Депутати искат извънредно заседание на парламента

Депутати от Реформаторския блок, Патриотичния фронт, "БСП лява България", АБВ, "БДЦ - Народен съюз", "Атака" искат свикване на извънредно пленарно заседание.

Обратно в новината

Коментари - Депутати искат извънредно заседание на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕШЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.,КОЯТО ИНСТИТУЦИЯ ДА ОБУЗДАЕ НИСКИТЕ И ПРЕДАТЕЛСКИ СТРАСТИ НА НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ,,ЕЛИТ" ВЪН ЗА ВСИЧКИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ЧУЖБИНА.

вън, долни хрантутници - на българия не и е нужна такава голяма и алчна паплач на държавна заплата и разноски - на 7 млн. население - 240 охранени и бездейни фигуранти - срам и позор, да си обират крушите

много работни взеха да стават беееееее, къде бяхте 5 години мандат да поработите и не ви ли беше срам да се показва празна зала , на която председателстват сиксяндокуз председател и зам. председатели, които имат своите привилегии и след разпускането на това недоклатено народно събрание. Сетили се за гражданите в дванайсет без пет!!!

Идиоти защо не свикахте извънредно заседание да си намалите субсидийте на 1 лев, и да останете 120 идиота?

и разпасаната команда редници от страх полуде!!!

Всички искаме да ги махнем, никой няма реална идея КОЙ ТОЧНО да сложим. Общо взето само хейтъри тука. Лошото че тука би трябвало да са умните хора които поне правят разлика м/у компютър и компот. А както се вижда и те са толкова тъпи колкото и тези които не превят. Хабер си нямат кой да сложат после на влас... ма важното е да махнем тази, нали :))) След нас... погром

ВРЕМЕ е ДУПЕТАТИТЕ да си хващат дърмите и да се измитат от НС! ХАУ!

Някои май не искат да връщат лобистките хонорари.....

Господин Генерал, създайте служебно правителство от военни прокурори, и който каквото заслужил!

усвоил хонорара за лобистка поправка, а е забравил да свърши работата...елементарно, цървули-остават 6 дни, тик-так, тик-так!

Стига предизборен популизъм. Къде бяхте по време на огромната коледа ваканция.

това е пробване дали ПРЕЗИДЕНТА юе подаде

Закон за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове. Изключително важен закон. Как не ги е срам тези подобия на хора. Та оттогава изминаха 26г. и те преди разпускането си установяват че промените са важни и спешни.

деер

Моля, да се посочат ваканциите и неприсъствалите "законотворци" повече от 20работни дни за 2016г!!!!

Интересно как не се сетиха, че предстоящите политически промени могат да съкратят престоя им в НС. Може-би са очаквали да седят по креслата до самите избори? Затова ли си ползваха дългата коледно-новогодишна ваканция? Да бяха поработили повече, та сега да не искат удължаване на времето си, че им предстояло да приемат важни закони. Направо са смешни.

Искаме президентска република!!!!

Май ще апнат дървото!Кофти хора са!

обратното броене за този парламент вече е започнало и е въпрос на морал(който няма откъде да изкопаят) да искат извънредни заседания, защото твърде много се носи аромат на нелицеприятни нещица, които ще бъдат заметени под чергата, да си броят сами дните и да си идат с мир и относително спокойствие за недобре свършена работа и стига вече с техните искания,време е вече НИЕ да искаме....

Pesh0

Ако работите по 2 часа извънредно , пак се събира един работен ден и ще можете да си приемете важните :) закони

"тези законопроекти трябва да бъдат довършени от Народното събрание преди неговото разпускане, тъй като са важни за ГРАЖДАНИТЕ"! Ей, ОТ КОГА ДЕПУТАТ СЕ ГРИЖИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ?! ТЕЗИ СЪВСЕМ НИ МИСЛЯТ ЗА Пъдпъдъци!

Радев ли трябва да им разреши това извънредно заседание?

Pesh0

трябва да не ги разпусне , за да заседават . Но ако ги остави да заседават нарушава конституцията .... Вкарват го в капан

Логично е Радев да се съгласи. Трябва обаче да се съобрази с Конституцията на Република България, защото и за най-дребното нещо от ГЕРБ,Реформаторския блок и Патриотичния фронт ще му поискат импичмънт! Нищо,че те са поискали това удължаване. Нали видяхте как посрещнаха неговата програмна реч. Та те не могат да го гледат! Нали помните какво каза вчера Борисов. "Радев добре ги говори нещата. Нека сега състави Правителство и ни покаже как се прави!" Така рече! И сега стоп!! Няколко светкавични въпроса: 1.Служебния кабинет има една основна функция. ДА ПОДГОТВИ И ПРОВЕДЕ ИЗБОРИТЕ! И разбира се да решава текущи въпроси! Толкова! 2.Служебния кабинет ще работи ПО МАЛКО ОТ ТРИ МЕСЕЦА!!Вие господин Борисов работите години! И то много! А искате от Радев за три месеца да направи чудо! Валери Симеонов ги говори същите дивотии. Добре де,но нали и Борисов и Симеонов са "печени" политици. С опит! Би следвало да знаят каква е функцията на служебния кабинет. Тогава защо го правят? ОТ ЛЮБОВ КЪМ РАДЕВ!

ко рекла една тиква?

Pesh0

Депутатите ще почиват 19 дни по Коледа и Нова година . А сега се разработиха , ако е толкова спешно за хората , защо не си намалихте почивката с един ден и вече да са факт тези закони ????

Един месец посрещаха Коледа....две години и кусур си клатиха кайсиите,за 2 лв работа не свършиха,обиколиха света,не смогваме да им плащаме тоалетната хартия....нито глас за тях при следващите избори!

... 50 депутати поискаха извънредно заседание. Свикаха си го но нямаше кворум. За това изнесоха заседанието в близката кръчма, където всички се напиха за нула време. Първом очите им заблестяха и започнаха да сипят люти закани по враговете си, после се наляха със сълзи и всинца се разпалкаха горко: "Ко шипрайм? Оная далавера заметохте ли я? Ами оная другата?...."

а мундщуци купихали си да духат по -лесно

Късно е чадо, мандалото хлопна!

и като змията гледат да захапят и да изплюят отровата си, макар и за последно! Истината е, че тези два предварително обявени за разглеждане законопроекти са само параван, защото следващото НС ще ги преразгледа и приеме Целта им е да се съберат и да оплюят Радев, защото повече никога такава възможност няма да имат!!! Побеснели псета!

това е велик момент Плачете соросоиди и да ви е честито новото работно място на околовръстното- свърши се вашата

Не бойте се идиоти! Скоро ще има президентска република,а аз ще ви бъда палач. Това бесене,разстрел или каквато и да е бърза смърт ще ви бъде награда. Неееее....е! Ще бъдете превърнати в мравчи сандвич! А това е за тези които не се досещат,два сряза на 12 см под мишниците,подкожно с малко месце,пъхат се ръцете вътре като в джобове на яке,завързват се със широко тиксо плътно към тялото,завързани крака и тиксо на устата. Така опаковани, тези човешки изчадия са завързват на здрав по тежък пън върхи горски мтавуняк. Така изтичащата кръв озверява едрите червени мравки които смучат и хапват по парченце месце,оглозват чак до косата,а тя косата накрая ще я пренесат в гнездото за отглеждане на новото си поколение! Остава от тялото само кости,оглозгани до бяло! Това заслужават всички наши дупетати като се започне от Костов,Ф.Димитров,Ал.Йорданов,Паси,Минджев,Минчев,Караджов,В. Симеонов,Кунева,Овчаров и още десетки или стотици други! Има сдамо един проблем,нали ще се намерят толкова мравуняци,но тази задача ще я поставим на горските да търсят по горите в планините. Ще се справят! Да изчистим боклуците в нашата държава и тръгнем на чисто ! Амин!

Толкова години нищо не свършихте! Махайте се! Никой не ви иска!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПРИ ДЕФОРМАТОРИТЕ ВСИЧКО Е НАОПАКИ!!!ДА НЕ СИ БЯХА ГЛАСУВАЛИ УДЪЛЖЕНА КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ КАТО СА СЕ"РАЗРАБОТИЛИ"НА ФИНАЛНАТА ПРАВА!!!

И ваканцията и сегашното припиряне за извънредни заседания и онова раздаване на мандати си имат просто логика - едното отлагане сдаването на властта ио саботиране на новата преди още да е дошла.

Тия са като наркомани. За някое и друго заседание в повече под техен контрол и майките си продават. Дали не са склонни и да погазят някои и друг закон, за да си продължат дерибействането?

Искат ама вече е късно за всичко!

ВИнетките са ТЕжко терористИЧНИ ХОЛОГрамни оРъжиЯ ПОлзвани за жесТОКо декодиране и повреждане н а огромни територии..ТЕрористите от нагло престъпно министерство ги разпространяват чрез ПОлицейски рекет .Забранени са за лепене на предни и други стъкла от ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН ЗА ДВИЖЕние по ПЪТиЩАтА. ПРИ опит за отлепяне наглите терористи обезпечават трайно поразяване на българи и гости с холограмани отпадъци//Винетките се саморазпадат и проникват в телата на жертвите през устата,и половите органи..Попаднали в телата се ползват като нано импланти.НОвото правителство да нареди конфискация на тежко терористичните холограмни оръжия.Прокуратурата да арестува виновните длъжностни лица за масовия терор .Не Купувайте и не лепете вражески оръжия за масово поразяване на предни стъкла/ Не е ясно какво пречи на бюрократите от това министерство да събират taksi без да прониждават милиони д а купуват тежко терористични холограмни лепенки

ПРИЕМЕТЕ ОБЛЕКЧЕН РЕЖИМ В ЗАТВОРА ЗА БИВШИ ДЕПУТАТИ КЪДЕТО ВИ Е МЕСТОТО СЛЕД СЕДМИЦА.

ВИнетките са ТЕжко терористИЧНИ ХОЛОГрамни оРъжиЯ ПОлзвани за жесТОКо декодиране и повреждане н а огромни територии..ТЕрористите от нагло престъпно министерство ги разпространяват чрез ПОлицейски рекет .Забранени са за лепене на предни и други стъкла от ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН ЗА ДВИЖЕние по ПЪТиЩАтА. ПРИ опит за отлепяне наглите терористи обезпечават трайно поразяване на българи и гости с холограмани отпадъци//Винетките се саморазпадат и проникват в телата на жертвите през устата,и половите органи..Попаднали в телата се ползват като нано импланти.НОвото правителство да нареди конфискация на тежко терористичните холограмни оръжия.Прокуратурата да арестува виновните длъжностни лица за масовия терор .Не Купувайте и не лепете вражески оръжия за масово поразяване на предни стъкла/ Не е ясно какво пречи на бюрократите от това министерство да събират taksi без да прониждават милиони д а купуват тежко терористични холограмни лепенки

Pesh0

провеждането на изборите по тези правила , ще доведе до ниска избирателна активност . Никой няма да ви гласува , хората разбраха от какво ви е страх . Това ще доведе до нелегитимност на следващото народно събрание . Което няма как да свърши добре , нито за народа нито за политиците . Но най - вече за политиците .

Ударихме я на плоски шегуфки и преднамерени некоректни асоциацийки ли? Ами айде, отменете изборите и назначете до живот тия свинчуги на хранилката.

Pesh0

Ама за искането на хората от референдума , не се говори . Да ви ..... майките ли вас ли .

ти знаеш ли поне исканията на този референдум какви са? А някой изготвил ли е ПРОЕКТОзакон??? Ти направи ли го? НЕ? Щто така бе Пешенце? Нали искаш? Ми хайде. Приготви го.

Pesh0

Проекто закони има вмесени и от Мая и от Слави . Да знам , какво се гласува на референдума

колко са се разбързали да решат проблемите на гражданите

Какви проблеми конкретно с кои избори са започнали и до края на какво щели да продължават? Или на кратко: Кво речи?

Освобождавайте ни от присъствието си бе,гниди мръсни.

едно си бае

Ние пък искаме нови депутати. Чия воля е по-важна?

и кой ще са те? Ще ни кажеш ли 5 имена... НЕ... това е много трудно. Кажи едно само. Пак същите ще бъдат в парламента. Можем да се хванем на бас за каса бира.

Май тотално си объркал смисъла на демокрацията. Депутатите не ги "изреждам" аз или който и да е друг поименно. Става по друг начин раотата. А а,ко реша да издигам себе си или някой друг ще разбереш първи, не се притеснЮвай.

Тъпунгери...Когато и да видя комунист все ще го заплюя.. Всички които подкрепят комунисти са идиоти.. Ако искатесе се пръснете, но това е истината смотани, мързеливи, крадливи, мекотели! Това е било и ще бъде определението за комунист.

И си абсолютно прав!

Ето защо, отровно дърво се изкоренява и гори, а на негово място се сади ново което дава добър плод. Така е според Бибилията. В живота това са денацификация, декомунизация, дебесепезация.

детъпанаризация

Този който спуска опорните точки на червените тролчета е най-малкото идиот. От 2 години се заливаше президенството с помия. Е, от вчера и техния червен президент е заливан със същото по инерция и защото през тези две години бе заличено с просташката помия уважението към институцията. Това уважение се създава трудно и краят на техния черевен президент ще бъде същия като на Плевнелиев поради безрасъдството им да посегнат на важна институция. Днес наблюдаваме, че са тръгнали да вършат същото с НС. Разбира се, целта им е това НС, защото очакват следващото да е тяхно , но инерцията ще удари точно тяхното, защото са лишили институцията от уважение. Вчера застанаха на амбразурата да бранят президента си. Утре ще застанат на още една амбразура да бранят депутатите си. Безуспешно. Човек помни по - лесно лошото и който сее вятър, жъне бури.

Алоооу, институция не може да се уважава само като такава , а заради хората които работят в нея. Ако работят така , че народа да ги уважава - няма проблем- има уважение. Ако ли не - резултатът го гледахме 5 години !

Не може институция която никой не уважава да служи на хората. Хората в своето неуважение ще я мразят, дори и хората от институцията да се пукват да работят за хората. Радев ще го изпита на гърба си. защо е обяснено в първия ми пост. Заради идиотчета и простащината им.

А въпросите от референдума, бе плужеци?

след изборите ще ги решат.

Далеч по важни теми остават за обсъждане и закони за гласуване. Ако са искали до сега да са ги гласували тези законопроекти. Не да си хабят времето да си гласуват ваканции през месец два

Много ги е страх тези хора, че трябва да си тръгнат. Очевидно много от тях знаят, че повече няма да стъпят в НС и се чудят как да удължат поне малко престоя си. Ако искаха да работят, можеха да свършат всичко досега.