”Дизелгейт”: И Полша съди ”Фолксваген”

Полша обяви, че започва процедура срещу «Фолксваген груп Полска» (Volkswagen Group Polska), предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Дизелгейт”: И Полша съди ”Фолксваген” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали НАТО , ЕС, защо така нали са приятели , нали Русия е враг!! Еврейчетата полски на бога на парите се кланят!!

поляците вече предизвикаха световна война и така се напечелиха че......сега пак нещо им пречи..

Ето на как германците по официален път ще платят всичко що е дошло от Америка в Полша. Тези тъй наречени обезщетения са нова форма за прикритие на корупция.

Факт неоспорим е, че VW е голяма марка - гледайте пазара и толкоз! Признанието за лъжата изисква да им се прости. А иначе , че били засегнати собственици си е голяма глупост. С какво ся засегнати? Търсят да изкрънкат някой лев от подналия! От дизелите съм карал всякакви, но смятам, че Хонда е върха, но общо взето всички са на близки позиции.

Абсолютно правилно-само като видиш продажбите на VW за 2016 г,въпреки скандала са на Първо място по продажби -другите им остава да го духат просто !

Ти не разбра ли, че се изчисляват общите продажби на всички марки на концерна, барабар с камионите и автобусите! Докато Тойота освен собствента си марка имат само още една - Лексус.

Не си прав брат. Не може да им се прости. Като заобикаляме нормите е лесно да се правят интересни автомобили. Хората не си купуват автомобили четейки колко въглероден оксид изпускат, но тези ограничения трябва да са за всички. Когато не ги спазваш по-лесно правиш по-атрактивни коли, а това довежда до преимущество на пазара. Това, че ФВ Груп е голяма нищо не значи ... Знаели са какво ги чака ако ги хванат, знаели са риска. Естествено, че ще правят всичко възможно да ги облекчат поне, но глобата трябда да е достатъчно тежка, за да има смисъл. С какво са засегнати собствениците? Ти верно ли питаш? С това, че автомобилите им са забранени за използване по пътя на съответната държава примерно? Чисто и ясно ... не отговаря на стандарта, значи няма право да се движи. Точно затова и автомобилите бяха иззети обратно и собствениците обезщетени съответно с платената сума. След като има закон, няма как да им оставят колите да си ги карат ...

Така е,пудела на САЩ тъпче по следите му! Те поляците не виждат що строшени дизели им се търкалят по терена-За Фолцовете се хванали! Макар че истинският Фолксваген е СТАРИЯТ Фолксваген!! Тва новото е за пари правено...

Карал съм какви ли не дезелови автомобили за мен френския дизел е върха.По точно Пежо-комън реил.Работи перфекно не е капризен на нафта икономичен, ускорение ,тих.Какво повече.Фолксваген не е пример за добър дизел.

От специалистите по спагети и минети коли не си купувай. Точно 1.9 дизела на Фолксваген е признат единодушно за един от най-добрите дизелови двигатели. Да шумен,грубо работещ-но безотказен. Е,двойката след него вече не е така...

За да направиш извод макар и субективен, трябва да си карал поне 7-8 марки дизелови автомобили не по малко от 5 000 км всяка.Така придобиваш общо впечатление от всяка.Разбира се всяка има плюсове и минуси.За този 1.9 за който пишеш е "помпа дюза"тъй като е много хвален вече не се произвежда, преминаха на обща рейка.Това е от мен.

А Булгаристан кога?!?!?! Или нашите вече взеха парите?

Пернишките Голф 2 и 3 не са засегнати от проблема, останалите са нищожно количество и не си заслужава разноските по делата ... :)

"Фолксваген призна, че е монтирал на милиони автомобили ... софтуер" Ало редактора, как се монтира софтуер, с отвертка ли ?

с отвертка е опасно но виж със чипекстрактор можеш и да го монтираш стига да има записана информация на чипът...

Е как, с тиксо бе! Земаш диска или флашката, тургаш я на някой кабел, жило или маркуч, увиваш здраво и готово! Софтуерът е монтиран!

Немски дизел - кофти работа. Друго са си Американските Танкове.... Ай да са им честити, да си ги хранят дълги години, и тях и шофьорите им.

Немците са много напред в корупцията. Ама добре организирана, премислена, не като тук хаотична и повсеместна. Измама за много милиарди, а нито съд, нито прокурор се е намесил, нито контролен орган нещо е установил. Реформи им трябват, щото политическата корупция е още по - опасна. Фолксваген завлякъл милиарди, Италия с дефицит един път и половина бвпето... , ама туй не било корупция, а корупция било на бате некъв стадион у едно село. Все пак и мащаба има значение.

това беше за американските танкове, а не за германските фолксвагени. На ония софтуера им ги е наред!

Фолксваген няма да се спасят ако не кажат, че се изтеглят от Полша и няма да продават там, а това е същото като да си прецакат пазара. В същото време поляците ще изнудват Фолксваген по всякакъв начин, за да им смъкнат кинти. В случая се вижда, че говорим за пладнешко изнудване. И то за не толкова значим проблем. Просто Фолксваген са попаднали на мина и с тях е свършено, ако не отговорят радикално.

Няма как да не изтеглят автомобилите под въпрос и да не възстановят пълната цена, както в САЩ. Тези автомобили де факто не отговарят на изискванията, не са това, като каквото са продадени. Виж, у нас такова нещо трудно ще се случи на фона на цялата селяния, но явно Полша държи на своето, което е добре.

карах 3 месеца пасат дизел 2013, после още 3 месеца пасат СС 2014, повече не ща и да чуя за тия дървени каруци , да я закриват най - после тая шменти капели марка )))

Баба ти е дървена,кретен прост !