Полицай изтезавал малкия си син, за да го направи мъж

Пловдивски полицай е на съд за родителски права, затова че е подлагал на системни изтезания - бой и казармени наказания, 8-годишния си син, за да го възпита.

Обратно в новината

Коментари - Полицай изтезавал малкия си син, за да го направи мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пратете го при нас! Без да го изтезаваме ще го направим жена...истинска...

Спомням си статията на дира за едно цигане което стреляло в главата на друго с газов пищов. Спомням си и втората им статия в която наваха вой - Кой е допуснал детето да се сдобие с оръжие? - но в която никъде не пишеше че пищова бил газов или че били циганета. Спомням си и колко бързо я изтриха.

Тоя селянин с промит мозък си е за затвора, защото, ако удари чуждо дете ще се озове точно там, а собственото го ползва за тупан безнаказано!

ПОДОБНИ МЕТОДИ СЕ ПОЛЗВАТ И ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ РОДИТЕЛИ(бащи),КОЕТО Е РЕЗУЛТАТ ОТ ТЯХНОТО ДЕТСКО СЕМЕЙНО ВЪЗПИТАНИЕ.ТОВА Е ТЯХНАТА ТАКТИКА ДА ПОДДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ И СЪПРУГИТЕ СИ.

Тоя щом на собственото си дете прилага такива методи, представям си какви ги върши със доведените в районното, направо ги разпуква.

wtf...? фондация "Джендрал алтернативи" !?

Казармени методи, но в казармата човек е на поне 18 години, а това върху малко дете е чиста форма на садизъм. Това ченге е обикновен садист. Нищо повече. Как ли носи оръжие и службата си се пита? Обществена тайна е , че в полицията се влиза само с връзки, а не според това какъв си на психотеста и покриваш ли нормите за служба.

Не знам на колко от написаното да вярвам. Знам обаче, че в последната година натиска да се направят от родителите изверги се засили неимоверно - децата не са техни, а на държавата, тя може да им ги отнеме по всяко време и на чиновника уж му пука повече от родителя. Случая, така както е описан е брутален, но тъкмо такива се тиражират като уж нормални и често срещани. Не са и никога не са били!

Ченгето просто е тъпо и никога не е учило нищо. Иначе щеше да знае, че тези методи никога не са носили резултат, другарю Панчев (Баща на Женя от Васко Да Гама)

Този "малко" е прекалил с методиката за ставане на мъж. Мой познат, като момче, баща му го наказвал да стои на колене върху счупени орехови черупки с лице към стената и вдигнати ръце. Този мъж сега е с психически отклонения. Преди нямаше нужда от такова възпитание, защото имаше казарма. Там издевателствата нямаха край. Но е имало и по-лошо. Разказаха ми за един соц.генерал в "зората на изгряващият социализъм", толкова идейно заблуден, че изпратил сина си в лагера в Белене, за да станел мъж. Синът му не се върнал жив от там! Дано повече не ни управляват идейни маниаци.

През соца служих в бойно поделение /артилерист/ и до клетвата ни биеха зверски като животни с невероятна жестокост и садизъм , някой с по-лабилна психика си окачиха въжето а някой избягаха и отидоха после в затвора. Целта на системата беше да те превърнат в истински изрод , явно това беше политика за "възмъжаване" заложена от управляващите. Наследството от това тъмно минало виждаме сега какви са ...

Е това ако е 'изтезание' аз значи съм отраснал в Гитмо едва ли не. Кое дете не са го наказвали да седи в ъгъла като или не са го шамарили? Вие не знаете какво е истинско изтезание над дете - като американските алкохолизирани родители по малките градчета, които редовно си изнасилват децата. Имах един познат американец, на който баща му му беше счупил краката, защото дървата за огрев се намокрили в от дъжда, докато ги вкарвал в къщата. Да не говорим, че това е версията на адвоката на майката и кой знае кое е истина и кое е преувеличено.

Значи тука пишете, че не трябвало да се бият децата, а под статията за избягалия ученик преди няколко дена оревахте света, че били много разглезени и малко им бил боя. Някаква овца даже обясняваше как ставали програмисти, ако не се бият като малки. Последно как е?

Бе Кретен, боя си е бой, да му шибнеш два шамара. Тука става въпрос за издеватеслтва и психически тормоз.

Това е ПРАВИЛНИЯ начин на на възпитание на деца... Малките деца, ако не ядат бой, обикновено искат да пишат с лявата ръка. Освен това постоянно капризничат, като влязат в магазин с храна или играчки... Единствената грешка на полицая е че вместо да обяснява на детето, само е викал.

Е ти мъ уби! Дете да капризничи в магазин за играчки? Невъзможно! А това с лявата ръка направо цепи мрака! Откъде ги вадите тия бисери, бе?

колко жалко,че не можем да избираме родителите си !на запад щяха да му отнемат родителските права и толкоз .

ПРЕДЛАГАМ НА ПОЛИЦАЯ ДА МУ НАБИЯТ КОЛ В .ЪЗА И ДА ГО ДЪРЖАТ ЕДИН ЧАС НА ЕДИН КРАК С КОЛА В Г.ЗА. МИСЛЯ,ЧЕ НАКАЗАНИЕТО Е СПРАВЕДЛИВО.

Неотдавна гледах руски филм точно на същата тематика - как баща иска да направи от двете си момчета мъже и се отнасяше с тях зверски, като в казарма! А децата бяха едното около 10, другото около 12 годишни!В тая крехка възраст не може да се отнасяш така към "мъжете" в твоите очи! Те те намразват за цял живот! И трябва всичко да им обясняваш, за което те питат,а не да ги биеш през устата! Пълен идиот е това ченге, нещастник!

Ми да - военен , полицай =идиот

Последното изречение: В момента бащата и майката се съдят за родителски права... Това обяснява всичко, плюс факта че тези дани се изнасят от майката и в случаят е намесена поредната чужда фондация - познайте за какво са тези фондации в България (не е от това че ги е много грижа за нас). Колко от вас бяха чували за тази фондация преди това и хоп, въвлечена в делото...от майката. Пре-експонирана работа, с цел пълни родителски права над детето, без значение колко черен ше се изкара бащата и доколко казаното от майката отговария на пълната истина. Но почакайте, не след дълго ше стане като на Запад - ше прокарат закони така, че без да може да гъкнете да ви се отнема детето от социалните, дори за тривиални неща. За това са тези фондации тук с техните статистики и изследвания - просто се подготвия почвата. Мачкане и геноцид над този народ е повелята.

Бащата е типичен скрит гей!

FuckTheEU

Аз се чудих защо европа съсипа икономиката ни и ни изтезава, а то било за да станем по-силни. Да станем мъже.

Бащата полицай в ареста и на съд ! Майката също ! Тези служители който са участвали в психо теста на полицая за назначаване са за уволнение !

В цялата драма "да спасим детето", къде е то ? Пак при бащата ... Парата в свирката май отива!?

Само пандела и да го шият мангустарите!

Горкото дете! Какви родителски права, тоя не е родител!

Страшен човек е станал тоя, няма що. Явно много са го удряли по главата като малък. Той сигурно затова и не е искал да му задава въпроси детето - прекалено много мозъчни клетки са му убили още като е бил малък и не е знаел какво да отговаря.

Tъпака, решил да прави от сина си Pамбо, бре!!?? Tака, се вживяват милиционерите в BG-то! ? Kенеф, работа!!;)

Това семейство се развежда и се съди. Не са изключени манипулации. Нямаше да мисля така, ако не беше спомената точилка. Не мога да си представя такава прецизност да не счупи нежните детски пръстчета. И още - детето идва на училище с подути , болезнени ръце. Не може да пише. Учителката, приятелите - никой не забелязва? А колко стоял в позата на щъркел - 10 минути или час...

Естествено, че е манипулация. И много неадекватни мнения има по темата. Съдът е този, който отсява и решава.

Защо съдът - ние нямаме ли си самостоятелно мислене? Съдът е доста пристрастен през последните 30 г. Откъде извади това клише за съда? Кажи какво е манипулирано, нали имаме свобода на словото, то и на мисълта, не се притеснявай да мислиш.

Не е изключено да е манипулация,но доводите ти,поне в България не вървят. Учителката,приятелите,съседите, колегите...,всеки се прави,че не вижда,никога никой не знае нищо и е много изненадан,когато нещата излязат от контрол.Говоря по принцип.

еее ама в любимата ви руся парламента отхвърли.домашното насилие като престъпление.демек бои на жената и децата до писивяване.и нашя муико президент се запътил.към.рося-егати фатмака загубен

Абе, какво му се чудите, щом е станал полицай в България? У нас полицай, военен и таксиметров шофьор стават само тия, от които НИЩО (друго) не става!

ако не ставаш за нищо ставаш полицай т. е милиционер

сега в затвора ще го направят него на жена

това се нарича изродщина и се радвам, че живеем все пак във време, в което подобни деяния са престъпление. Какво значи да възпитаваш някой да е "мъж", при положение че на първо място ти не си дори ЧОВЕК!

Искаме казарма!

искаш бой,не и сръбска музика? е не ти трябва казарма за това

Българските семейства изтезават децата си, но това се прикрива. Добре пазена тайна. Някои наричат това изтезание Възпитание, или Макаренко. Такива родители трябва да бъдат изправяни пред съда за изтезания.

Между другото методът на Макаренко ИЗКЛЮЧВА физическото насилие.

Тук е една от най-големите заблуди. Макаренко никога не е одобрявал,боят като средство за възпитание.Напротив бил е противник на това.Но като тръгне нещо,върви доказвай,че нямаш сестра.

Не знам защо заглавието е изтезавал, като го е наказвал?аз под изтезания разбирам съвсем други неща.

болни мозъци,страдащи заради комплекси,изкривени представи за живота,фалирала психика,омраза и ксенофобия,расизъм и фашизъм. резълтата е топ новина.показно наказание и в негово лице да вземат пример всички расисти и ксенофоби.

Аоооо ма това гаури ли са и това у бг ха хахаааа

но и всички фуражки! За тези дето не са служили в "родната" казарма, нека знаят, че там интелигентите не ги базарят, защото там трябва тъпо послушание и козируване и отговори от рода на Тъй вярно и Ще се стараем! Това ще наложи и новият президент генералът в оставка (защо само правителството ще е в оставка), господинът и гражданинът от село Славянци Радев! КУКЛА НА КОНЦИ, ДЪРПАНИ ОТ КУРНЕЛИЯ НИНОВА И КОМПАНИЯ! БОКЛУЦИ!

В статията се разказва версията на майката, разказана от адвокатката. При условия, че двамата родители се съдят за попечителство, обективността изисква да бъде публикувана и версията на бащата. До тогава приемам всичко за една украсена сълзлива история в стил "Робинята Изаура". А на тези които така бурно се възмущават изказват - бих казал да не бъдат така първосигнални, защото историята може да се окаже много по-различна ... както вече много пъти се случва.

4-ма не са съгласни, че трябва да се чуе и мнението на бащата? За вас статията е изкована истина и вече сте си формирали мнението, че бащата е изрод, а АДВОКАТА НА МАЙКАТА казва истината въпреки, че се води дело за попечителство? От постоянно гледане на турски, мексикански и латино серияли съвсем загубихте способността да разсъждавате ....

7-ина вече са формирали мнение, че всичко това е изцяло истина, без да са чули другата версия. Мнозинството българи вече е изключително първосигнално и лесно за манипулиране.

Прав си. Като се почне от историята за Тодор от Враца и много други,се оказва,че първоначалната версия,съвсем не е достоверна. Но познавайки като цяло фуражките/полицаи,военни/, вероятността това да е истина,винарства чувствително.Винаги има изключения,но като цяло са тъпи парчета и комплексари използващи властта дадена им от закона да си избиват комплексите. Има и професионално изкривяване.Свикнали ли са по-низшестоящият да изпълнява без прекословно,без да мисли. И често не могат да направят,да се направят прехода от работата към цивилния живот

Да, бащата може да има професионално изкривяване, но самият факт, че ДВАМАТА РОДИТЕЛИ СЕ СЪДЯТ ЗА ПОПЕЧИТЕЛСТВО прави версията на майката също толкова недостоверна. Докато не се чуят и двете страни, всякакви изводи и крайни позиции са леко казано елементарни. Обективната журналистика изисква да бъде показана и версията на бащата ... но едва ли в България има журналисти.

ебаси изрода, горкото дете, този кретен му е съсипал детството , точно обратното се постига с такива жестокости .... те създават жестоки насилници и убийци , по гадно същество от човека няма , дори при животните инстинктивно е заложено да се грижиш и да браниш собствените си деца , жалко че вече няма смъртно наказание , такъв урод не заслужава да живее , дано Господ си свърши работата

както съм казвал много пъти полицаите не се славят с много акъл....

Ако е имал такова схващане, че "жените трябва да се подчиняват", какво прави тази жена 10 години с него, че и дете му ражда! И защо 8 години не е "размислила"? Какво е чакала - детето да стане психпатче и то ли? Силно мирише на тежък развод...

И ГУМЕН РАДЕФ ТАКА СА ГО ВИЗПИТАВАЛИ, ЗАТОВА Е ТЪП КАТО ГЬОН И ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.

ти щото си умен като цървул си го надминал :) затова пишеш по форумите

В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ, ГОСПОДИН ДРУГАРЮ? ПОД МЕН ИМА 150 КОМЕНТАРА? ЗА КВО ИМАШ ПРЕДВИД С МНЕНИЕТО СИ?

ТОВА ГУМЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА

Кое поколение е най доброто военното!!! Затова всички са с отклонения а пък да не говорим как са се научили на труд няма що!!! Дете се възпитава с личен пример на първо място, упорито много приказки за да го моделираш и да го накараш да мисли в правилната посока!!! Оставиш ли го на произвола на съдбата, не ми досайждай не ме питай и тем подобни приказки или вечно заетите родители които изобщо незнаят какви ги вършат децата им!!! Както и метода на наказване но освен да го направиш насилник друго едва дали ще излезе! Този мръсник така е възпитаван и това е неговия метод! Родителя за да направи човек от детето си трябва да го познава много добре това означава че само като си видиж детето да ти е ясно дали е ядосано, крие ли нещо, притеснен но ли е и ли е радостно!!! Това се постига когато наистина искаш да имаш дете и да го отглеждаш а не да го родиш и въобще да не се занимаваш с него да ти отглежда друг да не те интересува и да го оставиш да си прави каквото си иска!!! За съжаление повечето родители на деншно верме са такива, нека децата да са самостоятелни и какво се постига!!! Законите на джунглата но хората не са животни!

Да уточним, че от всичко споменато в статията, само боя с точилка през ръцете е "изтезание"... Ако стоенето на колене в ъгъла е такова, не знам нещата в Гуантанамо как ще ги охарактеризираме, няма да ни стигне речник...

В началото на учебната година пишеше за изродче във Варна ,което е в 3-ти клас и се опитват да го изгонят от 5-то училище, за лошо поведение.Аз съм кротък човек, но смятам че когато попаднем на манталитета на нашите депутати, боят е единственното от което ще разберат.

Хубавото в случая, че майката е решила да остави полицая и детето ще живее при майка си. Никой съдия няма да му да де правата колкото и връзки да има. Иначе има доста такива случаи в България, ама самите майки са убедени, че нямат избор и си мълчат. В последствие като порасне хлапето започва да поступва и майка си, защото така е възпитавано, че жените са тъпачки за репродукция.

Изключваш ли варианта майката да е решила да се едобие със жилище.

Чакаме те в затвора с нетърпение. Тук най-много обичаме, ченгета и насилници на деца. Мммм,две в едно.