Посланикът на САЩ до Борисов: Очертахте смел курс

Във време на множество предизвикателства, пред които е изправен регионът, Вие очертахте смел курс за България и за нейното сътрудничество със САЩ и други страни

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ до Борисов: Очертахте смел курс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амин!

начертал новият път за България.Пътят към Европа и САЩ,далече от Азиятския примитивизъм обилно полят с лусиони и одеколони.

Изказването показва, че е крайно време да се смени този посланик с някой по-мирен!

Дали товарищ Путин ще благодари така на товарищ Радев? Какво казват от посольство?

Този посланник, третостепенен шпионин на Военното разузнаване на САЩ до 1 месец е аут от София.Така, че какво е казал са празни приказки като цялата му подривна работа против България

симо

Високо оценявам Вашето партньорство и Ви желая всичко най-добро в бъдеще, допълва Ерик Рубин.....След тази висока оценка за ,,ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА,,в областта на сигурността,енергетиката,тероризма и прочие важни за Америка сфери какво можем да добавим НИЕ....А да --бай х,й.

Марионетката Борисов послушно снася последните доноси на американците.... Той държавата и народа си продадем така че окото не му мига какво ще остане от тази държава, за която уж са се били дедите му. Струва ми се,, че и неговите пра родители май са били от услужливите предатели... като му гледам долната подлизурска физиономия, ми се струва, че виждам Турчев от сериала "Капитан Петко Войвода".

Тоя Рубин да си стяга цървулите и да се изнася от България! Тръмп ще го отзове съвсем скоро. Да се връщя дома да копа мамуля. Стига е пълнил гуша по посолствата!

Граматиката, мОмчеее, граматиката! На един ред две грешки - обичайно за гербаджийчетата.

БЕШЕ ДОБЪР ПУДЕЛ-НА ТИ КОКАЛЧЕ!!!

Този посланик, Тръмп ще го отзове за дълга пенсия!

Двама фенове на Обама се сбогуват...

Сори момченца, ама с путинофилията се свърши! Що не се изсили путлеровият посланик да каже нещо добро? Или само на Копринка се изхожда?

доган,доган,ти си щастлив помак защото никога няма да разбереш колко си жалък.

"Смелият курс за който говори посланникът е голям комплимент за послушкото! Курсовете му знаем кой ги очертава, нали?

Смел курс към прогресираща бедност и емиграция на българите.

А бе на тоя не са ли му объркали името. Да не се казва Билирубин?

Този е пътник, за какво му е коментар !

Това е похвала от човек, който приема доставки през задния портал. След изцепките от Симитлийско, Боко е напът да се сдобие с кофти репутация.

Тоя посланик,остава ли или събира куфарите. Ако симпатизира на политиката на Обама и Хилари,май няма да го бъде. Тръмп не мисли така. Днес по един от каналите показаха филм за Тръмп. Бая бяха прекалили с черната боя. Показаха го едва ли не като спекулант. В интерес на истината,около 90% от средствата за масова информация в САЩ работят срещу Тръмп. Нашите протестъри също се стягат! Все още има пари. ЗА СЕГА ОБАЧЕ! ИДВА НОВО ВРЕМЕ И ТИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАБРАВЯТ! ИДВА ТРЪМП , А ТОЙ Е НОВОТО ВРЕМЕ!

Оплакваш се от медиите, при положение, че те са ваши. Оплакваш се от изборни манипулации - при положение ,че кметовете, ченгетата, мутрите, парите и доносниците са ваши. Предричаш някакви външни намеси, при положение ,че вас ви лансират мощно от вън. Ако на изборите ви изритат мощно то, ще е въпреки нерегламентираните предимства, които са ви незаслужено дадени.

ЦЕЛУКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИЗПИТА НА СОБСТВЕН ГРЪБ ВСЕОТДАЙНОСТТА НА ФЕОДАЛА КЪМ САЩ!!!ПОСЛАННИКА ИМА ЗА КАКВО ДА МУ БЛАГОДАРИ,НО НИЕ НЕ!!!

дали му е казал че нашичкият нее много досетлив

Това на изпроводяк ли ?!?

Чета писмото и ми звучи като - Сбогом, сбогом, сбогом !?

Печатна грешка. С-то е сложено само за благозвучие. Искат да кажат КУ.

Ако си прав, тогава глагола "очертахте" за какво е евфемизъм?

Опитайте се да разчетете езика на тялото и при двамата. Видно е, че господарят го държи на каишка, но и на разстояние. А отчаяният поглед на пудела пита: На кого ме оставяш, "Боже"?

И аз разчитам отчаян зов в очите на палето за нова порция подхвърлена под масата. "Смилете се над нас сеньор, ако нещо сме сбъркали, не е било нарочно" Това говори езика на тялото.

Хвалиш статуквото - и получаваш медал за храброст. Дали е въпрос на "храброст"? Робърт де Ниро получи и той един ей такъв медал. В междинния период от изборите до встъпването в длъжност що слуги и хранени хора се уредиха с благоволение свише по същата линия. А колко мангизи си разпределиха от вашите джобове...

ГОСПОДИН ПОСЛАННИК,ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ СТЕ ЕДНА ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ДАРЖАВИ.ОТКРАДНАХТЕ ЧУЖД ЕЗИК ЗАЕДНО С АЗБУКАТА И С МАЛКИ ИЗМЕНЕНИЯ ГО НАРЕКОХТЕ АМЕРИКАНСКИ, НЕПРЕКЪСНАТО КРАДЕТЕ КАДРИ РОДЕНИ,ОТГЛЕДАНИ И ЗАВЪРШИЛИ В ДРУГИ СТРАНИ.ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ГОДИНИ УБИХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ПРЕЗИДЕНТИ.КАЖЕТЕ ПОНЕ КОЙ УБИ ДЖОН ФИДЖЕРАЛ КЕНЕДИ.НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ ВЕЧЕ ФИЛМИТЕ ЗА ТОВА.РАЗКРИЙТЕ ЗАСЕКРЕТЕНИТЕ ИСТИНИ.АЗ ОБИЧАМ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД.

те не крадат кадри просто им плащат повече Се едно твоя шеф да ти дава 100 лв и да не иска да ти качва заплатата, а да имаш кредит и деца в къщи. Идва конкурента и ти предлага 1000 лв. Кво ще правиш? Оставаш при стария или те крадат? Ти решаваш Или жена ти :)

Плащат повече, щото са си осигурили възможността да печатат зелени хартийки, наречени "световни пари". Всеки може да дава високи заплати, като такава печатница е при него. Проблемът е, че светът приема това.

Д.Аспарухов ( нерегистриран ) 20.01.2017 15:47 Аре , отидоха десетина процента от рейтинга на клетника .... Ако го захвали и гьокчето , герб и в парламента няма да влязат . Остава само една честитка от кибуца и повече няма и да чуем за тях :))))

Ти продължаваш да се излагаш с мозъка си бъбрек.Може ли да сравняваш Борисов с великите българи,дали живота си или таланта за България? Явно чавка ти е изпила мозъка ,че един бивш комунист,СИКАДЖИЯ и шарлатанин с памета на фамилиите си,съсипал живота на хора и фирми и участвал в убийство и мокри поръчки да ти е толкова драг.Задавал ли си въпроса ,как този офицер от МВР в НРБ,след 1995-96г.натрупа огромното си богатство? За да не си задаваш тези въпроси или си му саратник от СИК или си малоумен с психически отклонения.

Ел Кусур ( нерегистриран ) 20.01.2017 16:33 "*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Тогава да напиша нещо по темата: Сбогом г-н Борисов, сбогом г-н Посланик.

Айде, аз си мислех, че само "евронадеждата" не си пие редовно хапчетата, а то и някакъв самоназовал се за морски вълк и той!

не е вълк,конче е

САЩ имат посланик в България ли? А аз си мислех, че Плевнелиев е американският посланик у нас.

Най-много ме радва всеотдайната дружба между двата братски народа! До колкото знам и американският народ бленува за същото ! БЛАГОДАРЯ НА ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ !

Силната всеотдайност към САЩ сега е наследство на управляващите от силната всеотдайност на техните родители към СССР, а преди това към Райха към Високата порта и т.н.

Ей , чужди мекерета , народът трябва да ви дава оценки и да ви хвали , а не чуждите окупатори и велможи.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЦЪРВУЛ,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРАХЛИВЕЦ Е ПОХВАЛЕН КАТО СМЕЛ.ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ.НЕЩАСТНИЦИ,МАЛКО ВИ НАБИ НАРОДЪТ

Ти от дипломатически език не разбираш ли? Кога ще седне един посланик пред уволнение да хвали чужди смели герои, освен ако не се подмазва на държавата им? Ако говорим за малка и зависима страна - хвалят се удобните послушковци. Казват им "смели", щото там ги е ударил комплекса - по смелост, интелект и патриотизъм.

Бърза да даде рамо на лакея си, ден преди да се материализират новите реалности. Не само ,че е работил за външна сила, кактро е казал циника, ами е рфаботил за наританите от избирателите й политическа каста.

"стратегическо партньорство в сферите на сигурността и отбраната, борбата срещу тероризма, диверсификацията на енергетиката, върховенството на закона, както и образованието" Бойко изръгай го да помага в икономиката, там е истината, заводи , фабрики, селско, транспорт, търговия и т. н. От там ще изкочи заяка. На България и трябва икономика. Макар и след три месеца, имай го на ум.

Сравняваш Стамболов с Борисов?! Ти или си пълен идиот или просто не знаеш, кой, кой е от двамата!!!... И в двата случая, определено не си добре с главата...

Виж великия Стамболов как е крал и с гъзъ си.Това е единственното по което Тиквун прилича на него.

Абе, щом тоя кравар така ентусиазирано хвали нашия пожарникар, значи Урко добре е работил срещу България, през последните години...

Лидерът на БСП Корнелия Нинова вчера, сред речта му, каза за него еуфорично: Румен Радев много българин! Съмнявам се какъв българин може да бъде един президент, който фактически оневинява политиката на комунистическия елит, предложил и подготвил преминаването на България като 16-та република на СССР

и Ви желая всичко най-добро в бъдеще Не говори за съвмесно бъдеще,а толкова го уважаваха.

В превод на нормален език, изказването на краварския посранник звучи така: "Ние, евреите, владеещи и притежаващи САЩ, Ви благодарим за всеотдайната служба в услуга на нашите интереси... Благодарни сме Ви за това, че жертвахте интересите на собствения си народ и държава, за да задоволите нашите желания и виждания по въпроса, къде ви е мястото... и по-точно - на кучето в г.за! Браво г-н Борисов, вие сте една вярна и всеотдайна наша подлога!"... И те така... NICE, A?!

Посланикът на САЩ до Борисов: Очертахте смел курс..........към нищото!!!

ПУТКА ви майчина , педали!

И все пак аз се чувствам засегнат, защото този посланник си е спестил дори официалната хартия и пощенските разноски. Поне щеше да имаме нещо черно-на бяло за хубавия курс. А то така... Ами утре ако реши да си изтрие поста от сайта???? Ко прайм а????

айде, и на този му признаха колко присърце се е борил за интересите на Америка (както беше се подписал и Плевнелиев, като все още действащ президент на уж независима страна)