Плевнелиев: Противопоставих се на олигархията

Ние вярваме във върховенството на закона, а днешна Русия вярва във върховенството на силата.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Противопоставих се на олигархията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се съглася на 100% ако уточни с коя част на тялото си се е противопоставил!

Горкият той - противопоставял се на себеси. Вероятно затова е толкова объркан - получил е раздовение на личността си.

Какви икономически вреди нанесе на България с безсмислените си нападки като "вселенски арбитър" срещу Русия? Чете ли какво пишат хората за него тук и какво ли си казва?

Както е научено дебилчето така и Папагалничи, Даже и на сън, крадеца вика дръжте крадеца плувнал в пот и мазно охилване с хълцане и изпотяване дали се е нагодил на поръчителите. Чучело без достойнство продава всичко което му поръчат. .Заличен за историята. Оценка -1000. Пълена грешка на природатата. За Българин не става, за циганин не става, За нищо не става освен за осмихнато слабоумие.

бях домакин на срещата на групата Арайолуш, когато президентите на десет държави-членки на ЕС под мое ръководство...!!!!(президенте????)

Преди да стане минисатър - пръв помощник и защитник на доходите на олигарси, дори чуждестранни ... Взе отново да ръси глупости. Бил се противопоставял на олигарси ... Е да - не на тия, от чиито отбор е той. Не спря да ръси лъжи и глупости до последно. Добре че си отива ... БЕЗВЪЗВРАТНО надявам се!!!

Бля, бля, бля и общи приказки без нищо конкретно! Типичен стил, на който се нагледахме и наслушахме! Абе тоя кога трябваше да си ходи?

Стига сте цитирали тоя продажен плазмодии. Гади ми се от снимката му..

мекотело и плужек

Отгледан в кохортата на грантаджийския разградски олигарх Иво Прокопиев - комсомолският секретар и потомствен щатен апаратчик на БКП се "бори" с олигархията. ПО ТОВА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ - СОРОСОИДИТЕ - БЕЗКРАЙНО НАГЛО ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" СЛЕД КАТО ТОКУ ЩО СА ОТКРАДНАЛИ !!!

Себеизтъкването и хвалбите на Плевнелиев надвишават тези на най-изявените диктатори на всички времена. Това е патология.

Имам чувството че нарочно ни заливат с излиянията на този човечец .И ако утре пак се появи някое ново интервю това ще е върхът.

Тъп, та чак вдлъбнат!

приятел на Иво Прокопиев се противопоставил на олигархията??!!

Българският мистър Бийн:) Няма такъв лобист, продажник и предател като Плювлю.

Възгледите на един врабец.... (по Кеворкян)

трябва да е луд тоя човечец за да говори така.... жал ми е за него....:(

Тоя на снимката запек ли има или така си гледа?

България, страната на идиотите.

Абе млъкни бе, шут! Престани да се излагаш по тоя идиотски начин точно накрая на мандата си! Ще те запомним като един много слаб президент, но защо искаш да те помним като смешен и малоумен президент! Потрай още 3 дни, не ръси повече глупости!

Някои хора си направиха закони в тяхна изгода!

Росене, абе ходи и си почивай, мижитурко, че си ходещ позор на нашата държава, даже цар Киро е по-представителен и властен от теб.

Що за държава а ? 70-80 % от народа е олигархията ! На нея се противопоставил ?

Ти си част от олигархията. Макар и на ниско ниво в йерархията й.

Сигурно имаше и грешки, но поне 3 пъти е по добър от Гоце!

Ако ти предложат да избираш между шут в задника и 2 шута в задника, ще се радваш на първото, или ще се опиташ да си защитиш достойнството?

Незнам от кого е по-добър, но най-голямата грешка е на Борисов, че ни го натресе и народът го избра заради него.

Плевнелиев не е България! и България го презира! този човек работи за чужди господари и за себе си. УУУУУУУУ!

Този човек е глупак и не спира да плямпа глупости тиражирани от държавните масмедии.

Този човек вярвали си?

е по-добро от скеч в "КОМИЦИТЕ". Отдавна не се бях смял така!

пак ли бе момче, ти за 5 години не изприказва толкова глупост, колкото за 5 дни. Айде върви си с миром, и не се обръщай назад.

пак изсра глупост и огнена омрза към Русия,гамен долен....

Сериозно !!!

Плевналиев ,просто замълчи ...

Тоя пък! Като погледне намръщено, мисли си, че изглежда по-висок.

това момченце е време да се скрие някъде, защото говори само тъпотии и се излага! Тъкмо си помисля, че няма на къде повече и изръси някоя нова простотия!

само едно: Този дали си вярва? Или бърбори ей така, както, че беше ходил с плакат на несъществуващ митинг срещу комсомола си?

На Русия и е наложено да вярва във върховенството на силата от една ,мислеща се за супер сила и хегемон на света,държава,която "прилага" законите по различно мерило и ги налага със силата си.А русия е яла попарата на две войни,в които все са и казвали,че договорът за"мир" ще се спазва и все са били въвличани във войни.С една дума "Москва не вярва на сълзи" или мъжко д... един път ......

не разбирам защо този човек постоянно е в дир-а, обхванат от славееви дитирамби за себе си, а коментарите го засипват с плюнки. Ама спрете този човек, за негово добро е.

първа дружка !!!

Защо лиемернииш бе овек,ти си в съюз са... със олигарсите,твоя приятел Прокопиев не го ли броиш,все едно да си тръгнал против него.Пълна глупост,тревожите хората с вашето б лиемерие,поне малко се вслушайте н в това което бълвате в пространството

Роско мойто момче САЩ май повече разчитат на силата с изгнилата си НАТО и на олигарсите си /Сорос например къде не се е набъркал?/. То не беше Сърбия Ирак Либия добре че в Сирия ги спря Русия. Тя и твоята песен е изпята - от крадлив пребоядисан в гербер комсомолски секретар стана главния идиот на България.

Този какъв охлюв е , да се маха бързо и да млъкне най-сетне.

С ЧИСТА СЪВЕСТ: МРЪСНА, ДОЛНА ТВАР!

Бо Бо

Новините за г-н Плевнелиев обединяват нацията, в мнението си против него и неговите имагинерни изказвания.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Кой беше тоя? В последно време много и често се пише за него, но аз не си спомням кой беше???..... само по фотоса си мисля, че е един комик, Мистър Бийн, май се казваше!!!!!:))))))))))))))

А делата ги видяхме, съсипана държава, демогравска кататстрофа, вилнееща престъпност и процъфтяваща и самодоволнаолигархия.

Писна ми, писна ми този прецеден!т Писна ми постоянно да говори за "върховенството на закона", за "устойчивост в политиката" и какви ли още не нргови словоблудства. Моля повече не го цитирайте, добре, че остава още малко часове, та да се измете.

на събранието на олигархията.

НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА-ЛЬОЛЬО,ИДИ СИ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО! ПИСНА НИ ДА ТИ СЛУШАМЕ ПРОСТОТИИТЕ И ДА ТЕ ТЪРПИМ! НЕ СТИГА, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТЕ СЪДЯТ, ЗАЩОТО ТИ СИ ФАЛШЕФИЦИРАН ПРЕЗИДЕНТ, АМИ И СИ ОТВОРИЛ УСТА И КРЕЩИШ КАТО НЯКОЯ ГАРГА, КОЯТО НИКОЙ НЕ Я СЛУША, НО ТЯ КРЕЩИ! ДА, ТИ НЕ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА СЕ ИЗБИРА ПРЯКО ОТ НАРОДА, А ТИ НЕ БЕШЕ ИЗБРАН КАТО ТАКЪВ, ИЗБОРА БЕШЕ ФАЛШИФИЦИРАН! ТИ СИ НЕВМЕНЯЕМ, НЯМАШ РАВЕН ПО НАГЛОСТ И ЦИНИЗЪМ, ФАКТ Е ЧЕ ЗАСТАНА НА ТОЗИ ПОСТ БЕЗ ДА СИ ИЗБРАН! ИДИОТ! КАКВОТО ЛОШО ДА СЕ КАЖЕ ЗА ТЕБ, ЩЕ Е МАЛКО, УРОД!