Депутати напуснаха демонстративно залата, обидени на Радев

Новоизбраният президент Румен Радев, който се закле в парламента, започна отношенията си с депутатите със скандал.

Обратно в новината

Коментари - Депутати напуснаха демонстративно залата, обидени на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че най-подходящият за съветник на президента Радев (или министър в служебния кабинет) е д-р Николай Михайлов - един изключително интелигентен и високо образован експерт с точна преценка за състоянието на България и света.

Никакво уважени към Радев, никакво уважение към НАРОДА! Докога ще ги търпим тия влечуги! Цецка му хвърля листовете в лицето му! Идиотката тъпа! Немога да ги гледам вече, крадливи свине! Всичките са за бесилото! Нагли, мръсни, ще горите в ада!

Сано така, Радев, народът е зад гърба ти! Тия хрантутници, да лаят колкото искат! Мачкай ги!

Те тези депутати, които напуснаха ще е хубаво да напуснат парламента завинаги! Не съм му фенка на Радев, но ако не беше реагирал на простотията на някои депутати щеше да е липса на достойнство. Мен не ме интересува сричал ли е, интересува ме да знае, че Чехословакия вече не съществува, че Алпите не са в България и да се грижи за народа. Така че тези от ГЕРБ да си видят първо своя президент колко глупости наговори, четейки това, което са му написали и без да се замисли дори върху това, което казва. Хайде със здраве!

не моят, щото си е на БСП. Явно в България повечето са комунисти. Иначе как така ще избират един военен, а за тях има хиляди вицове, не са нашата гордост - ама бил летец. А защо не избраха един граждански летец, който има стотици пъти повече летателни часове от този. Ами избрахте си го - да ви е халал.А сега го плюете - ама жена му, лицето ѝ било като газено от снигорин, ама тя го развела - сигурно има причини - човек не се развежда с такава красива и по-млада жена. Сигурно причината е или в едната или в другата или при него - въпрос на вкус казало кучето и облизало г... си.

На военен доверие нямам.

...и там ти е грешката !...казват че мадростта и старостта варвели рака за рака ....виждам че при теб са се разминали "Old man" !...в цялата ни исторiя офицерите ,воиниците и пaлководците са били и са символ на чест,родолюбие ,достоинство,доблест,ред и дисциплина !....ти явно си евролиберастки геи-толераст !

...ами сбогом !...и да варвят да си "берат всичката маичина" и да не се вращат обратно !

според мен той показа, че е страхлив и без достойнство. Тази прословута реплика я каза в отговор на такава от депутатите - сигурно е била нелицеприятна, но той НЕ ВДИГНА ГЛАВА, НЕ ПОГЛЕДНА ДОРИ С НАСМЕШКА ДЕПУТАТИТЕ, А ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА ГЛЕДА НАПИСАНОТО КАЗА, ПОЧТИ ИЗМЪРМОРИ, НО СЕ ЧУ, ЧЕ ИМ ОСТАВА ОЩЕ СЕДМИЦА.Без достойнство.

сричащ президент, нямаше ли някой по харизматичен генерал подлога

Имаше - Цецка Цачева - жената мъж, ама пусто не я избраха. Тя беше олицетворение на мъжкото в една жена!

Гледахме клетвата на Тръмп, гледахме и клетвата на Радев. Е "господа" Караджов и Андреев не ви ли се струва, че постъпихте просташки? Забележка и към Борисов, да може от БСП да са се държали като простаци спрямо Плевналиев, но нека видим и простаците в нашите редици!

Едни боклуци си отиват за да дойдат други ( а някои и ще се пенсионират в Народното събрание). КОЙ ли ги избира? Като гледам всички недоволни, псуват и мърморят от 27 години вече, все чакат да ги оправи някой си, първо му викат УРА, после УУУ, Оставка. И така...до края на подобието на държава.

Роско трябваше да ги е пратил да почиват. Ето как се изнервиха като ги карат да бачкат по никое време...

Защо бързате бе човека ви каза че имате още една седмица??

Журналисти, заемете се и напишете нещо по темата: "Народът, който обича своите предатели и предава своите достойни"

Толкова българи напуснаха обидени БЪлгария заради такива дупедати,а на последните не им прави впечатление.Абе дупедати,откого ще крадете като ви "обидят" всички млади българи като напуснат държавата.А да ще се отдадете на просия като циганите,ще има доста висящи пред козяк."умниците" те.

Pадев, им казал истината в очите, че им остава 1 седмица, и то, в парламента им го казва, ама те се възмутили и обидили, защото са свикнали в този парламент да творят и говорят само, HE-истини!!;)) 3а това ,вият и се въртят като "обрани евреи"!!;))

който на каквото си постеля,на това ще легне гу-н у-мен радеф .квото каже кур.нелия това ша праиш каиш смотан.бива простотия амаа толкова не бива .ква е тази първа дама втора употреба

но си много прост.

Добро утро! Плъховете били обидени.

Очертава се нова професия -- елитни протестъри депитати. Тези плъхове са за пари. Особено така наречените патриоти, по-девствени от папата.

Честит ни президент - Предател!

народа правилно определи и показа на герб и реформите,че техният път е грешен, народа избрахме Генерала, а не вие от парламента, тези две партийки вече не пеят в хора на държавата, може само да пеят в хора на крадците заставайки пред прокуратурата,щото вече са подкарани и министри, и зам.министри, и кметове и т.н. и т.н. , да пребъде волята на народа, не щем вече да сме роби в държавата си..

В следващия парламент няма да има реформатори, но за сметка на това в центъра на София протестърите ще са неизтребими.

Аз пък искам да попитам защо от 240 депутати на заплата, на полганаето на клетвата от президента и вицепрезидента в парламента присъстваха едва 190 депутати? Останалите 50 къде са били? Какво аджеба е било толкова по-важно от това събитие та ги нямаше в пленарната зала? За мен това е безобразие и демонстративно неуважение към избирателите. Относно речта на ген.Радев - нормално е да се смущава. За пръв път му е и това да е проблема.

еми след като 190 са достатъчни даже малко в повече щото няколко доброволно си заминаха защо са 240

предлагам всеки депутат да си има по трима заместници ... така все някой ще е трезвен та да отиде на работа

как така питате къде са, ами и те като останалите с малки изключения работят задочно, има такава форма на труд в парламента

Ми може да са били на оня мач, дето некадърния футболист-политик си скъсал менискуса, та не могъл да отиде, може да са го носили на носилката, други са носили вода, други топките, някои са косили тревата ... люпили са семки ... Много работа е това, не може малко хора да я свършат ...

преди репликата на президента Цецка Цачева няколко пъти поиска тишина в залата. Така че неуважението беше от страна на някои депутати, а не от Радев. А тези толкова умни депутати как от един час успяха толкова компетентно да говорят какъв е Радев?

Цецка беше толкова апатична и безжизнена на тази церемония, сякаш всеки ден по 5 пъти минимум се заклеват президенти. То пък такова нежелание, такова равно говорене, все едно е поредният им опит да работят в народното събрание. НЕкви листчета се прехвърляха, некви химикалчета от по левче... Никава тържественост, никакъв ред нямаше. Язък и за хвалбите, че успявала да ги кротне. Това са малоумници, които не искат да работят и се чувстват като наказани там. Не ги ли виждате, безумни са, мърляви, не мислещи, анемични. Не политици, хрантутници, мързеливци и мрънкачи, без грам уважение и респект дори към институцията, която самите те представляват.

Кои бяха тия утайки,дето искаха да се покажат в последния момент?

Прав е новият ни президент, че на депутатите им остава още една седмица, но лошото е, че повечето ще се върнат обратно след няколко месеца!!!

Който се обижда, да не стъпва повече в Народното Събрание- да си отива на село.

Само така генерале! Гордея се с Вас! Комплименти!

бързо сте махнали статията за визията на първата дама. Но пиша тук - абе тя била първата жена на депутат от БСП - Свиленски или нещо подобно. Ама и тяхният син къде мислите учи - в Москва, не-е-е - в Щатите. Във ВВС където работила на длъжност и половина ѝ викали "генерал Деси" - без коментар. Някои казваше на Плевнелиев - чехльо - там изобщо нямаше първа дама, как да го наричаме Радев

И какво толкова те вълнува "първата дама", след като такава длъжност по Конституция няма ? Един куп лаладжии вчера се упражняваха да пишат и говорят за семейното положение на Радев, избивайки комплексите си за незначителност. "Чехлю" Плевнелиев беше отсвирен от съпругата си още при встъпването си в длъжност "Президент" (явно още тогава въпросът с разводът им е бил предрешен), а това явно му повлия да се държи неадекватно и като президент. А за хора като радев се казва "харесван от жените мъж", за когото не е проблем да има много красиви и умни жени около себе си. Стига сте се плюнчили и плямпали, вземете да сътворите нещо наистина полезно за хората, освен да хейтвате по форумите !

И като може да има толкоз красиви и умни жени, що се заобиколил с Курнелия Нинова, Йотова и оня десантчик , дето мяза на травестит с къса пола?

Обидени!!!Глупости - това беше последен отчайващ и умиращ вой!Не могат да се примирят ,че народа ги изрита като мръсни кучета! Реват ,вият ,говорят глупости-дано Радев има железни нерви защото сега ще започнат едни организирани и безсмислени протести,един вой на изгонените от парламента депутати!!!!еват

Женералето още като го видях за първи път ми заприлича на младия Тодор Живков, сега като го чух какъв е оратор, пък съвсем го докара като изкукалия правешки вожд. Този, който му е писал речта е на същото ниво. Не че Тетка Цачева щеше да прочете нещо по-смислено, ако бяха избрали нея, но поне нямаше да срича. Най-доброто му изречение беше, че им остава една седмица. Макар че им остава и награбеното и накраденото от овчия народ.

Тя щеше да " разплаче" ,нашата майчица" от умиление и така да напомни на Цола с гърнето в колата пък и добра певица е....

бой по празните кратуни та уважават г-н Радев

направо сбогом :)

Това българина голям мазохист!!! Първо гласува, после мисли, сам си прави атентати от мърлящина и сам се набутва в кризи от наивност.

Кой му писа речта и що не му я даде час по-рано та да може да си я прегледа и да не срича непознат текст? Май са го изненадали в последния момент с тази реч?!

(п)резидента на кгб е изненадан от кгб - в последния момент, за да няма време за редакции

Нормално е за човек без грам политически опит, да е притеснен и да чете несигурно написаната му реч. Скучно. Но в забележката му към парламентаристити беше много злобна и се видя, че той не е в свои води, изпусна си нервите. Кой му внуши, че всички ще припадат от възторг по него. Нима всички харесваха предишните президенти. Той няма самочувствие на успял политик. Но дано това, което направи / в рамките на правомощията си / е добро за България. Вярвам, че е честен и добър човек, и да мисли за България.

Какъв найвен народ!!!! Надявал се!!! Докога бе само с надежда и без мозък ще ходите по избори!!!!

Мъчно ти е за Цецка ли бе охлюв? Генерала поне е честен човек, ако не се дава шанс на новото, след 5 години пак ще пишеш глупости.

че няма да има повече наЙвен народ, по-добре ще е да е учен и умен. ПП. И грамотен.

Надежди говежди. След 5 години всичко ще си бъде каквото е сега, ако не и по-зле. Този ще си замине от Дондуков по-богат - я с апартаментчета и фирмички за дечицата, я с някой хотел, Нинова и сие ще натрупат още някой милион. Пък ти ще продължиш да си се надяваш.

КАТО ЦЕЦО ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА ЛИ БЕ ОХЛЮВЪ ?

Били обидени!Все те център на вниманието да са! Много на сериозно са се взели!Нямат грам възпитание, нито чувство за мярка, нито дисциплина!Искаха да демонстрират НЕУВАЖЕНИЕ към Президента и го направиха по най-елементарния, просташки начин.Но аз като гражданин също съм ОБИДЕН НА ТЯХ, защото те не уважават институцията, не уважават нас, народа.Не може ли поне един ден да си починем от тях, депутатите.От капризите им, от лошото им възпитание, от егоцентризма им, от личните им интереси, които прозират навсякъде.Да спретнат някоя интрига са първи, но какво свършиха за народа си, от какво се лишиха, какъв пример дадоха.Не съм адвокат на новия президент , но ненавиждам подобни елементарни прояви.

Руменчо се осра, а тези който го избраха още не вдеваткого са си избрали. Жалко че го натресохте на цялата държава, сега може и корнелия да натресете, че малко бяха оливките на луканов, виденов и станшев

Абе хайде молА ви се! И вие ни натресохте Бойко и компания, ама сега рИвете! И са като краста - отърване нЕма от тях!

Абе хайде моля Ви се кат комуняги те нема.... Всички други са цвете пред тях.....,

Прекрасно е, че напуснаха парламента и дано никога не се върнат !

Ох, и сега какво ще правим?! Тези умове, тези оратори, тези радетели за справедливостта напуснаха демонстративно парламента. И да знаете всичките четат много добре! Т.е., по тази логика стават за президенти. Нали така. Другият път предлагам Караджов или В. Симеонов да изберем, барем ще слушаме речи, до пръсване, до скъсване, до издъхване, издухване и изчезване.... Аман от простотия!

много е гнусно и долно това всичкото от страна на депутатите особенно ако се окаже по нечии сценарий , та тоя президент звучи разумно логично има биография на способен и що годе достоен човек (не е замесен в далавери в групировки и какво ли не) ами дайте му шанс да заработи бе!!! защо му подливате вода още от началото . Тея най-активните депутати срещу Радев ми изглеждат най-гладните продажни глупци , Боко пон е хитър и си трае не че и той не иска да подхлъзне Радев а Боко е толко долна твар той пръв започна да му подлива вода като се оттегли като министър председател че направо ми се повдига от Бокича ама виждам че просто другите са и по-зле и по-прости и гладни дори и от него

....демонстративно да не се връщат ! Поръчкови миндили, плужеци и поплювковци - ще смърдят още една седмица и ще станата невидими !

Не е вярно, че съм бил обиден на Радев, просто излязох да пусна една вода. Все пак аз съм работил години наред в СОС в тясно сътрудничество с комунисти, като Симеон Симеонов от Софийски имоти и не мога да се сърдя на комунист. Нищо, че понякога казвам, че съм бил репресиран от тях в миналото. Затова и подкрепях правителство на Румен Петков, Първанов и Бойко. това ми е най-голямото политическо постижение в края на моята дълга лакейска кариера.

депутати които през живота си са вдигали само молив се правят на обидени госпожици.Всичко това е от завист и злоба към генерала зщото нямат смелостта и достойнството да се мерят по никакъв начин с него а просто бягат.Прав им път!

Радев ги бил обидил с думи! А как ми се искаше да ги беше "обидил" по другия начин!

Другариую Резиден Радев НИЕ имаме нужда - от партньори, а не гувернантки, в лицето на политическата класа и институции - от директно представителство в парламента, за да се чуят нашите предложения за развитие и просперитет на България - от истински лидери-визионери, които да ни призоват и вдъхновят да се включваме активно с придобитите знания, умения и финанси в изграждането на България, такава, каквато искаме тя да бъде. Независимо в кой края на света се намираме. Ресто.

Значи са прави тези, които критикуват Радев! Депутатите напуснаха залата днес! А не след една седмица! А дано не се връщат повече там тия дебилни олигофрени!

Боза. От 6 стотинки. Прокиснала. Това е посланието в първата официална реч на президента Радев

Факта ,че "глутницата " му се нахвърли , означава само едно , Румен Радев е Нашия Президент !

Гледам как някакви депутати от управляващата коалиция Герб, "патриоти" и реформатори се възмущават как Радев им казал, че имат още една седмица. Смея да твърдя, че огромна част от българския народ в момента мечтае следващото изречение, което Радев каже, да бъде - "В името на народа сте осъдени на смърт". Така че да не плачат много. Ако знаят само какво им мислят българите...

43 НС -Народен Срам Нагли и Наивни Егоисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, какво тук значи някакво си "наранено" Его, когато си колаборационист за убийството на собствения ти Народ?!