Сблъсъци и арести във Вашингтон на президентската клетва

Най-малко 90 души са задържани, а поне 2-ма полицаи са ранени при ожесточени сблъсъци на протестите във Вашингтон срещу новия президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци и арести във Вашингтон на президентската клетва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, това службата, като те натисне и няма мърдане. Все пак сметки има за плащане, а? Първо Ердогна стана приятел, сега законното правителство на САЩ... Какво е следващото? "Саудитска Арабия не са толкова лоши всъщност", а? :)))

Ядрото на протеста беше основно от анархисти, които трошаха магазини бутаха контейнери с боклук и палеха коли и всякакви незаконно пребиваващи на територията на САЩ гмеч

По Евроком в 12 часа съобщиха, че в изстъпленията са участвали около 500 облечени в черно човека, като полицията е арестувала 230 от тях! Че на вандалите ще се повдигнат незабавно обвинения за разрушаване на чуждо имущество и противо поставяне с камъни и палки на полицейските сили! Имало и 6 ранени полицаи! Е в това да се вгледат нашите ръководители на полиция, министри, градоначалници и магистрати! От 500 хулигани и вандали да арестуваш и осъдиш по късата процедура 230 е просто невероятно! Учете се от американските си колеги! Ще има полза и за България!

фанеш некой и БХК веднага звъни на президента като на свой подчинен. Него го пускат, тебе те наказват. И СИ НАУЧАВАШ УРОКА.... Следващиа път ше убие с благословиата на БХК. ти си чоплиш семки. НАУЧЕНО!

Опаа, и в САЩ се появи "Протестна мрежа" !Нека , нека да опитат и американците от собствените си "специалитети" , които изнасят в други страни!Организирани в щурмови отряди с железни пръти , вериги , вървят на групи , трошат и създават безредици!Новата американска демокрация!

предлагам да се използва сълзотворен и лютив спрей и срещу платени лумпени мизерници на бъдещи протести срещу законно избраната власт:) няма смисъл да се гледат мило

колко кофти. нема снайперисти, нема майдан.... глобалистите ги фана страх.

Ето това е цвета на протестърите - обратни, наркомани и откачалки. Същите са и прие нас. С тази разлика, че при нас стават и политици.

Платените мунчовци-соросоиди по цял свят са еднакво жалки и противни.

А не Ви ли направи впечатление, че колкото бяха "черните хлебарки", толкова бяха около тях и журналята дето снимаха и отразяваха полицейското "насилие" при прекратяване на изстъпленията и вандализма по улиците! Както у нас се трошаха автобуси, блокираха кръстовища, чупеха прозорци, палеха огньове от агитки и пияни лумпени ! От кой са се учили на вандализъм и кой е осигурявал благосклонност към тях? Нали помните, че пускаха дори арестуваните в РПУ терористи за къртене и хвърляне на павета !

100 дена не дават американците.100 минути не дават.ЦРУ- медии и врага е Тръмп .Много ги манипулират тия американци.А той просто каза истината за предходните американски политики.Но от това боли.Няма да му простят ми се струва.Осмели се в прав текст да каже - Хилари създаде Ислямска държава...... А от това много боли.Виждате ги сега по делата

Мирните и толерантни леви идиоти пак вандалстват и създават проблеми! Нека хубаво всички да ги видят какво представляват!

Ха дано да спре сметките на каналджията Сорос.

Хора Бдете! сорос и ротшилд са още живи!

Единствено и само Тръмп може да промени из основи США и Стария континент. Просто трябва да изкаже публично мнението си за педерастията.

педерастията е добра само за отрепките от системните. тя дава оправдание дори за педофилията. в същност, това разрушение и анархия, и ставаше до момента в света не е нищо друго освен резултат от управлението на педерастите. факт! не отговарям от името на Тръмп, но законите, които бяха прокарани в полза на педерастията, докато законите за сигурността и подслушването, следенето на данъкоплатците, които плащат масрафа с цялото унижение към тях бе бурно подкрепено от педерастите, както и поредните "майдани". педерастите се помислиха за свръхчовеци, а са просто поредните самозабравили се диктатори.

Само минути след като се закле страниците за гейове-лезбианско и пр. педерастко равенство изчезнаха от веба на администрацията. Заедно с глобалното затопляне, което си е чиста проба геноцид.

и започнаха да правят "цветна револючия" и в САЩ. Ще видим до къде ще доведе това.

до пълен, тотален фалит за сорос и ротшилд. това достатъчно ясно ли е? :-)))

Тия откачалки хамериканците ,знаят ли какво искат бе ? Що протестират ? Мъчно им е за черния задник ли ? Или за баба Килъри ,дето едно време един свирчок като хората не можа да извърти на палавото си мъжле ,белким миряса и да не си го изкарва ...НА ВЪН ...АГРЕСИЯТА СИ ДЕ !

Следях много внимателно кампанията на Тръмп. Спечели с: - Обикновеният американец е експлоатиран от трансмонополистите -Политиците са откъснати от грижите на обикновения човек - Банките ограбват спестяванията на американците и трупат свръхпечалби -Основен враг на цивилизования свят е агресивният ислям - Не търся врагове искам да спечеля приятели -Европа води погрешна политика спрямо ислямските емигранти и последно: ВЗЕМАМ ВЛАСТТА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, БАНКЕРИТЕ И МОНОПОЛИСТИТЕ И Я ВРЪЩАМ НА ХОРАТА! НИМА НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ВСИЧКО ТОВА??? А дали ще успее да го направи ? Давам му своите 100 дни толерантност

точно така. а ако някой си мисли, че ще спестявам критика към Тръмп, то той се лъже много жестоко. Нека да кажем, че постигането на благородни, хуманни и общочовешки ценности се достигат по най-разни пътища, които най-вече са по-грешни. Трудно е да се избере Пътят и Истината..., защото точно това е Изпитанието! дори може би това да е и част от отговора на въпроса: а защо сме тук? :-)))

да продължа мисълта си с това, че човек трябва да даде шанс на "другите" за да се доразвият, но с този шанс не бива да се прекалява. а когато на онез, на които си дал шанс, че и два шанса, започнат да работят срещу теб с целта да те погребат, тогава отбраната е неизбежна, а загубата за нападателите - тотална! така е то! :-)))

след дългата медийна война на нео-болшевиките, започна и революцията срещу Някой, който се осмели да каже, че е срещу статуквото на престъпната система, която печели от войни, рушения по света и печели от мъката на хората по света. тези "демонсранти" ако бяха толкова искрени със себе си, трябваше да си отговорят на въпроса: колко мир и просперитет по света докара левичарската им порнографска политика, която, докато ги избират - всичко е наред, защото е лесно да управляваш и грабиш без опозиция. на практика тези "демонсранти" подкрепят открито джихадизма и тероризма във всичките му лица.

"демокрацията", която стъпаловидно бе наложена на подчинената им част на света от кръжеца обама е прикрита форма на диктатура на беззаконието, анархията и несигурността. лицемерието на тази форма на диктатура на беззаконието е взела бруталните, гротескни размери, като на надуваемите чудовища на "Джоукър"-ра от филма "Батман". Там се вижда и как телевизора може да внушава каквото трябва, под потоците от пари, които се хвърлят на тълпата и които пари са крадени пак от нея... :-)))

Прав си за всичко.

Каквото и да правят Тръмп е новият президент. С всички властови механизми в ръцете си. Америка е империя със система , която може да позволи съсредоточаване на цялата власт в едни ръце. Американците и светът ще сърбат попарата на тъпата Америка.

На протестите само чернилки латиноси и педали. Работеща Америка подкрепя Тръмп.

абе, да не сме създали фондациес "България за Америка" и да прътестиръме....................

Надрусаните с марихуана Соросоиди само на това са способни !?

Едни хора чрез нашенските умни и красиви соросоиди искат да наложат в българия точно този "най-демократичен" модел на поведение - избирателите със законни избори избра президент, и понеже не е от нашите, саботиране на правовия ред. Дали Ви харесва този сценарий? Всеки отговаря и за себе си, и за държавата.

Това не е начин да се протестира! Възмутен съм!!! Ако искат нещо по-добро не бива да рушат....

Вижте си простите лумпени, бе "демократи". Насилието и унищожаването на чужда собственост нещо демократично ли е?

6TE IMA KRAI

ТЕзи протестъри четат ли Библията? И какво се казва там за хората с нестандартна сексуална ориентация (това е евфемизъм, целящ стадящо определение за небогуугодни перверзии) и всякакви други нездравословни и неестествени отклонения (също стадящо определяни като малцинствени особености). А чичко ви Сорос е направо инкарнация на самия дявол.

Абе някой знае ли колко надница плаща шорош на протестър, че съм ги закъсал нещо.

По изборите даваха $15 на час.

Превзеха ли Америка "соросоидите"? Кажете бързо, че нашите русофилчета са под постоянен страх от този въображаем враг. Рашетников каза, че соросоидите утре ще ни правят майдани и на нас, а щом той казва така, значи ще е така.

"Въображаемият" враг, който се похвали, че е организатор на Киевския майдан с 5млрд., че осигурява логистика на т.нар. "сирийски" "бежанци", че ще даде 500млн. сега за "интеграцията" на същите касапи и канибали от по света и у нас!?!?

Хахо, прочети репликата на "балама"та и си седни на келявия задник.

по-добре иди и се самоубий,дришльо

Всеки ден ще е така, до победата.

Това у нас и на село не може да се случи щото си ходим на парламент със снайпелристи. И в Корашлии ще си ходим така. На, на , на , на

Предстои да видим докъде държавата САЩ , ще позволи на Сорос и подобните му да бъде Разцепена като Общество и като Държава ...да бъде Свален ..Избран президент с Платен уличен Натиск !!?? В България през 1996/7 и 2013 Сорос + СДС/Протестъри ..Успяха !! Вчера пред Америка за България посланика на САЩ заяви че Ам за Б + другите САЩ=Сорос НПОта ... ..вече стават ...МНОГО АКТИВНИ !!! Същото днес заявиха НПОта и в САЩ !???

Заради референдума в Аляска не е възможен.

Соросоидите изнагляха и в САЩ. Настават лоши дни за "Отровено общество" и "Америка срещу България".

За Тръмп гласуваха над 50млн.души. Въпреки медиите, въпреки вътрешната опозиция в Републиканската партия, въпреки ментосаните машини за гласуване в някои щати, въпреки десет пъти повечето пари инвестирани в кампанията на Килъри

Това са платени протестъри. безсмислено е да се отразяват тези платени,режисирани и нагласени панаири. Предимно безработни, хора от малцинствата, паразити работещи в НПо-та.

В тази Хамерика, вече някой брои ли белите за хора ? Щото ми се струва, че самия факт, че не не си минимум мургав те превръща в расист. Да не говорим, ако си бял и кажеш, че правата са ти равни с тези на черните. Изгаряш, като блажен вестник.

Не знам дали е приключила, но доскоро вървеше една игричка "Нокаутирай белия!" - вървят си група чернокожи, разминават се с бял, единият се отделя и... нокаутира белия, който и хабер си няма. Имаше и смъртни случаи.

в америка започна гражданска война!

По- скоро, виждаме началото на добре организирам преврат. Който ще завърши или със свалянето, или с физическото унищожение на Тръмп.

Това не ти е България или Украйна. Ще наскачат ония с арсеналите Уйнчестери, Колтове, Калашници, картечници...

Да изчакаме да видим що за птици са арестуваните. Абе все младежи, облечени в черно ...

Задкулисните кукловоди направиха всичко възможно да провалят Тръмп.То бяха карикатури, осмивания,клюки... "Изкопаха " дори любовниците му отпреди 50 години, но нищо не помогна. Американците се умориха от войни и лъжи и избраха Тръмп. Военните магнати не искат мир, а напрежение и войни, за да се пласира продукцията им, а Тръмп не е човека, който ги устройва.

САЩ имат големи проблеми с идентичността. Съвкупност от хора събрани от цял свят с кратка история. Очакват ги сериозни трусове и конфликти за наместване на отношенията между различните групи и етноси. Дано да им се размине по-леко!

Шефовете на САЩ, се изнесоха в Хонг Конг. Сега ще запалят щатите, тъй както банковите обирджии палят колите, за заличаване на следите.

Ред е на "протеста" на белите, хетеросексуални, въоръжени американци.

Извинявам се - КОНТРАпротеста.

повод последната снимка "Расизма все още съществува в Америка" ами няма как да не съществува и то не само в САЩ, съществува навсякъде по света и няма как да се изкорени. Имам чувството, че ни е генно заложен. Докато съществува живот на Земята и расизма ще е неизменна част от нея.

Доста са изкривени представите ни за свобода, демокрация и расизъм напоследък. "Протестът" на ояли се "афроамериканки", оковали се с вериги, куп хомосексуалисти и още толкова нищоправещи консуматори на благата на социалната американска политика съвсем не са американския народ. Че ще подскачат досегашните тарикати, ползвали незаслужено блага и облекчения - ясно е за всеки, но ако това е демокрацията на Демократичната партия на САЩ - майната им.

Расизмът ще съществува, докато съществуват расите.

симо

Разбиха расите на подобщества-хомо,педо,лезбо,малцинство,религия-секти,по болестен признак,по регионален признак/даже ЕС искат така да дават парите по програмите/...

Очаква се в близките часове украинският посланник да иде при протестиращите и да им раздаде кифлички и гревреци.Да върнр американският жест когато те се сдобиха с демакрация

Гледах Алек Болдуин как имитира Тръмп, направо го закопа за руското посолство и малката нужда.

Дай боже тия калпазани да си съсипят държавата ...

И на този му спретват "Майдан"... Нали е избран демократично от народа, какви са тези дивотии? Защото не е изгоден на задкулисните кукловоди ли? Тогава това демокрация ли е?

Анджак това е т.нар."демокрация", но досега беше за по света, а сега пристигна и в Америка.

В Давос тези три дни се събраха шушумигите сороси (начело със сорос) и мътеха водата. Дадоха още половин милиард на Сорос за да "помага на бедните", т.е. за каналджийство. Ха да видим с Тръмп как ще се сблъскат. Междо другото за сигурността: заплахи били тероризма (не исляма), Русия, глобалното затопляне и ... младото поколение защото искало работа с нормална заплата и дори за ужас на соросите пенсии.

Я, как добре подтичват разни третополови и други обратни същества под сълзотворния газ. Газ за тия паразити! Газ!

Това ли ви е демокрацията, да не признавате избора на хората,

Всъщност, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Асене, ти ли прати тия грантаджии?