US сенатът утвърди силовите министри на Тръмп

Сенатът на САЩ утвърди генералите от запаса Джеймс Матис и Джон Кели за министри на отбраната и на вътрешната сигурност в правителството на президента Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - US сенатът утвърди силовите министри на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докъде се докара бай Тръмп - всички известни му отказаха да пеят на клетвата, та си покани мормонски хор...

добруджанския граматик,пиши на български.Не се прави на французин,добруджански цървулко.

МАД ДОГ МАТИС , не плазмодий ,дето не знае от коя страна се лови пушката, Никито Василев примерно !

Признавам,добруджанска граматика не съм учил в която в строежа на изречението не се слагат представки и трябва да се тълкува.

:))) Представката е част от думата, а не от изречението. Примери: РАЗпробивам, НЕДОоценявам, РАЗказвам, РАЗрязвам, ЗАминавам. И така нататък. Това са все представки.

Те ако им ги дадат - половината ще се открадне от Путин и компания, другата половина ще се похарчи за оръжие, а руснаците пак ще си пият разтвор за вана.

Защо си мислиш, че нещата са само черни и бели. Протестиращите защитават неолибералната политика на Обама - която както виждаш не носи нищо добро на света и особено на Европа. И която политика не се споделя от републиканците. Та затова протестират. Едва ли им дреме особено за Асад или за Крим.

Много му големи торбите под очите на тоз бе!

Ами военен - де ще се сети за ботокс и грим (като красивия жужко).

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКА!

Бога да благослови Доналд Тръмп, най- великият американски президент!

Остава един ден за кого? За новоизбрания президент да заведе генерал Деси на опера,щото след един ден ще се чуди от къде му падат на главата служебно правителство,еднолична власт,бързи и адекватни решения като държавен глава,отпор на къде,къде по-големи провокации от вътрешни и външни фактори,натиски от партията - майка,различни лобита,за постове,длъжности,клиентизъм... да изреждам ли още.И всичко върху един прощъпулник в политиката със казармен и военен манталитет.Ето го и първия сблъсък между президента и кака Курни,кой да назначава областните управители в близките дни.Тъй,че проблемите яхнаха льотчика и му остава един ден до кошмара.Ха сега иди седни на масата ,сипи си едно рядко добруджанско вино,нарежи си суха овча пъстърма и гледай умно.

А нашия орел Плевньо проблемите си ги създаваше сам. Даже Бат Сали би бил по-добър президент.

"Ха сега иди седни на масата ,сипи си едно рядко добруджанско вино,нарежи си суха овча пъстърма и гледай умно." Благодаря, това и ще направя. А за те възприема някой сериозно тук, поне се научи как се използват препинателните знаци. Къде и как се поставя запетая, има ли интервал след нея, няма ли. Такива подробности. Никой не обича невежа да му бистри политиката.

Не знам защо руснаците и русофилите се радваха толкова много на Тръмп. Ако тези назначения бяха направени преди 4 години, сега нямаше да има нито Асад, нито анексия на Крим. След месец-два със свещ ще си търсят Обама, ама няма да го намерят :)

Айде пак делене на русофили и русофоби! Термините филия (мания) и фобия са от речника на психопатологията....

хммм . не съм русофоб.фобия означава страх.аз не съм страхливец,а присмехулник.присмехулник на глупостта!

А стига бе, опасен си ей!

генерали от морската пехота.Били все на предната линия.Интересни ще са първите им интервюта.То в Сирия нямаше ли морски пехотинци? Във Ирак със сигурност има.

Абе, Тръмп не се е ли е обаждал скоро. Честно да ви кажа, откакто Борисов спре да разказва щуротии за себе си (от поредицата "Геройствата на Борисов и неговите чужди езици") в ефир, започнах да гледам шоуто на Слави. Много ми липсва черният хумор. Явно се пристрастих за 10 години.

Ами той Слави затова е опонент на Борисов, защото за 10 години хората тотално спряха да гледат него, всички гледаха шоуто на Борисов.

На аз съм казал,че Плевналиев е бил ястреб.Казаха го от БСП-то и подържащите ги анализатори,политолози и другите корифей.

и ся кво? и двамата не могат да траят путя.....а наще мурзилки овесиха носовете...мъкааа ))))

Остава ти един ден! :))))

И ако един ден е 12 часа, то до утре са 24. Само малко по точно- груба сметка

соросоидна мъка и посотянни мъка е заела мизерното сърчице на жалкия соросоид ама верно ли че соросоидите ще ги пратят в Белене Чува се че Радев с Путин са се разбрали ще ги пратят в лагер за превъзпитание в Сибир Малии соросоид в уранова мина

Също толкова вероятно колкото и ти да постигнеш нещо в кирливото си жалко съществуване..

траят, не траят, но с путин ще се пазарят. силово, по хамерикански, но по-добре така от глухата ядрена вещица хилъри. което е добре и за теб, ако не беше такъв злобар,осмислиш щеше да го осмислиш.

каи чесно? не се ли кефиш.?нали искахте Тръмп - готово,получихте го,но не по ваша рецепта. рашляци, освен че сте интриганти и получовеци сте и тъпички.И Света това го знае и винаги ке си прави гаргара с рашата,докато не поумнее - не,че има изгледи това да се случи.

Тотален провал!? Боже прибери си червените, тъпашки вересии! Путиноидите, очевидно смятат за успех катастрофата на "великая и непобедимая" совеЦка армия в Афганистан, която освен десетките хиляди избити ИЗОСТАВИ (!!!) 12 000 пленени пленени войника! Наложи се майки да направят обществена организация, която да преговаря с талибаните...

Да живееш 50 години назад във времето - закон номер едно при соросоидите. За теб войната в Афганистан още бушува, подготвя са XXIV конкрес на КПСС, Брежнев е в добро здраве и т.н.

Драги Луцифере, тези които осмиваш се оттеглиха след като видяха действителността- така постъпиха разумно. Дебилите които не схващат действителността са все още там.

И сега кво - Тръмп добър ли е ,или лош?

Зависи кой задава въпроса.

Прекрасно начало :)

Почна се.Един час след встъпването в длъжност на Тръмп, от сайта на Белия дом изчезнаха страниците за правата на ЛГБТ общностите и страницата за климатичните промени.

А бе гледам гледам на инагурацията всичко русо и бяло и нито едно с цвета на дъгата. Само Володя и генерал Радев липсваха да поведат хорото. Но да не униваме и това скоро ще стане . Няма кой да победи светлината радостта ,расъмването. Соросоидите в пеклото ша танцуват на чер с три букви.

valentor

кого ли ще хапне " Бясното куче " ?

ястреби,като нашия бивш президент Плевналиев.

По-внимателно с тези коментари че избухнах в смях и си разлях кафето.

На мен пък ми спря часовника.

Е какво смешно има в това? Виж какво става - Путин има да си спомня с умиление за Барак Обама с когото можеше да разговаря. Сега с този кютук Доналд Тръмп бял ден няма да види, една дума няма да може да му каже, ще види кон боб яде ли! Честито да му е - щото си мислеше че като го хвали значи ще му играе по свирката. Е да, ама не, както казваше Петко Бочаров, Бог да го прости!

..вече за мокра гарга!

И двамата са много добре приемани в обществото. Силен ход на Тръмп!

Нещо не виждам русофили в екипа на Тръмп. Жириновски още ли черпи със шампанско?

Аве моше тъпоръбесто, кой пък ти е казал че в администрацията на Тръмп трябва да има русофили или русофоби? От рано си се разквичал днес ,яано каруцата с хляба пак не е стигнала до колибата ти, и за тва квичиш на гладно!мбуухахаха

Че тоо, ние не сме и ги чакали!

Мястото на Барак Хюсеин Обама е в Гуантанамо. Не го затвори, както обеща. Затворете го там, до затварянето му!

Искаме администраторите на тато Тръмп да са като президентшата- млади и ..убави! Какви са тези дядки -военни администратори, бе?

Явно Тръмп се зае да сложи ред в превърналите се в кочинка силови структури и разузнавателни служби, щом навсякъде наслага военни от карирерата. Хленчещите соросоиди, обърнете внимание - така се процедира, когато искаш да свършиш работа. Когато искаш да правиш кални номера както по света, така и в собствения си дом - разчиташ на блюдолизците от дипломатическата кариерра, най-често отрочета на ЦРУ, и стигаш до дъното. Това за дъното питайте не кой да е, а бащицата ви Маккейн.

Матис е участвал в операция "Пустинна буря" в Персийския залив и в кампаниите в Афганистан и Ирак. И трите "операции" бяха тотален провал за САЩ! Защо тогава назначават един неудачник за министър?

Тотален провал ли се нарича прегазването на Ирак за 1 седмица? Помниш Садам в каква дупка се беше скрил,нали? Много проЗ народ пише тука бе, не всичко става за пропаганда!

можеше и за 1 ден- там нямаше нито армия, нито оръжие, нито съпротива....

Ти правиш ли разлика между човек, който дава нарежданията и човек, който (трябва да) ги изпълнява? Дори и началникът ти да даде погрешно нареждане, по погрешни причини и с погрешни мотиви, то добрият войник пак може да го изпълни добре. Това - по принцип! Мога да ти дам и конкретни примери, ако не схващаш. Включително и с Русия.

Предполагам, че по твойта логика дори и Хитлер да е давал грешни нареждания, то войниците му са могли да ги изпълнят добре. По- голяма простащина не бях чела, но от твоите коментари винаги струи тъй наречената мъдрост на полуинформирания- те са по- опасни и от въобще не информираните.

За военните си престъпления в Ирак, Буш и Блеър трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Най важната гаранция за добро управление на един президент е, да подбере в екипа си най правилните хора. За това е нужен природен усет. От това, с какви хора се огражда Тръмп си личи, че тоя притежава много добър усет за качествени жени и сътрудници. Едно добро начало е поставено.

Сигурно е само едно- след като нахраниха толкова много японци само с две риби, те никога няма да се откажат да имат назначени хора с инициалите JK- с други думи по японски вода, йероглифа на японците за Слънце е правоъгълник с преграда помежду- тоест два квадрата- е кажи го двама министри.