Зарята на Тръмп изписа USR вместо USA (видео)

Видео, в което се вижда, как надписът от фойерверки USA се е трансформирал в USR. Куриозът се е случил по време на концерт в американската столица Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Зарята на Тръмп изписа USR вместо USA (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dami I gospoda , niakoi zamislia li se kolko tona otrovni gazove se obrazuvaha pri tazi zaria .dosta povece ot vw I audi I taka natatak . bih se radval da popitam prezidenta licno kakvo misli po vaprosa

Back in USSR ! Класно!!! Промяната започна!

Да се въображават малко тези, USSR ако вокреснеше, щеще САЩ да му заслужи.

Не е истина с какви глупости ни занимават. Аз пък не видях USR, видях USA. Това са фоерверки. И дори да е допусната грешка, това да ни е проблема Как само ни отвличат вниманието от важните неща с някакви абсолютни простотии.

Ех, колко пропаганда е подготвена срещу Тръмп?! Защо така не скачаха срещу майМуната-президент?! Тази шега, макар и предплатена, ще струва скъпо, на онези, дето са я скроили!

Пиротехникът ще бъде понижен в чин лейтенант в ГРУ, заради пропуснатата S. Хибридна война, баце!

Въображението и мечтите са голяма работа. На някой и марсианци им се привиждат.

Те USSR са искали да изпишат ама нещо се е объркало.

Не, нищо не се е объркало, USR са си точно инициалите за United States of Russia!

Жалките очаквания на Путя след 17 г на власт са Сащ да стане благосклонен към мужиците, че да могат да окрадат каквото могат от Европа. Когато след 17 години не си постигнал нищо, да може страната ти да се развива сама, очакванията са отвън да дойде нещо. И да дойде, пак -нищо, щото нищо не развива и дошлото изчезва. Като окрадаха всичкото злато и богатства на източна Европа след войната , накрая пак финшираха както сега на спирт и одеколон.

Вас, турците, какво ви засяга това?!

United States of Russia - Обединени руски щати

Виж на кво се радват одеклоните. Я марш на реката да се изперете , че днес пускат бомби да разтопят леда. Следващият път е най - рано след месец . Дотогава жената може да и писне да издържа на пот, урина , спирт и бой и да замине с някои чеченец , та да останете и без издръжка и садистични забавления.

зяпайте фойерверки докъто ви обръщат джобовете....

В джоба ми няма нищо. И е скъсан......

ами кажете ми какво ни остана на нормалните хора след избора на Тръмп??? то бяха клетви, обяснения и какво ли не - време е да започнем да се смеем, щото скоро на всички ще ни стане тъжно.

това се казва "под вола теле". откачат вече

платени са много пари за тази грешка

Цялата им работа е такава на великите нации. Даже и S не се вижда изписано. Другата велика руска нация една звездичка не могат да отворят на откриването на олимпиадата. А пък за великата китайска нация да не говорим, пропаганда за стоки който едвам издържат гаранцията и се хвърлят след това.

Нищо случайно под слънцето, Тръмп не крие благоразположението си към Раша..За ужас на някои..

Изпуснали са една буква. Зарята изписа USSR.

Това идва от USSR, Съветски съюз на англииски. Приефектите не са съвсем точна наука, има определни закономерности на изгаряне на барута, обаче никой не може да гарантир, че няма да се случи нещо такова. Дано да имаме повече поводи да се шегуваме през новата година.

стават грешки каза ежко ии ..слезе от четката за миене на дъски

Това е явна намеса на Путин в зарята. Веднага да се наложат още санкции на Русия за намесата им във фойерверките пред белия дом.

кьорави ли са джурналята. Съвсем ясно се вижда, че пише U5R. Името на нови робот от старуарс :)

Лоша поличба, добре че фоерверките не са изписали SSSR

то на английски си е USSR - Union of Soviet Socialist Republics

от неграмотност не са успяли да напишат ссср-2

На комунистите все ussr ви се привижда. И дир-аджиите нали сте комунета все на там ви влече.

Символи които показват на къде Тръмп ще отпрати;оправи; САЩ. А честито американци. Путин пак успя-евала. Още не е встъпил в длъжност ,а Путин пак го прееба

Казах ли ви преди много месеци, че в обозримо бъдеще "Велико-Британското Челси" ще се именува "С-патлак-Москва" и бензинът във Ваш-инг-тонова околия ще се предлага по две рубли галонът?!!!

Точно и правилно, от създаването на ФЕД федералния резерв на USA, Русия е основен акционер. Иначе по телевизията си плямпат. През II-та св. война USA и Русия бяха съюзници, нищо че считаха Русия за смъртен враг на капитализма. След ВОСР американския евреин Хамър подарява на Ленин свръхлуксозен хотел в центъра на Москва за добре свършена работа. Едно е реалността, всичко останало е медийна заблуда.

Руските хакери избраха Тръмп за президент, колко му е да напишат едно USR в небето.

Ей, какви са всевластни тези хора! Да се чуди човек защо му е на Путин да поддържа армия!

Новата столица на USR ще бъде във Форт Рос, Калифорния.

Истинският купон започва сега! Наистина ми е много смешно - Доналд Тръмп - президент на САЩ, и Путин си намери поредния приятел начело на Америка! Е няма начин да няма голямо шоу и непрекъснати циркове. При двама като тези с толкова силен егоцентризъм и самоповярвали си, че са велики и изключителни, и голкова много хора, стотици милиони, които много внимателно ги наблюдават, любовната им драма и разлъка ще е наистина зрелищна и запомняща се. А какви ще са "пунитивните загиби" за същите тези хора от предстоящия цирк или по-скоро сериал - е, хайде сега да не издребняваме толкова... Аз много обичам комедиите и майтапите и не вярвах, че ше имам възможност наистина да наблюдавам и този уникален цирк. Следете внимателно развитието и "прогреса" на отношенията между тези двамата и най-вече екипите им (щото тези са мнго големи "конспираотори" :) и "сделките" им), и най-вече момнетът на разлюбването и разлъката им, когато дойде (аз мисля, че при тази динамика, ще е може би до (след) около година-две най-много). Майтап бе, Уили!

Не съди за другите по себе си, това че ти ще си повярваш, че си гоУема работа в тяхното положение, не значи, че те са като тебе.

Видео, в което се вижда, как надписът от фойерверки USA се е трансформирал в USR. Куриозът не е куриоз - United States of America в превод е Съединените щати на Америка, а USR в превод е вярното - Съединените щати на Ротшилд и на Рокфелер (на английски: Rockefeller, произнася се Рокъфелър). Джон Дейвисън Рокфелер продължава да е най-признатият (и може би най-презреният) богаташ в света, макар че е мъртъв от 1937г. През последния век нито едно семейство в Америка не е събрало толкова власт и влияние като Рокфелерови благодарение на богатството им и на тесните им връзки с Англия. Основателят на династията Ротшилд - Майер Ротшилд учредява банка във Франкфурт на Майн. Банкерството е продължено от неговите петима синове: Амшел Майер Ротшилд; Соломон Майер Ротшилд; Натан Майер Ротшилд; Карл Майер Ротшилд; Джеймс Майер Ротшилд. Братята управляват и контролират пет банки в големите европейски градове Париж, Лондон, Виена, Неапол и Франкфурт на Майн. Рокфелер е един от основателите на Федералния резерв на САЩ, институцията, която контролира националната валута. От друга страна, много от дейностите му са смятани за незаконни и неморални. Виктория Нюланд: Fuck the European Union. Помощник-държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Виктория Нюланд май беше права: Да ви еба Евр(оп)ейския съюз !

Това е вярно! Фактите са си факти, истината си е истина, без значение на кой му харесва и на кой - не!

Федералният резерв е започнал съществуването си с откраднатото руско царско злато изнесено от тандема Рокфелер-Ротшилд през 1913 преди ПСВ. Всъщност истинският собственик на Федералният резерв не е еврейската банда, която го ръководи а правителството на Русия.

Бах тоя Фотошоп! Тоя Тръмп дупе да му е яко с тия тролове... От видеото се видя, че последната буква не е ясна, ама пък чак R... :)

Значи Русия ще стане 51-ви щат на САЩ. Тя и Ванга така е рекла. Ке доде време, га Иван ке стане Джон. Е, поне ще пият бърбън. Той е много гаден, но поне е чист алкохол, а не е лосион за баня, иба га!

Баце кого лъжеш?! Ванга по принцип има позитивно отношение към Русия. Тя е твърдяла, че Русия ще е духовния център на света.

Щатите са си в Америка, Русия на повече континенти. Следователно САЩ ще станат автономна република в Русия. А то, нормално е да се изпишат символите на метрополията USSR, а не на колонията usa.

Скоро янките ще търгуват в рубли..

Няма нищо случайно! Да се готвят другите - Германия, Франция, Италия .... За съжаление за България вече няма значение какво ще ѝ напишат на НЕБЕТО или под него!

Ах колко е долен и подъл този Путин. Назначи си президент и сега си пише каквото си иска по американското небе.

Тролчо, ти май пак обърна резбата, но този път в правилната посока. До скоро беше обратен, сега ставаш с права резба?! Нещо като "Горе...Долу...Стамболов"?!!!

Трябваше да изпише "Путин" и тогава щеше да стане тя каквато стане...

сорос си е изял чорапите от яд :))

една изпусната буква -голяма работа.USSR е трябвало да се изпише. РУСКИТЕ ХАКЕРИ СА НОМЕР1

Жестоко! Господ е голям шегаджия! :)

Господ е другото име на руските хакери!