За ваксините: Тръмп прави вълка пазач на стадото

Привърженик на недоказана научно теория за ваксините ще става главен експерт на САЩ по ваксинациите.

Обратно в новината

Коментари - За ваксините: Тръмп прави вълка пазач на стадото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската причина за аутизма са причините! Истинската причина за грипните епидемии са ВИРУСИТЕ РАЗРАБОТВАНИ В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА ПЕНТАГОНА! ТОВА Е НАПРАВЛЕНИЕТО НА БИОЛОГИЧНАТА ВОЙНА, ВОДЕНА СРЕЩУ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ВЪЗЛЮБЕНИТЕ РАДЕТЕЛИ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, НАЧЕЛО С БАНДИТСКИТЕ ФАМИЛИИ БУШ, КЛИНТОН, СОРОС И Т.Н. КОЛКО МАЛКО МОЗЪК ТРЯБВА ДА ИМА ЕДИН ПИТЕКАНТРОП ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА?

Правилен човек е поставил, защото: -теорията, чиито привърженик е младият Кенеди, не е заговорническа. Напротив - тя обвинява в заговор против здравето и живота на хората глобалистите и в частност - тяхното медицинско лоби, налагащи масови и задължителни ваксинации. Та именно човек като Кенеди е способен реално да ги контролира и озапти, когато е нужно. - а самата му принадлежност към семейството Кенеди вече е достатъчна гаранция за почтеност и отговорност пред страната.

отдавна е поел стадото - в тази комисия по храните и лекарствата непрекъснато се назначават за висши служители хора, работили за големите корпорации, над чиято работа тази комисия трябва да осъществява контрол. Толкова са нагли, че и след като напуснат комисията, тези хора пак се връщат на работа в същите корпорации - изводите си направете сами. Не е нужно да си учен, за да събереш 2+2.

най сладки и най грешни пари - лихви застраховки нарко оръжия дрога проституция хазарт фармация --- а дойче веле си е ка то себеси

Сигурно си спомняте този филм по действителен случай. Не знам дали сте били впечатлени, колкото мен, от факта, че учените, работещи в големи корпорации имат клауза в договора да си мълчат за престъпленията, които се извършват там и те непрекъснато ги отчитат в ежедневните си изследвания. И както виждате само един такъв "гаф" за толкова години в толкова много корпорации. А как е във фармацевтичните? Нищо подобно, нали?

Тръмп ми се издигна в очите

Браво на Тръмп!Крайно време е да се обърне внимание на децата с аутизъм и очевидната връзка на тази епидемия с ваксинациите !

Отново браво на Тръмп! Но не само тази ваксина е вредна. Дано Кенеди разшири обхвата си! Ако Тръмп продължава да върви в правилната посока, следващата му стъпка е забраната на ГМО!!!

ваксините и естествените сили на организма са единственото средство сресту вирусите. някои ваксини имат производствен процес около 2 години. много разпространени заболяваня като настинката нямат ефективна ваксина. доста хора не различават настинка от грип и смятат, че ваксината не им е помогнала.

Меркелостански DW нададе сосросоиден писък.

DW - най-голямата фабрика за лъжи! СНН е на второ място. И Доналд Тръмп им го каза!

Не разбрах само кой е вълка и що за вълк е и кой е стадото? Но щом е новина на DW, значи може да се чете наопаки. Стадото са производителите на ваксини, а "вълка" е противник на ваксините. Горкото стадо.

Казват че Сорос, който влага доста във фармациите се разкрещял като научил за назначението.

"Медицината и науката..." Медицината и науката са като водата и огъня. Т.нар. "медицина" е най-голямата световна конспирация. Малкото лекари, които искат да внесат истински научни методи в медицината се отхвърлят безапелационно от системата. Или ако перефразирам реплика от един американски филм - "Медицината не е това, което е..."

Помня как преди години тук се рекламираше ваксина против рак на маточната шийка. Едно момиче почина след такава ваксинация. Тогава се поразрових и прочетох, че такива ваксини са пробни и в някои големи страни са забранени. Ние пак сме полигон а експерименти, в това съм твърдо убедена. Ако някой поразръшка фармацевтичната мафия, няма лошо. Че всики се оядоха напоследък. Само не знам дали корпорациите няма да се окажат по-силни.

Щом някой си е направил труда да напише подобна статия и то с такъв патос, значи ваксините наистина тровят.

Значи ваксините ще бъдат добре проверени. Това е много хубаво. Какво са се разврещяли нацистите? Дали защото някой им пречи да убиват хора?

Младите булгаристанчета сте забравили какво е да мрете и да оставате осакатени за цял живот от едра шарка, хепатит, детски паралич, заушка, дифтерия, инфлуенца, тетанус и още много, МНОГО други страшни заболявания, пред които аутизмът ряпа да яде. Нищо, радвайте се сега. Ако чудовища като това постигнат своето, ще има да ревете над болничните легла и гробовете на децата си. И ще си го заслужавате.

Стига глупости. Никой няма да отмени ваксините, само ще повиши качеството и контрола им. Какво по-хубаво от това.

Вече има контрол над качеството им. Идиоти като този само разпространяват дезинформация, която плаши хората изобщо да не ваксинират децата си. Вече в много т.нар. развити страни по света, вкл. Щатите, има плъзнали зарази от заушка и магарешка кашлица сред групи неваксинирани деца. Ти знаеш ли какво е магарешката кашлица? Виждал ли си мъките на дете, болно от нея? А резултатите от детски паралич виждал ли си? Защото аз съм виждала и двете. Не го пожелавам и най-големия си враг. Тъпизмите и лъжите нямат край и ако им се връзвате, този ужас ще започне наново.

На 55 години съм и съм забравил. От дребна шарка не съм виждал никой да умира а от едра.се ваксинираше. Но онези ваксини без усилители не предизвикваха автоимунна реакция и нямаше масово случаи на аутизъм. Първото, което Путин забрани за внос след санкциите бяха ваксините. След това забрани вноса на храни от ЕО и чуждестранните НПОта. И резултата е налице: понижение на случаите на рак и на безплодие. Само за 3 години "санкции". Тръмп ми се издигна в очите. Наистина го е грижа за американците. Ако има съмнения те трябва да се проверят, защото цвната е много голяма -- хората за цял живот са инвалиди а семействата нещастни. Не е като Обама дето ги докара до положение да работят без да получават достатъчно пари да преживеят. Па дори да работят плащайки.

има майки които реват над болничните легла и гробовете на децата си унищожени от ваксина. Лекарите отказват да го признаят официално от страх, но на четири очи си им казват на майките какво се случва и защо.

"Булгаристанци" не съществуват и никога не са съществували. Само по това може да се разбере колко струвате. По темата - невероятно лесно е да бъдат манипулирани "образовани" хора, като Вас в морето от информация. Мислите си, че всичко знаете, но дори за миг не забелязвате, че в нищо не сте сигурна на 100 %. Образованието се състои в наизустяване на определена информация, за която някой Ви казва, че е вярна, но Вие няма как да се убедите. Ако този някой Ви лъже, Вие няма как да разберете. Колко изследвания Вие лично сте направили? Има много лесен начин на манипулиране на статистиките за ваксините. Казва се на хората, че в края на 19-ти век заболеваемостта е била висока и през 60-те години на 20-ти век, когато започва масовото ваксиниране е спаднала със 70 %. И хората казват брей. Обаче има статистика от 50-те години, когато спадът спрямо 19-ти век е 40 % и се дължи на по-добрата хигиена и храна. Т.е. ваксините са добави най-много 30 % или пък хигиената и храненето са се подобрили още. Това е най-простата манипулация, има много по-изкусни.

Тази, която ни обижда е еврейка на щат, антибългарска пропаганда. Специалното им звено за промиване на мозъците на българите. Отгледана вероятно от нас. Храни куче да те лае. Имат си група за тия цели. Имат си държава, да си се разкарат там.

Еха браво това и аз не го очаквах сега няколко десетки хиляди "експерта" на хранилка от чудовищния фармакологичен бизнес ще се изсипят да обясняват как 2+2 не е 4 и колко хубави са ваксините (които иначе и те не биха сложили на своите деца/внуци)

dsco@

Още един изстрел в 10-ката за Тръмп. The Big Pharma, един от основните спонсри на Килъри, a също и най-големите мародери, ще им се налагат ограничения. Атакуването на имунната система методично, не води до хубаво. Чували ли сте за месоядна бактерия? За 3 часа сте труп. Намира се в много водоеми и жертвите в повечето случаи са хора със "здравословен" начин на живот и слаба имунна система, съсипана от ваксини, ГМО и хранителни добавки. Запитал ли сте се дали се ваксинират евреите? А DW се е превърнало в една журналистическа кур.а, каквато е станала и Германия.

Този спор е ненужен. Не можеш да убедиш хората, които смятат следата в небето от самолетите за конспиративно обгазяване, че ваксините не са дяволски заговор и причина за всичките ни неволи.

публична тайна е че 4% от ваксинираните деца развиват различни проблеми. някой отключват болести, други се разболяват от това за което са ги ваксинирали... но както казват експертите - ако се появи епидемия от дадената болест броя на жертвите ще е в пъти по голям от тия които ще умрат в следствие на ваксинацията. така че от двете избират по малкото зло.

Публична тайна е и че според 99% от хората ти си идиот. Такива заключения може да направи всеки.

сред тези 4% /макар че са много повече/ ти ще го принесеш с удоволствие в жертва на общото благо? Тогава трагедията става 100% и ако пак повториш същата глупост, че тези условно 4% осакатени или погубени заради насилственото вкарване в организма им на ваксини не са проблем, то тогава не си човек.

Истината която не искат да се разкрие е, че всички деца с аутизъм са го придобили вследствие на някаква ваксина или комбинация от ваксини.

Със същия успех, че и повече, може да се твърди, че 100% от хората с аутизъм са в това състояние, защото пият вода. Има ли поне едно, неопровергано изследване за връзката между аутизма и ваксините?

Добре, че се появи Тръмп! Че досега се Путин беше виновен за всичко!

А-а, чакай, чакай! И Боко, и Радев.. всички са маскари!

Умирам да чета писания на непросветени и дори незапознати хора, които се изразяват категорично за ли против и с анализаторо-подобни аргументи. То кога ли да четат, като висят по форумите.

От една страна казваш, че не си много запознат а от друга твърдиш, че ако се въведат едновременно няколко щама можело да стане опасно. Не е ли по-редно или да седнеш да прочетеш преди да изказваш мнение или да не пишеш като не си запознат.

Не сме забравили академиците, които ни убеждаваха по телевизията, че за нас няма никаква, ама хич, вреда от Чернобил. А сега - бум на раковите заболявания. И никой не отчита връзката. Намесят ли се политиката и многото пари науката не избира истината, дори да я знае. Така че не намесвайте тук науката, защото и учените са хора и могат да бъдат подкупвани или, в случай че са честни, заплашвани и убивани.

Или са "професионалисти", които изпълняват нареждания отгоре и знаят че не носят отговорност

Това бяха съветските и български академици...

провери какво е било прието за нормален радиационен фон преди Чернобил и какво сега. прави си изводите сам. макар че по голямата част от България бе пощадена. виждал съм как се е разпространявал радиационния облак.... първо е заминал към северна Европа и после идва насам. е спомням си манифестацията на 1 май 1986. спомням си че тогава класната ми ни каза да не ядем джанки и тн... ма баба каза че щом по радиото и телевизията няма такива работи - може да ги ядем. спомням си марулите по метър... и в последствие разбрах че в деня на аварията са почнали да раздават калиев йодид на войниците в казармите... за рака е спорно, но лесно може да разпознаеш децата чернобилчета - всички сме по високи от родителите си... спомням си 5-6 години по късно ходейки по пазарите в малки градчета стърчах с една глава над тълпата... в днешно вре моите метър и деведесет са нищо....

Има змии които за 30 година са станали 30 см. по-дълги и с по-малки глави. Така че това са процеси на еволюцията. Освен това еволюцията реално става с ново поколение и е почти невъзможно голямо изменине при вече роден такъв. Тоест ако си роден преди аварията в Чернобил, то това не те е направило висок. Хората по-принцип стават по-високи и с по-малки зъби. Само че тенденцията за височина се сменя. Сега хората ядят и повече и това сигурно се отразява. Има и тенденцията да стават по-дебели. ;) А някога си мислех, че тук основно бабите стават дебели. И че на запад бяха по-слаби, но после нещата станаха точно на обратно и там станаха много по-дебели. Лошото е, че и тук се обърна тенденцията и новото поколение е по-едро. Но в общи линии отидеш ли да живееш на запад, трябва да допуснеш, че ще станеш по-дебел. Така познат българин от 80кг там стана 110кг.

Всички знаят, че тъй наречените "господари на света" иската да намалят населението на нашата планета. Какво логика има в твърденето, че фарминдустрията се грижи за нас и иска да сме здрави. За тях няма никакъв смисъл. Колкото повече хора боледуват, толкова повече ще се купуват лекарства и толкова повече концерните и техните акционери имат печалба.

За какво им е на "господарите" да намаляват популацията бе Ники? Те и сега си живеят добре, популацията им бачка за жълти стотинки и им купува боклуците. Ако няма популация консуматори кой ще им купува стоките.

Защото след няколко десетилетия няма да има нужда никой да бачка, защото ще бачкат роботи. И тези работници дето ще останат без работа ще направят революция, а на господарите не им трябват революции. Трябва им минимално население, което може да поддържа машините.

Не е възможно ваксините да са само препоръчителни, ако двете групи имат равен достъп до солидарното здравно осигуряване.

Ама какъв е този ВОЙииииииии срещу Тръмп? Целия интернет е залят! Много странно кого е настъпил този по мазола???? Невероятно!

Едно време не искаха да се ваксинират само циганите. Сега явно много прост народ се навъди. Специалисти по всичко. Нужно е само да им подхвърлиш нещо във фейсбук и се ловят като шарани.

Да се въведе препоръчителното ваксиниране, а лицата, отхвърлящи препоръката, правят алтернативна Здравна каса! Лечението на едните се заплаща от едната каса, на вторите от другата!

Уважаеми ддт, защо не сте искали да се ваксинирате едно време? Сега го правите само за помощите, то е ясно, но явно и Вашия етнос не е толкова глупав, още от край време знае за какво става дума! :)

И затова циганетата не боледуват така като връстничетата си българчета :)

Аниваксърските родители са го веганите дето хранят бебетата си само със сокове, че кърмата и млякото не били полезни...

затова да се приеме задължителна кастрация на всички американски мъже със закон....

Я всички в 2 редици да ви ваксинирам отзад! Наля-а-во! Нагъзи-и Се!

най-старата жена в България (дето наскоро празнува 107 години) колко пъти в живота си се е ваксинирала? Да ви подскажа ли отговора?

Специалиста, да имаш идея кога са започнали ваксинациите? Дай да видим, 107 година след като са започнали колко 107 годишни ще има в България, а? Нямаше да ми пука, ако прецаквахте само себе си, ама ставате преносители и цакате всички.

Какви са тези глупости. Какви преносители? Ако си се ваксинирал, нали няма проблем за тебе. Ваксинирай се колкото си искаш. И никой няма да те прецака.

От къде знаеш колко пъти се е ваксинирала за да ни подскажеш отговора? От 1950 година до днес са 67 години, през което време би ли казал за кои болести се е ваксинирала? До 1950 средно около 45 % от децата в България са умирали до 10 годишна възраст. Това можеш да го установиш от църковния регистър на всяко село. Колко от родените през 1910 г. нейни връстници доживяха поне до 70 години?

Хахаха, пак Дойче Веле. Дир се е превърнал в Дойче Веле. Падение. А това за ваксините си е самата истина и не са никакви теории на конспирацията. А за сериозна наука в тази облас трудно може да се говори, след като дори научните им титли се купуват и продават. Това е ротшилдовата бизнес медицина. Има много инфо как е създадена и защо днес се е стигнало до такива абсурди. А новината означава, че е поставен по-здравомислещ човек. Едвали мафията ще изпусне кокала.

Май и най-прости хора в България са на ясно, какво представляват ваксините. Нека да обърнем внимание на старото поколение, радено още преди война. Те едва ли били ваксинирани от тази убийствена ваксина, а и никога не се ваксинирали от грип и др. А били здрави. Така че всеки човек, който има поне малко сиво вещество в мозъка и без Трамп и Кенеди ще стигне до същия извод. Дано и новото правителство, ако не го натиснат от фарминдустрията, да отмени задължително ваксиниране.

Като си глупав вредиш и на хората около тебе... Баба ми са били 12 деца, само еко продукти на село са яли. 4 са станали пълнолетни... Другите са починали преди да навършат 16. Никой не е бил ваксиниран и нито един не е паднал от коня.

Племенник не внук! Баси журналята...

Ваксинациите са едно от най-силните постижения на медицината. Помагат на много , вредят на малко . Съотношението е огромно в полза на помощта. Така е при ВСЯКА добра медицинска помощ. Винаги има пострадали. Но без медицина продължителността на живота е наполовина. Със здраве.

Докторе, кажи ми, моля те, каква е етимологията на ника ти? От сумати постове те дебна..

Етимологията ми е повърхностна претенция за анонимност с възможно неангажираща регистрация. Много сложно стана , но на практика за две секунди си във форума.

А кои ваксини точно погали, тия новите ли?

Всички ваксини преминават много тежки проучвания за ефективност. За разлика от така модерните хранителни добавки .

Само дето това научно откритие е доста далече от днешната му печалбарска реализация!

Така е, но днес само на парвенютата бият истински ваксини. На останалите са 80% усилители и 20% разредена ваксина. И ефектите са налице.

Ако наистина ги пречистят толкова, че да са безопасни, то цената на производството им ще нарасне в пъти, а от там и печалбите на происводителите ще паднат с толкова... Понеже нали трябва да са (ценово) достъпни за всички и ги правят по най-опростените и боклучави технологии...

То е точно обратното. Като се произведад ваксините те са чисти. Но са скъпи. След това се разреждат и им се добавят усилители -- вещества, които усилват неспецифично всяка имунна реакция. По този начин се изработва имунна реакция с по-малка доза ваксина. Проблема е че тъй като усилването не е специфично е възможно да се предизвика и аутоимунна реакция -- към вещества които ние произвеждаме например тестестерон прикрепен към белтък, инсулин, естрогени, амилоиди. И тогава се наблюдават поражения: безплодие, диабет, идиотизъм. Преди 2004 усилителите бяха регламентирани да увеличават до 4 пъти имунната реакция и имаше малко аутизъм в САЩ. След тази година използвайки една измама със птичия грип бяха освободени от задължението да обезщетяват щети и увеличиха до 20 пъти усилителите. Като се сложат няколко ваксини в кратък период това може да доведе до 100 кратно усилване и аутизма и други неврологични паталогии и диабет са вече нещо обикновено. Още е рано да се говори дали има репродуктивни отклонения.

Килъри трябваше да бъде президент - всичко друго е грешка и компромис... :)

Тръм да се превъзпита :)

Налице е поредният пасквил на Дойчовелевците, опитващ се да уязви президента Тръмп - БЕЗУСПЕШНО! Ваксините, повечето от които вършат наистина добра работа (но далеч не всички!) трябва да са въпрос на личен избор!! Така е и по конституция: Никой не може да получава НАСИЛА БИОПРОДУКТ. Друг е въпросът, че хората трябва да бъдат убедени път за ползата от ваксинирането срещу някои важни и опасни заболявания. А това може да стане само от независими от фарма-мафията учени.

Чудесно! Ваксинирането трябва да става само с добре информирано съгласие от страна на родителя. В случай на отказ( пр условие, че рисковете и последиците са добре обяснени на родителя) и последващо забляване е редно отказалите да поемат пълните разходи по лечение на заболелия,независимо от изхода на болестта-оздравяване, трайна инвалидност или смърт. В обратния случай- ваксиниран с тежки увреждания или тежко заболял въпреки ваксинацията - държават е длъжна да поеме краткосрочните и дългосрочните разходи.

Dimi

Абсолютно съм съгласен с Вас, НО в БГ има една много масова практика педиатрите да не слагат ваксините по желание на родителя, но да водят децата ваксинирани за да могат да посещават детска градина...

Чудесно! До сега държавата (България) не е признала за нито едно увредено от ваксини дете, така че в обратния случай родителите трябва да са спокойни.

Само да добавя и в такъв случай да ходяд да си живеят в някакви секти на безлюдни острови, за да не вредят на нормалните хора. Който не се съобазява с обществото да се отдели.

Бой по каските на фармафията, не всички ваксини са полезни. Ваксинацията е въпрос на личен избор, всичко друго е фашизъм

Обаче ако те хване болестта,която е могла да бъде избегната щом си ваксиниран,следва да си платиш лечението!

ще си го платим, но в случай на увреждане на детето от ваксина, ще му връщате ли здравето?

Най-печелившият бизнес в световен мащаб е фармацевтичния. Следва го и то с голяма дистанция оръжейния. Някъде между тях е цифрата на печалби от организирана престъпност. Световната фармакология се държи от няколко монополни гиганти. Малките играчи купуват субстанции от големите и продават под свои марки, така че пак големите печелят. Това лоби е по-силно от военното, по силата на парите които печели. Наели са колосална научна армия, която да промотира безброй ненужни лекарства за лечение на несъществуващи или нелечими болести. Например измисленият проблем остеопороза-набедиха всички жени че се размеквали и това не им стигна. Сега "открили", че и мъжете омекват (костите). Ваксини са се пръкнали за почти всички раци, шизофрении, диабети и каквото се сетите. Нищо чудно че бай ви Тръмп се е издразнил от тези измамници. Тръмп има съветници. Компетентни. И знае това-онова повече от мишките, потребяващи хапченцата.

то така де, ама кат дойдаха бежанците нали викахте че ще ни заразят щот не са ваксинирани? Хем боли хем сърби :)

На бежанцити с всички възможни ваксини гъ..овете им трябва да ги набучат като игленици! Хем да не носят зарази, хем и те да си изпатят от лошите ваксини, да ги хване безплодие, рак, аутизъм, и да им се намали популацията.

Никой не отрича лекарствата и ваксините. Въпросът е че са прекалили фармацевтите с излишни и скъпи препарати. Усладили са им се печалбите. Няма да минем без лекарства, нито без наука. Въпросът е ако може да не ни мамят наедро. Защото са много разгонени за парите ни и либидото им расте.

Ислямските заселници наричани от куртоазия "бежанци" са от цял свят, живели в тотална мизерия и липса на хигиена и носят болести които в България никога не ги е имало!

по-печеливш е на измислените еко добавки и алтернативни био храни, където няма и такъв контрол и научен подход и клинични изпитвания относно целта и резултата.

Ти големият специалист я обясни остеопорозата. Как "омекват костите, как се лекува въобще как я виждаш ти? Ще те призная за светило в тази област.Или бляблябля

Живеем в свободна държава.Всичко е въпрос на личен избор и никой няма право да ме задължава да се ваксинирам!

Dimi

Да и съответно срещу писмена декларация можеш да се откажеш от ваксинация... НО трябва да се промени закона така, че ако после детето ти боледува от болест за която има задължителна ваксинация, която си отказал ти да покриеш лечението до стотинка, защото отказа от превенцията си е изцяло твой, уж информиран избор... изключение само за случаите които е противопоказно за детето да се бие ваксина по медицински причини(има и такива)

Дали ще се ваксинираш или не е законно право и личен избор!!! Останалото е принуда и углавно престъпление срещу личността!!! Защитниците на принудителното ваксиниране трябва задължително да бъдат кастрирани принудително!!!

Ела да ме кастрираш. :)) Води и приятели. :) Ще отхвърля тъкмо повече работа на един път.

Ваксините действат на принципа на хормезиса- малка доза от даден стрес предизвиква съпротивителна реакция и оттам- превантивна адаптация на тялото към същия. В самата си същност те са една добра идея. Производителите на ваксините от десетилетия са /все по-/ големите фармацевтични концерни. Без болни те ще фалират ,поради което те използват финансовите си лостове открай време да превърнат медицината в търговия. Успяха напълно, за съжаление- лекарите по цял свят се превърнаха от лечители в безскрупулни търговци в бяло. В този ред на мисли не се съмнявам изобщо, че в стремежа си да създадат повече клиенти /хронично болни пациенти-абонати/ във ваксините на съвремието са заложени различни подводни камъни, отключващи автоимунни заболявания и най-вече любимия на загрижените за съдбата на човечеството люде /като Бил Гейтс -съсобственик на Монсанто и виден про-ваксинатор;-)/ стерилитет. Интересно назначение от страна на Тръмп, не ще и дума. Дано този мъж да не свърши като именития си родственик.

тва от СНн ли го преписвате? Тия всеки ден с нови лайна по него мятат. Прелкаляват и тъкмо така още повече настройват хората срещу себе си.

vaksini.eu Вижте филма Ваксиниран, чийто линк отказват да публикуват тук и тогава говорете кой е вълка и кой пази стадото

Повечето бг майки знаят , че аутизма е от ваксините. Значи техен човек ще назначат. Знаех си , че света се оправя по-бързо от очакването.