Путин иска среща с Тръмп, но добре подготвена

Руският президент Владимир Путин е готов да се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп, но за организирането на срещата ще са необходими месеци, а не седмици.

Обратно в новината

Коментари - Путин иска среща с Тръмп, но добре подготвена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те американците не бързат-те имат пари

Дами и господа, Не се безпокоите за тези двамата... Те вече правят това, което е необходимо... Масовата публика като нас ще го разбере по-късно...след новото разпределение на света....

ПУТИН,Е РАЗУМЕН ПОЛИТИК,КОЙТО ЩЕ ИЗЧАКА ПЪРВИТЕ СТО ДНИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ТРЪМП!!!

Е МНОГО Е ГОТИН ТОЗИ ПЕСКОВ !!! ТИПИЧЕН РУСКИ АЛГАКОЛЬИК !! ВИНАГИ ГЛЕДА КАТО ТОКУ ЩО СЕ Е ИЗФУЛИЛ ОТ НЯКОЕ БУНИЩЕ !!!

Санкциите, санкциите ! Ко речи Доналд по тоз въпрос??? Лесно му беше на Вовачка да се перчи на чернокожия Обама. Сега му е ред на Вова да види в действия белите рижави как го могат !

Къци Вапцаров тука много млад изглежда на тази снимка.

Докъде се докара бай Тръмп - всички известни му отказаха да пеят на клетвата, та си покани мормонски хор...

стига бе. и онова 16 годишното дето спечелило второ място на конкурс и то ли му отказа... ба си резила :))) Уж щеше да има 1 млн, а се оказаха 250 000.. а на Обама преди имаше 2.2 млн народ.

Русия = СССР...

Нищо добро няма в политиката. от както съществува е нанесла само страдания на едни и благодетел на други. И САЩ и Русия си имат храненичета на политиците а в бг е направо политическо бунище.

От НАФТА Тръмп гони Мексико и вкарва Британия. Чао ЕС, Чао НАТО Англичаните имат 100 пъти по-голяма сметка там отколкото от прогнилите ЕС и НАТО.

Зависи кой казва, че ЕС и НАТО са гнили. Аз съм живял на много места в ЕС и мога да кажа, че българия макар част от тези системи не заслужава да бъде в тях но и за това има логика(разширяването на НАТО). Англия оговаря безмитен внос и износ на стоки с ЕС е това не е излизане от ЕС. Англия ако е баща на САЩ то европа е майка и макар да се плюват те са си един дол дренки и в нужда си помагат. За България никой не му дреме камо ли на Русия те си имат проблеми с икономиката и зависимоста на технологии. Природните ресурси са на прага на изчерпването след около 20г няма да ги има и Русия го разбира добре че след това няма с какво да се въоръжава и да подържа това ниво на армия а без нея ще фалира за една петилетка. Капитализма е гнила ябълка с червей но всичко останало е диктатура и анархия.

Ми ти твеа и правиш, плямпаш си квот си искаш! Ми плямпай си, но в твойто плмпане явно се изтъква безсилната ти злоба! Злобей самотнико сакатии, злобей, защото друго не ти остава. Надеждите ти за евроживот, и евроблагини са в канала и затъват с всеки изминал ден! А дано да доживееш до шенгенЯ и еврозоната, а да не каталясаш у чакалнята}:-))))

ти кога предаде родината си и стана руска к*рва като майка си?

Господа драскачи в ДИР-а, пак нещо не сте разбрали! Не Путин иска среща с Тръмп, а не отказва да се проведе среща, която обаче трябва да се подготви добре предварително! Явно не сте живяли и расли по времето на в-к "Работническо дело", където се учихме да четем новините между редовете! Ама то с тези управници какво изобщо можеш да научиш и да чуеш аслъ! Сега всичкият словесен речник на българина я има, я няма 300 - 400 думи, от които основните са: споко, ОК, кво праиш, аде бе и други такива полезни словосъчетания!

КАКВО СТАВА ? РЕГИОНАЛНАТА СИЛА ИЗБРА ПРЕЗИДЕНТ НА ГЛОБАЛНАТА СИЛА! ПУТИН Е МАЛЪК, НО ГОЛЯМ ГО ВАДИ...ХАХА

Мазника Путьо, почна да върти опашка пред господаря си .....НЕЩАСТНИК !!!

Много млриони даде демократическата партия на САЩ на световните медии. Като се започне от най-големите медийни манипулатори Си Ен Енр , Би Би Си, Ройтер и се стигне до Канал 1, Би Ти Ви и телевизията на малкия кон Европа. Включва се и Дир, Вести и т.н. НИКАКВА СРЕЩА НЕ ИСКА ПУТИН ! МАНИПУЛАТОРИТЕ КВИЧАТ ОТ СТРАХ, СЛЕД КАТО НЕ ИЗБРАХА ВОЕННОПРЕСТЪПНИЧКАТА И ОЛИГАРХ КЛИНТЪН

Путин е умно момче и няма да досажда преди Тръмп да им еб... майката вътре в Усата!?

-Докато аз успивам Тръмп,вие ще будалкате неговите министри и съветници че мислим да се изтегляме от Крим и Донбас - така ще ги излъжем да махнат санкциите.

фашайте пътя и на околовръстното хубавите места са заеха някои от вашите направиха вече сефтето

заеми си позата и идваме.

..без долни гащи ли?....

Изкарваш ти , миризливите си потуряци! Тъпел, на МЕН ми изкарват, а аз им плащам , улавяш ли разликата , и не за първи път ти го казвам! А ти моеш да се усираш колко си щеш, със смешните си ягодни слугинажи! ПошолНАХ дренки да береш и крави да пасеш, щот за друго не ставаш, пък и нема да те вземат!мбуухахаха

Това са те двете велики сили, едната може да се похвали единствено с най висок брутен вътрешен продукт в света, докато другата с най висок добив на нефт, газ, с най много армати, тополи, искандери, наркомани и алкохолици в света, поддържащи баланса на земята.

И най-много болни от СПИН в белия свят...в доста класации за номер 1:-)))

В Лондон пристигна първият товарен влак от Китай. Малка новина. Дреболия. Може би тази новина има предистория. На никой у нас не му прави впечатление, че Англия се откачи от композицията на Европейския съюз. И сега това. Товарен влак по релси от Китай директно в Лондон. През Русия, (да, през Русия!), Полша, Германия, Белгия, Франция, през Ламанша и в Лондон. Който разбира от география, ще разбере и малко нещо от геополитика. У нас Плевнелиев разказа как Оланд го потупва по рамото след Брекзит и го пита Какво ще правим сега, РОСЕНЕ?. Плевнелиев му отговорил с лозунг: "Трябва френско-немският локомотив на Европа да заработи на още по-силни обороти". В тази история има две-три скрити послания. Първо - ние разбираме какво става последни. Това е, защото сме глупави. А Плевнелиев е глупак, безспорно. И второ - това е и защото избираме или глупави хора да работят за нас, и/или избираме весели идиоти, които наистина вярват в лозунги. Трето - ако някой забележи какво става - просто му плесват една тупаница и му казват да гледа ПРАВАТА ЛИНИЯ. България е в политически (и журналистически) климактериум заради горните три причини.

Няма и анализиращи умове... Като твоя. Адмирации

Искаш да кажеш, че сега Англия става зависима от този влак и няма да просъществува без Русия и Китай...смешко си!? Значи акъла ти работи по схемата-Англия излезе от ЕС, за да не умре от глад се свързва с Китай и Русия и става техен съюзник срещу Щатите и Европа! А Тръмп е назначен от Путин и въобще Русия владее света и е най-големия производител на Боярешник...Ура другари!!!

фашайте пътя и на околовръстното хубавите места са заеха някои от вашите направиха вече сефтето

добре подговена е, ако путин си подготви повече вазелин.

на срещата ще бъде дискутирано и преселението на соросоидите в Сибир без връщане естествено за провеждане на трудова терапия

да даде внятен отговор защо путлерци хленчат за падане на санкциите, след като те им помагали на икономическото развитие ? Сигурно са мазохисти ?

може , хленченето е само в главата ти , ходи на лекар.

са обикаляли като кученца около американските компании и са им предлагали изгодни условия за инвестиране в путлеристан ?

Я сеги баба да ви "светне " яко!!! На езика на дипломацеета , тва баба ,означава че ръшите искат да му кажат :- Първо да съ приземи , да съ поосафери ,па тогива ша приказваме!?

путлер отчаяно се надява Тръмп да свали санкциите.Какво друго може да очаква от тази среща? Ако санкциите паднат -това надали ще помогме на скапаната рашанска икономика.И тогава ще е интересно къде Путлер ще посочи врагът на гламавите си поданници.Кой ще му е виновен за мизерията която настъпва в рашата.Как ще обясни минималната заплата от 120$

Фильо, "плосък си" ,кат филия със свинска мас и поръсена с шикер!?

Фульо марлятя,...памперса, де!

Сульо виж , че май пак си се насрал от емоции с Тръмп...той е свестен човек след като и той иска среща с Путин!

Ами иска среща с Путин да му нарита руската тъпа манерка, след което Путин ще се изтегли от Крим. Ха на бас!

Путя сега ще обясни на Дони задачите за първите 100 дни.А Дони ще се моли да не пускат записите с руските брънтии!

ДУКИ!!! Той да не пропусне да му честити курагурацията, па тогива..!

ВИЖДАМ, ЧЕ И ДИРА НЕ МУ ИЗНАСЯ ИСТИНИТЕ КОИТО ПИША, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ !!!! А ТЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ ОБИДЯТ, ТРЯБВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ГИ СВЕТНА, ЧЕ ОЩЕ СЛАГАМ ПРЕЗЕРВАТИВ А НЕ ПАМПЕРС, И ПИЯ 10 ГОДИШЕН БАЛАНТАЙ, А НЕ ТОВА КОЕТО МИ ПРЕПОРЪЧАТ, ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО МИ Е РОДИНА, И ИМАМ ДВЕ, ПОВТАРЯМ ДВЕ ПЕНСИИ, 320 БЪЛГАРСКА, И 1200 ФРАНКА ШВЕЙЦАРСКА !! ОСТАНАЛОТО Е ГЕН !!!!

ДИРа е насрал на твойте "истини" и на твойте драсканици, и още повече, ДИРа е насрал на самия тебе- тъпоръбестия чалгопитек! Така е били, и така ще бъде, ти винаги си бил - НИКОЙ , и такъв ще си останеш! Само не ми квичи , че си в ЕС и НАТО, защото и на тях не им пука за твойто съществуване! И изобщо, едвали на някой му е през чепаратия за твойто смешно самомнение!}:-)))))

Смени памперса, дебил дърт и тогава сядай на компа и ВИНОГИНА, нали....ха ха...

Може да слагаш и презерватив, насън, колкото и да ти е пенсията, тя не е критерий за умственият ти багаж....

Наборе, ти ракия , свинско и кисело зеле нямаш ли? .. Като те чета - явно нямаш!

Иска да предаде компромата с Руските проститутки и Тръмп ли? Или иска да му каже колко ще е лихвата върху заема който е взел от ВТБ?

Тръмп ни трябвало да има по-важни задачи за страната си, отколкото да вади Вовка от блатото.

Хубаво е, да се срещнат и да се разберат, само дано, това не е за сметка за Балканите. Иначе и двете държави дрънкат оръжия, които няма да използват едни срещу други, което ги подържа в добра форма, за сметка на останалия свят.

Мили дядо шорош не им отнемай грантовете ,не ги обрязвай те толкова си могат.

Руският президент ИСКА ... и Руският президент Е ГОТОВ ... Това май са две големи разлики, а?!?

Вова първо да си оправи кочината

Семантиката на слугинажа има нужда да неглижира Путин. Добре е,че на са написали,ЧЕ ПУТИН МОЛИ...

Как така иска да се среща . А не искал да се среща докато Тръмпи докаже че не е малоумен аха сега разбрах. И то кво излиза а бе Дира какво пишете вие.

Един корабокрушенец останал сам в лодката си беше изял гармошката и сапагите. Путин бърза, че на тях им остана да похапват само от голеееемите си ядрени запаси. наздраве, товарищ Путин. Шоуменът ще поизчака и ще те покани на среща със салтанати, както искаш. Само не бързай, имаш доста да изядеш - ракети, бомби, танкове. Дано и народът ти да те оцени правилно, като бащица, от чиято ръка се изхранва. Пфу.

А бе кога соросодебилите на Луната и на Сатурн . Не е ли време или след 29 дена и 5 часа. Тръмпи ги изпраща на тръц а Путин на пръц. Те и без това пишат и говорят с три букви . Да бързат да се изнасят от планетата Земя ,защото има и трета опция на иху

Бърза путю, тежат му санкциите, рашка говнашка фалира!

Хе-хе, китайците им го казаха в прав текст на тръмп обществото - никой не ви краде работните места, просто харчите прекалено много за войни: Nobody stealing your jobs, you spend too much on wars, Alibaba founder tells US

Руският президент Владимир Путин е готов да се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп....., Това заяви в интервю за Би Би Си говорителят на руския президент Дмитрий Песков... ....Путин иска среща с Тръмп..... Ето, така журналята от прогерберастко-еврогейският сайт Дир.бг, преиначават новините, толкова сте жалки, че даже и не ми се коментира....От вашето заглавие излиза, че Путин сън не го хваща и иска среща с Тръмп....Жалки се!!!

Още с началото на преврата в Украйна и западната агресия срещу Русия, в цяла Азия си задаваха един въпрос. Дали Русия ще отане вярна на своето обещание, че вече няма да си затваря очите за западното лицемерие и безобразията които вършат, че ще подкрепи Китай и заедно ще изградят един по-добър свят. И наистина Китай повярва и всякакви финансови атаки на Запада се спихнаха като спукан балон. Речите срещу Русия вече предизвикват не подигравка а съжаление към умствените възможности на подлогите. Сега ще е най-голямата грешка Русия отново да се довери на Запада и да предаде Китай. В момента в който си върне позициите Запада пак ще ги нападне!

Я да ви провокирам малка-че гледам че спите Тука 90 процента се радват -че и клуб симпатизанти на Тръмп правят --защото Тръмп щял да предаде поредния си съюзник-Украйна --щял да си прави алъш вериша с руските олигарси за сметка на Европа --можел ахвърли в устат на вълка всеки--НАТО -и договори до сега--нямали значение --Чудя се --дали Брекзита на Великобритания не развързва ръцете на САЩ и Руссия да поделят и смачкат Европа --щото тя е най лесна --като привлекат и Ероган разбира се --Европа енай лесна--защото не може да воюва идава жертви като арабите --тия олигарси умират от страх от Ал Багдади например и други такива --с Китай е сложно--може дастане грешка ида им ебе майката Та 90 процентарадващи се --очертава се по пимера на Крим --ТРУЦИЯ ДА си вземе Кърджали--Шумен-Разград--да-а-с референдум ималко кютек по турски -с ятаган и каиш и малко гюбек Казвате--в Крим имало руснаци -те какторешили --Вие дане мислите че турците --Ибрам-хасан-Сюлейман--в Кърджали се мислят за българи? И защо дасе предават на умиращ ЕС--когато Турция в момента епо велика и от България и от ЕС--вои войни--печели територии -За Турция ще застане Путин и Тръмп--точно както се развате сега че Крим го заебали какво ще правите -а? Де ятаган и нагайка де?

Светът вече е друг. От Тръмп се иска само да не започне ядрена война, а другото е история както се казва: Китай изпревари САЩ преди две години и вече е 1 в света. Произведената в азиатската държава продукция е за 17.6 трилиона долара, докато американците имат 17.4 трилиона долара. Китай изпревари САЩ като най-голям пазар. Китай отдавна изпревари САЩ по продажби на автомобили и зае първото място в света на този пазар. Китай изпревари САЩ при суперкомпютрите. Двaтa нaй-мoщни cyпepĸoмпютъpa в cвeтa ca ĸитaйcĸи, cъглacнo нoвия peйтинг Toп 500, пyблиĸyвaн нa вceĸи шecт мeceцa. Начело в 48-тa пopeд ĸлacaция ca ĸитaйcĸитe мaшини Ѕunwау ТаіhuLіght c пpoизвoдитeлнocт 93 пeтaфлoпa и Тіаnhе-2 c 33,9 пeтaфлoпa, ĸoитo oглaвявaxa и пpeдxoднoтo издaниe нa peйтингa. Tpeти e aмepиĸaнcĸият Тіtаn c пpoизвoдитeлнocт 17,6 пeтaфлoпa. Китай изпревари САЩ по средна класа.Тази година за първи път от Credit Suisse изчисляват, че броят на хората от средната класа в Китай е по-голям от този в САЩ съответно 109 милиона срещу 92 милиона души. Китай изпревари САЩ като най-голям вносител на суров петрол в света, което е кулминацията на огромната промяна на международните енергийни пазари в последното десетилетие, пише Financial Times. Данните на китайските митнически власти показаха, че покупките на суров петрол от чужбина са ударили нов връх от 7,4 млн. барела на ден, което е приблизително един на всеки 13 барела, консумирани в световен мащаб. Същевременно вносът на САЩ достигна 7,2 млн. барела на ден за периода.

Ако знаеш колко си зле човече. Добави сега брутен вътрешен продукт на глава от населението.

Аз нищо не разбрах, в какво е провокацията . . . За България доброто може да настъпи, ако Меркел си отиде и с нея и политиката на Германия, всичко да е в Германия и да се прекрати желаниято за "фоерверки" в ЕС. Да се прекрати тая стръв на "пълнене" ЕС с мигранти (бежанци и т.н) и испириране сблъсък ЖАДЪЛЖИТЕЛЕН между християни и мюсюлмани. Друго да се престане с тая лъжа, че бежанците са от Сирия, няма такива, основно са от Афганистан, Ирак, и т.н все страни дето НАТО влезе да "засажда" демокрация. (И нашата армия е в Афганистан - кво "засажда" - по скоро кокаин, отколкото демокрация). Друго да се спре тая политика на УНИЩОЖАВАНЕ икономиките на собствените си "приятели". Накратко казано - да има РАБОТА и в България . . . . . ето същото го каза и Тръмп - в разрушениет заводи да работят американци - сиреч ДАЙТЕ РАБОТА на хората, ане за да я намери, да си напусне страната МАСОВО. Емиграция е имало ще има, но с ТОНОВЕ и насила . . . . и тук няма нищо нито Путин, нито КГБ и не е необходимо човек да е рософил за да го види . . .

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ...

Да живее мира и дружбата между народите !

В действителност подготовката би могла да бъде много лесна. Отиват на срещата не като врагове, а като приятели с обще интереси. И добрите резултати идват от само себе си.

КАКВО СТАВА ? РЕГИОНАЛНАТА СИЛА ИЗБРА ПРЕЗИДЕНТ НА ГЛОБАЛНАТА СИЛА! ПУТИН Е МАЛЪК, НО ГОЛЯМ ГО ВАДИ...ХАХА

Абе отпадък ! Маймуняка ти подари черен вибратор , а? Продажна ,помашка проститутка си ти и нищо друго. Подобно на бившата ни плюнка, пардон президент, който не може жена си да оправи, а тръгнал да оправя държавата. Боклуците са си боклуци ! Беше фалшив комунист, сега си фалшив демократ. 27 г. лъга, но на власт в САЩ пристигна реален човек. Избирай си кофички за боклук, така или иначе си пълен аут Така е инджифф

Абе кво трябваше да стане на 20ти? Щото вече е 21-ви, пък аз продължавам да ви мразя с пълна сила

Значи доста ти е разнебитена халката щом 21вия не го усещаш.:)

Само за сведение: рубла/долар - 59.85, рубла/евро - 64.02, нефт - долар/барел - 55.40

Само за сведение рублата е със 100% златно покритие. Покупките на рубли са се увеличили неколкократно от Август, когато това стана ясно. Доходът на вложенията в рубли на запад са от 4-7% на години. ДЗоларовите вложения имат ръст нула. Аннадънмо кьопек потурнаков ?

ха ха, вие сте от един отбор с горния дебил, а не го знаете, баси дебилите

Съгласен, така е. Аз го пуснах по повод "слабата " рубла.

Абе, майната му на Путин и мизерната му държава, ама Тръмп има странни, икономически възгледи...Ако вземе, че сътвори търговска война с Япония, Корея, Канада,Китай, ЕС...Може да има сериозни последствия

Абе все си мисля че руснаците ще съжаляват че помогнаха на милярдер расист да дойде на власт. Сега празнуват ама не знам.

РУСНАЦИТЕ СНЯГ ЩЕ ЯДАТ, НО НИКОГА НЯМА ДА ПРОДАДАТ СВОЯ СУВЕРИНИТЕТ И НЕЗАВИСИМОСТ. ИМЕННО ПОРАДИ ТОВА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ТЯХ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЕЧНИ, НО ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНО НЕЕФЕКТИВНО. ВЕЛИЧИЕТО СИ РУСКИЯТ НАРОД Е ДОКАЗВАЛ НЕЕДНОКРАТНО И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ АЗ ДА ГО ПРАВЯ. ПРОЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА... ПРЕД ФОКС НЮЗ/ 16.01.17 г.

Знаеш колко мюсюлмани има само в Москва, каква тяхната раждаемост и каква е руската ?

Е, естествено че няма да има цветя и рози по пътя на Путин към Тръмп. Все пак Тръмп е МИЛИАРДЕР, и за разлика от нашите "демократични" милиардери не си е спечелил парите, като спал дълбок сън и сутринта . . оп една банка му дава кредит да купи Дипломатическия клуб или Кремиковци - вложил е или е използвал малко ум. Та Тръмп си е бинесмен и ще иска да има и за него (друг е въпроса, че за "него" означава САЩ, а щом ще има за САЩ, ще има и за него. При нас пък още по-различно, първо всичко за мен и нищо за държавата и второ - държавата да си плати, че аз съм взел) и вероятно ще си търси неговото. НО, вероятно няма да се стигне да се натискат "червените копчета", защото Обама не му стигна времето, а пък Хилари беше сложила пръст върху бутона . . . . . . Тя и Меркел се беше на ежила, и Орланд . . там един самолетонасач се мота окло Сирия, имаше новина като отиде, но го забравиха като се върна . . . И друго, Тръмп каза: " . Ако някой иска нещо и то не ни бърка (подбно), нека си го върши . . . " , което ще рече, че няма да пречи на Меркел да напълни ЕС с мюсюлмани . . . . малко като Чембърлейн . . и тогава не попречиха на Хитлер да прибере Чехия и тръгне към СССР . . . .