Гадателка рекла да пести от данъци, ама не познала

Гадателка от Златица с прякор Габриела отива на съд за опит да си спести внасяне на няколко хиляди лева данъци, предаде агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Гадателка рекла да пести от данъци, ама не познала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...дейността, посочена като Гадатели, екстрасенси и биоенерготерапевти в Приложение 4 от Закона за местните данъци и такси." А стига, бе! Значи тези мошеници, вместо да търкат наровете в панделата, са включени в официален списък на законните професии?! Ега ти държавата! Ама нали е сладко да се събират парички от данъци, и с дявола ще станат ортаци...

Как не е отгатнала последиците от неплащане на данъци.....

журналисти рекли да пишат новини в дира, ама не им се получава....

Уважаеми господа журналисти , няма нищо лошо в новината , но поне пишете вярно ! Териториална дирекция на НАП в Златица - НЯМА И НЯМА И ДА ИМА !!! Там има отдел Местни данъци и такси !!!

българската бюрокрация и врачки не могат да предположат колко е заплетена

Ако докажат над 50 хил.лв. приходи за една година следва и регистрация по ДДС, а там санкциите са солени.

Предсказваме съдбата за следващите от 1 до 5 години. /прокуратурата/

абе не знам що, ма на мен как така не ми се лепят разни да ми врачуват? по принцип има малък процент които наистина могат да познават, но от личен опит знам - това от което се страхуваш - това те настига. така че колкото по ходиш да ти баят - толкова повече привличаш проблема към себе си.

И когато държавата е абдикирала от своите задължения...

Заглавието кефи!

Проблема на тази "врачка" е, не че лъже хората и им прибира парите, а че не се отчита на чичо Сам.

Къде е научила занаята - в Хогвардс ли?

Хе хе, 50 000лв било в огромни размери. А тези дето крадат милиарди, не били нищо особено. Ти да видиш и правосъдие, майтап.

Освен това тя е на път да получи поредната си присъда, тъй като взела от лековерна жена над 40 000 лева, за да й развали черна магия. Това не е лековерна жена , а жена с тежки психични отклонения.

Сбъркала съм си професията ;))

то гадателството било много доходен бизнес, бе! а тази дали е видяла по звездите какво я чака?

Докато се намират балъци да плащат ще се намират и тарикати да им ги вземат

Когато си в безизходица, ставаш податлив на внушения и желанието за избавление заслепява здравият разум. Колко хора има с болни деца, нелечими болести, както и любовни проблеми т.е. потенциалните клиенти са доста.