Депутатите отложиха декларацията за приемственственост

Парламентът отложи разглеждането на декларацията за приемственост между 43-ото и 44-ото Народно събрание за следващата седмица по предложение на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите отложиха декларацията за приемственственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумници,да ви има човек..."проблемите и грижите",да ви има,нещастници такива!!! Освен декларации и лобистки закони,какво друго може да правите бре,некадърници такива????

Но,за какво им е,след като такава и в момента е в сила ?! Да,Сте чули за РАЗКРИТА корупция,кражба,далавера? Да,Сте ВИДЕЛИ някой ВИНОВЕН,ОСЪДЕН???

И по каква логика някакво си сегашно мнозинство ще налага на следващото народно събрание своите изисквания???Не може да се налага някаква приемственост на нещо дето не е актуално, рационално, ползотворно..Тия май са наистина дебили дето се ''обидиха'' че им остава седмица та решиха следващите да играят по тяхната гайда

Махнете едното "ствен" от заглавието !

Ако вносителите са фактори в новото 44-но Народно събрание ще има приемственост... Никаква декларация не може да предопредели политическото поведение на БСП, ДПС, ДСБ (кухи) и АБВ (още по-кухи)!

Заради такива недомислици избраха пенсионера, не че беше по-смислено нещо! Макар, че грешка, не се поправя с друга грешка!

това в прав текст значи, че са отложили декларацията за следващото народно събрание... :-)))

Ама тия изброените нещо май пак са се запили снощи след ''унижението'' от казанат истина че им остава една седмица:))

е проблема на България. Освобождава от всякаква отговорност управляващите допуснали грешки по време на управлението си.

ХАЙДЕ , РАЗКАРАЙТЕ СЕ БЕ БОКЛУЦИ ! ПИСНА МИ ОТ ВАС!

"...за следващата седмица..." ;-)

Разкарайте се, паразити такива!