Пребиха млад шофьор, ударил три паркирани коли

20-годишен шофьор е блъснал три паркирани коли в столичния кв. "Овча купел" снощи, след което е бил пребит от собственика на един от ударените автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха млад шофьор, ударил три паркирани коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В това време, в тазии поледица къде отива да кара този келеш? Качват се на колата и се опитват да карат като на компютърните игри. Ако не беше излизал да се разхожда в този късен чак когато всичко навън е пързалка нямаше да направи тези поразии на другите коли... може би трябва да го оставят да потроши и другите наоколо?

До къде я докарахме. Да сии трепем децата. Всичко е вярно което сте комевтили. Но ве можели по голям контрол децата. Или ще им нарошим правата но те какви права имат освен за учат.Тези които не искат. Да отиват в чужбина и да не се връщат в България щомим харесва безодговорният живот

Българинът само бой го оправя, и пак не е сигурно.На мен 2 пъти ми потрошават колата пишман шофъори. Единият път, даже, нито книжка имаше, нито застраховка.И какво?Идва полицията, попълва документите и ..по живо, по здраво. Тарикатът си плаща глобата (няма книжка, за да му я вземат) и кара докато пак го хванат.А всичките главоболия със застрахователи и сервизи, си остават за сметка на моята глава (невинният).

Че не е хубаво да се решават нещата с бой, не е. Ама кой знае колко арогантно се е държало малкото лекенце, че да се стигне до там. Да не говорим, че сигурно е карал като Шумахер в най-добрите му години!

проблем с много неизвестни: -кв.Овча купел -вероятно с непочиствана и заледена улица още от началото на годината(както във всички крайни квартали); - младеж на 20 години карал твърде бързо возило (съмнително откъде е имал толкова скъпа кола , а още по съмнително е дали е имал и необходимия стаж за управлението й)- кой знае колко маневри е направил преди да повреди други три возила....; - твърде възможно е да се държал арогантно със собствениците на повредените коли за да бъде бит. Ако само се хлъзнал и не е бил виновен може би застрахователите щяха да покрият загубите, но какво точно се е случило - само разследването може да каже..... Добре че не е останал в болница - значи са го поодарили за да си спомня какво не трябва да прави на пътя, но ако беше станала голямата беля и го бяха убили заради смачкани ламарини ?! СЕГА Е РЕДНО ДА МУ ВЗЕМАТ СВИДЕТЕЛСТВОТО ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ, защото не може безопасно да управлява 100коня и освен смачканите ламарини би могло да има и смачкани хора. -

Има алфи по два бона. Има и по-евтини.

Ако келеша от алфата, се е правил на състезател , което е много вероятно - напълно оправдавам ЧОВЕКА (не побойник) раздал правосъдие! Келешите трябва да се вразумяват, защото вместо 3 коли можеше да смачка 3-ма човека!

Когато няма държава и правосъдие и правораздаване, а само имитации, тогава съвсем естествено хората тръгват да взимат раздаването на правосъдие и справедливост в свои ръце. За това много сме говорили и доста сме го коментирали през изминалите години. Следващата стъпка е, когато остатъчно много хора, една критична бройка от тях, КОЯТО ОЧЕВАДНО ВЕЧЕ Е ПОСТИГНАТА, ще се самоорганизира и идентифицира олицетворението на тази перверзна и мафиотска система в лицето на определени лица и просто ще се вдигне срещу тях. А в малка България и те са пределно ясни, а и необходимата маса вече е набрана, ПРОСТО ОСТАВА ДА ВИДИМ ОНАЗИ ИСКРА, КОЯТО ЩЕ ПОДПАЛИ ПОЖАРА! И ПОСЛЕ СЛЕД НЕГО ВРЪЩАНЕ НАЗАД ЗА КАПИИТЕ, ИМАМ ПРЕДВИД ПУБЛИЧНИТЕ, НА МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА МАЙ НЯМА ДА ИМА!

Ами така става, като няма държавен орган, които в такива ситуации да си върши работата. Нито биячът ще бъде наказан, нито пък младежът, че е почупил три коли... Всеки сам раздава правосъдие, както намери за удачно.... Това е България на 21 век.

Т`ва "Дир"-а са гоуема работа. Същата новина я четох по друга медия и заглавието беше нещо от вида на: "Собственик на автомобил наби двама джигити, които се правели на герои от "Бързи и яростни" и ударили колата му.

Сигурно се е държал предизвикателно. Не вярвам някой да бъде набит чак до болница, ако искрено съжалява, ако се извини, ако се позове на неопитността и младостта си. Но колко рядко се случва в наши дни !

има много първисигнални човечета дето първо бият и после ъъъъ мммм ъъъ предимно по едрички такива... забравих точно как им викат кроманйонци или нещо такова беше

Чета само за бой, бой и бой. Как може човек да се разбере с бой? Със страх операрира само стархливците или тези, които нямат на кой да си го изкара. А ако някой кара бавно и получи удър или инфаркт, или му се схване крака, или ръката, или нещо друго? Бързай после да обясняваш, преди да са те смачкали от бой. За българина всеки друг е прост, не трябва да се с книжка или му е виновен.

Аз наричам такива човекоподобни! Проблемът е, че почти всички в политиката и управленията на България са такива и с такъв манталитет, и те служат за пример за останалите със съответната ценностна система и култура, или по-точно липсата им, и така стигнахме дотук. ДОоказан факт е, че онзи, които най-много страгхуват и плашат хората или разчитат много на страха на другите в живота и кариерата си са самите те обикновено жалки страхливци, и дори параноици и става дума за (дълбоко) скрити коплекси и реакцията заради тях!

В "държави" като България , единствено страха ражда уважение. Липсата на страх от народа у политиците ражда издевателствата на политическата класа над народа. Поведението на келеша-състезател е частен случай на това явление и също е подбудено от липса на страх от наказание. Е,...в този случай се е намерил човек-куражлия , да възстанови страха на лекето - рейсър!

Единственото схващане , което е имал 20 годишния келеш, е това в мозъка... и собственика на един от ударените автомобили е решил да го поразтрие това схващане!

Кретен? Мангал? Или и двете? Само бой ги оправя.

Млади боклуци без идея в главата защо са живи. Кой знае колко се е правил на мъж. Ама така е като баща му не го е бил навремето. Ей тия евроценности произведоха егати безотговорната паплач.

Ами ще дрифти, разбира се. При тези улици е достатъчно да вземеш завоя малко по-рязко и дрифтът ще ти дойде отвътре и без да го искаш!

Алфа Ромео дрифт???

Човека вероятно е искал да напише дрис, пък е писал гъзарската форма дрифт.

Кой знае колко нагло се е държал пишлегара, може и да се е дръвчил. Защо иначе ще яде бой. Освен ако бияча е мутра, но не вярвам. То добре , че е хапнал малко бой, че тия младите пишлемета като навъртят по 30-нагодини направо ще ни пребиват нас 60+ годишните . Мисля, че нямат никакъв респект към по-възрастните - изпусната работа са. Боклици. Млади боклуци.

Тая алфа как е запалила в тоя студ? Да няма няква грешка?

Бой на кучките и еб*не на келешите! Вече е невъзможно да се кара в София - само силиконки с джипове и гейзери с бегачки

Блъснал е три коли, защото е карал с несъобразена скорост!!!!!! Ако беше ударил и моята кола щеше да получи същия бой!!!!!!! Научете се бе през зимата се кара по бавно!!!!!!!!!!

Къде е паркирана твоята кола, че мисе яде бой?

Малко му е на пишлемето трябвало е наистина да га пребие.

Уличките из София са масово непочистени и с коловози от сняг, така че не е много трудно да поднесеш и да удариш някой автомобил особено ако някой не е паркирал и стърчи в коловоза

Да блъснеш някоЙ автомобил да, ама цели три, поднасянето е било с бая несъобразена скарост.

В страната на всеобщата невинност /България/: снети обяснения - вместо предявени обвинения.

В страната в която като блъснеш 3 коли и няма наказание от държавата стават и саморазправи.

Тия с Алфите понекога ас по-опасни от тия с БМВ-тата.

Обаче с Голф-овете не могат да се сравняват!

Е, бива ли за едни ламарини да пребият човека?! Та той може да му е син! И едва ли кой знае колко са одраскани ламарините на тези возила! Брех, брех... за едни ръждясали тенекета да пребиеш момчето! Идиот!

А как да си наеми синковецът да шофира?

За тия ръждясали тенекета бях дал 10хил. един идиот ми отне предимство на кръстовище и ми отнесе цялата предница,питай ме колко ми дадоха обещетение от гражданската и колко съм дал аз за ремонти,,как да не ги биеш.....

Тия биячи ненаказани ли ще живеят

бои бои и само бои, булгарското племе от друго не разбира

Стигнахме братска Русия - всеки да носи я пистолет, я бухалка за саморазправа!

не сме изоставали от Росия-та - плътно ги следваме по петите от 44-та насам! Затова и сме на този хал.

Не се знае как точно е станало но случват се тези неща..... За бияча поне условна присъда..... Хайде сега да се избиваме по улиците без граници. Всеки трябва да се научи да си контролира нервите или да си понесе последствията... На мой приятел беха му блъснали колата паркирана на улицата, две други коли се блуснали и направо бяха му смазали колата.... Да ги набие двамата които са се блъснали... Безумие....

БРЦК

Ахахаха. Вече на тия дето се 'саморазправят' даже и арест няма. Само 'снемане на обяснения'. Браво. После що имало побоища по улиците. Те вече и се гърмят. Ми така ще е.

Когото няма държава и си играем на демокрация се стига до саморазправа, което пък е лошо и неправилно. Биячът трябва за си получи наказанието . Всеки в един момент е млад или новак в нещо...

От друг новинарски сайт: "Случката се разиграла снощи минути преди 23.00 часа. Младият мъж се опитал зрелищно да натисне спирачка и да завърти колата си на паркинг. Тогава загубил контрол над возилото и ударил три паркирани автомобила. Един от собствениците на ударените коли видял случилото се и слязъл пред блока. Той нападнал младежа и му нанесъл побой." Не съм привърженик на физическата саморазправа, но на малкия келеш няколко шамара за отрезняване определено няма да са му били в излишък

Така е като не лъскат редовно така се получава.

Ако е лъхал само на вино ... по-малко кютек.

1)Една по една ли е удрял колите или както храбрия шивач "с един замах 3 наведнъж" ? 2) Защо собствениците на другите ударени коли не са участвали в боя ? Това първо. Следващо: 1)Колите имат ли застраховка, направен ли е протокол за събитието и шофьра бил нарушителя бит ли е при разпита ?

Някой ти дължи обяснение точно на те бе ли? Къв си ти?

Ей глупави пешлемета и още по-глупави родители, които дават на децата си да карат старите им трошки, особено по това време на годината!

От статията не става ясно какво точно е станало. Ти ако си бил там и си видял конкретно как се е случил инцидента, вземи ми информирай. Дано информацията ти, обаче, да не е от типа "на брат ми на едно аверче дядо му, дето работи наблизо като пазач, видяло през запрашените стъкла на кабинката"...

Ти и пишлеметата ти сигурно сте бавноразвиващи, ама на 20 години, човек отдавна не е подопечен на родителите си. Ама ти твоите пишлемета ако искаш и до 45 ги дондуркай.

Това е гадостта в която живеем. "Държавата" ти създава проблеми вместо да ти ги решава, обаче ако тръгнеш да си ги решаваш сам те наказва. Аз съм на 26г млад шофьор и съм отвратен от неефективните държавни институции да спрат идиотщините по пътя. Всеки ден шофирам и се усещам като на война срещу хора, които НЕ ЖЕЛАЯТ да спазват никакви закони, НО са с ОГРОМНИ претенции за техните права. "Контролните" органи са само за да ти уберат събраните пари. Нищо не контролират и НЕ помагат на никой. До сега все съм бил изряден при проверка, но имам акт за изгоряла габаритна лампа и за шофиране без колан. Ако някой може да ми обясни как преча на коготи и да е с това, че не съм си сложил колана, ще съм му благодарен.

Всеки разправя, че той е най-хубав, а другите са лоши и му пречат. И ти така.

Съгласен съм, че не съм нито най-добрия, нито най-праведния. Но определено полагам ОГРОМНО старание, да карам безопасно и да НЕ ПРЕЧА на останалите участници в движението.

Гражданска отговорност се отнася за застраховане на пътниците в автомобила при конкретното ПТП и не се отнася за щети по автомобила. За всичко останало се плаща за автокаско.

Това някаква промяна ли е? Защото на мен са ми изплащали щети по автомобила по ГО. Никога не съм имал каско.

Като не си виновен, чуждата ГО ти плаща щетата! Ако има такава другия, иначе си ходи търси правата в съда!

Моля ДИР да не допуска коментари, призоваващи към насилие и такива, които са откровени глупости, като на 8384!

На село само пълните глупаци се произнасят по теми които не разбират. Другите си траем.

Ако участника в ПТП-то е употребил алкохол над допустимото не му се изплаща щетата. Вероятно ще се докаже, че шофьорите на паркиралите коли са употребили алкохол. Борим се за нова Съдебна система, която да съде така, че да няма наказани.

Незнам ЩО СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИ ТАКА. Боя действа по БЛАГОТВОРНО, отколкото вземане-ДАВАНЕ С КАТ

млад олигофрен е отнесъл сигурно справедливи тупаници, щото и без това някам как да бъде вразумен по друг начин за олигофренското си каране

Германия(а защо не е и в България). Млада девойка бе изнасилена от вносен мюсюлманин. Баща и го преби! Бащата е задържан за 72 часа.

Ще го задържат ами. Що не го е ровнал по-дълбоко.

Въртял се е като малоумен с алфата и е блъснал три паркирани коли,собственика е чул отгоре,слязъл и ми отвъртял 2-3 шамара.Малко го е пердашил!

Ама ти видя ли го това? Или си натвори разказ от скука?

Стръмни и заледени улици в Овча Купел колкото искаш! И зимни гуми не помагат. Примата - бияч вместо да вземе пари от Гаранционня фонд след един протокол от Полицията и внесена молба в ГФ,сега ще бере ядове .Ще плаща доста пари .Ще получи и присъда.

МАЛКО ГО Е БИЛ.

Поредният малоумник , който си дрифти при заледен път ! Щом не е настанен в болница , значи малко са го били !

Нормална реакция е когато удариш паркиран автомобил е да избягаш от мястото. Добре, че един от собствениците на ударените автомобили е бил там и е спрял нарушителя, защото засрахователите искат акт от полицията за да платят ако нямаш каско. Нарушителя е бит малко, защото след прегледа е освободен. Дано в полицията да не пребият другия участник в скандала, защото там знаят как да бият.

Полиция можеш да извикаш при сериозна щета и без да си пребил извършителя предварително. А чичака има късмет, че не е попаднал на някое младо боксьорче, че освен ламарините щеше да е с изкривени зъби.

Не е нормална реакция да избягаш при смачкани ламарини. Не е нормално, защото утре ще бутнеш човек и пак ще избягаш, защото мислиш, че така е правилното. Или някой ще сгази детето ти (да не се случва!!!) и ще избяга. Никой не може да каже 'на мен не може да ми се случи, защото съм добър шофьор'. Номерът е, като ти се случи да се държиш мъжкарски.

Каква е причината да удари ТРИ КОЛИ, а не ЕДНА КОЛА?

Причини много колега. Една от тях може да е неразумен дрифт по заснежените улици и изтърван контрол над МПС-то. А може и да се е хлъзнал по заледената улица ако е била с наклон и без да е дрифтил. Само участниците в инцидента може да кажат.

Колкото повече, толкова повече.

jingiby

Шофьорът може и да е бил неопитен, но освен това и всички квартални улици са в лед и сняг. Освен това никой няма право да бие никого за това, че е извършил ПТП. Още повече, че не е имало пострадали. Не разбрах защо биячът не е задържан в полицията?

Дрифтил е!

20-годишен, неопитен, но с "Алфа Ромео"... Май си заслужава боя!

Алфа Ромео нищо не означава повечето Алфи са по- евтини даже от старо гробе Лада Нива.

че си се кръстил с това свято име. Докато в нашата мила родина боя за щяло и нещяло се смята за нацонална гордост, никога няма да излезем от батака! Ти да не би да си безгрешен бе Паисий?! А и дори да е прекалил с дрифта келеша, едни тенекий които се оправят повод ли са да се саморазправяш?! Преди 2 месеца същия такъв келеш се натресе в мен отзад и да не мислиш че слязох да го пребия? Извиках полиция и всичко си дойде на място. Така си спестих всички негативни последици от едно избухване в пристъп на необуздана ярост. Мислете повече преди да размахате юмруци или там квото си носите по колите и в себе си.Хайде със здраве!

Има такива ужасни улици - стръмни и непочистени. Не знам хората там как се прибират, ама една зима като бях нагости, ходих почти на 4 крака. Неопитен шофьор, сигурно и с изтъркани гуми, ако се спуска по някоя подобна на описаната от мен уличка, не 3, а цялата улица ще обере.