиш нищо, глупако!Това ти беше цялата управленска политика-и само се хвалеше като избрания от герб президент!

Спри най-сетне-непрекъснато се оплакваш и плюеш всичките си опоненти!Ама така не печелиш нищо, глупако!Това ти беше цялата управленска политика-и само се хвалеше като избрания от герб президент!

Човекът-ГЕРБ от снимката, символично овенчан от фотографа с герба на Република България, народен деятел на полит-цирковото изкуство, иска ПАК ТОЙ!

така и не разбра, че колкото повече плюе по бесепарите, толкова повече им вдига рейтинга!Както и никога няма да разбере, защо се издъни на изборите?! "Коварството" на БСП му било виновно?? А не безличната фигура на Цецка, издигната ЛИЧНО от него?! Затова и никоя от мижитурките около него не смее да му каже истината!

Едните правят пленуми, другите правят "Национални срещи"...Въпрос на терминология!

"Докато другите правят пленуми, ние крадем, защото може да ни е за последно."

боко не бълбай ругатни по партията бкп, която те създаде,даде ти и образование,от едно люпило сте.

Другите градят стабиност във всяко естество за народа си, Вие градихте задълбаване и рязане на ленти за щяло и нещяло. Разделение, мизерия и безумна корупция и връзкарство..........това е граденото от вас......

тоя комунист още се заблуждава че го мислим за мутра..... осра цялата държава.... най лошия матрял.

Тоя човек сигурно вече и сам не си вярва на клишетата и заучените фрази!

ББ става смешен МАНИАК,само се оправдава и хули БСП,а той е от същото котило

Най-обичам, когато някой започне да сравнява цените в България с останалите в Европа и не обелва зъб за заплати и пенсии. 100% демагог. Да четат фактите, да извадят да видят по румънските медии, да видят колко са цените в България, Полша, Румъния, Гърция, за метрото, магистрали и тогава да ги коментира.

Последното изречение цитат. Пропуснах "...". Извинете.

Градите офшорки.

"Илия килия"

Градил, само некачествени магистрали, които след една зима излизат в ремонт!

Какво правиш бе тикво, погледни си ремонта на Цариградско шосе, пукнатина до пукнатина.....ами магистралите ти и те съшите, на ремонта правиш ремонти....такава ви цялата направия в държавата, крадене на нашите данъци, за сметка на качеството!!!

Ам Борисуф обясно , градите какво? мизерия! айде. Сина ми е на 8 г. И мисля да го пращам в германия щото имах надеждата че нещата няма да стигнат до тук!

Едно и също вече Седем години. На който не му е омръзнало да го слуша още. Най-бедната държава в ЕС. МЪРТВА ИКОНОМ3КА И ЛАПАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ. На никой вече не му дреме за Фондовете, само на Тиквун му дреме. ЗАЩО ЛИ?

Откадр е попаднало толкова много оразие в Сириа произведено в БГ made in bulgeria

И купувате циганските гласове

политическият Елит си осигурява Власт! Затова сега Герб предизборно "плюе по противника си и налага свойте "успехи, вярвания, ценности" като вярвания и ценности на цялото Общество! ББ е заинтересован да си подсигури Господството като Легитимно и се "бори" да превърне собствения си светоглед в Общоприет...А още на времето Маркс е казал, че:"Чрез своята идеология, Господстващите представят своя Частен интерес за ВСЕОБЩ"...Но, Бг избирателите знаят,че същността на демократическия процес им гарантира свободата и в политически и в чисто индивидуален план. Когато бъдещето на народа, на държавата е несигурно и крие заплахи, възможността за Избор винаги може да бъде предоставена на някой Друг...

А бе бай хуй, нямали да се махнеш най-после бе?

ГРАДИЛ Илия килияааа, ГРАДИЛ Илия килияааа, ох аман, аман-зор-замаан :)))

Гинко Пружинко, хората градяха, а ти крадеше! А, и белот цакаше, и мач риташе и джипове караше !Бай Ставри те чака!

един саниран апаратамент ни струва 28000 лева - стиропор, боя и нови прозорци - яко крадене, бравос и този има сурат да се хвали

за какви комунисти говори ББ...ЧЕ ТО ОКОЛО НЕГО СА САМО КОМУНИСТИ,ЧЕ И С ПАРТИЙНИ КНИЖКИ.....САМИЯТ ТОЙ,БЕШЕ ЕДИН ОТ ПОСЛЕДНИТЕ,КОЙТО СИ ГИ ВЪРНАХА....АМА СИ МИСЛИ,ЧЕ ХОРАТА ЗАБРАВЯТ....ДА,АМА НЕ!!!!!

Тиквата проста, въобще да не си отваря устата за градежи и строежи, че след неговото второ и отново незавършило мандата си правителство, България е в неосъзнат апокалипсис. Нека да се сравним само за момент с Румъния и то в частта пътища, строежи и винетки. Там при три пъти по-дълга километрична мрежа, пътищата им се чистят перфектно, а при нас е пълна блокада и снежно бедствие. При тях годишната винетка е 28 евро, при нас щото сме по-отворени - 50 евро. При тях е електронна от години, при нас скоро няма да стане, защото се засягат много интереси и т.н. Но румънците дръпваха много напред защото имат работеща съдебна система и най-важното - не ги е управлявал досега олигофрен като Боко Мисълта.

"България е в неосъзнат апокалипсис", при управлението на БСП, начело с Жан Виденов беше в неосъзнат РАЙ! Пожелавам ти същия РАЙ и райска заплата от 3.33 Долара! Ай, на хаирлия!

ти наистина си цървул,и то голям....ама нищо,то трябва и такива като тебе,за миячи на чинии и тоалетни.....Ай,на хаирлия!

Благодарение на Борисов и Плевнелиев. В България има хора които се наричат българи само ако се плаща за това иначе са си обикновенни журналисти на хранилка. Живуркат си някъде я в САЩ, я в Германия. Децата им вече не знаят бъкел български, Но пишат небивалици

До цървула. Не знам как повече ти харесва да те наричат, цървул или галош, сам си реши. Щом при Жан си бил пенсионер, а сега при Боко рапона все още си жив, явно си бившо ченге или военен. И в двата случая си се пенсионирал на 50 години и вече 20 години си на хранилката на НОИ без да имаш грам принос към осигурителната система. При Жан може да си взимал 5$ пенсия, но за страната ни е имало перспектива и хората вярваха, че ще се случи нещо хубаво в бъдеще. 20 години по-късно надали има по-обезверени и опростачени хора в Европа от българите. Смея да кажа, че ако Боко беше начело на коя да е европейска страна, щеше да я чака същата съдба, сполетяла България и причината е кристално ясна - не може един необразован човек със съмнително психическо здраве да управлява една държава и нещата в нея да се случват за доброто на хората, НЕ СТАВА!

Тези журналсти защо изобщо се занимват с него? И кой му слага думите в устата? По-доре журналистите да ходят да проучват как така от едни 20-30 см сняг и температури, нормални за София през зимните месеци, зейна яма в Цариградско шосе, което беше затваряно за ремонт за много дълги периоди от време за последните 2 години. Та, вие от ГЕРБ и пригласници, градихте ли или яко крадохте, преструвайки се че градите?

портрет на тиквата е: абсолютен простак по рождение, никакво владеене на чужди езици, образование несъвместимо за премиер, мутра с бяла якичка, мнооого "беден", невероятен манипулатор и др. гласувай народе за него и герберастите?

махленска клюкарка,не му омръзна да сере глупости само,озлобял и освирепял без власт....

докато другите правят пленуми ние си плетем кошницата... след нас потоп