БСП предлага безлихвени жилищни заеми за млади семейства

БСП не се отказва от промяната в плоския данък, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП предлага безлихвени жилищни заеми за млади семейства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предлагане на кредити и инвестиции (link предлага кредити на физически лица и бизнеса трябва да се повиши производителността. Вие имате проект създаването на собствен бизнес? Вие искате да инвестират в недвижими имоти? Вие сте бъдещите бизнес лидери, самостоятелно изпълнител (и), титуляр (ите) на проект (и) дейност или индивид, нуждаещ се от готови пари или финансиране за справяне с проблема? Нуждаете се от пари за всичките ви нужди? Не се колебайте да се свържете с нас, защото ние можем да Ви предложим заем, за да отговарят на вашите нужди при скорост: link

Пълна глупост. Ако искате да бъдете леви, отменете плоския данък. Не само, че не трябва да се дават безлихвени жилищни кредити, а въобще жилищните и потребителските кредити трябва да бъдат или забранени, или с убийствени лихви, които да ги правят невъзможни. Човек като не може да си позволи нещо, налага си парцалите и не го купува. Жилищни и потребителски заеми вземат помиярите. Само.

БСП прави програми, а ГЕРБ изпълнява обещанията им от програмите. Защото едните могат да лъжат, но не могат да го направят. А другите хванат, че го направят. Аз ако съм на ГЕБР, просто ще взема програмата на БСП, ще я подпиша и ще я изпълня. С изключение набезлихвените кредити другите обещания са си ок. Но БСП не може да ги изпълни. Ще започне (уж) и след две години ще почнат сериозните трусове от некадърността им. Ако бях видял друго до сега, щях да се съмнявам. И ако го бях видял веднъж или два пъти само, пак щях да се съмнявам. Тези нямат мандат без разруха за страната и без пълни джобове за големите партийци! Но питам се защо им са на младите смейства безлихвени кредити, ако заплатите им нараснат два пъти повече от лихвите за жилище?! И защо им са безлихвени кредити, ако заплатите им при БСП стоят непомръднали с години. Ами те лихвите ще им дойдат по-изгодни, ако могат с лекота да си ги заработят, отколкото да получават нисли заплати или да не могат да си намерят работа, пък да плащат само главницата. Лихвата е всъщност малкият проблем! Лихвата е най-малкият проблем, когато се зададе 12% безработица и ниски заплати, както го докарват БСП. Аз лично с кеф си плащам лихвата, като имам сериозни приходи и почвам да се страхувам за главницата, когато БСП е в управлението. Аритметиката не е така сложна, но трикът на тези мошеници ще мине пред простаците, пред циганите... И като се затрупат с главница и с ниски доходи или без доходи, ще реват за нормална икономика белким им остане покрив над главата.

Тази въобще не ми се коментира ,питам се , защо ,когато говори не се погледне в огледало ,да се види какво представлява.

Другарят революционер мълчи кат дрът комунист. Не човек, а желязо, по-точно като стомана, достен сталинист...

Чрез култура, духовност и държавна грижа за икономиката ...точно това е рецептата за постигане на подобряване на благосъстоянието на хората... и какво значи никой на прага на бедността?! Ще бъдат взети пари от хората, които работят, за да бъдат дадени на някой, който и 1 час не работи на седмица... дано тези не дойдат на власт, защото тогава още 1 млн. ще се изнесат.

"От БСП предлагат освобождаване от лихви по кредит на младите хора при купуване на първо жилище до 100 000 лв" ЛИЦЕМЕРИ! Популизъм за неграмотници! Как БСП смята да накара банките да раздават пари, без да получават нещо отсреща? Планова икономика! Все едно БСП да обещят магазините да продават стока без надценка! Собственика на магацина купува стоката и я продава на същата цена, а разходите по персонал, наеми, ток, вода, застраховки си ги плаща той от джобето си, понеже БСП така са обещали на малоумниците си!

Лъжата за безлихвените кредити беше водеща в PR-а на Симеон. Сега и Сланинова я ползва. Интересно, коя ли банка ще раддава кредити без печалба????? Или са нарочили нова банка за фалиране, след като техни деца вземат "безлихвен"заем, или е поредната нагла лъжа от страна на Сланинова и &.

Ееех, и щи настане такъв живот!

Те и деца без пари ще им направят. Те клатят отзад цяла България вече 75 години. К'во остава тия млади неграмотници да излъжат. Като се знае, че последния набор, който хвана добро образование, е 74 - 75. След тях всичко е талаш. Единствено мога да кажа, че има златни изключения между тях.

Браво Минаващ, винаги съм те харесвал! Другарката Курнелия от собствената си банка ли или тези на олигарсите-свинари, дебелянковци и всякакви кремълски бандитски грабители ще раздава пачките? Бас фащам, че пак от народния джоб и от народния гръб ще бъде одрана поредната кожа.

столетницата требва да е натрупала доста пари! Щом предлага заеми..... Но знае се, че по традиция тя с чужда пита помен прави.

Преди 20 г.Световната банка предложи приватизация на България , като 75% от промишлеността и селото да се ликвидират.Жан Виденов не подписа, подписа Иван Костов.Клинтън предложи, България да даде въздушен коридор на американците срещу Сърбия.и ни приемат в НАТО. Виденов не подписа, подписа Иван Ктостов и България окървави ръцете си срещу съседа си. 2 800 невинни граждани убити, от които 480 деца.Хвърлени 37 000 бомби от които 12 000 обеднен уран, но уран.Жан Виденов не продаде Нефтохим на Газпром без пари. Продаде го Иван Костов. Русия, черз Руската банка на Кюлев, плати по 70 ДМ на студент, да скача и крещи , Кой не скача е червен. Скачаха, сдкачаха и се хванаха за палците когато започнаха да плащат десеторно по големи такси и наеми.Та това е истината за великия демократичен преход и великата революция, организирана от предателите на България

Пропуснал си ГЛАВНАТА роля на Политбюро и ДС , другарю. А,кажи кои са олигарсите и в кого са народните окрадени милиарди? Мязаш ми на добре угоено прасе от герговия свинарник....

Другарю Световната Банка предложи масова проватизация защото всички държавни предприятия бяха пред фалит и на дотации от държавата тоест наливаха изкарани пари в губещи браншове.А за да достигнат това положение се работеше на схемата с фирми на входа и изхода на предприятието.Така че не ми говори за БСП какви ангели са .Дай да погледнем кои успяха по градове да купят предприятията.Само бивши величия.

Другарят революционер мълчи кат дрът комунист. Не човек, а желязо, по-точно като стомана, достен сталинист...

Класическа фурнаджийска лопата - отказва се, не се отказва, отказва се, не се отказва... ДКМС ...

На дребни клиенти раздава ли кредити?

БСП да не открили банка !? Е чак толкова плиткоумни лъжи не очаквах. Не си ли мислят другарите, че обиждат интелигентността на избирателите. За толкова загубени ли имате хората ? НЕмам думи !!!

Корнелиьо, що значи това - да се източат банките отново ли, УЖ, че ще се дават безлихвени заеми на млади семейства? Много си нагла! Като те слушам, разбирам че си учила, не доучила, но пък имаш претенции да управляваш българите. Говориш врели-некипели - или си неграмотна, или подценяваш много народа.

Ей, алоооу БСП-то! Избрахме ви президента за да няма война. Никъде не сме казвали че сме ви повярвали обаче. Да, всичко това за което говорите е нужно. Че ще го направят група социалисти-милионери дълбоко ме съмнява!

Досега г-жа Лъжа какво обеща: Да прави деца Да направи бедните-богати Да не лъже и да не краде Да даде безлихвени кредити на младите Да даде големи пенсии Да даде много пари на децата Въпросът е: Тази кога ще спре да лъже?

Ще спре да лъже, когато се свършат баламите, които да ѝ вярват и да я избират. Без стадото промити мозъци тази е едно НИЩО И ПОЛОВИНА.

Не можах да разбера, банките ли ще го отпускат без лихви или Нинова със свой средства.Да попитав ,кой ще плаща лихвите

Байрактаров се закани, че ще сезира цацаратурата за далаверите на Курнелия, ама защо Цацата си мълчи все още?!?

На изборите тези трябва решително да се отвеят, така, че двама-трима само да влязат в парламента...

Кога България е цъфнала и вързала при управление на комунистите? При Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски? Що за наглец трябва да си, за да искаш отново властта, след като толкова пъти яко си се ос..ал? Че и акъл да даваш. Това само комунистите го могат....

ей, много нагли червени маймуни. та нали вие направихте хиперинфлацията, та нали вие изкупихте на безценица след това държавта, та нали вие откраднахте спестяванията и лихвоточките. иван костов циганина може и да се боядиса син прокарваше червена политика. вие откраднахте държавата с масова приватизация, а иван костов останалото с РМД. ей, то тва от комунист по-нагло същество няма. банда разбойници сте вие. ще ви видим сметката на изборите. добре,че президента наш човек, работи за ЦРУ.

Дургарката Нинова заяви, че ако вземат властта, няма да има българи които да живеят ПОД и НАД линията на БЕДНОСТТА !

Нито един българин над чертата на бедността! Освен лидерите на БСП....

БСП ще преизчисли пенсиите и при най-ниските това ще доведе до почти 20 процента увеличение, каза Нинова. 300 лв Х 20% =60 лв 300+60= 360 лв. В Гърция най ниската пенсия е 800 ЕВРО !

освен да лъже друго не може. да ходи да работи ли КУРнелия. те откраднаха лихвоточките на целия български народ, сега щяла безлихвени заеми да дава. абе червен маймун, дай-работа и нормални доходи, ние ще си спечелим пари. много долни са тва комунистите.

Това, за кредитите за младите семейства, обаче е яко. Стига държавата да не гарантира кредита. Само лихвите да плаща. И да има изискване семейството да работи в България. Да посмятаме. Ще стъпим на лихвите в момента. Те са между 3 и 4% Да приемем че е 4%. За по-просто приемаме кредит с постоянно погашение по главницата. На 100 хиляди, лихвата е 4 хил. годишно, или 333 лв. месечно. Долу-горе толкова е и наемът, ама за едностаен в София. А със стоте хилки ще си купиш доста по-голям апартамент. Освен това, лихвата намалява като стойност във времето. Има, обаче и главница. Ако приемем, че ще се изплаща 20 години, това е 5 хил. на година, или малко под 420 лв. на месец. Само, че банката трябва да одобри кредита. Което значи, младото семейство да покаже доходи. Поне едни 1200 лв. Което значи, че ще внасят като ДОД и осигуровки долу-горе, колкото им е държавната помощ за лихвата. Обаче, ще трябва да работят и ще трябва да са тук. Тази идея може да спре доста от младежите да емигрират.

Не мисля за 2-5 години, ако знаеш какво правиш на вън ги имаш парите :). А тук ставаш роб за 20.

По отношение на пенсиите - да, мизерни са! Минималната е около 160 лв. Ако някой не си е свършил работата около приватизацията и ликвидацията на мястото, където си работил, оставаш на минималната пенсия, нищо че си бачкал едни 40 години. Но те и тези, с "високите" пенсии не са за хвалба. Какво става, обаче, с единия милион "инвалиди", които също взимат пенсия? Кога ще ги връщат? Някой телкаджия за затвора няма ли да има?

Сега, явно не са го предали като хората, ама толкоз си могат! Идеята на БСП да премахне плоския данък, който въведоха те, е като цяло глупава. По-бедните ще плащат по-малко от сега, а богатите няма да плащат повече от сега. Отново ще се развихри сивата икономика и т.н. А парите в бюджета ще са по-малко от сега

Ха- хаааааа, нЕма такава бутафория! Заем без лихва - нЕма такова животно. Изконната идея на заема е лихвата (изключвам даването на пари на заем на роднини и близки приятели) и без нея да даваш нещо назаем напълно се обезмисля. Много популистко и лесно е да даваш чужди пари на безлихвен заем и да се биеш в гърдите. А младите семейства да се оправят както могат, като всички останали членове на обществото

Спри ДА ЛЪЖЕШ мааа.. я разкажи за далаверите в Булгартабак... и не се прави на ударена с мокър парцал..ГНУСНА ЗЛОБАРКА!

"БСП иска България да е суверенна, българските правителства да не търгуват националните интереси" Нинова, малко е късно след Лукойл и Белене

курнелия е прекрасна! ще дава безлихвени заеми!! може би първо ще национализира банките, щото сега са частни?! и плоският данък ще промени!1 за тези с над 10 000 лв доход 20 % данък! не казва обаче това годишен доход ли е . но най ми харесва това с мандатноста на депутатите! три мандата, и няма право на повече! с изключение на председателя на партията! курнелия си мисли че ще е като живдов 40 години първи пЪртиен и държавен ръководител!

Наслушах се и се нагледах на комунистически обещания. Стига толкова!

Не мога да ви се начудя на акъла. Кой, та кой ще плаща лихвите? Ами мултимилионерите от БСП, дето седят на първия ред на всеки пленум-Георги Гергов, Петър Кънев, Р.Овч, синчето на Добрев-Кирил. Какво е за тях това като разход!?

Как пък никой досега не се сети за тези добриниии?Добре, че е Корнелия, да ни светне,че ни чакат прекрасни времена.Остава само да я вземем на сериозно и готово!

Ааа, не е така! Сакскобурготски също обеща безлихвени кредити.:)))) ... и 800 дни!:)))

А кой ще ги дава тези кредити? Коя банка ще се навие? Сакскобурготски ще я съди за плагиатство и той обеща безлихвени кредити. А даде ли ги??? Курвелийка се е объркала нещо със средната класа. Курвелиьо, кокво е средна клака бе джанъм? - Работническа класа - всички които са на трудов договор. - Средна класа собственици на бизнес. - Висша класа - Аристокрацията. Класовото деление не е по доход, а по отношението към средствата за производство!!!

Е, и две категории с гарантирани доходи, вярно малко различни-пенсионерите и рентиерите.

Че лъжат е ясно, ама нека е малко по-интелигентно.

ЗА ЦИГАНЬОРИТЕ, ЩЕ ИМА ЛИ ТАКИВА ЗАЕМИ, Я СЕ УТОЧНИ! - ДА ЗНАЕМЕ, ДАЛИ ДА ТИ ОТРЕЖЕМЕ ГЛАВАТА ПИТАМ :)

Тая е същата вклинена от комунистите седесарка като дядо Болен.

забележете самият факт че нинова намира уж спасение на младите с кредити,а не с икономика говори ясно чии интереси обслужва на банките... къде са и децата е отговора ми..

А на запад можеш ли да си купиш нещо без да вземеш кредит от банката? Изплащаш докато имаш мензис, че и още барабар години. На запада който обожавате всичко е на кредит.

Ами да не се стимулират младите български семейства- Меркел нали е предпочела да се стимулира раждаемоста на новодошлите. Вместо да се приемат най- добрите идеи от различни партии за да се оправи България по- добре да се насърчават идеите на тъй наречените политици от Брюксел. Така далеко не се стига.

идеи, да пази господ от по-лошите

someone

ако мислят да борят демографската криза с това няма да стане. дори да го реализират, ще се възползват само някои млади хора, не всички, отделно тези които ще се възползват очаквам да имат максимум 1 дете, а това не решава демографската криза, трябва масово да има поне 3 деца в една двоика, но манталитета на българите не е такъв.

Икономиката на Бългаия е на евродотации. Милиардните вложения на българите в банките не правят вече пари. За 5 години от 6 процента лихвата върху влоговете е паднала на 0.6. процента. По ясен показател от това ....какво? Отворете си очите!

подмяната бе педали, като доиде бсп-то, ще разкрие далаверите на герб, след това герб на бсп-то, докато узреят новите партии , които ще изритат двупартииния модел

преди бе СДС и БСП. после НДСВ и БСП. сега ГЕРБ и БСП. колко от големите далавераджии са в затвора? колко министри или депутати са понесли отговорност за крабите? мутрите се изпотрепаха и останалите в момента контролират всичко - от време на време по някой показен разстрел да се припомня на стадото да не шава много-много и така.

Pablo iglesias, грешиш приятелю, идеята е да дойдат БСП-то на власт, да не би другите, които дойдат да им разкрият кражбите. За това БСП може да прави коалиция само с ДПС, защото са си исие. Всички останали малко или много, ще се мъчат да променят нещата, от което ще последва търсене на политици, злоупотребили с властта, а те са предимно в БСП и ДПС. Страхът при последните е огромен, за това са толкова зли и затова сътворяват маса ЛЪЖИ.

Коя банка ще раздава без лихва и от кога-да се организирам с отпуската заради опашката...

БСП предлага безлихвени жилищни заеми за млади семейства.....ЧУДЕСНО ,А ДАНО!!!

АМА НАДАЛИ! Втора КТБ ли се предвижда?

Какво значи млади? Живо ме интересува

това с безлихвените заеми за млади семейства е практика от години в Турция. там държавата пуска подобни кукички с цел да стимулира различни аспекти - примерно при второ дете детската градина е наполовина, при трето - безплатна. подобен трик е и с образованието... за разлика от тук - там Ердоган взима превантивни мерки срещу демогравския проблем - прави всичко по силите си за да накара хората да имат 3 деца. е вярно - протестите срещу тази му инициатива са много. доста жени не са съгласни да имат повече от едно дете - но за разлика от тук - там държавата не се интересува какво точно мислят поданиците и. ако не си съгласен - свободен си да протестираш. само дето губиш работата си(вероятноста да намериш нова е около нулата. евентуално започваш някакъв малък бизнес...). след това си принуден да напуснеш жилището си - няма от де да плащаш вноските. после и училището става скъпо...

На мюсюлманите не им трябват стимули за раждане! Там не са чували за контрацепция, а абортите им ги забранява религията! Така, че не ми ги хвали! Ние не сме в Азия! А Нинова за да пусне безлихвен заем, ще трябва пак да върне ергенския данък, как по друг начин ще стане! Нали знаете, че все някой плаща сметката?

Че то тоя данък си съществува и сега-безплатно здравеопазване, евтини детски заведения, безплатно училище,безплатни учебници...Всички плащат данъци, а ги ползват само тия, които имат деца.Така че...се същото.А това ,дето си го паписал, е тъпичко- никой не бива да принуждава когото и да било да се размножава. Напротив, у нас дори трябва да се вземат мерки срещу плоденето на циганите. Не ни трябвт много, а КАЧЕСТВЕНИ хора!ПОНЯЛ?!

не е зле да пообиколиш малко света. не само да стоищ и да повтаряш каквото някой ти е казал. доказано е че колкото е по образована женската част от дадена нация - толкова по малко раждат. та да се върна за турците - там нещата се променят и то с доста бързи темпове - ако преди 30 години едва 10% от браковете са свършвали с развод и то обикновено мъжете са изоставяли жените си, то в днешно време повече от половината бракове се разпадат. и именно жените са иницаторите на развода. за това и сега почна тази кампания на Ердоган срещу образованите жени. на него му трябват войници - а това означава момчета. ако жените продължават да не искат да раждат - държавата застрарява. вземи например Китай. там от миналата година разрешиха на семействата да имат второ дете. годините драконови мерки доведоха до застаряване на китайците. там даже направиха закон който задължава да посещаваш родителите си поне няколко пъти годишно. а по въпроса за циганите - липсата на друго занимание освен правенето на деца и пиенето е причината да се въдят кат хлебарки. не ме разбирайте погрешно. не дадох примера с Турция като положителен. това там е каквото бе някога при бай Тошо - докато танцуваш по свирката на власта - живуркаш някак. подсигуряват ти пари дето да ти дадат възможност да не ходиш гладен и гол. имаш някакво жилище. някаква работа... и всичко свършва в момента в който кажеш или направиш нещо. та се чудя дали БСП не искат да направят и у нас пак тая работа.

То хубаво, ама се пише "демограФски". Запомни!

В България отдавна за третото дете не се заплаща такса в детските градини.

В интервю по Нова Нинова обеща "БСП повече да не краде занапред"! Тази мома се държи вече като Министър Председател и планира как да разпределя порциите в Държавата (ако Доган ги одобри, де...) Такава наглост блика от "селската пръчка", че даже на нейните , дето ще ги отсвирва от Парламента, им се е завил свят...

Тая Корнелия е проста като галош. Що не вземе да каже тия лихви, като ги опростят, а те често са повече от главницата, кой ще ги плаща? Естествено, че всеки работещ с данъците си ще плаща по още един апартамент, само щото тия искат да спечелят изборите. Като преизчисли пенсиите, тия 20% от къде ще дойдат? Ако толкова мислеха за бедните, що въведоха плоския данък? Като бяха на власт преди няколко години, що се чешеха по мъдете и се чудиха кой сульо да сложат на важен пост????? Лъжат и мажат, жалко е, че има кой да им се връзва на лъжите. Колкото при предното си управление вдигнаха пенсиите, толкова и сега се канят да ги вдигат!!!

Не заеми - безплатни жилища да дават. Ако искат да надскочат "безплатното саниране" .

ОТ КЪДЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА РАДЕВ!

Е как откъде - хиляди пенсионери му дариха по 400 лв. (разбраха за това след известно време, но това не се брои)

Към "Те да кажат" Откъде взеха парите ли - нещата са прости - от вложителите в КТБ. Ще има още да вадят от тези пари, тепърва ще започват. С нашите пари по нашите глави. Болшевишки подход - от богатите ще се раздава на бедните.

Няма да има влогове с 10 процентна лихва. По време на Боковизма парите в банка спряха да правят пари.