Бареков даде на прокурор ”Гнидите” - Плевнелиев и Прокопиев

Евродепутатът Николай Бареков внесе в прокуратурата сигнал за организирана престъпна група, в която участвали Росен Плевнелиев и Иво Прокопиев.

Обратно в новината

Коментари - Бареков даде на прокурор ”Гнидите” - Плевнелиев и Прокопиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мухльо - бареков (нарочно е с малка буква защото е журналистче просто и полуграмотно) кога стана калайджия, кога си изчерни задника - започна и той да разбира от сделки с акции, превъртания през офшорни фирми и т.н. Пълен нещастник. Ако не беше толкова жалък щеше да е смешен.

А за грабежа на КТБ нищо не казва Дудука и благодетеля си Цецо Мустака. Наглецът се гаври с Левски, като го му окичил портрета на вмирисаната фланелка, изцапана с онези неща, дето го замеряха възмутените БЪЛГАРИ.

Бюреков от чие име действа-от това на Дебелян,най-вероятно. Тази седмица ясно се видя,как българската,олигархично-политическа Мафия,работи.Цеко Минев и.....винаги удобния на всяка Власт,Валентин Златев,скочиха на "Хемус"конкурса и го спряха.А в."Телеграф"на Пеевски,скочи на.....свързаните с Пеевски,компании,спечелили ОП-то. Бюреков,за пореден път скочи връз тандема Прокопиев-Плевнелиев.Ако се придържаме към римската максима-"Господарю,не убивай вестоносеца,а чуй новината!",следва,че Бюреков,говори истината.Истината за Плевнелиев,но в името не на истината изобщо.А в името на тази,обслужваща др.клан на икономическо-финансови интереси.Т.е.,навлизаме грубо във война на отделните,оформили се центрове,на корупция,крадене и лъжа.Единият,гравитира около ББ в оставка,другият безспорно е Пеевски-Бюреков,като шут и говорител,третият е протестната линия на Плевнелиев-Прокопиев и "Дай БГ".....+ останалите,съвсем не за пренебрегване,Тано Цолов/Цоцорков,Цеко Минев/Банско,един медиен и фарма магнат-Огнян Донев,строителната мафия около Котараците от Перник или Агромах....изобщо,структури.

Този е невероятно прост човечец

Дайте документи и против курвата на енергийната мафия - принципалката на топлофъкация - другарката фандъкова!

Служителките от Герб и служителките от Лидер са приятелки

Не вярвам на нито една думичка на Бареков той и неговите хора си служат с лъжи и клевети за да си поправят път в политиката. Занимават се с подмолни деяния и си мислят че са по умни от другите крият лицата си зад благотворителни каузи и загриженост към бедните и онеправданите

Бареков, Бареков, след като ни "прослави" по света с чистия си евродепутатски английски, продължаваш свободното си падане, равносилно на падение. Малко ли ти беше Костинброд, баща на гнидите? Ако само знаеш, колко си жалък и нещастен ще се самозавреш на кучето в гардероба. Баща на гниди!

Дудуков - Дую,дую... но плохо !

Арогантен, продажен глупак!

Дудука пак започна да духа но някои, все пак идват избори

Вчера прочетох един виц: Създали робот-барман, който определял питието и темата за разговор с клиента по неговото IQ. Влиза първия с IQ 134, бармана му налива шампанско и си говорят за Камю, на втория с IQ 95 налива уиски и говорят за спорт, на третият с IQ 34 налял ракия и го попитал: СЯ, ПАК ЗА БАРЕКА ЛИ ШЕ ГЛАСУАМЕ?

Хубаво де нали стана евродупедат , какво още искаш ?! Вземи научи поне малко английски да не ни излагаш пред чужденците , и си гледай кефа ! Президент или премиер , едва ли ще станеш , поне докато има нормални българи !!!

Аман от ......... !!!!!Дори ида е вярно всичко което казваш пак си оставаш ..... !!!!!

Темида е болна легнала,легнала още кьорава,сиреч - никога няма да прогледне при тези корумпирани кадри и дупелизци.

Щом същества като Николай Бареков и Румен Радев се настаниха трайно в Българската политика , а телефонната измама е почти законен бизнес, смятайте на какво интелектуално ниво се намира средностатистическия БГ гражданин/селянин и избирател?! Бареков навяврно е лапнал някое милионче или две, срещу услугата да плюе Плевнелиев?!

А ти какво лепна та сложи Радев в компанията на Бареков?

ду ю хев Ънгъжимент? хахахахахахаха

Едно нещо става напълно ясно. Кристално ясно е, че щом Бареков обвинява някого в нещо, значи въпросният обвинен е напълно невинен:)

Бюрек, кога ще дадеш таблетите на учениците, дето обеща на изборите? Я вземи прочети Таймс, там може да пише? Ду ю ъндърстенд ми, мистър евродепутат? Кючекчия!

Той отдавана е забравил какво ти е обещавал , като всички останали от Бг '' елита'' ! Такива бързо забравят - Там където го е обещал - там си остава !!!

Нямам нищо против хората,които са психично болни,но когато се обостри конкретното психично заболяване е редно да се въдвори съответният болен в психиатрична клиника и да се подложи на адекватно лечение. Питам се обаче: Когато даденият индивид е с тежки отклонения от нормата,не е ли по-редно да е под постоянен лекарски контрол? Тоест: Не трябва ли Бареков да е въдворен принудително в психиатрична клиника,вместо да прави гигантски простотии в сърцето на Европа- Брюксел?!

Ако трябва да обобщим: Всичко е боядисано в кафяво - едно л*йно пуснало вентилатора и застанало пред него

Пет пари не давам за продухан флигорнист, без нотна култура !!!

Какво е истина и какво не, но Бареков е обикновен, по рождение обусловен изрод икаквото и да говори лъха на отдавна непочистен външен селски клозет... Така че, не замърсявайте dir-a и форума с лицето...

Жалко че Бареков сам се прецака и се показа като клоун и циркаджия и сега много хора въобще няма да му обърнат внимание, но аз мисля че това което сега разкрива звучи много достоверно! В крайна сметка, Росенчо глупака се показа какъв продажник е и как е готов да направи всичко за пари. И от къде са всички тия пари, които са направили той и жена му през последната година, когато е бил президент и е обявил в данъчната си декларация? Как така президента върти частен бизнес, докато е президент? Ето, Тръмп се отказа да ръководи бизнеса си докато е президент! За мен е изключително смущаващо това че Росенчо е направил толкова много пари, докато е бил президент - това е корупция като по учебник. Прокопиев с неговите грантове от "Америка против България" също е ясен продажник, който е готов на всичко за пари! Ако имахме съд и прокуратура, които наистина работеха, Росенчо глупака ще е арестуван в момента, когато вече не е президент! Всичко това, разкрито от Барекова трябва да се разследва до дупка и ако се окаже вярно, Росенчо трябва да се обяви за национален предател, да му се отнемат всички правомощия като бивш президент и да лежи в затвора!

Ти мислиш??? А, стига бе.

Ако има справедливост, това НЕЩО трябва да гние в затвора за раздуването на Костинбродския балон, който се оказа пълен с фекалии. Егати и измамника!

по добре да вкараме 1 "невинен" олигарх в затвора,отколкото100 "виновни" доносници

дуди,дуди,кога ще почнат да вкарват в затвора за клевета.курнелчето ли ти плати този път,колко ти даде?Жалък червей.

които понастоящем са в Контролния орган на Да, България. а дали изобщо има хора, които да се вържат на тия мизерници и да гласуват за тях?

на кой мизерници,не разбрах.както и не разбирам кой не са

Падането от изсъхнал клон винаги е болезнено,иронично и не предсказуемо.Като се понадигнеш си изцапан,охлезен и срещаш погледи на съжаление.Няма кой да ти съдейства,разглеждат те като пропадалец и неудачник.Сега беше ти-ще има още!

Интересен двубой - лай..но срещу "гниди".

кратко точно-дуудук

Идват избори и всички плужеци започват да изпълзяват от местата, където са се покрили и да привличат внимание. На Дудука има ли още балъци да му се вързват на простотиите ?

Барека и аз не го харесвам, но тук е абсолютно прав. Може да го докаже. Прокопиев е мафиот номер едно у нас.

...ей мен ти да не си му навит на някой орган от кръста надолу...

Гнидата Бареков се показа от дупката си.Да не би да се задават избори ? Пак ще трябва да изпълнява антинародни и антибългарски поръчки на мафията !

......другаря ИБРИКОВ с новото си комсомолско поръчение...

странно племе сме ние,Българите.това че не харесваме Барека,значи ли,че трябва да обичаме плевнята.докато втория бе президент,го мразехме и с право,но сега когато го обвинява първия,когото също мразим,плевнята го заобичахме.не знам вече кой път да хвана.терминал 2-моля,не ми го предлагайте

Абе Барек, Те откраднаха 5 милиарда и няма нито един в затвора, ти ми говориш за някакви си 5 милиона лева. Друго е прокуратурата да вкара някой мангал за 5 лева в затвора за 5 години.

Преди избори-Дудуков пищи като вувузела!:)) След избори-Дудуков мълчи като ХХХка!:)))

Защо е предател и провокатор БЕЗСЪВЕСНИЯ дудук изпълнява подлости на зли гадняри за пари и да създава шум за да дискредитира Плевненлиев и с цел да създаде ореол на Радев... Гадно лъже- престъпна група за влияние и укриване на данъци, а факти НЯМА а има глупости ф-ма "Б.С." имала връски с ф-ма"УХА" а тя имала връзка с жената на Пл. пълно безумие. - Ф-ма"А.Ф.Х." нанесла щети на друга и офшорката ф-ма "Л.И.И." укрила данъци УЖАС това не е българска ф-ма и офшорните зони са напълно законни и за всички действия се знае това предварително от контрагента. Няма никакъв проблем, а има безумни голословия от гадняри с платен предател дудука Барек СРАМ, СРАМ, ПОГНУСА...

този е най-голямата гнида.

Доста проверки правиха, инициирани от БСП. Нищо нередно не откриха, доказа се, че е редовен данъкоплатец и че не е имал офорни фирми Плевнелиев. Бареков е едно лудо. Не му вярвам. Съдът ще докаже, каквото ще докаже, но ако Бареков ме срещне и ми каже "добър ден!", дори няма да се огледам дали е ден, или нощ. Такова нищо е за мен това низко и лъжливо нищо. Виждал съм го в такъв вид и с такива прояви, че да му сео доповръща на човек. А бе едно нищо е.

ДУДУКА-ТИКВАТА-ДЪЛГИЯ-ЕДНО И СЪЩО! :))

Дуди се появи! Сега очакваме включване на Боли и Чуки:)))

нали го бяхме сложили в бяла риза без ръкави кой го пусна

Бареков е подставено лице, изпълнява поръчка, но прокуратурата ще се задейства. Доган контролира ДАНС, Прокуратурата и Следствието.

Путин ли е виновен?

Гнидата Бареков, даде на прокурор гнидите П. и П. (без кавички и в двата случая)