Сорос и ”Мастъркард” ще помагат на мигрантите

Американският милиардер Джордж Сорос ще си партнира с "Мастъркард", за да помагат на мигранти, бежанци и други хора, изпитващи затруднения по света.

Обратно в новината

Коментари - Сорос и ”Мастъркард” ще помагат на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна де соросизация на България. Да живее чиста и свята Република

Те не идват за да се интегрират!Търсят лесен и безнаказан живот,да ядът,и *бът колкото си искат,и никой да не ги претиснява!По добре ги събери и им дай всичко което имаш да ти станат поданици на несъществуваща държава,а ти,Сорос,да си им цар,да те хлускат а ти да се радваш!

Да им дават париците на ръка и с еднопосечен билет да ги изпращат по домовете им . Не са за Европа

Европа, И Д В А М Е, Щ Е Е . Е М!!!

Някой соросоид учуден, че Сорос има пръст в потапянето на Европа?!

ся ще ме карат да си сменям картата, щели да ги подпомагат да си оправели икономическотоо положение??? а бедните пенсионери в родината? за тях какво? тоз дрът козел ( почти никога не изпозлвам такива изрази!) що не си ги прибере у тях? колко катинара и колко охрана има тоз дъртак???? а офисите на мастеркард апачик отворени ли са?? едва ли, кой знае колко ключалки, камери и охрана имат??? ако се намърдам там, дали няма да ме арестуват или ще ми оправят икономическото положение? а ако не си платиш кредита в срок, колко е лихвата?? лицемерни гнусни, загрижени бил... да бе да

Щом ще правят резервати за вид,не можещ да самостоятелно да оцелява, поне да ги направят на тяхна територия.

най-много се нуждаят от помощ, но не финансова ...а умствена.

Сорос и Мастеркард да поагали на някой? От тез двете, всяко нормално правителство требе да бяга кат дявол от тамян.....

По-точно: Сорос и Мастъркард ще продължат да финансират и помагат на мигрантите за техния поход към Европа и по-чести самоубийствени радостни преживявания...

Как да се свържа със Сорос, че и аз имам нужда от помощ. 1 милион долара ми стигат....

Тоя козел омразата към християнска Европа го крепи и като гледам ще доживее Еурохалифата!!

Тоя е една от най-големите мърши, стъпвали по земята някога.

Господ да ни помогне и прибере веднага тоя изрод. Не може да го гледаме, долно еврейско грозило, жабочовек! Нашите подметки, които лапат пачките му да се задавят от тоя антибългарин, да повръщат червата си!

. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад. На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ??

Никакви работници не са им нужни-имат достатъчно роботи с комп.управление,достатъчно дейности са вече в Китай, просто се прави смяна на населението докато бялата раса изчезне и остане само африкано-ислямска маса,която лесно се управлява от "богоизбраните"-рижите ,обрязани умници. ферщеен зи?

Дъртото копеле не мирясва! ..... Нищо-АРАХАНГЕЛ МИХАИЛ-го ЧАКА!

Мухахахаха! Треперете, българи!!!

Червей, тебе с петата. Защо дишаш въздуха на България бе изрод? Изчезвай дорде си жив, гнида сатанинска!

Мене с петата ли бе, мизерник? Българският народ навремето е гонил де що има авари, хазари, ромеите направо са се обливали в студена пот, в Златния век са направили най-великата империя на времето си, изградена едновременно върху военна, икономическа и научна мощ, после пък са измислили атаката "на нож" и са превзели непревземаемия Одрин, а в наши дни от най-великите бойци са се превърнали в циврещи безгръбначни, които се страхуват от задморски дъртофелници като Сорос и вечно някой друг им е виновен! Айде бегай да се оплакваш как тандемът Сорос/Путин ти е виновен, че си първосигнален загубеняк, дето не се сеща да помисли кога и за какво го взимат на подбив!

аааа, този дали не трябва някой модератор да го изтрие? :)

Ооо, и теб ли те е страх от страшния Сорос? Обливаш ли се нощем в студена пот? Той е виновник за всичките ни нещастия, нали така? Ние горките българи сме вечните жертви и не можем да направим нищо, освен по форумите да защитаваме националната си чест на думи! Позор за такива българи като теб!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДРУГАРЯТ СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи .Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи

Не се съмнявам, че този ще работи до последния си дъх! За да предизвика все-повече и повече затруднения, хаос и заблуда по целия свят.

А защо този човек толкова години не е помогнал за здравното осигуряване на бедните в Америка?

Изхвърляш го през вратата, той ти влиза през прозореца.

ТАЗИ. Ч И Ф У Т С К А. С М Р А Д ТРЯБВА ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!!! ДА ХОДИ В ЧИФУТИЯ ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ!!!!

Ще помагат, в смисъл ще организират, подпомагат, лобират и пропагандират в полза на незаконното нахлуване на тълпи в Европа ли?

На соросоидите, като работещи срещу националния суверенитет на България, да им се отнеме българското гражданство и да се забрани дейността им в България.

А на корумпираните съдии дали ще помагат да се интегрират?Нищо лично,просто питам.

Няма ли да хвърля топа тая отрепка вече.

.

докога ще съществува това отровено общество ,което е всичко друго ,но не и отворено ?

Ето кой финансира "мигрантската вълна" към Европа?! Не е Путин!

Паисий, ти си доказан путинофил, но в случая си прав, в основата на ислямското нашествие хората с финансова мощ от котилото на Сорос, които имат света за бащиния...

Паисий

Аз съм антиглобалист. Пиша за фактите! Какво да правя като са в полза на Путин?! Брюксел и Вашингтон вече лъжат повече от Политбюрото на Брежнев!

Ето това е един истински филантроп. Помага на изстрадалите хора не на думи а с дела. Вече със сигурност нещастните сирийски емигранти гонени от сатрапа Асад няма да се давят в средиземно море и няма да замръзват из Странджа. Един велик филантроп се грижи за всички тях за да могат да стигнат за където са тръгнали.

истински филантроп, който помага на "изстрадалите хора" от Бл.Изток да строят джамии в Европа и да носят тук шериат и радикален ислям

Няма да ти схванат иронията. На Ганьо органът му е вече толкова малък, че не успява дори да се замисли за какво иде реч, преди да се хвърли да доказва, че органът му изобщо не е толкова малък. За мозъка говоря, уточнявам за първобитните ни сънародници.

даите адреса на тия защото и аз имам нужда от помощ. искам да помогнат и на мен

Питай Ахмед Муса и БХК.

Няма спирка този антихрист! Светът е готов да обърне, само и само да вкара исляма в Европа и да я хвърли в етнически хаос. Мрази и в червата Европа, а най-много вероятно Унгария - то не случайно искат да го гонят първи оттам. Но дори и в Унгария се намират продажници да му пазят НПО-тата, от които смучат мръсни сороски долари. Дано Тръмп го направи персона нон грата в САЩ и нареди разследване на капиталите му.

Мери, Тръмп може да нарежда разследване ли?

Много буквално го приемаш. Естествено, че може да го поиска от съответните служби, ако реши, че това е в интерес на САЩ.

Паисий

Тръмп може да нарежда разследване! "Главният прокурор" в САЩ му е подчинен като част от правителството. Казва се Джеф Сешънс.

симо

Прилича на Джаба /от междузвездни войни/.Иначе това е една от стратегиите-да надъхаш малцинствена група/с претекст , че и помагаш да осъзнае собственото си величие и значение,уж ПОМАГАЙКИ И БЕЗКОРИСТНО и противопоставяйки я на други групи.........После-нацията разделена..

Едно бойкотче на мастъркард от всички нормални хора по света и у нас!?

Ползвам само Виза! Бойкот на Мастеркард!

Категорично - ЗА. Никога не съм ги ползвала и не възнамерявам.

А, пък Брайвик, тръгнал да гърми по онези малките...

Ако беше гръмнал Сорос, всички хора по света щяха да го благославят! Е, без някои топ-евреи, ама няма кво да ги мислим тях:)

Не знаех че и Мастъркард участва в тази анти-човешка гнусотия на Сорос.

Борбата срещу Ислямска държава трябва да започне от Сорос - да му се конфискуват сметки имоти а функционерите в неговите структури да бъдат опандизени до живот!

Имаше журанилистическо разследване в България, че една от тукашните бхк -арки, Даниела някоя си, била гадже на един от самовзривилите се ислямисти в Германия. Ходила да му оправя документите, вдигала скандали, заплашвала по тукашните администрации.

Спонсорът на третото поред ислямско нашествие, след арабското и османското. Този път под прикритието на "бежанци". Оръжието им се движи отделно в контейнери "хуманитарна помощ за бежанците". Няколко такива пратки са хванати на европейските граници - пушки помпи, удобни за уличен бой.

Значи всички "мигранти" в Европа вече ще може да ги депортираме в именията на Сорос и на банкерите от Мастеркард! Те да си ги гледат и издържат!

Ще се разплача от умиление... а и досега кой ги ръчкаше и подкрепяше "мигрантите", че не се сещам нещо????? Всички до Америка да стигнат! Там им е мястото

Сега ще ви призная защо тоя не умира. . . . - Защото горе не го искаме А, защо не го искаме ли ? - за Рая му е късно . . . . девици отдавна не го влекат. - в Ада ще прави конкуренция на шефа си - самия Дявол. Засега не се сещам къде другаде да го сложим. Затова временно, още 100-200 години ще ви го оставим при вас, докато все пак се отвори някоя вакантна длъжност в управителния съвет на Пъкъла.

много си убедителен свети петре, от днес сам твои почитател и редовно сте ти паля свещи.приятно ми беше да прочета поста ви!!!!!!!!!!

Ами кви девици, малки момченца са му страстта, личи си, че е сред най-гнусните п....и в историята, няма място за него нито в рая, нито в ада, нито където и да е на Земята, може би, ако го пуснат в открития космос, може и да намери своя пристан, а дано!

евреин загрижен за мюсулмани е много интересна ситуация!!! той е от източна европа но не го беше грижа за нашите хора които мигрираха по света след 90та година!

Сто плюса от мен. Точно в десятката - Еврейн загрижен за мюсли . . . Единствената цел е мюсулмани и християни да се изтрепят и да останат само Евреите . . . . . 500 милиона са нищо за тая кауза .

Да, евреите по целия свят са много "загрижени" да вкарат всякаква сган от третия свят в белите страни, и да унищожат белите хора веднъж завинаги! А иначе всички те са съгласни, че Израел е само за евреи, и никакви други "мигранти" не бива да се приемат там!

Нищо чудно. Пропуска се момента че им дава заем, който не трябва да изплащат известно време, но като гаранция им залага къщите. С други думи ги купува като бъдещи израелски колонии. Единствената подробност е че Сирия не признава тези сделки. И ако Европа е зле, за този е още по-добре.

Прибирай ги всички в Америка, там да правят атентати и да изнасилват. Давайте им и социални.

ебаси как ги пъбликувата тези новини за тази терористтична организация която се спонсорира с пари от лихвите на хората по цялото земно кълбо при това а солютно незаконно като че е нещо добро а вихдаме до каде доведоха тия дебили навата сегавна цивилизация..трета световна воина се води заради тях а видиш ли-те помагали..на америка да се забрани вече печатането на фалвиви пари без покритие и спонсорирането с тях на всякакви родоотстъпни терористични организации по земята!!! и всички банкери и лихвари-търтеи и хрантутници които не са създали с ръцете си нищо-в затвора

бели брашнени са всички пекари като сашдите черни са всички огняри а бояджиите от боята-шарени марени като дъгата и само тези без труд дето лапат само те своите дрехи не цапат и нямат по себеси ни петнонито знак но тяхната работа не е чиста все пак джани родари

до сега гледах накриво дир-а заради цензурата сага съм в умиление и плача === сорос винаги ми е бил ясен но между редовете прочетох безценен съвет - СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ МАСТЪРКАРД