Фенове основаха Европейско Тръмп Общество в София

В София беше сформирано Европейско Тръмп Общество в деня, когато 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп положи клетва във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Фенове основаха Европейско Тръмп Общество в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е!?!?.... Къде е сега това "Общество" и "интелектуалците" дето го учредиха?! Искам да им видя физиономиите.

Надяват се и те на някой долар, че рублите свършиха... Ама Тръмп и за стотинка няма да ги бръсне такива лизачи. И без тях му е добре. Даже без тях ще му е по-добре!

Човекът е на заплата в БАН - жив да го ожалиш...ако не са проектите на разни фондации.

Тяи до един са руски мекерета на заплата при Путьо.

Цялата проруска сволоч,се е набутала в "Обществото"...

Лупи е там,даже...

Кой финансира това общество, кому е нужно и колко ли облаги носи на своите учредители,?!!!!

Поздрави от ОБЩЕСТВО ТРЪМП В ЕВРОПА създадено на 9 ноември 2016 т от членове на Боянския клуб за подкрепа на българската държавност и нация, Дунавската академия "Свети Наум Охридски" и Общество ОРБАН, които първи в България, още на 10 ноември 2016 в самия ден на избора му, най-категорично обществено заявихме подкрепа за избора на американския народ и лично, чрез изборният му офис, а и допълнително чрез американското американското посолство, изпратихме поздравления до г-н Тръмп като новоизбран Президент на САЩ и официално го поканихме да посети България и Балканите, което веднага бе отразено подобаващо от медийния портал на българите в Чикаго. Ние сме общество на привърженици на налагането на политиката обявена от Доналд Тръмп за върховенство на националните принципи и интересите на средната класа, работещите, патриотичната интелигенция и офицерство в управлението на държавата за гарантиране просперитета, суверенитета и достойнството и на нациите ни в собствените ни държави в Европа. Общество Тръмп в Европа Това е официалната ФБ страница https://link

Много си назад, г-н архитекте. Нашето семейство каза ДА на г-н Тръмп още пролетта , след номинацията на републиканците и не смятаме, че трябва да осребрим своята прозорливост.

и ей така ,междодругото сте и за крепка дружба с др.Путлер ,както и за разпадане на ЕС(...собствените ни граници) както и за махане на Нато. Въобще са ви събрали една долна рублофилска ,предателска пасмина.

БРСДП (т.с.) и нейната борба срещу руските попълзновения спрямо България Официалните документи от ранната история на БРСДП (т.с.) (за чийто настоящ наследник се обявява една модерна лява партия) дават категорично и недвусмислено изцяло отрицателна оценка на руската политика спрямо България. Хронолически погледнато това изглежда така: - Руско-турската Освободителна война е опит от страна на Русия за създаване на българско княжество с надеждата, че то веднага ще се превърне в Руска губерния; - По време на Съединението на Княжество България и Източна Румелия именно Русия беше тази, която се обяви твърдо против Съединението. А когато то въпреки всичко бе извършено, Русия не само одобряваше, но и насърчаваше Сърбия да обяви война на България; - Във връзка със събитията около обявяването на независимостта на България партията на тесните социалисти с гордост отбелязва, че се е опълчила решително против тласването на България в железните прегръдки на руския абсолютизъм и е противопоставила своя могъщ протест на домогванията на реакционното славянофилство, което прикриваше завоевателните апетити на Русия; - Руското отношение спрямо Балканския съюз в навечерието на войните 1912/1913 е квалифхицирано по следния начин: Руският цар изпрати волове и рубли, но не на българските селяни, а на сръбските управници, за да заграбят Македония и да тласнат България в страшна катастрофа.

си направиха "общество".

Позитано 20 го финансира с пари от Москва,за Тръмо общество в БГ.Надеждата е нарциса Тръмп залят с комплименти от Путин да бъде по благосклонен към Русия. Ама Америка не е президентска република ! Сенаторите командват там !

а за обвиняващите в нагаждачество само ще посоча г-жа Свтлана Шаренкова - - тази дама е известна с последователната си политика за разведряване и мир, немислимо е да бъде поддръжник на Обама за да я обвиняваме после, че е нагаждач. Просто този акт е израз на тяхната линия на поведение, и то демонстрирана по достоен начин, открито

, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи: 1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти; 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба. 3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване. Ама си ги е бивало освободителите, а?!

Бива си ги "освободителите", да. Шпагина още стърчи в центъра на София...

Кой го финансира това общество? На гестапото дясната ръка, Лупи, Лингорски и Цаков. Със сигурност не е Сорос. Може да е някое Затворено общество или Русия за България. Знам ли?

Вересии господни изпъллзяха бързо,бързо за да хванат някой грант.

Събра се нова банда лизачи. Не се напъвайте Тръмп няма да раздава грантове като Сорос-Обама.

НЯМА! ДОКАРАХА БЪЛГАРИТЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. А ОКОЛО ПРОСЯЦИ НИКОЙ НЕ СЕ УСУКВА.

Ами приемете там Роско, Боко, Цура, те веднага ще се пребоядисат и ще се пуснат от черния бастун....

мда

Стараеш се, но е слабо! Няма да те призная за заместник...

А пък аз основавам фен комитет и фен клуб на Президента Румен Радев.

Новите гъзоблизци веднага се организираха около новия обект!

Гадни американски предатели, тръмпофили!

Сган, готова да лиже всеки силен диктатор ! Това е България, атлантици, сифилистици, тръмписти, путинисти, сталинисти, ленинисти,троцкисти, бакунисти, екзорсисти, живковисти, сатанисти, комунисти, социалисти, седесисти, националисти, николапетковисти, фашисти, марксисти, ционисти, будисти,чекисти, монархисти, всички за лудница или беломорканал. Психопатите нямат край. Тяхното име е лЕГИОН . Това е. Доктрината България --- никога няма да има. Айде сега, Тръмп общество . Доктринта - Тръмп. А къде оставихте ценностите на Шарли обществото бе, чада невинни ! А , къде оставихте шарли - ценостите ? Нали бяхте Шарлита ?

да се чудиш дали да се смееш дали да плачеш

Путлерастите в България се активизират. Хора, бдете!

Чудя се винаги ли е нужно да се увъртаме около някого, на когото нашата симпатия, така или иначе не му върши никаква работа. Това напомня донякъде на протестърите, които се продадоха изцяло за прокарването на американските идеи за развитието на българското общество и се превърнаха в съвременната форма на фанариотите от годините на нашето Възраждане. Нека се обединяваме около българските интереси, а фенове на Тръмп в Щатите си има достатъчно.

бг комунисти за един републиканец и това ако не е най-голямата хибридка

Верваме ви. Ама, аз само да попитам: Защо точно сега? Тръмп е успешен бизнесмен и милиардер не от един месец !? :)))

Супер! Само дето Лупи се е примъкнал там, търселки нова ниша за самоизява, а това опорочава изначалноидеята... Лупи, изчезни от там, за да се запиша!

абе защо не изгоните русофилите и техните подривни организации от българия ,че да станем наи после нормална европеиска държава! ето така разбирам аз истинските български патриоти,а не тези на болен лидеров и подобни!

Хе, хе, хе ... Мине се не мине и тези, които бяха до вчера в политиката пак се опитват да седнат на софрата. Поредните еврогейци ...

Като ги гледам кои са и се сещам за една наша поговорка.Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си.Този ще се окаже по голям боклук от колкото го възприемах. Самото присъствие на този мазник Цеков води до дълбоки размисли кой и как финансира Тръмп? Кой и как го избута за президент?

Доста смешничко и просташко е на база "Цеков" да търсите кой и как финансира Тръмп. Вие Тръм нито го разбирате, нито можете да говорите за него. УСПЕХ за Щатите.

Борислав Цеков е политически боклук и нагаждач.Неговата звезда изгря когато ближеше задника на царя,после когато той залезе,се опита посредством политическият иазтърсак ПП"Новото време" да се присламчи към ДПС и Доган.Оттам обаче му биха шута,и беше се скрил в дупката си,но сега явно е рещил че е време да изпълзи от нея и да се присламчи към новата вълна в международната политика-"тъпизма",пардон -тръмпизма,която се очаква да навлезе и у нашенско!

КАКВО е НАЙ-ГЛАВНОТО, което се е случило в България от 1989г до ДНЕС??? Малцина знаят. НЕ е грабежа на ВСИЧКИ богатства на народа, от до тогава "борците срещу фашизма и КАПИТАЛИЗМА", НЕ е унищожението на селското стопанство, НЕ е грабежа и унищожението на заводи и фабрики, Не е ИЗГОНВАНЕТО на два милиона българи по всички краища на света. НЕ Е. Горното е Следствието. Това, което се случи е че: 1/ "комунизмът" окончателно се утвърди в България, чрез най-гадните и най-крадливите си представители (де що е имало свястни хора комунисти и те са бастисани). 2/ "партии" и "партийки" и ""общества" се роят и са повече по брой и скорост от която и да е друга държава в света. Те са вече повече от броя на заводите и видове промишленост в страната. ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДАТ материал, чрез който намаляващото население на България да НЕ знае, да НЕ помни, да НЕ мисли, да НАМРАЗИ И ЗАБРАВИ, че НЯКОГА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, че живота тогава е БИЛ ДОБЪР, че Царство България е ПОДЛО И МРЪСНО и НЕЗАКОННО отменено от външни силил И АКО Г-Н ТРЪМП ПОНЕ признае това, защото НЕ тогавашният американски президент е искал това за България, това ще е НАЙ-ДОБРОТО, което този УВАЖАВАН от нас нов американски президент БИ МОГЪЛ да направи В ПОЛЗА с нищо незаслужено изстрадала България.

добре,защо да няма фенове на български политик,а на американския,които е сега надежда за полза на руснаците.защо не не изгоним русофилите и да им забранима да работят и живеят във българия!така ще станем първата нормална държава във европа,тези хора сеят само омраза и неприязън тук в българия и ни пречат!

Ние никога НЯМА да станем '' нормална '' ,а за '' първа нормална'' държава отдавна сме закъснели , докато има НЕГРАМОТНИЦИ като теб , които дори НЕ знаят , че ''българия'' се пише главно '' Б''! Кой си ти ,че ще гониш този или онзи ?! Ела да ме изгониш , че атдавна ме сърбят ръцете , а дали съм или не съм ''русофил '' си е лично моя работа !!!!! Г...пак !!!!

Колко си висок ти бе човек, можеш ли да четеш? Ми то това става. На всеки заминал си от глад, беднотия... русофил се "внасят" по няколко "бежанци", а други русофили напускат, защото "родолюбци" като теб не им дават и работа. Ако продължава така, МНОГО СКОРО, мечтата ти ще се сбъдне. Колкото до "първа страна" България ОТДАВНА е такава, с 5 века турско робство и един век комунистическо, ДРУГА такава няма. И по тази причина нямат и уроди като твоя милост, веднъж да изгони брата си защото бил русофил, ТОЕСТ МРАЗИ ГО, и втори път ДА МЪРСУВА с упрек, че този който искаш да изгониш сее омраза, която ТИ самият сееш. КОЙ СИ ТИ ДА ГОНИШ КОГОТО И ДА Е ОТ БЪЛГАРИЯ. ПРЕДАТЕЛ МРЪСЕН. А до господата от американското посолство, които повече от разбираемо четът тези коментарии:Уважавани предстабители, на тази велика страна, НЕ вярвайте на такива като този. Той до вчера Е БИЛ върло срещу вас; тъпкал е и е мразел всеки който е тачел и уважавал Щатите. Той и днес е СЪЩИЯТ. СПОРЕД ИНТЕРЕСА. ПРЕДАТЕЛ. Той не е само предател на българското, той е предател на всяка външна страна на която се кланя. НЕ ВСИЧКИ българи са такива, СЛАВА БОГУ повечето не са такива. Ако държите на България разчитайте на здравото в народа. БЛАГОДАРЯ.

Александър Томов щом е сред основателите нещата ще са о.к.

После Путин нека твърди, че не работи за Тръмп! Прави се оказаха и Обама и Росен Плевнелиев! Явно това е организацията на ордата тролове която всячески се стреми да вкара България в анархия и да я извади от ЕС и НАТО! Това е в интерес на Путин и Тръмп.

Светлана Шаренкова !!! ''162428 март 2013 год. Светлана Шаренкова получи орден "Дружба" - най-високото руско отличие за чужденци Автор Русия днес. Награждаването ми от Президента на Русия В.В. Путин с орден Дружба е един от най-важните мигове в моя живот, но и най-отговорните! Това е висока оценка за моята активност, но в същото време ме нарежда сред хората, които великият руски народ определя като заслужили неговото приятелство и уважение  каза Светлана Шаренкова, която повече от 15 години издава в. Русия днес-Россия сегодня''

Rekoh si, jia da vidija kakvi li puk "intelektualtzi" sa tezi i kato vidijah nijakolkoto imentza vsichko mi svetna ... oh che jalka kartinka! Shepa moshenitzi i nikakuvtzi (ako ima takava duma) na prehoda, bivshi chengeta i pishman "biznesmeni" ... reshili da stanat trubachi na mesijata dijado vi Trump - i toi edin super-mochenik, ama dosta po na edro ot tijah! Ti da vidish :-) ... Ligite im chak potekli :-)!

където е лупи, там има само скръб и провал. Надявам се да им ритнат столчето без забавяне. Сашо, Томов, НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСТИМ.

Бравост! Курбанджиите си направиха фен клуб. Начело с дъртия курбанджия Иван Искров, журналисти ,социолози и други ненаяли се "лица"...

Капиталистическото ДКМС да си върже една червена връзка! :)))

wow тея Ентелектуалци взривиха тъпомера

доста прилича на вечеринка в старчески дом

точно, удари в десиятката, браво, така е :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изпълняват поредната заповед на путлерасткото посолство.

но това е пак тоя, основателя на България без граждани на кунева ..

Ба'х, ма'му и мечка! Тея коги фанаха на Тръмпа пръдняка коги го боядишаха в зелено! Ееиийй нема отърване от мераклии за "цицка"!

Путлер е наредил на подлогите си да се подмазват на Тръмп!!

Типичното за комунистите оглавяване. В случая три познати руски мекерета единият е министър от комунистическо време, шефката на българо -руската дружба и третияти/цеков/ активист по линия на синода , филиал на руските служби, оглавяват и почват да представляват Тръмп и САЩ. Типично руско червена уйдурма, навремето разбойници и шумкари представляваха пролетариата , после децата им се представяха за всичко от демократи до производители на мед като представители на българо китайското дружество за търговия с мед. Все същите номера .

Абе тва добре, ама к'во правят тия комуняги в Тръмп Обществото?

Това са изпаднали от политическата хранилка неудачници,които разчитат на грантове по тази нова линия.

Прав сте колега, ако има кой да им пусне някой цент, де.

Ужас! Вълкът Лупи - Кремиковеца, първата дама на Русия в България- Шаренката и царския шут, заедно се събрали, за да лъскат подметките на американския президент! Направо не е за вярване на какво е готова българската политическа уайка......

Интересно тези "фенове" какво, ще папкат, ако Тръмп наистина обърне тренда и се захване с това, което наистина е проблема за САЩ : NIRP Umbrella NIRPUmbrella US Government Debt Bush inauguration: $5.6 trillion Obama inauguration: $10 trillion Trump inauguration: $19.8 trillion link/dJNNmUu4Iv 8:54 PM - 17 Jan 2017

100% алчност на комунистчетата. Да видиш червения Борислав Цеков с ментор Петко Симеонов, "добрият вълк Лупи" и група млекопитаещи мляко с ягодов цвят, гледащи с отворена уста, поражда неистово цвилене от смях ако не беше преди това жалка гледка. Как се превежда "фен" на руски език? за да го изписваме по- правилно, де. Щом тия станаха "фенове" какво ли остава за другите комундета?! Направо цепят мрака! Едно време тия същите станаха първи монархисти, после се оказаха "ново време", после направо ни разкъртват с безкрайно предана русофилщина, а днес първи "фенове " на Тръмп. ЕЙ, ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ, НЕ ОСТАВИХТЕ МИВКИ ЗА КЪРТЕНЕ БРЕ!

Фенове,ще рече чикиджии на чист българск. Тя рибата в морето а тия чикиджии слагат тигана. Така цитираните фенове-чикиджии са изявени рушители до каквото се доближат а при докосване направо се взривява.

За един преател питам.