Леденият човек Йоци е ял тлъсто, преди да умре

Древният човек Йоци, чиято мумия беше намерена през 1991 г. в алпийски ледник, е ял тлъсто месо, преди да бъде убит.

Обратно в новината

Коментари - Леденият човек Йоци е ял тлъсто, преди да умре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непозната техника за съхранение на месо?! Айде бе? Всичко се знае. Когато солта е била рядко срещана , са използвали меди билки. Какво не им е ясно? Медът не допуска окисление от въздуха, като се превръща в мазнина в тялото, а билките прогонват насекомите. На практика климатът преди 5000 години е по- студен и освен радиация друго замърсяване трудно се намира. По- лошото е, че е пълно с канибали, които си похапват когото срещнат. Просто този не са го стигнали в преспите.

Три филии с мас и пет, варени яйца! После, в училище, почнал, да ги БИЕ! Едно дете, закусило филия с Лютеница*, малко се поопълчило и Йоцко здал багажа Това му е историята +

Здравей бабо Тудорке, кажи нещо за новия президент, че ти пропуснах вчера коментарите!

От оная лютеница с дрогата ли - това ми напомня един филм на Чарли Чаплин, когато в затврора му сипаха дрога в солница и той като получи кораж взе да се репчи на доста по едри дангалаци, и дори обезвреди някакви въоръжени бандити.

това е наи-старата за сега открита мумия на балгарин. следващата еволюирала мумия на балгарин ще баде с празен череп обаче сас сланинка и ракиица в тумбака.

Йоцо разбира се е бил древен македонец. Ял е македонска наденица хем суха хем мазна Накрая като истински македонец умрял за нея

абе може и от цигарите да е .. пушил е пасивно край вулкана ..

Консервирането на месо чрез осоляване и сушене разбира се е твърде древно като практика още повече ,че овчето и особено козето месо са твърде подходящи за това и тогава са се отглеждали много такива животни .Представям си как щеше да яде такива работи в наше време когото всички сушени меса са супер деликатес и безобразно скъпи което ги прави неизползваеми като походна храна.

Простотията,нагодената, винаги е платена. Сега му викат шоу Слави 7/8 дебил и компания, шишарки без покривки, неоплевени плевели, пожарникар магисралчик патентовал надупчено-закърпен първокласно изровен асфалт, физкултурник недоосъден мрънкащ дърдорко, ...и още 100 таквизбисерни светила, брадърци, иванковци,андрейковци....дебил връз и над дебила с удебелени задници. ?...... Дори всичката платена сган не можа да открие ..Кон Боб яде ли: но са единодушни : Йоци е ял и пил тръсто, пушил цигари пури неограничено, живял 5000 години напук на всички простотии без да плаща данъци на ЕП и ЕС

ГлобализЪма е майката на ДебилизЪма ...

Като дойдеш у градо, ще разбереш, че до преди ПСВ в Европа на практика не е имало граничен контрол! Ти явно си руско селянче , без права и възгледи и няма как да знаеш тези работи!

за сметка на тогава, сега пък си има ограждения на всеки празнуваш площад... и всичко това благодарение на политиката на сорос и мастеркард, обама, меркел, клинтън, олбрайт, бжежински и други знайни и незнайни войни на нео-болшевизма, който задмина фашизма по нетолерантност, цензура и манипулции... :-)))

Говежда пастърма ще да е била:)))!!! Натумбачил се е като за последно с нея:)))!!! П.С.Ама,ако успеят да разберат и колко пъти е ходил след това по...голяма нужда,цена няма да имат...тези учени:)))!!!

Йоци е бежанец, объркал се малце по пътя, като търсил убежище при Меркилица. По изключение имал паспорт, щото идвал от Сицилия.

На практика и ние българите сме бежанци.Ако си българин, ще да го знаеш! И траките и , славяните са бежанци, между впрочем, евентуално:) Може би ти си кореняк неандерталец???

вие гласуващите за дост пък от кога се имате за българи... :-))))

Не знам колко е верно, но тези дни прочетох, че мазнините които се окисляват след като от белите дробове поемем кислород, са в основата на затоплянето на организма през зимата! Всичко става , когато имаме мазнина и дишане! Отделно, че сега студения зимен въздух е по-богат на кислород от топлия въздух през лятото. Така, че сега е момента да ядете мазно/като белите мечки/и да не ви пука,че е студено;)

не ще да е умрял само от тлъстото... сигурно е пушил и си е попийвал. от кого е бил убит, ли. сигурно е станал битов инцидент, или са се скарали за парко-место. но ето ви и главната цел на статията: "Анализът на намерените в стомаха му бактерии, например, показа, че хората са мигрирали от Близкия изток към Европа по-късно, отколкото..", бактериите идат да докажат, че "бежанците" на сорос, обама, меркел и мастеркард са били тук още преди ние да дойдем от север. :-)))

Яжте мазно! Оставете на страна идиотите които ви съветват , да ядете ''изплакнати'' в топла вода зеленчуци!Човек е оцелял защото е ял мазно! Ескимосите ядат мазно, шерпите ядат мазно, зехтина е мазен и е в основата на нашата цивилизация:) Само бедняците карат на постно,защото нямат избор:)))

ОЩЕ ПО-ЗАГАДЪЧЕН Е МЕДАЛЬОНА НА ЙОЦИ НА КОЙТО ПИШЕ .. "ЙОЦА -СИН НА АЛЕКСАНДЪР И УКРОПКАТА"

Ами като не са знаели за киселото зеле :)))

Жал ми е за изяденото и преди това убито и изсушено козле... мъчно ми е толкова колкото за евтаназираните кончета и прасенцата, на чието заколение съм присъствал и даже съм държалл единия крак /като няма достатъчно хора...кой друг да държи.../

Ако не беше Йоцо, някой вълк щеше да го изпапка. Апа тоя може да ти е прадядо.

Чета и не вярвам. Що за коментарии? Никой ли не знае нищо за снежния Йоци, кой е и къде е намерен? Жалко.

''...мазно и сухо...''?????

Аим нали знаеш как понякога вали сух дъжд, те така на- същото е.

сега от генетичния материал от мръвката, ще могат да възстановят животинчето.

И как разбраха, че се е казвал Йоци? Кой го е убил? Мен това ме интересува...

Открит е в алпийския район Йоцтал и оттам идва името Йоци, но - за съжаление, лицето на убиеца не е излязло ясно на записите от охранителните камери ии ...

Язък че е в Алпите, ако беше намерен тука, сега в българските учебници щеше да пише, че всичките българи са потомци на Йоци, и че има българска държава от 5000 години, и че българите са се появили преди човеците, и освен ракията и вампирите, са измислили и месото...

Йоци е основател на пра-българите, първият хан от рода Дуло! И като такъв е бил обожествен от следващите поколения - така всъщност се появява Тангра

Измислили месото... и после почнали да правят кремиршите без месо. :))

А руските учени доказали, че е от руски произход, тъй като си е бърсал задника с листа и трева и е пеил вкиснато мляко да се докара като мотика......като чибурашка искам да кажа !!!

Много ясно, че е нагъвал тлъсто. Учените какво са очаквали в тези студове? Тофу и кремчета от чия? Жалко, че света се превръща във се по-депресиращо и малоумно място за живеене.

Помислих че става въпрос за съдружника на Боци, Йоца Амстердама.

"Откриха живи родственици на Йоци", "Йоци мумията на над 5000 години, е имал проблеми със сърцето", "Отци Леденият човек (Част Първа)", "Учени разнищват смърт отпреди 5000 години", "Откриха запазени червени кръвни телца в мумията на Йоци", "Леденият човек Йоци разкри своята тайна! (ВИДЕО)" и т. н., и т. н.

За излагация станах.

Спомням си много добре статията за него- тогава твърдяха, са намерили доказателства при изследване на стомаха, че е ял диви сливи, че са намерили паразити, но не помня такива глупости които пише сега.

A учените разбраха ли, дали жена му на Йоци му е правила свирка, докато той е набивал чипс с бира!?

Ако не беше ял тлъсто, и до сега да си е жив ...

Умрел е сит, така да се каже! Не по време на пости...

Блажен, блажен....

След 2000г като намерят някой запазил се съвременен труп, какво ли ще открият какво е ял. Не ми се казва ,а само ще споделя каква е била реакцията и. Ле леее тоя как е оцелял с тия ГМОта У ТУМБАКА МУ.

"Откритието доказва, че хората в онези времена са владеели техника за сушене на месото". А не може ли да е намерил някакъв полуизсъхнал труп и да го е оглозгал?

може.

Домашна ракийка, със зеле и туршийка ! Бойко ги забранява, плащал ни лекарства?

Много му мъничък черния дроб!

.... месото, което е ял за последно, е "хем тлъсто, хем сухо" ..... Ей маломници, просто не се възпроизвеждайте-е-е-е-е-е--е-е-е-е ...........

Ето, така става. Който яде месо - умира. Казвам ви аз: не яжте месо, и живота ще ви се струва безкраен. Ще ви се иска да умрете, но няма да можете.

Оставете Йоци на мира. От 5000 години не е нищо. Това е само 2,000г преди Христа и хората са били като нас. Кво има да му ровите по червата? Разбирам да беше на 300,000г и да искате да научите нещо за еволюцията на човека.

Ами да, вижте във Фейс-Бук профила му! Може да го е снимал и постнал. Учените, какво се чудите и трошите народни пари...

Месото, което Йоци е ял за последно, е било МНОГО МАЗНО И СУХО, установиха учени от СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ ИНСТИТУТ мумията" Хвала на такиви учени. Искам и аз специализиран институт за шльокавицата със специализирани дегустационни лаборатории. ей аман от смешни истински истории.

Дори да пукна аз няма да умра не ще увехне мойта кожа, защото алкохолът, който съм изпил не ще ми позволи да се разложа.   Не сипвайте на гроба ми вода, на онзи свят не искам да се мия, но ако възкръсна от пръстта, ще бъде само за да  пия. П.Пенев

Бански старец.

Да не е утрепал прасето на комшията си та за това да го е последвал?

Ето на! Още от кога е било вредно тлъстото! Ако не беше ял тлъсто, щеше да избяга!

Да бе, още малко и ако не беше ял тлъсто щеше да е още жив...

Ох , олекна ми откакто го намериха преди 30 години все това се чудих. Какво е ял за последно.

сигурно е било филия с мас.

Пра-пра дедото на Тиквун Мутрафоний.

позна втория плюс е от мен