Депутат пита Цачева за снайперистите на клетвата на Радев

Депутатът от РБ Антони Тренчев е внесъл питане към председателя на парламента Цецка Цачева по чие нареждане е имало снайперисти на клетвата на Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Депутат пита Цачева за снайперистите на клетвата на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СБОГОМ РБ! СБОГОМ ГРОБ!

ЗДРАВЕЙ БСП!

Г-н Тенчев да се замисли ако има с какво защо спец. службите са взели такова решение. По всяка вероятност и те като българския народ имат 0% доверие на родните ни депутати.

Рзабра ли народе какви дрисльовци си вкарал да законотворстват???Тоя май от глава под различни шлифери е пропуснал реалността..Да паднеш от смях как такъв страхливец се репчи че ''защитава''България и хората когато от собствената си сянка се плаши..Поне е оставил името си в архивите на нс с тази ''докладна''което явно му е и била целта на глупостта

Нали трябва,да пазят-спънатия в устата от народната лИбоф?!...

"Депутат пита Цачева за снайперистите на клетвата на Радев" ........ И Цачева какво му отговаря?

Горкият!

това мъхестичкото не трябва много да се навежда, че из парламента бродят депесари...

То е пострадало вече. Иначе нямаше да го вземат на работа в парламента.

Този пък от къде се пръкна? Намери кога да се изходи, за първо и последно. Да ходи да си разхожда костюма в някое шоу, то щом в Лондон и Грмания не е изкласил, значи за нищо не става.

Ами с тоя тъп въпрос. Кой нормален човек би го задал. Още повече да е мъж. Още повече официално.

Ало! герберските недоносчета, оставяйте всичко ..... Тръм ви търси по телефона. А защо не и Черваната шапчица.

Йиии. Направо ме смая този въпрос. Ама как ли го е измислил. Много ми прилича на въпрос за подвеждане на гейове и нещастници побърканяци. За тях ще кажа, че това със снайперистите е нормално и така се прави. Правили са го за всички, дори за мутри спечелили изборите с незаконни средства.

Дето викат хората България е единствената държава, в която можеш да видиш Батман на Хелуин да играе кючек. А със сигурност е и единствената държава, където слабоумник с диплома от Сорос и костюм го командва дебел физкултурник с плосък мозък, който се прави на актьор от филма Кръстника.

Този Антони е един майчин син хихи, сукалче, и то депутатче стана, и то въпроси задава. Как пък един случаен няма в този парламент.

Охраната (НСО) си знае работата. Ако трябват снайперисти- ще ги сложи. Ама калинката не е забелязала, че по време на речта на Президента баба Цеца си прелистваше папките над главата му и не слушаше. Ама този Поредната " калинка" в оставка кацнала в Парламента , която иска да бъде забелязана. Само, че начина по който го прави, не му помага да заблести с ум. Въпросчето му е идентично на подсвиркванията на групата депутати по време на речта на новоизбрания Президент. Поведение на неспокоен и изплашен първокласник, т.е. на депутат на който се изплъзват депутатските място и заплата. Е Генерала ви успокои, след една седмица няма да ви плашат снайперисти , заседания и стоене в залите на Парламента. Браво на Президента- сложи ги веднага на място и им даде да разберат, че няма да позволи простащини. Хич не си е изпуснал нервите- просто така трябваше да реагира. Браво!!!!

Простотии сричани,като от първолак ли?!...

Е, сега за пореден път ще видим мандата на БСП, която винаги ни връща в начална позиция! И така цели 27 години.

Аре, джа туки - за да ме разбереш на майчиния ти език.

Тоя прилича на приятелката ми на оная работа.....

Ъъъ!

Ъъъ - н ... Мъън. Това е. Всички гербаджий и сие подлоги сте такива.

Тоя "безценен" селяндур ли са пазели с ОРЪЖИЯ бе АХМАЦИ, ГАДНИ??? СТРАХ от "народната обич", ще видим ДО КОГА???

Снежанке брадата, що не ходиш да се гръмнеш. Писна ми от налоумници и циркаджии. Аре взимайте си ненормалника от Банкя и изчезвайте от публичното пространство. Скоро Тръмп да ви е звънял?

Тръмп не, ама от ДАНС е наложително!

Цял мандат по гръб, а сега за три дни - два закона ... Е - ба си ПОЖАРНИКАРИТЕ !

Да си го кажем право в очи, пазеха го от Грамотността.

СБОГОМ РБ! СБОГОМ ГРОБ!

Оак щв си купят

Народните представители към днешна дата не се проверяват за оръжия Нормално, в затвора, ареста, лудницата се проверява за оръжие - огнестрелно и хладно. Дори и в трудовите лагери са ми разправяли за подобна процедура.

Малоумник пита Цачева за снайперистите на клетвата на Радев.

Kакво питаш?че той/тя цацчев не знае значението на думата снайоперист.

Абе поне да я пише правилно, щото като гледам какви неграмотни галфони има...

Особено, ако има мажоритарни избори и всякакви регионални дерибеи и техните гардове се подвизават из парламента", каза Тренчев Тоя Тренчев кой е? Кой го избра него или го назначиха от Партията ? Това да си прост не е лесно. Ако е мажоритарно избран, значи е лош. Ако е партийно назначен, да представлява хора пред които една дума не е казал и очите не са му видели даже, може. Значи не ги харесвам БСП и ДПС ама с такива опоненти като тоя, направо са златни. СРАМ!

го начукендрим на новоизбраната двойка, пардон тройка.

та ибът една бригада турчета строители по на няколко ракии

Не забелязвате ли, че лизачите на мутренски задници явно са свършили със сутрешното лизане и вече ги карат да се напъват да пишат. А то устата им още смърди на задник. Четохме ви тъпотиите 10 години. Вече никой не се интересува от мнението ви. Сега ще трябва да лижете задници по улиците и то за броени стотинки, не за постове.

метев,това твоя мисул ли е? ти путка мажчина защо не напишеш есе на темата: добре ли облизах гузут на борисофф,или някиж от парцалите наречени реформатори ,го облиза преди мен? или пук как се пускат смс-и да фалира банка,като ктб,напримет? я ако се е изсрал другарят борисофф,заминаваж,че чак тук мерише! тож обикновено наж вече се насира на избори! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Навремето такива като това педалче Антони/Я/ Тренчев/А/ в казармата ги биеха и ебяха докато станат горе-долу нормални хора....

Да, в казармата имаше нужда от секс/еване/, но чак Тренчев и ко . Облагодетелстваха се циганките, имаше и много хубави. С доста опит, повярвайте ми, знам го.

Нали не е имало изтребители. Тогава щеше да е сложно. Ама мутра военен самолет не кара и затова не ни останаха военни самолети за сметка на бронираните джипове.

Пълно е с червени тролове днес - новните лизачи на задника на Р.Радев. Военна диктатура да стане, пак ще са доволни, стига да не ги пипат тях. Боже пази България!!!

Аре, мишок еб.вай си чичото. Нещо друга не можеш ли да измислиш, освен дежурното изречение публикувано за двумилионен път. Аре, че умряхме от скука с тъпаци като вас.

А къде са били всъщност тия снайперисти? Предполагам, че не са били вътре в залата.

А аз предполагам, че са били там, където по принцип трябва да бъдат. На колко години си?

По-качествени и честни ще изберем от теб ! Напъвай се нищо ново няма да родиш освен да се окак

Тоя пикльо какво разбора от снайпери? Абсолютна мека китка.

Що не пита кака си Корнелия за снайперистите! Те, от БСП така влизат и излизат от парламента: със снайперисти и бели автобуси! За да се пазят ат народа!

Бойко е виновен. Накара гейовете и лелките да се изявяват като мъже. Тоя клоун само такива го влекат и не върви сред мъжете.

Някои хора все още не могат да разберат, че генът ни е такъв, че в България никога няма да се толерира педерасията, колкото и някои със сбъркани гени да ни го налагат.

Поредната " калинка" в оставка кацнала в Парламента , която иска да бъде забелязана. Само, че начина по който го прави, не му помага да заблести с ум. Въпросчето му е идентично на подсвиркванията на групата депутати по време на речта на новоизбрания Президент. Поведение на неспокоен и изплашен първокласник, т.е. на депутат на който се изплъзват депутатските място и заплата. Е Генерала ви успокои, след една седмица няма да ви плашат снайперисти , заседания и стоене в залите на Парламента.

Меките китки винаги ги е било стах от дългите пушки, пък дори и със снайпер.

Ако това ще са нападките срещу Радев и опонентите му ще са разни мъжлета мишоци, спукана им е работата. Не си спомням Бойко да са го канили за интервю във френска телевизия или за вестник Билд. Абе никъде не са го канили освен в неговите телевизии, в Неговата държава.

ЗА Соросоидите- ПОСЛЕДЕН ВАЛС!

А какво да има, бе. Сигурно гей-парад или мутри с бронирани коли.

Соросоидите са в луда паника от встъпването на Тръмп!Защото тези дни Тръмп ще даде заповед всички соросоиди по света първо да им секнат паричките, второ да си платят за лудата кампания против него и оплюването му! А Реформаторски блок и ГЕРБ са точно соросоидни партии!

Алооо дИпутата,ти като си още прощапулник в политиката и не си неща наясно с някои недй недей да се излагаш.Винаги при такива държавни церемонии са се вземали такива превантивни мерки.Апропо, поведението на някои депутати в залата по време на речта, на г-л Радев потвърди нуждата от такива мерки.Разбра се, че сте способни на всичко за да го унижите и да го отстраните .Сега пък започнаха едни плюения по Радев, че всички сайтове на БГ има статии за генерала , които хвърлят помия върху му.Такъв организиран плювалник да сега не е имало.Всички български противници-соросоиди сте се организирали и не спирате да бълвате змии и гущери срешу вече встъпилия в длъжност Президент., но да знаете,че помията , ви се сипе в/у главите ви, змиите , и гущерите падат в пазвите ви, защото, който се е научил да лети, не може да пълзи, жалки дяволски изчадия!

Абе, Румен Радев добре им го каза при стъпването си в длъжност в народното събрание: "Остава ви една седмица.". Това е.

Писна ми от тази гейщина в политиката ни. Снайперисти винаги е имало в България на всякакви събития. На сградата на хотел Шераон в София се виждат много често. Видя се и при назначаването на Тръмп в Америка какво беше - 100 милиона са дадени за сигурност на церемонията. А тука някакво гейче иска обяснения, защото на тях все не им е ясно нищо, не си знаят мястото - знаят само да звънят по телефоните, да питат небивалици и да вдигат ръка за гласуване, когато някой друг тъпак им нареди.

ДО ТОЗИ-КАЖИ ГО НАПРАВО,ЧЕ Е ГЕЙ!!!

Този като го гледам съм сигурен, че си го слага отзад!

като чета какво си написал,съм сигурен, че си злобен путлераст- кремълски ибрикчия но не и българин.

Историята ще покаже. Залагам надежди за промяна. Надявам се на власт да не дойдат хора с про руски, както и с про американски идеали. Тръм ясно каза- повече пари за охрана, а ние сме онези които не дават повече пари за охрана. Ние оставаме в позиция ела вълчо изяж ме.

"Питане към смешника Тренчев 21.01.2017 03:00   ( нерегистриран ) г-н АнтониТренчев от ДБГ-РБ,когато др.Бойко Борисов влиза в Парламента с четирима въоръжени гавази офицери от НСО,защо не се обърнахте към др.Цецка Цачева.Сретан Йосич да не е български депутат ,че такава охрана за страхливият Бойко ,даже в НС. "

И Борисов и Радев са пазени както се полага на марионетки на ония КОЙ!

Това е невероятно, този човек изобщо усеща ли се, ама едва ли ...депутат в парламента се страхува от "всякакви регионални дерибеи и техните..." . Що за страхливец е този избранник, мамин душко, за това си в парламента , да няма такива дерибеи на първо място, на второ ако има не бъзливо да се страхуваш от тях, а да се справиш! с тях още по-малко да говориш за съществуването им като нещо неотменимо и неизбежно в Родината ти. Боже Господи.

Е, как защо е имало снайперисти на клетвата?! За да пазят Фатмаков от " народната любов"...

Ти като си народна любов смазка взе ли си, и защо не си бил в залата?

Глупаков, това е българския президент генерал Румен Радев. Запомни, ГЕНЕРАЛ, не ирландска пастирка.

Малко, но необходимо уточнение - Радев вече не е генерал, а най-обикновен другар! Под крилото на Партията наша и под опеката на Трите каки...

АХ, тия наши крехки, боязлизи мъжленца...Стряскат се даже нощем, като захъркат.