Билборд кашля в присъствието на пушач (видео)

За да помогне на хората да откажат цигарите, шведска фармацевтична компания създаде кампания с билборд, който започва да кашля, когато пушач е наблизо.

Обратно в новината

Коментари - Билборд кашля в присъствието на пушач (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатити ще станат мно...о.го по -богати. Простите протестиращи балъци-малоумници ще плащат на цигарените производители . Всички пушат и се смеят кой ще плати ..ясно данъкоплатеца възмутен идьот. Пушат като комини юСъдии,адвокати,полицаи,бандити,парламенти и всяко увеличение го плаща данъкоплатеца с по високи заплати за бюджетните хрантутници .

Аз

Това по-скоро може да накара някого да пропуши докато пуши само за забавление - да дъха на билборда и да го кара да кашля.

Идеята е оригинална и е добре да напомня на пушачите. Може да ги потикне допълнително да се откажат.

ще се окаже прав министъра, скоро паметниците ни ще ни псуват на майка ..

Пак добре, че БИЛБОРДА не рекламира ЕМЕКА.

а когато мине пиян, повръща... това вече мина границите на разумното поведение. а с потните инекъпани какво прави - пръка ги с дезодорант ли ?

Пушещите идиоти са толкова прости че няма на къде повече, как може да смърди на пепелник да има жълти пръсти да кашля да се трови и в крайна сметка да си плаща за това?

а пиещите идиоти убиват с брадви и газят пешеходци и бебета.

Трябва да измислят билборд срещу безразборните полови контакти.

Ако сложим в България билборд, който се смее ,когато мине корумпиран или корумпиращ .Ще станем най веселата държава в света.

Супер готина идея! Обаче ще е вечно счупен, понеже няма да може да насмогне да реагира на всеки.