Депутати: Радев лошо чете, не можа да вдигне самолета

Избраният за президент ген. Румен Радев дължи извинение на Народното събрание, но и на хората, които стоят зад нас (депутатите).

Обратно в новината

Коментари - Депутати: Радев лошо чете, не можа да вдигне самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

селски бастун

Изчезвай мазен задник , повече да не те виждаме в НС ! Никакво уважение към гласувалите за Генерал Радев , 2000060 човека ! Защо не уважихте Референдума на 3 милиона Българи !

А ти пък Грозданчо не можеш и една своя мисъл да кажеш, а си и толкова мазен че сигорно вониш на овча лой.

Реформаторите изобщо няма да влязат в следващия парламент!!!!!!!

Да благодарим на БСП, ДПС, РБ, АБВ, ПАТРИОТИТЕ и ГЕРБ за щастливото ни детство! Ще кажете - Ама тогава ги нямаше, бе! Точно затова трябва да им благодарим!

Караджов, имаш 5 дни, дебелако

който се смее последен най хубаво се смее

е МНОГО!

Караджов има седмица и се омита от парламента. Правилно е чул, правилно е разбрал. Да се "сърдиш" и "обиждаш на факти показва смущения във възприятията. Десислава да се сети какво и колко тя е казала, тя като Кенеди ли говори, откъде тръгна и в Дулово на висша риторика ли са я учили. Измитайте се досегашни мекерета. Вън. Имате седмица.

Той добре, че не вдигна самолета, че всички щяхте да се изпона.......те!

И колко са хората, които стоят зад вас г-не???? Да знае Президента дали може да ги събере в кабинета си за да им поднесе извинението!!!!!

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЯХ НА МЯСТОТО НА ГЕН. РАДЕВ! КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЧУЕТЕ, ОБИДЕНИТЕ, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА! Остава ви още една седмица! Това е обидната фраза на президента ген. Румен Радев, която накара присъдружните на ГЕРБ Групировката да се обидят, въх, мари, майко И от личен опит ви го казвам, ако вземат да заведат граждански дела с искове към ген. Радев, ще спечелят, защото в съда е пълно с грантови съдии, за които всичко е обида и клевета, стига да опраскват неправилните Тия, нахални, нагли, слуги на народа, ореваха орталъка колко били обидени, а един Кабелар, с типичния си просташки профанлък, даже възкликна: Оставало ни една седмица? И кой го казва? Един паднал от небето. Ако имаше в тази държава прокуратура на място и служби, които не са под шлифера на Оня от Банкя, всички вие, обидените, вече щяхте да сте по килиите и да се тропате един друг, понеже сте храбри като мишоци. Ако имаше и народ, досега всичките вие, обидените, щяхте да сте се покрили вече в чужбина, защото камънье и дърве щеше да лети към наглите ви физиомутри. Добре, че не бях на мястото на ген. Радев. Бедна ви е фантазията какво щяхте да чуете в прав текст, ало, обидените! А след речта ми, другият изумен Гоце нямаше да рече идиотското скрупольозна реч, както го направи за ген. Радев, а направо по винкелски щеше да отсече: Е сега си е майката! Защото си заслужава да изречеш грозната, мръсна истина в очите на намкьорите, и да го направиш в техния нагъл стил грозно, режещо и така че да онемеят. Преди да ги измете Съдбата. Пък после, който иска да се обижда. Съдиите никога не са били, не са и нямат да бъдат Господ. А когато си нарекъл едно мекере мекере! трябва да си горд, че български съд те е осъдил. И да си сложиш присъдата в рамка. Която да ти напомня, че не си плъх. И никога няма да бъдеш.

Думата "Остават ви една седмица" е равна на думата "Предпочитам танковете да идват" нали се сещате за какви идиоти става думата

Граматиката не ти е силната страна, но и сравнението ти виси във въздуха. Ако нивото на критиците на Р.Радев е такова, аз съм спокоен!

Президента Радев в резултат на вашето махленско държание много правилно ви напомни, че ви остава малко време, даже не е една седмица. Доста меко ви го каза като имам предвид каруцарските ви и неграмотни подмятания по време на неговата реч! Има нужда в парламента да влизат образовани хора, а не мутри и метреси. Май никой не забеляза, че в речта ми има много общи неща с речта на Трънп. Свърши тая когато говори президента ще има ред и дисциплина, това не е онова предишно мекотело Плювналиев, това е български офицер, истински патриот, а не като вас неграмотни българофоби!

Плювналиев да не би да беше политик, ами Б. Борисов какъв беше...телохранител пожарникар и тем подобни просташки професии. На крива ракета и космоса и пречи Точно за това народа избра един съвестен човек с професия и то каква само, човек с достойнство!

бойко борисов също е генерал и има научна степен, така че бъдете точни

Румен Радев е генерал от кариерата, а Бойко Борисов е ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕНЕРАЛ. Разликата е голяма. Единият е станал генерал по заслуги, другият по КОНЮНКТУРНИ СЪОБРАЖЕНИЯ.

ДОКАРАЙ СИ ЖЕНАТА,ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА ВДИГНЕ САМОЛЕТА???

Ами ако е грозна жена му!

ако е грозна не трябва да се показва

Радев си позволи да каже това, което мисли по-голяма част от българския народ и си навлече гнева на самозабравили се "народни представители". За какво им дължи извинение? Уведоми ги, че ще изпълни конституционните си правомощия и ще разпусне НС след една седмица. Много чувствителни тези депутати, бе! Ако ги удариш с талпа по главата, ще им излезе цицина!!!

си мислиш че знаеш защо на крива ракета космоса ѝ пречи. Да бе да всички му виновни на генерала, който очи не откъсна от написаното. Лично мисля, че все пак можеше да каже две думи на кръст без да чете, но му беше ЗАБРАНЕНО - само това което МУ е написано!

Краджов, пет дена. Обаче двата са почивни, значи три дена.

И тия простаци се обидили, че Радев им казал, че им остава една седмица депутатстване ?

ЗАЩО ВОЕННИ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ЗАЩИТА НА ГЕН. РАДЕВ? ЗАЩО ДО ВОЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМА ПОСТЪПИЛА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ОРГАНИЗИРАНОТО ОСВИРКАВАНЕ, БОЙКОТИРАНЕ, УНИЖАВАНЕ НА ГЕН. РАДЕВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОДИГРАВАНЕ С БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ПРИ ПОЛАГАНЕТО НА КЛЕТВАТА МУ! ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИ ОТ ЗАЛАТА, КОИТО СА ВИДЯЛИ ТОВА НИКЪДЕ В МЕДИИТЕ НЕ ОТРАЗЯВАТ СЛУЧИЛОТО СЕ, А И ТЕ СА ДЕЙСТВАЛИ КАТО ОРГАНИЗАТОРИТЕ - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - МУТРАТА И НЕГРАМОТНАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - РАБФАКА ЦЕЦА ДАНГОВСКА, КАТО СА МАНИПИЛИРАЛИ МИКРОФОНИТЕ ПРИ РЕЧТА НА ГЕН. РАДЕВ ДА НЕ СЕ ЧУВА И ДА ОТРАЗЯВАТ РЕЧТА МУ КАТО СРИЧАНЕ! ЗАЩО КРЪГА КАПИТАЛ ВО ГЛАВЕ С МАНГАЛА КОСТОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПРОКОПИВ ОРГАНИЗИРАТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" СРЕЩУ РАДЕВ, НЕ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА БОРИСОВ, А НАПРОТИВ? ЗАЩО БОРИСОВ ИСКА НА ВСЯКА ЦЕНА ВЛАСТТА, ДАЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ И ДО ГРАЖДАНСКА ЕСКАЛАЦИЯ В ЗАЩИТА НА ГЕН. РАДЕВ!

ТИЯ НЕЩА СА САМО В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА РУСКАТА ИНТЕРНЕТ ИЗМЕТ. РАДЮ ПОНЕ ГО НАУЧЕТЕ ДА ЧЕТЕ, ЧЕ СРИЧА.

И БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ПРИСЪСТВАЛИ В ЗАЛАТА ГО КАЗВТ ТОВА, ПРОЧЕТИ В. АФЕРА И ЩЕ СЕ УБЕДИШ, ЕДИНИЯТ Е ЯВОР ДАЧКОВ - И ТЕ ЛИ СА ИНТЕРНЕТ ИЗМАМА?

Страх, страх и пак страх ... ги тресе .... всички "номенклатурни' "партийни" кадърчета" ... когато виждат края си ... 'радев не бил политик, не бил подготвен, нямало да се справи ... и т.н и т.н ..." А ти къде се подготви бе Караджов ... или така "ПОДГОТВЕН" си се родил ... нещастник ...

Абе, кои хора стоят зад "Народните представители"? Кого представляват депутатите? Някой знае ли?

МАЛОУМНИК, КАТО ИЗЛЕЗЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ СРЕЩУ ТЕБ, ЩЕ ГИ ПОВТОРИШ ЛИ СЪЩИТЕ ПРИКАЗКИ, КОИТО ГИ КАЗА! ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ ЛИ ПАК ДА ОПЛЮЕТЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ? А, МАНГАЛ-АЛКОХОЛИК? МАЙ ЩЕ СЕ НАСЕРЕШ, ПРЕДИ ДА СА ВЛЕЗЛИ В НС! КРАЯ ДОЙДЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ! КРАЙ НА ОГРАБВАНИЯТА ОТ МИЗЕРНИЦИ, ХА, ДА ВИ ВИДИМ!

Гроздане нали ти спрях гроздовата,къде се смугна бе цървул

Точно този ли ще говори за вдигане на самолета? Като го гледам още е девствен!

Отзаде не е !

АСПУХА МУ Е ДВУЦОЛОВ

...никакви хора не стоят зад вас г-н Kаражов !...а вие в летателните способности на г-н Pадев не се самняваите !...не сте вие дето ще го оценявате !...а колкото до вас ...народа ви би един здрав шут по седалищните части !

Kak разбрахте за самолета? Да знам като си избирам тъпкач..... да не стават грешки...

СА РЕПЛИКАТА Е ЯСНО-ИЗПУСНА НЕРВИТЕ,НО МЕ ДРАЗНИ НЕПРЕКЪСНАТОТО ПРИСТВИЕ НА Г-ЖА НОВАТА СЪПРУГА.ДУША ,ОСТАВИ ГО НА МИРА ТОЯ ЧОВЕК ДА БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН И ДА НЕ Е ПОД ЧЕХЪЛ...

Наистина ли не може да дигне самолета? Леле.. И нова жена има и пак проблем.. Дано си намери нова жена и този проблем да изчезне.

И защо ли простаците в НС пак изпълзяха? Наистина им остава малко и като хлебарки ще плъпнат да търсят глупаци,които да ги изберат. Всеки нормален човек, на който му предстои да влезе в змиярник, взима мерки, в случая май Радев правилно чете речта си (иначе би трябвало да отговори още по-рязко на провокациите). Ако хлебарките си мислят, че със свободно лееща се реч като на Л.Местан,майстор в многоговореното и нищонеказването се показва класа, горчиво се лъжат. Нагледахме се на точно такива речи. Силно се надявам, че новият ни президент няма да се подведе и да тръгне да подражава на словоблудствата на хлебарките. Според мен трябва да говори малко,кратко и ясно , като слага на място самозабравилите се хлебарки и да действа в рамките на конституционните си права и задължения. Нагледахме се и се наслушахме на плевели и хлебарки!

А кой е този Караджов и какво е направил за пенсионерите - нищо не съм чул...............

Алооо дИпутата,голямо плюене сте си организирали /у Радев.Във всички бг, сйтове има по едно такова изказване бъдещият Президент с цел да го унижите и оплюете.Такъв организиран плювалник да сега не е имало.Всички български противници-соросоиди сте се организирали и не спирате да хвърляте помия върху му , да бълвате змии и гущери с, но да знаете,че помията , ви се сипе в/у главите ви, змиите , и гущерите падат в пазвите ви, защото, който се е научил да лети, не може да пълзи и не може да го стигнете, жалки дяволски изчадия!

Е ГОСПОДА ДЕПУТАТИ ПОЧУСТВАХТЕ ЛИ МЪЖКИ ХАРАКТЕР.ИМАТЕ КЪСМЕТ ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ ВИ ПРАТЯ В РУСКИТЕ СИБИРСКИ ЗЕМИ ДА ЧИСТИТЕ СНЯГ ЗАЩОТО ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ.БАЛГАРИЯ ПОСТОЯННО Е В ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ЗАСЛУГАТА Е ВАША- НИСКИ ПЕНСИИ, НИСКИ ЗАПЛАТИ, ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ПРИНУДЕНИ ОТ ВАС ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА И ВИЕ ЩЕ МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ- САМО СИБИР ЗА ВАС ИЛИ БЕЛЕНЕ.

БАЛГАРИЯ какво е ?

България би извадила голям късмет с НЕГРАМОТЕН президент, иначе готов да раздава правосъдие и праща в сибирските китайски земи. Простако, 1во се върни в началното училище защото си жалък.

СПОРЕД МЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА ГИ ОСВОБОДИ ОЩЕ НА 23.01. - ПОНЕДЕЛНИК.НЯМА ЗАЩО ДА ПОЛУЧАВАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ ЗАПЛАТА.

сигурно е бил малко притеснен от първото си излизане пред такава сган.И ти много добре говориш но все лъжи и ще ти е за последно втази зала.С 8% рейтинг е по добре да млъкнете и да не се появявате в студиата .Такива като тебе 27 години дрънкат и с дрънкането съсипват държавата.Момчето си отива!!!!

КАК ПО ЗАПОВЕД НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА НЕ ПРИСЪСТВАХ НА КЛЕТВАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ! Текстът на Явор Дачков ме подсети за една възможна провокация от страна на Цецка Цачева и ГЕРБ към Президента Румен Радев днес Преди няколко дни, пиейки си традиционното кафе с приятелите големия български журналист Тома Томов и уникалния анализатор проф. Иво Христов в кафето на Шипка 6, Томето изведнъж ни предложи да издейства три пропуска и да отидем в Парламента на клетвата на генерал Румен Радев. Речено-сторено, но тази сутрин охраната не ни пусна, защото било забранено за външни лица, въпреки че пропуските ни бяха издадени от зам.-председателя на Народното събрание Красимир Каракачанов?! След отказа да ни пуснат, тримата отидохме пак в кафенето, но след малко г-н Каракачанов се обади на Томето с извинение, че това е било заповед на Цецка Цачева! После видях на записа, че на балкона имаше достатъчно празни места Явор Дачков, който е бил вътре, споделя, че звукът на микрофона на Румен Радев може би умишлено е бил намален. Дали Цецка Цачева не е искала да има повече свидетели на тази провокация? Проф. Людмил Георгиев

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЯХ НА МЯСТОТО НА ГЕН. РАДЕВ! КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЧУЕТЕ, ОБИДЕНИТЕ, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА! Остава ви още една седмица! Това е обидната фраза на президента ген. Румен Радев, която накара присъдружните на ГЕРБ Групировката да се обидят, въх, мари, майко И от личен опит ви го казвам, ако вземат да заведат граждански дела с искове към ген. Радев, ще спечелят, защото в съда е пълно с грантови съдии, за които всичко е обида и клевета, стига да опраскват неправилните Тия, нахални, нагли, слуги на народа, ореваха орталъка колко били обидени, а един Кабелар, с типичния си просташки профанлък, даже възкликна: Оставало ни една седмица? И кой го казва? Един паднал от небето. Ако имаше в тази държава прокуратура на място и служби, които не са под шлифера на Оня от Банкя, всички вие, обидените, вече щяхте да сте по килиите и да се тропате един друг, понеже сте храбри като мишоци. Ако имаше и народ, досега всичките вие, обидените, щяхте да сте се покрили вече в чужбина, защото камънье и дърве щеше да лети към наглите ви физиомутри. Добре, че не бях на мястото на ген. Радев. Бедна ви е фантазията какво щяхте да чуете в прав текст, ало, обидените! А след речта ми, другият изумен Гоце нямаше да рече идиотското скрупольозна реч, както го направи за ген. Радев, а направо по винкелски щеше да отсече: Е сега си е майката! Защото си заслужава да изречеш грозната, мръсна истина в очите на намкьорите, и да го направиш в техния нагъл стил грозно, режещо и така че да онемеят. Преди да ги измете Съдбата. Пък после, който иска да се обижда. Съдиите никога не са били, не са и нямат да бъдат Господ. А когато си нарекъл едно мекере мекере! трябва да си горд, че български съд те е осъдил. И да си сложиш присъдата в рамка. Която да ти напомня, че не си плъх. И никога няма да бъдеш.

да ти се извинява, за просташкото ти и на няколко такива като теб, поведение?

Гроздьо, много сте били обидчиви, туй ДУПЕТАТИТЕ. То и аз, електоралната единица, се обидих от това, че един (политик) ми каза че и магаре да ми посочи за президент, ще трябва да го избера, Ама ЙОК, не се вързах. Аре, до другата седмица, на бозичка!

Той не само го дига но и н е може да го свали не е лошо да му помогнеш

Грозданчо искаше ти се да се порадваш на вдигнатия самолет на Радев.

Гроздьо , лаенето ти ще секне след седмица , след това отиваш в отдела за НЕГАТИВНИТЕ ЛИЦА ОТ ИСТОРИЯТА!!!

Най-доброто на следващият парламент ще е,че няма да ги има Радан,Гроздан,Местан,Корман и КУНКА/бях я забравил/

А дано, ама надали!

ей, този Гроздю разбирач бил по самолети, ние от народа обаче разбрахме,че ти нищо не можеш да вдигнеш и вероятно мериш от твоята си нисичка камбанарийка, но обратното броене вече е факт и ти гроздьо дори и за оцет няма да те терсят