Местан нападна Радев за неуважение към мюфтията

Председателят на ДОСТ Лютви Местан се обърна към президента Румен Радев в отворено писмо, в което го обвинява в неуважение към главния мюфтия.

Обратно в новината

Коментари - Местан нападна Радев за неуважение към мюфтията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадняр проскубан. Само мътите водата, но скоро ще дойде времето когато ще се удавите в нея и няма да ви намерят. Ако въобще някой ви търси.

ние сме единни, но такива невестулки като Местан се опитват да разцепят част от него под един или друг предлог, за да откраднат и те малко.... трябва съд и разстрел за разколниците като Местан, който ми се прави на вярващ, а реално в нищо не вярва освен в задника си!

Tази лаикyчка - Mестан и всички като него марш в Tyрцuя !!! пет века тyрско робство е било !!! Hе ден, не два, не година !!! баста !!! като го видя ми се поврbща !!! " Tе не го пyскат в селото, а тои пита за поповата кbща " !!!

ко` не

Абе Българи не ви ли омръзна една шепа хора да ви държат за гушите и да мачкат миналта ни Родина??? Докога тези престъпници ще се разхождат без куршум в ЧЕЛОТО!

Исляма е Фалшива Религия. Вижте какво правят вярващите мюсюлмани- джихад срещу всички, които не живеят по техния мюфтия. Исляма е зло за света, което трябва да не се разпространява а да се смалява. Мухамад е изнасил.вач. Нормално ли е 54г. мъж да се жени за 9г. момиче /Айше/? Тия вярващи на бръщолевенията на, уби.еца, изнасил.вача и обирджията, да не искат от нас почитания към неговата религия. Света щеше да бъде по добър и мирен без тая мракобесна религия.

ХОРА! НЕ се поддавайте на провокацията! Продължавайте да сте един народ и да се уважавате взаимно. Силният народ е обединеният народ!

Пука му на Местан за главния Мюфтия! Това го прави да разедини българите, да настрои християни срещу мюсюлмани. Главната цел е мюсюлманите да започнат да се чувстват отритнати от българското общество (все едно до преди 25г. на някой му пукаше за религия) и да въстанат, за да се отцепи едно голямо парче от родината (по почина на Косово) и в последствие да се присъедини към една съседка...ТОВА Е! Настройва се брат срещу брата и с коментарите се подсилва това...А иначе Мюфтията е свят човек и съм сигурна, че никога не би изразил публично недоволство от президента, дори и да е имало причина!

И Българската пастафарианска църква е обидена, защото не е приветствувал нейните членове поименно! В България функционира Българска пастафарианска църква. През юли 2016 г. се провежда първата българска и втората в света пастафарианска сватба.

Следващият президент, с гевгир на главата.

Уважение към всички религии .Господ е един , независимо кой как го нарича!Ама един български геверал християнин няма как да се клани на мюфтията ГОСПОДИН МЕСТАН!!!Неща сте се объркали за пореден път .Дали Ердоган като полага клетва , ще се кланя на Патриарха?????

национален предател, любимец на Ердоган има претенция да бъде поздравен в едно с мюфтията, дето работят срещу България?! Правилно е президентът да се разграничава от националните предатели. УБИЙ простака с равнодушие!!! Местан е толкова противен, че чак ми се повръща!!!

Bсички местанчовци вbн от BULGARIA !!! Mястото им е в тyрско !!! 5 века баста !!!

Не се знае Радев, дали обиди Местан и мюфтията, но пък Тръмп, какъв поздрав им прати, направо галактически!

Прав е Местан,Радев не спомена мюфтията ,не поздрави министър председателя,обиди депутатите,трудно чете ...

Я ни посочи къде точно обиди депутатите? С кое? Че каза на групичка гамени, неуважаващо хилещи се и дюдюкащи, че им остава седмица са глупости? Къде виждаш обида? Обективно им посочи, колко им остава. За разлика от Премиера, да речем ... Той се е случвало и майни да тегли ...

Е то има един,който от уважение чак обрязва синове на кметове.

И правилно, че не го е уважил! Защото, знаете ли, когато един български генерал уважи един турски гаджал, какво става???

Абсолютно точно!Такъв гаф досега не са допускали никой от настоящия Президент Плевнелиев и предишните Президенти-Първанов,Стоянов и даже Желю Желев.Само как се обърна и към Патриарха!?Недопустимо е неуважение към духовните водачи на другите религии!!!Може Местан да не го уважаваме,но когато е прав,прав е!Какво да кажем,че новозаклелия се Президент не се ръкува и с Министър Председателя в оставка,отнесе се като към свои подчинени народни представители.

Още един ибрик ... Какво неуважение към другите религии бе, бастун? Коя е официалната религия на България? Кой я представлява? Мюфтията поканен ли е бил? Да. Повече от това не може да получи, освен в мюсюлманска страна. Какво сте седнали да се вайкате колко задника бил пропуснал да оближе новият Президент? Верно ви е хак хомота на някои от вас, такива дебили и овце просто няма ... Топ да ви вкарат в задника, ще питате за още ...

И към кой мюфтия трябваше точно да бъде обръщението - към Алиш Хаджи или към Недим Генджев, понеже и двамата се бяха курдисали на балконите на Парламента ?! Агента да отиде да плаче до полите на Ердоган, а да не търси под вола теле, в България официалната религия е източно-православната, колкото това да не му допада.

мЮФТИЯТА ще го уважи Реджеп Тайип Ердоган като стане президент !

каза :))) това не беше ли един от една куца турка комедия.. или да бе!!! ... ми е се таа брат ми!?

Водил бе Чавдар дружина тъкмо до двайсет години и страшен беше хайдутин за чорбаджии и турци; ала за клети сюрмаси крило бе Чавдар войвода!

ivo10

Местане, Радев не е знаел по българските традиции ли да уважи мюфтията или по турските. Щото по турските традиции това не е за публично място.

ОФФФФФФФФФФФФФФ

Надявам се най-внимателно да е пропуснал идолите на Местан! Интересува ме как да сезираме органите, да отнемат гражданството на този Местан /Владимир Зидаров/ неизвестно как се казва господин! Той се има за голяма работа, но очевидно всички овации получава само от Турция! Да ходи там, да се прави на демо-крат при тях. Може и за професор да го признаят (по дудукане, онанизъм и словоблудство)! Боклук, от който нищо добро не сме видели и няма причина да очакваме. Човек на приказките против. Човек на злобата, завистта и предателствата.

тия цял ден трябва някой да ги уважава, колкото повече ги намразват хората, толкова повече се карат кой по-велик и кой по-уважаван

местан насран да отиваш пу ....та си маина боклук двуличен по тошково време учил се за сметка на държавата а сега наиииииииииии големият фес като ти е толкова зле у нас анадола те чака да се изсираш там с твоите глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Бре, бре, бре, Па позачакай малко, то като пуле пред майка си, ръгнало да дава акъл. То е ясно че може да ги дробиш, но попарата ти е гнилоч.

То ще искат и равина, пастора на адвентистите, лутерианците , протестантите , съботяни и още 200 300 религии. Като разни от втория ден, преди четвъртия петък, след неделя от сътворението

Местан ага,не връзвай кусур, виж как башпрезидентът Ердоган толкоз време не може да забележи 45 млн.кюрди, а ти бай Местан не питай какво България е направила за теб,а кажи ти какво си направил за България

На Шипка и мъртвите са се били да няма мюфтии.Я се поспри малко,къде се намираш.Тук не ти е Мала Азия

Г-н Местан, Президента в речта си пред вас, невъзпитаните депутати каза,че ще работи за всички българи, независимо от техния етнос.Какво искаш да целуне ръка на мюфтията ли? Имаме си Патриарх за това.

То не може така - неуважение към мАфията!Няма да му се прощава такава наглост.

Тоя още малко ще го накара и да се обреже. Егати лицемерите и българомразците!

Местан е прав. Новоизлюпеният се държа като слон в стъкларски магазин. Село, село, кат си кьораво, де си полетело?

В началото бе селото.

Резана пушка, да се махаш при Ердоган!

АЗ СЪМ ОСНОВОПОЛОЖНИК НА СЕКТАТА МУУН В БЪЛГАРИЯ И СМЕ ДОСТА ХОРА - АМА НЕ МИ ПРЕЧИ ЧЕ РАДЕВ НЕ СЕ Е ОБЪРНА КЪМ НАС - МОЖЕ БИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МИ Е ПЛАТИЛ ДА СЪМ СРЕЩУ РАДЕВ

Местан ага, защо не се оплачеш на турския посланик,а пък колко му е да прескочиш до СТАМБУЛА до брачеда си.Ти като си обиден, какво хубаво сте направили за БЪЛГАРИЯ.

вие българите сте рая - неставате и сте разединени и се продавате йофтино а сетне питате що Местана не прави хубаво за нас що Сорош не прави хубаво за нас що Путин ни цака с гъзупрувода що Бойко е дребен мошенник и продажник - АМИ ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СМЕ ТАКИВА!!!

Ние, българите, като сме обединени знаеш ли какво ви правим вас и такива като вас - "По 5 на нож"!!! Затова и по всички възможни начини се прави от българомразците това разединение и разложение на българите! Трай си на задника, щото още малко ще е това, а после тъжна ви майка на всички! Тогава друга песен ще пеете - колко сме лоши българите! Айде у лево!

Малко на шизофреник мазохист ми мязаш. Я си прочети говната, белким схванеш за що иде реч ... Вие българите сте рая ... всичките сме такива ... Като плюеш по някого, добре е първо да определиш позицията си, цървул .... Аре бегай да копаш лозето, с тоя речник на третокласник и съответната пунктуация другаде работа нямаш ... И кажи на майка си да ти спре интернета, така казаха от Народна Просвета!

Абсолютен пропуск на Президента беше, че не се обърна поименно към всички присъстващи в залата, по списък на поканениете. Явно председателката Ц.Ц му скрои този номер, като не му даде списъка.

Смятам, че това е недостатъчно! Правилното е да се обърне към абсолютно всички с българско гражданство, в и извън страната! Даже не е достатъчно да се обърне само към гласувалите за него! Все пак е Президент на всички ...

"..... т.е. равноправни български граждани." И ТОЯ СЕ ИМА ЗА БЪЛГАРИН ... нещо си се объркал Местане.

Аз пък ще се обърна към г-н Местан и ще му кажа, че той е пропуснал да спомене представителите на Летящото Спагетено Чудовище, за мен това е неуважение и дискриминация на тази група хора, решили да се определят като последвоатели на тази религия.

Аз съм будист в България сме достатъчно за да се обърне съвсем официално и към нас . също се чувстваме жестоко обидени и заставаме до тоз добродушен и чист човек радел за България и българското - Лютви Местан

аз съм хиндуист - и също покрепям Местан и съм обиден на Радев

А аз съм долен продажник и едни хора ми дадоха пари за да викам долу Радев!!!

В България всички - ВСИЧКИ - религии са равнопоставени. МЕстан е прав. Освен това е вярно, че мюсюлманите са 1 млн... Аз не знам каква е ролята на патриарха в НС- като едно чучело го мъкнат напред-назад. Освен това комунисти да правят кръст и да целуват Библията, странно изглежда.

Тоя ПА!

Това не е "неуважение"! До трибуната на Българското Народно Събрание има място само Българския Православен Патриарх! Другите - в Публиката и да се благодарят че са там. Надявам се много скоро ти и мюфтията ти да сте в Ана-дола, където да си проповядвате "демократичните религиозни ценности"!

ВЪВ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ СЕ КЛАНЯМЕ САМО НА ПРАВОСЛАВНИЯ ПАТРИАРХ.Всички други гости да гледат, слушат и МЪЛЧАТ!

Взимайте си мюфтията и в Турция. Тук е България и сме християни. Имаме си поп, владика, патриарх. Мюфтии нямаме да ги уважаване. Айде въ.

Отворено писмо: - Бустане, остават ти 4 дни.

В България официалната религия все още е християнството, но какво друго можем да очакваме от лидер на една противоконституционна партия. Поредната постъпка в стил наглостта местанска.

, но местан е цял контейнер с боклуци!

... значи си ни е хубав президента и свършил нещо както трябва!

Абе, ДИР-ници, вие откога станахте антибългари? Продажни гадове сте, вие! И не ви е за пръв път!

Един национален предател, освен това, не може да се ползва с добро име! Където и да е! Само вие смятате, че е възможно! Не е зле и да прочетете пак Вазов какво казва за предателя на Левски, ако сте забравили какво сте учили в средното училище, безродници! Ако зависи от вас и на Вазов бихте наложили цензура! Или сте късопаметни и забравихте, как този тичаше "за сигурност и защита" преди време в ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО? Продажници жалки!

Тоя пак от турското посолство ли се обажда?

Другите са муфтажии, ама им викат дупетати. А тоя, направо си се кръстил муфтия. Поне името му ляга.

Разделяй и владей ! Та той не еб.ва и Ердоганчо. Твоят слуга.

Прав е Местан. Пропуск на Радев. Трябва да се уважава мюфтията. Традиция е в България, въпрос на бон тон. Радев има да учи още, ще се научи. Не е толкова сложно.

От сайта на ПРЕЗИДЕНТА: ВСТЪПИТЕЛНА РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРЕД 41-то НАРOДНО СЪБРАНИЕ Снимки: В. Николов "Уважаеми господин Президент, Уважаема госпожо Председател на Народното събрание, Уважаеми господин Министър-председател, Ваше Светейшество, Уважаеми господин Председател на Конституционния съд, Ваши превъзходителства, Уважаеми вицепремиери и министри, Уважаеми народни представители, Скъпи сънародници!" Местан тогава нямаше претенции.

stan_posta@

Двоен аршин, типично за Местан.