Глутница кучета нападна и уби жена в свищовско село

Възрастна жена е била нападната от глутница озверели кучета в свищовското село Козловец и е починала, предаде Би Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Глутница кучета нападна и уби жена в свищовско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

чета, новината и невярвам, ще ми се да потъна в земята от ужас и срам. Ужас не от бездомните освирепели кучета, които не за пръв път последните години убиват или осакатяват хора, а от безотговорноста и безпомоща на българското правителството да се справи с уличните псета (не ми се мисли как тези управници биха се справили с безпощадни терористи влезнали в страната ни). Срам ме е от себе си, от нас хората, че търпим избраните от самите нас градски и окръжни кметове и служители, които като че ли запазването на топлото място, друго не ги интересува. Бог да прости бедната жена. Лек ден.

abasador

ПС извинявам се... безпомощността ... Лек ден.

явно темата е умряла , тоест кучето влачи , дири няма . подобно нещо да се случи западно от нас . щели да се ръкотискат даже в най-високияпост ръце ,как да се справят със обстановка , неочаквана. Кой казва , 1-о че е случка и 2-о няма скоро да се повтори ? но , България , задълбочена в конституционна криза около въпроси както , дали вътрегенератор на мой съсед пребивава на законен терен , или дали прабаба скрила съзнателно парите от укривателство на правнукчета си , има приоритети .

blagart

ГЕНОЦИДЪТ И ЗАЧИСТВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 25ГОД. С НЯКОЛКО НПО И БЕЗБРОЙ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО НИВО СОРОС И КО. СЕ СПРАВИХА ПО ДОБРЕ ОТ БАШИБОЗУК. -ПРОБЛЕМЪТ С КУЧЕТАТА Е НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС НА ВСЯКА ОБЩИНА -ВСЯКА ГОДИНА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТ ЗА СПРАВЯНЕТО С ПРОБЛЕМА И АКО СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НЯМА ДА ГО ИМА ТОВА ПЕРО В БЮДЖЕТА. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН-ПАРАГРАФ 22.

В Овча купел, близо до ст.Славия има едно женско куче, което е с нашийник и маркировка на ухото - т.е. кастрирано. Имаше само 6 кученца. Та питам, ако не беше кастрирано - 12 ли щеше да роди? Само така си питам... Скапаните организации, които отговарят за кастрацията на бездомните кучета така "работят" - получават пари за несвършена работа... Няма държава!

Да приех, че стопаните са виновни, разкъсаната женица, разкъсания професор и много други и те ли са виновни, че са минали оттам.

Някой нещо да каже от Сороската НПО - Четири Лапи ? . . . . . аз знам какво ще кажат, но бабата е мъртва и няма как да бъде подведена под съдебна отговорност за това, че е излязла от дома си без да носи достатъчно храна за побеснелите улични кучета .

Затова плюйте си на петите и беж Лиске да бягаме, че и нас това ни чака ,като остареем!!!

Ето това е Европейска държава в 21 век-да ни ръфат кучетата!!!!

Аз си ги стрелям помиярите,ей така ,за кеф,скоро ще почна и помиярите,дето ги защитават,ей така,за кеф

21 век в Булгаристан кучета ни яли

докога ще търпим тъпите кучкари и помиярите им, всички улични псета трябва да се приспят

Какво нещо е, когато човек е прост. Аз съм от "кучкарите". Хайде ела ме "приспи" да видим как ще стане. Между впрочем, преди 12 години бездомните кучета ги "приспиваха" с лопати, по български. Но това не реши проблема, защото докато Бай Ганьо си развъжда безхаберно и изхвърля на улиците, кучета винаги ще има. И това устройва корумпираните кметове. Както някой вече обясни, всяка година се гласуват пари за справяне с кучешката свръх-популация, но парите потъват в кметски джобове и не се прави нищо. Корупция и безхаберие, това е проблема.

В Германия всички кучета и котки които се появът без стопанин по улиците се прибират ама на момента, мигновено и ако няма марка за собственост се умъртвява веднага, ако има марка собственика се установява, плаща глоба пъвоначално 250 евро за това, че е пуснал животинчето и при втори случай двойна глоба и умъртвяване на животното.Това е европа и европейско не това което е в БГ.

Я стига си лъгала! Гледала си Германия през крив макарон. Германският закон за защита на животните забранява "умъртвяване" освен при нелечимо заболяване или да се спре разпространението на инфекциозна болест. Случаят с починалата възрастна жена е трагичен. Мир на душата й, никой не заслужава такава смърт. Но по селата е страшно. Никой, абсолютно никой не кастрира животните си и изхвърлят новородените по улиците. Това е жестоката действителност. В момента е пълно с бедстващи и изгладнели животни, бездомни и "домашни" и на никой не му дреме, въпреки че по закон собствениците на кучета са длъжни да ги кастрират, а бездомните са грижа и отговорност на кметствата. Още веднъж, мир на душата на възрастната жена. Платила е греховете на безотговорни и жестоки хора.

Не са виновни кучетата,виновни са хората които са ги оставили безстопанствени.В такива случаи ,собствениците на такива кучета ,трябва да бъдат съдени за убийство.

А, тези, които са "сътворили" такива закони, според които могат да се случват такива ужаси в България, за какво трябва да ги съдим.

Хайде пак шофьорите не са виновни, а шофьорските курсове, нали?

Възрастните хора вивеят в страната която са оставили на младите. Младите да си правят сметката от сега в каква страна искат да си изкарат старините. Умните хора ще ме разберат. Останалите - кучета ги яли.

Къде са лайнарите от помиярозащитните организации сега? НПОшка сган!

От безхаберие ще загинем по този жалък и мъчителен начин. Трябва ли в населените места да има безстопанствени кучета? Кога живота на хората ще бъде поставен на 1-во място и политиците ще започнат да се грижат за хората си, за народа си? Може да се осъди общината за проявеното безхаберие, но живота на възрастната жена няма да се върне никога. А на тези, които защитават кучетата в случая, им пожелавам да се озоват сами сред глутница кучета, които не са яли от седмица да видят защо кучетата са животни.

Пожелавам на написалия статията да го нападнат и нахапят кучета ,но не фатално, та да остане за цял живот щастлив, както всички други нападнати и ръфани от кучета, че не е от ония еденични случаи, с които неглижира проблема в статията си.

не са виновни кучетата

Ама вижте сега - те кучетата не са правилно възпитани. Ако бяха, нямаше да се случи това. И те имат право да живеят и да се размножават... Горното е ирония. Всички безстопанствени кучета в страната трябва да се умъртвят (както става в Германия и САЩ). А по села като Козловец може направо да се отстрелват от местни ловци. Кучелюбците да ходят в психиатрии.

Не четете ли? Това са домашни кучета, не улични помияри? Горката жена...

Горката женица...Бог да я прости....а относно проблема с кучетата е огромен.наскоро и в Хасково беше нападната майка с малки деца но както винаги всичко се забравя.Трябва задължителен наморник на домашните кучета а не питбули и ротвайлери да се разхождат по детските площадки дори и не на каишки заради нехайството на собственика си..

Как е възможно, дори в тази човешка трагедия, комунистите да си правят PR и да си пробутват пропагандата.

Я четете "Удивителната история на една българка в Германия"... и си трайте докато кучетата ви яли...

От "Четири лапи" и всякакви други организации за защита на животните трябва да заведат дело срещу близките на жената защото как не я е срам така грубо да ги обезпокои с появяването си.

..наистина не мога да разбера ..тази слабост кıм кучетата в бг...пıтувам по цял свят...и..никıде не сıм виждал толкова кучета както в бг....кучеşки лаъна по тротоари...паркове... ..jaлко....наистина jaлко..!!

Не се пъни - чете се избирателно. Иначе си много прав - озверели кучета, малоумен стопанин... мила родна картинка. Да почива в мир жената, ужасна смърт :( !

Така е , ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗЯЖДА ХОРАТА.

Моя близка се пишеше отявлена кучкарка и хранеше всички помияри край блока. Те не пускаха човек да припари до входа, пазеха си дажбичката. Обаче един ден тя се оказа през блока на същата като нея добра душа. И я ухапа някакъв пес. Да видиш как бързо й мина любовта към животните. Сега като види улично куче, го заобикаля от 100 метра. Кучето е домашно животно и мястото му не е по улиците. Домашното куче по принцип не живее в глутници. Ако пък е в глутница, това значи, че е подивяло и си е див звяр като вълка. Ще пуснем ли глутници вълци в градовете? Не? А кучета защо?

НПО да плащат данак куче. И за всеки такъв случй да са ответчик на общественното обвинение повдигнато от самосезиралата се прокуратура. И да плащат кръвнина на роднините

Разбирам това да е единичен случай ама не е. Миналата седмица глутница от 10-тина едри кучета се разхождаха вечерта в един столичен квартал. Видях ги през колата.

Вече и вълци има около селата в Северна България. Необходимо е организирането на национални хайки за хищници и скитащи кучета. Министърката, която искаше да забрани лова, защото "имало птичи грип" да си гледа пичия грип и да не се меси в неща, които птичият и мозък не разбира.

Била си излязла, и ти да видиш - кучетата решили да я убият, и й се нахвърлили. Просто така. Горкото бабЕ. Коя я знае колко време им е съскала и е посягала с бастун. Безброй случай съм виждала, ей такива бабета и дядковци как съскат на животните и ги удрят с бастуни или ги подритват. После се правят от къде им дошло. И с малките дечурля пак така, ходят да хвърлят камъни по кучетата или да им дърпат опашките. После кой им сра у гащите? Това ми напомня за онзи помияр с дипломите и 10-те езика от САЩ, който много бил преуспял и бил работил и в Уолстрийт, а звездната кариера приключи, когато огладняли кучета го разкъсаха като мърша близко до американското посолство. Много символична съдба. И в крайна сметка, някак си, във вселената има справедливост.

Абе то и в Аляска да ходиш покрай мечките ако не ги дразниш сигурно няма да те закачат. Ама не е там въпросът!

Урод си !

Що не си пиеш хапчетата редовно? Пишеш идиощини. Ако имаш капка съвест няма да хулиш нито възрастната жена, нито професора. Кучетата най-вероятно са нещо като домашми, от тези дето ги озверяват нарочно за да участват в боеве. Такъв беше случая и с професора от Малинова долина, но покриха истината.

Ако ловец убие бездомно куче, което го напада, му отнемат пушката и разрешителното, след това го съдят и т.н. усложнения

Никой не заслужава да умре по дози жесток начин. Но за това вина имат всички, най-вече политиците които се огъват под натиска на общественото мнение и заради група емоционално нестабилни граждани спират всякакви реформи само мир да е. Затова и се пуши поголовно, кара ненормално, гъмжи от помяри, и лапаме поредната порция популистки брътвеж очаквайки промяна.

А на бас, че са общински, и никой няма да бъде наказан....

Българите, кучета ги яли.

Това е ужасна трагедия, за която е виновен предишният парламент, ние поемаме пълна политическа отговорност, ще вземем мерки... народът може да бъде сигурен, че не потриваме ръце от радост, че ще плащаме една пенсия по-малко от нашия бюджет за служебни автомобили!

Такава смърт пожелавам на всички, които са докарали възрастните хора в селата до това положение.

Възрастните хора живеят в страната която са оставили.

Ти къде живееш? Възрастните хора не са виновни за тая кочина. По Тодорово време нямаше такава напаст като бездомни кучета, поне не в този мащаб. Вече по-късно се появиха лапащи всякакви западни грантове защитници на животните. Така че точно по този въпрос не си прав.

А глутницата червени побеснели кучета от БКП, БСП, СДС, ДСБ, ОДС, НДСВ,ДПС, БЗНС, БСДП, ГЕРБ, ПФ, РБ, , АТАКА вече 27 години разкъсват, хапят, ръфат, глозгат, изпояждат и убиват нещастния български народ. Шайката червени пребоядисани мекерета редуцира народа за 27 години с три милиона!!!! - кой прокуден по чужбина, кой починал от липса на лекарства, лечение, медицинска помощ, кой от глад,,,,мизерия, беднотия, немотия, стрес, депресия...кой накъсан от бездомни псета.... Не са виновни кучетата, а беззаконието и управията- на държавно и местно ниво, която допуска и толерира скитащите и безстопанствени кучета да се скитат безпрепятствено по улиците, градове и села.

Време е който защитава бездомните кучета, да поеме отговорност и да лежи в затвора, за такива убийства.

Не четете ли !? Кучетата са били ДОМАШНИ

Е как бе, нали сега уж живеем много по добре от когато и да било?! Оказва се ,че България в момента е на второ място в света по смъртност...

След Лесото.

то само старци останаха тук на доизживяване...

ЕЕЕ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ !!!! Какво като лапкате парички за гласовитите акции и защити на бездомните кучета, но решението е европейако и е едно единствено което спасява хората да не бъдат убивани от бездомните кучета - УМЪРТЯВАНЕ НА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА, т.е всичко което е по улиците.

щом не може с едни кучета да се справи. Това ако беше станало тук в Германия досега куче нямаше да е останало а цялата акция щеше да се плати от НПОтата които са отговорни.

Когато човек е опасен за другите хора го прибират или в лудницата или в затвора. В БГ кучето има повече права от човека и може да тормози стоящия по-високо в йерархията бозайник. Докога ще се лансира тази ПСЕвдохуманнност към ПСЕтата? Колко хора трябва да бъдат умъртвени жестоко, обезобразени, стресирани и наплашени? Защо може да бъдат убивани всякакви други животни, които по никакъв начин не застрашават хората, но кучета не???

Докогато соросоидните нпо-та имат КЕЛЕПИР от тая работа. Разни "природо-защитници".

смърт за бездомните кучета!

Докато има бездомни животни ще има нападения. Да се въведе примера на щатите. Всички безстопанствени животни се прибират. Специално за кучетатата, ако не са агресивни (има си тестове), се дават за осиновяване, т.е. могат да бъдат осиновени. Другите ги евтаназират.

Сигурно бабата ги е дразнила нещо.

нещастна жена вече е сполетяла цялата държава - бедна, ограбена, обезобразена, наръфана, всеки момент ще и бъде прегризана сънната артерия.

Не знам какво да кажа, много жалко за жената, една от малкото държави, която не прие евтанизацията на бездомни кучета поради псевдо защитниците, които си мислят, че едно животно е по-важно от човешкия живот, а уж се водим модерно общество.. е да ама не, тръгнали са да "оправят" държавата, а не могат да се справят с едни помяри... сами си правете изводите!