Тръмп стартира с туита ”Всичко започва от днес!”

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп стартира днешния ден с туита "Всичко започва от днес!", съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп стартира с туита ”Всичко започва от днес!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докъде се докара бай Тръмп - всички известни му отказаха да пеят на клетвата, та си покани мормонски хор...

ДАНО СЕ ВКЛЮЧИ КЪМ УСИЛИЯТА,СВЕТЪТ ДА СТАНЕ ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

СВЕТЪТ Е ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ. НАДЕЖДАТА МИ Е ДОБРОТАТА, ПРИЯТЕЛСТВОТО, УВАЖЕНИЕТО........ но кой ме пита в тези размирни времена.

Пука му на Тръмп за света . Той обеща Америка да е добре. Не може и вълка сит и агнето цяло....

Казвам на един познат.Бате, тоя Тръмп ще продаде САЩ на Путин ,стига цената ,която ще му предложи Путьо, да му хареса. Тогава Трънбака ши стане най-богатия чиляк на света. А ЧЕСТИТО. А ние може ли да участваме с акции.

Понеже ме цензурирахте на английски, сега ще го напиша и на български: Сигурен съм, че г-н Тръмп ще бъде, един от най-добрите президенти на Съединените щати. Късмет!

И пък съм сигурен точно колкото теб че на луната има динозаври.

Започва , но ако автомобилите в Америка станат 2 пъти по-скъпи дали заради скъпо производство или мита , те избирателите си знаят ... и той ще се кланя в Китай.

В близост до Белия Дом има голяма група протестъри с маски на лицата, които трошат коли и витрини по улиците, приближавайки се към церемонията...

още не вдяват, че с грантовете от "Ам.за Б." беше до тука. И в момента по БТВ се коментира "скандалния Тръмп". Определението е на Ризовата.

Ще се окажат най-зомбираното население на планетата.

Добре де, хубаво ги чака янките, ама се нямат сняг, нямат си боко слънчицето, нямат си лилето... Хак им.

И за какво точно ще протестират ? Че иска да спре нелегалните, премахването на обама кеър или нещо друго? Дайте някъде да прочетем за какво са тези протести .

Защото медиите им промиха мозъците по време на изборите. И който е по-глупавичък, ходи по чужд акъл и има силна инерция.

Предвид променените реалности в света САЩ добиват нов статут-Автономная американская область. Окръг Вашингтон ще добие почетен статут Народная Американская Республика. И двете са субекти на Федерацията, като реферндум не е нужен. ЕС се запазва като музей на открито и увеселителен зоопарк. Залавят се изразителите на евроатлантически ценности и се настаняват в лечебни заведения, а които се преценят за здрави, се насочват за работа на открито. На изток от Урал времето е свежо и стегнато. Лятото стига до +4, зимата -45.

Изглежда Тръмп е изритал CNN от церемонията по инаугурацията си, а?! Кажете бе, соросоиди!

До къде се е обезценила президентската институция - президента да "туитва"...

Бе не е баш тъй. Сичкото служител по света цял ден си човърка носа и виси в интернет. Кипи безсмислен труд :))

...Първо бе словото, после Тръмп създаде Земята... Днес ден първи Тръмп стана президент и върховен главнокомандващ на бъдещата федерация USR , ден втори Тръмп осъществи федерация с Русия с име USR - както зарята изписа, това не бе случайно, ден трети Тръмп обяви военно положение и присъедини целия свят към Федерацията USR, ден четвърти Тръмп направи банките и природните богатства на света федеративна собственост, ден четвърти - Тръмп направи всички сгради и земята за изключителна федеративна собственост, ден пети Тръмп занули всички банкови сметки и създаде нова световна валута "юсла", ден шести Тръмп обяви федеративния закон, на седмия ден Тръмп и Путин седнаха и си сипаха по едно уиски, пиха и се веселиха.

Путин -враг на клошарите от Манхатън, Берлин и Филиповци.

Тръмп няма да направи нищо съществено - просто не е Господ. Аме поне цирк ще има. След цирк Буш - цирк Тръмп!

Циркът Буш унищожи Ирак и Афганистан.

Времето е наше - боклуци. Довчерашните клоуни да ходят в пенсия.

САТАНИСТИ : ТРЪМП ЩЕ СЕ ЗАКЪЛНЕ НАД СЕМЕЙНАТА БИБЛИЯ ! ЗА ДА ПРОГОНИ ДЯВОЛИТЕ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ БЕЛИЯ ДОМ !!!

Всичко започва от днес....пардон, от мен!

абе той и Буш размахваше някаква библия ама до къде ни докара ...май помните.

Курса на рублата скочил до небето! 1 рубла = 65 долара и 100 Евро!

грешка рублата поскъпна с 15 % за 2016г. и е 59 за долар и 63 за евро. Японскат йена се срина до 120 за долар.Мъкааа

Даа, "Всичко започва от днес!" Добре казано и дано да е вярно!

Началото на края за мечтите на рашките. Добре се порадвахте, попляскахте.

Сега бай Тръмп незнам какво от кога започва но ако погнеш дъртия гущер оня дедо и по дъртите гущери които стоят зад него с по големите люспи света ще ти ръкопляска да знаеш че тия май искат война да ти обявяват така се пише по сайтовете.

Всичко започва от днес. Казва милярдера, лъгал обикновените хора (като Тръмп юниверсити) и други партньори и инвеститори. Започнал скромният си живот с 60-80 милиона долар в брой, фалирал 3 пъти (ако си беше оставил парите в фонд и беше гледал порно филми цял живот без да работи, сега щеше да има повече от колкото има!) и развеждан още толкоз :-) Да не говорим че си пада по дъщеря си ;-) Но така е, когато има кризи и хората обедняват, простолюдието се увеличава и само трябва някой да го яхне :-) С малко помощ от Изреал и ционистите в САЩ, и хоп..един клоун стана президент след като една група от има няма 600 човека го избраха :-) Както казват в САЩ "Няма бизнес като шоубизнеса" а масовка просто люпи семки и му вярват :-) Но винаги е било така...няма кво да се очудваме. Поредният смахнат егоманиак излъгал поредните глупаци :-) Хитлер така дойде на власт между другото и швабите си платиха от скъпо и пре скъпо за сказките му :-) Айде, не вярвам тоя да е Хитлер, но като го гледам как е работил до сега, мога да предвидя как ше работи и в бъдещо. Поне ше е весело ако не друго :-)

Как се радват милите рублофилчета, след 1 месец пак ще пръскат плюнки и ще им е виновен познайте кой?

Истината е че благодарение на национални лидери като Тръмп и Путин могат да бъдат спряни глобалистко либерастките еврейски фюрерчета като Сорос и сие с техните мании за севтовен контрол, които биват мразени даже и в самия Израел. Да са живи и здрави!

русия следващия славянски щат след аляска на америка

Абдал, Аляска е била на Русия, бе!

Сороспиите кръв се.рат

Путлерастите izhovdat мед, газ и злато :)

Путката ти лелина проговорит!

Бахти смешника... Тоя ще го разкрият по-бързо и от Румен Нинов

POTUS - President Of The Unites States вече става: POTUS - Putin Owns The United States.

То ,убаво, ама нека това да започне между Тихия океан и Атлантика..! .. А на Слънчака да си печем дупетата както преди - рускини , полякини, чехкини, бе - "убава работа"!!?

ха ха ха .. Браво, деде! Да живей!!.....

нормалните хора се радват а боклука създаден от 30 г насам плаче че нема лабаво и място за крадене !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остава ви една седмица ! Да приключите законите и изпразните шкафчетата!!

Тези "народни избранници /хрантутници, де/" както я карат явяш -явяш - .."май ще трябва да им помагаме с белия автобус"!?!?

Това може да го каже всеки луд!! Ама на Тато Тръмп му вярваме заради друго!?

Прави впечатление един странен феномен. И мало и голямо, и учено и просто, и бяло и цветно, и от оная страна на океана и от тая - всички харесват Тръмп. А може би наистина тоя Тръмп да е свестен човек. Сигурно е така.

Лакмус!.. Путин ще ти каже! ...Вервай му!!

всички вярват в долара и във фразата 'като си толкова умен къде са ти парите ' ..

Десетки протестиращи от едната страна и някоко хиляди празнуващи в центъра. dir обаче отразява десетките. Добре де, как ще я караме - Путин лош, Тръмп лош, Тереза Мей лоша, Радев и той лош. Кой ще бъде сега добрият ? Сами срещу всички ?

добрия го знаем кой е, младия человек - наследника Асад ..

От днес соросоидите ще реват )))

Да , ама "ние" имаме цяла седмица..

Всичко започва от днес! . Сигурно ще се покръстват в православната вяра? Крайно време беше