Почина последният човек, стъпил на Луната

Почина американският астронавт Юджийн Сърнън, последният човек, стъпвал на Луната, съобщиха от НАСА.

Обратно в новината

Коментари - Почина последният човек, стъпил на Луната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"" Слязъл Нийл Армстронг на луната и пита местните лунни жители : Някой да ли е идвал преди нас тука - а те отговарят: "Абе идваха,кацна преди време един кораб ама от вътре се чу само едно блъскане и ... " Да еба тая брава да еба, пак заяде" и излетяха обратно та не знаем кой бяха ""!

ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА"ПОЛЕТЪТ НА КЕПРИКОРН 1"!!!РУСНАЦИТЕ НЕ ОТРИЧАТ ЩАТСКОТО ЛУННО"ПОСТИЖЕНИЕ",НО ТВЪРДЯТ,ЧЕ СЛЕД КАТО СА ОБЛЕТЕЛИ В СЛЕДСТВИЕ ЛУННИЯ РАЪОН,НЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ НИТО ФЛАГ,НИТО ОСТАТЪЦИ ОТ ЧОВЕШКО ПРИСЪСТВИЕ!!!

при последните мисии на луната, американските астронавти инсталират специални рефлектори. по-късно от земята е изпратен лазерен лъч, който се отразява от рефлекторите и се вижда на земята. така практически е потвърдена скоростта на светлината. но за простите балкански овчари това сигурно звучи като междузвездни войни.

Леонов, Гречко, и даже В.В.Путин утверждают, что отрицать полёт американцев на Луну могут только недалёкие люди. Надявам се разбирате руски.

причината около 50 години по-късно да няма други кацнали/излетели на луната? Планират се полети от руснаци и китайци до луната след 10-15 години, което ще отвори ножицата до към 65 години ?! 65 години си е направо епоха в тази дейност. Сигурно американците са изпреварили времето си, нали?

полета до луната може и да е истина.... само че кацането е на Кубрик хихи

Аз лично видях, как се вее американският флаг! После ми обясниха, че понеже на луната няма атмосфера, флагът е бил изтъкан от железни нишки (там и теглото е малко), а веенето е осъществено с движение на магнит отзад. Само че, са забравили да платят лиценз на Мистър Сенко...

Някой от президентите на Щатите си призна, че тази фалшификация, с кацането на Луната, е имала за цел да вкара Руснаците в космическа надпревара и по този начин да блокира технологичните им възможности в други области, включително въоръжаването. Впрочем, взривяването на двете кули на 11-ти септември, също имаше цел, да бъдат подчинени Арабите. Точно Американски инженери изчислиха, че и досега нямат такъв двигател, който да достави космически кораб с екипаж на Луната, че и да го върне след това. Затова си купуват двигатели за космическите програми от Русия. Че и Кубрик си призна за снимките на филма...

Любим въпрос на привържениците на конспиративните теории е, че след като са минали толкова десетилетия от последния кацнал астронавт на Луната защо не са повторили досега кацането. А отговорът е толкова прост, че се съдържа във въпроса: Ако беше вярно че са снимали кацането на Луната в киностудио в Холивуд, защо досега не са повторили снимките? Нали е много по-лесно да снимаш филм за кацането на Луната отколкото да извършиш истински полет и кацане? Ако беше филм, нали щяха да го повторят, какво им е пречило?

Проблемът е, че в един нов филм трябва да покажат открито нещо ново, например руските луноходи, но са нямали техни снимки.

И филмът струва пари. По важно е, обаче, че краварите постигнаха целта си с тези фалшификации -обявиха се за първи в космонавтиката, което разстрои политическата стабилност на Земята. Не им беше нужно да повтарят сценария, а всяко повторение, рискуваше да утвърди истината по засекретената информация, относно мисията. Затова няма втори такъв филм. Изясни ли ти се?

Не. Само си губя времето с такива блондинки. Изяснявайте си го вие! Светла му памет на Юджийн Сърнън! Велик човек!

Идете доказвайте, че бил стъпнал. Дренки!!!

астронавти защото там, в Америка, има водеща технология и техника, която има достойни продължители на делото на Сърнан, в това число и частни ентусиасти като Мъск.

докато има балами да им вярват.

Голяма е путинофилската мъка.... Като чета коментарите те страдат най-много :)))))

Пиши в гугъла "нийл армстронг" и след това избери петия по род таг, озаглавен: "Кой е посрещнал Армстронг на Луната?". Ще се замислиш за много неща (ако има с какво...).

кой... Била е над 100 годишна.

Стенли Кубрик още се обръща в гроба, затова, че не му дадоха Оскар за прекрасната режисура на стъпването на американските астронавти на Луната. Пълни глупости са това, никой не е стъпвал на луната, там е невъзможно да се стъпи и това ще ви го каже всеки средно грамотен астрофизик, но тогава конюктурата и ядрената надпревара бяха в разгара си, та двете империи се опитваха да се удрят под кръста със своите постижения.

Ха ха ха... ба си малоумника. Кажи го на Путя щото и те планират там да ходят.

Путин би го наградил с паспорт символично.

От какво ли е починал човека, ако погледнем реално тези австронавти са безсмъртни ... щом са издържали преминаване през радиация 100 пъти по-висока от тази в ядрен реактор...

Бе то проблемът явно не е да преминеш, ами след това как да поддържаш радиацията! Ей го и тоя - одъртял, взел да забравя, и не си приел дневната доза... съответно пукнал.

Първо, не е чак толкова радиацията и второ, кой ти каза че всички са се върнали живи и здрави? Много от тях има които са се разболели от рак, а някои са починали от рак. И от други заболявания, в това число психически.

Светл му памет, отиде си една легенда ... последния човек стъпил на луната без изобщо да е летял до там.

там , пък не ви е посетил си е за мъка.

Не си прав, американците са ходили ДО луната но просто не са кацали защото теоретично няма как да се върнат от там ! И в момента е това положение-отиването е ОК но връщането за сега не става без презареждане с гориво - такава е теорията - не можеш да си занесеш гориво и за отиване и за връщане ...поне за сега!

Мъка за ватенките и путинофилите... само 12 човека са стъпвали на Луната. Всички те са американски астронавти.

как бе? Барем един руснак за миризма нямаше ли?

Е па що не закараха поне един руснак - и той да види с очите си и да докладва лично на Брежнев, та всички музрзилки вкупом да си посипят главата с пепел и да пукнат от яд? Ама не... само CIA-агентчета са "стъпили" на Луната...

че в един момент ще се окаже, че сред тези 12 е имало и жена, и негър, и гей, а защо не и някой руснак, или поне украйнец...

И нито един, да не заслужи златна звезда на алеята в Холивуд?! И това ми било признание! Всички ли развяваха байряци на лунния вятър, или само Нийл Армстронг?

аз па съм сигурен че ако хамерите кажат "имаме доказателства че Георги Иванов не е летял в космоса " поклониците им у нас веднага ще почнат да защитават тази теза и ще намерят "доказателства " за нея , ще го изкарат измамник и ще хвърлят кал по човека повече от господарите си само и само да им се подмажат , е те в това съм сигурен .

Нашто Гоше дали е било около топката или не - не е голям проблем. Но краварите с Луната измуфтиха фундаментално човечеството! Смятай в каква измама и помиярщина живеем, щом някой се осмелява да лъже за такива неща...

Но защо е ПОСЛЕДНИЯТ стъпил на Луната човек?

Пуснал водата и прибрал тоалетната хартия след всички останали...

Ами защото след него друг не е стъпвал. Елементарно е. Блондинка ли си?

Глупак. Пояснявам: Защо след Сърнън не е имало други кацнали на Луната?

Защото е затворил врата отвън бе Гоше.

Предлагам вече да се спре с тази лунна истерия. Нито американци, нито руснаци, нито патагонци са били на Луната. Единствените хора били там са Пинк Флойд. През 1973 те издават епохалния си албум The Dark Side of the Moon, който горещо препоръчвам на всеки човешки индивид. Единствено над тях е Йохан Себастиан Бах, който живее във Вселената.

последните няколко години забелязах много лоша тенденция у нас, явно с цел да не се споменават руските достижения се мъчат да изтрият от паметта ни че българин е летял в космоса , че сме 6 космическа държава още през 1979г. не се отбелязва деня на космонавтиката не се пише в медии не се показва по новини и проче .

"Тогава, къде е логиката в кабината на кучетата Стрелка и Белка да има телевизионна камера, а при първия космонавт не? Камерата е предавала в реално време поведението на кучетата и тези кадри са записвани от наземни станции върху филмови ленти, които по-късно, са показани на света. Гагарин обаче се качил на космическия кораб, да осъществи първия полет в историята на човечеството, без дори един мъничък Смена 8, изключително популярен и много евтин руски фотоапарат по онова време. Абсурд!"

Много точен ник ! Поздравления !! Когато Гагарин е летял в космоса , фотоапарата Смяна 8 не е съществувал. Неговото производство започва две години след този полет. За това те поздравявам за ника.

Навсякъде се тръби за постиженията на краварника, дъни се рап наравно с чалгата, разхвърлят се барбекюта от хормонясали меса, рупа се ГМО-царевица и се рупат всякакви продукти с глюкозо-фруктозен сироп, произведен от последната...

За това ви казват бетонни глави комунистически, щото сте тъпи, прости, неграмотни селтаци. Още ходите с вунени чорапи и галоши. а и с каскети. като на правешкия селяндур Тошо

кви достижения имат руснаците че да ги споменаваме? Освен че Мичурин ашладиса чубрица на топола и падна та се претрепа докато я береше.

Поголовно гледам хората вярват на коснпираци. Може и да не ни харесва, но наистина са кацали на Луната. Много доказателства има (СЕЛЕНА на Японците, ШАНДРАИАН на Индийците показват техниката която Американците са оставили на ЛУната вкл. лунохода, има разбира се и други неща като огледалата които можете да пробвате ако имате лазер) както и много други неща.

човек, ще те изгонят от партията за поклонничество към гнилият Запад. Инкяр му е майката!

Пачему бе джанъм трябваше да дойде ерата на Путин за да разберем,чИ американци тИ всъщност са излъгали раиш?Че са кацали на Месеца ...раиш?Сам началникът на въздушнокосмическите войски трябваше под мустак да ни каже истината в която варваха и съвецките ръководители.Които ич хал хабер си нямаха за предстоящата ера на големият шахматист,стратег,ездач на коне,мечки и биволици, на чиляка с най,най,най големия ...рейтинг раиш В В Путин!Нячаше как да знаят и обикновените по..ерковци в България,че краварите от фАЩ лъжат,че биле стъпили на Месеца!Нямаше!

Абе стига с тези световни "конспирации". Бил в студио.Да ви имам "студиото".

Гледай Amerika на Rammstein.

Преди "успешния" полет на Юрий Гагарин в жертва на прогреса са били принесени минимум 12 съветски летци ( имената и подробности за загиналите космонавти, както и видео вижте тук). Сред тези така наречени нулеви космонавти били Алексей Ледовски, Терентий Шиборин и Андрей Митков, а също и Мария Громова, чийто ракетен самолет бил претърпял катастрофа през юни 1959 г. Видеото с последните думи на 41-ви позивната на Мария Громова, е смразяващо. Тя буквално е била изпечена жива.

"Лъжата за Гагарин и гаргарата с истината по съветски и руски маниер". От години има доста теории, че Гагарин не е летял в космоса, че при най-ранните съветски опити може би са летяли други космонавти, които никога не са били оповестени пред широката общественост.

Оставете я вие бедната македонска Луна, ами кожете нещо за Марито Льо Пен. Страшна французойка, а?

Както и Юри Гагарин уж бил първия космонавт За това го убиха

И досега се коментират различни версии за гибелта на Юрий Гагарин. Най-вълнуващата от тях е тази, според която Гагарин и Серьогин не са се разбили с учебния реактивен самолет УТИ МиГ-15 на 27 март 1968 г., а 18 дни по-рано по време на полет около Луната. Товага в окололунна орбита действително е била изпратена Сонда-4?, но тя, според официалната информация, е била безпилотна. Не е успяла да изпълни задачите си. Любителите на загадките и конспирациите твърдят: доколкото е било невъзможно да се прикрие гибелта на Първия космонавт, се наложило да инсценират авария на самолет, който бил пилотирлан от двама летци-изпитатели, и от който катапултирали от него, но много късно малко преди разбиването му на земята. През онези времена на тотално скриване на истината и манипулиране на общественото мнение наистина всички версии са възможни до доказване на противното.

Бе Юрий Гагарин не знам дали са го убили, ама индианците в Америка със сигурност отдавна вече не са мнозинство в родината си... Дали пък лекичко не са ги побили? Или пък масово са ги изселили на Луната?

Няма тема, която да не я обърнете на САЩ и Русия.Тази болна американско подкрепяща паплач друго не знае.Какво значение има в коя чужда държава доходите са по-високи, вместо да потърсим начин да оправим държавата си.

Почина последния филмов герой от сагата "Пътешествие до луната".Днес при много по-развити технологии американците само си мечтаят за луната.За мен няма никакви съмнения, че човек не е стъпвал на луната.

А за мен няма съмнение, че си доста тъп. Сори.

Ти прочете ли какво написа бе хаптал? Я пак пробвай.

Ако щеш, вярвай че Христофор Колумб не е ходил до Америка, че всъщност това е пропаганда на испанската кралица. В Америка никога не е стъпвал европеец, всичко е описано в книжки с приказки като "Синбад Мореплавателя" и останалите приказки от поредицата "1001 нощи" на Шехеразада. Индианците също са измислени - затова Бойко Борисов чете Винету и вярва че са истински. А ти понеже си отворен, не вярваш нали?

Искам на Луната! Да гледаме с милото залеза...

Да почива в мир...

"Колкото е по-голяма една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват".-Хитлер

Ян Бибиян- първият руски космонавт стъпил на Луната преди американците. Няма видео-доказателства, но е описано подробно в руският бордови журнал

И след това полетът му е "повторен" стотици, може би хиляди пъти от различни държави. Никой не го е поставял под съмнение, освен тебе.

Ех,Луно Луно,земльо македонска...

И последният човек стъпил на Луната почина, а никой не написа мемоари в които да опише своите приключения ? Поне да бяха описали района където бяха кацнали. А сега нищо, само констатираме поредният починал астронавт стъпил на Луната. Не ви ли се струва много странно ?

Има много точни записи на раговорите, секунда по секунда при кацанията на Луната. Дълго време те са били засекретени, но сега всеки, който се интересува може да ги прослуша. Истината е простичка - американците спечелиха сътезанието за кацане на Луната. руснаците не можаха да направят достатъчно мощна ракета-носител и забоксуваха. И оттогава не са направили нищо съществено - само модернизации на кораба "Союз" (версия на който е била предназначена да носи модулас който да се кацне на Луната, т.н. ЛК). американците са имали планирани още 3 мисии до Луната. Но са се отказали - просто тези мисиии са изключително рискови. и доста скъпи. Вместо това с единия от корабите Аполо, направиха съвместен полет Союз-Аполо. Който по същество представляваше спасителна мисия за кораба Союз - просто преходният модул се носеше от Аполо (това беше все едно модификация на лунната капсула, с шлюз към Союз.) ракетата Н-1 се оказа големият провал на СССР в изследването на Космоса. А кацането на Луната първия звучен шамар, който американците удариха на СССР. После последваха совалките, кацанията на Марс и т.н. Все звънки шамари. А руснаците си останаха със Союз - Москвича на космическите технологии. Сега и Китай е по-напред от тях. Ама то не става само с пиене - трябва и акъл

Е, че ти добре си караш и само с пиене!?

Ти вероятно не правиш разлика между мемоари и записи на разговори. Да познаваш случай в който да са правени анализи на мемоари за установяване на тяхната автентичност ? Но анализите на записи за да се установи дали са автентични или манипулирани са много често явление. Не зная дали ракетата Н-1 е провал на руското ракетостроене, но със сигурност знам, че технологията на ракетните двигатели затворен тип НК-33, конструирани от С.Кузнецов за ракетата носител Н-1 се е считала за невъзможна от американските конструктори работили по програмата "Аполо". Тази технология се е считала за толкова неосъществима от тях, че когато в запойните времена на Елцин се докопват до нейната документация остават като гръмнати. Удивлението им е толкова силно, че създадоха даже филм за за тези ракетни двигатели.

Ако ти си забравил за мекото кацане на Луната на доста голям брои автоматични станции-и руски и американски-доста хора не са.Така че,опит е имало.....

лека му пръст на човека . тои не е виновен че са го използвали за евтина пропаганда .

От Витоша по-високо и от ИскАрО по-ДЛИБОКО нЕма, епа нЕма.Който не вярва не е българин.

ПОследното изречение изчерпва темата. Колкото и да се напъват мурзилките.

Такива послушковци си бяхте и при СССР. Самите американци обичат темата за лунната конспирация.

Мхм... В периода 1967 1972 г. са били извършени 6 полета с успешно кацане на Луната... И оттогава - зиро.

Няма нищо повече да се изследва бе съмнение. Знаеш ли колко струва един полет?

комунист

Със сигурност по-малко от 1 тон Хелий 3, ако ме разбираш какво ти казвам.

Наистина ли няма какво?!

Но пък Брус Уилис кацна на комета и спаси света;-).

Бе важното е, че разбихме Галактическата империя... Каква ти Луна - дреболии разни...

Казат американците на Луната и докладват: "Кацнахме на Луната.Тука няма живот" Кацат руснаците на луната и докладват: "Кацнахме на Луната. И тука няма живот"

Велик човек, но жалко, че вече никой никъде не стъпва по планетите... Вместо за космос парите се харчат за глупости, а неравенството заплашва планетата...

Българо-руските тролове направо полудяват при новини за Луната. Днес имате много новини за коментиране - Тръмп, Марито Пенева, Луната, Крим. Току виж сте изкарали за по бира.

Най-запалени по лунните конспирации са си самите американци. Нашенеския слуга обаче винаги е най-верен на "Големият брат". Такива послушковци бяхте и при СССР.

А, бг соросоидиотите как посрещат такива новини!?

Пропусна и новината за руския олигарх дет оженил щерка си. Там мурзилажа кърти.

А за Гагарин какво ще кажете? Той летял ли е в космоса!?

Да, летял е и никой от колетиге му, включително и от Америка не го оспорва. Нещо интересно, свързано с полета: Гагарин си е говорил с центъра на Земята с готварски рецепти - кодирано. Американците, които подслушвали разговора били много изненадани - години по- късно споделяха това.

А руснаците отричат ли 6-те успешни мисии на американците ? Щото май дори по съветско време не отричаха, ми дори им подариха лунни камъни за научни цел.

Ти ме уби бе. Сигурно Жак Пепен му ги е дал!!!

Естествено, че е летял. Те мурзилките се дразнят само за неща, които те не са успели да направят.

Години след "стъпването" на американците една след друга гръмнаха две совалки и бяха убити 14 астронавти. Хем ми се иска да вярвам, че хора са стъпили на Луната, хем има поне 200 въпроса, които ми пречат да повярвам. Като например - как се прилуниха астронавтите, като никой не е имал опит в кацане в условия на ниска гравитация - и няма възможност и да бъде имитирано това на Земята.

"Как ще стане сега на едно място изложба за комунизма и фашизма", питал служител на Веждито. А той му отговорил - Ами за това съм аз министър, а не си ти. Разбра ли намека бе главоч?

Не по-малко сложен технически проблем е излитането на малък модул от лунната повърхност и скачването на модула с космическия кораб в орбита около луната.

Да не кажа...невъзможно...особено през 1969 година когато един калкулатор е бил 1х1х1 метра и още много..много други съмнителни неща около американците на луната като например ДВЕ сенки на астронавти или предмети по снимките като е ясно че там само слънцето може да е източник на светлина - няма втори - освен прожектор от студиото в Холивуд,ами следите от обувките по лунната повръхност под 90 градуса - фалш ,там няма вода и няма влага и следата от обувка на пясъка не може да е под 90 градуса - пробвайте на плажа - на сух пясък и на влажен пясък и ще ви стане ясно че никой не е стъпвал на луната !

До Луната не са ходили със совалки бе разбирач.

По спомени май Винету преряза лентата за стъпването на луната.

Не ми се вярва ...По него време е държал не ножицата ,ами ножа с която си е мазал филиите с ...маЗззз :)))

Поне вярвате ли, че има руски луноход на луната? Аз вярвам, както и за американците които стъпиха на Луната и това е доказуемо.

За хора които си взривиха сами Пентагона без да разберат, че самолета който е трябвало да се блъсне е паднал преди това, а те не са го планирали не искам да пиша, но вие драги които коментирате глупости тука помислете дали със съвременната техника е възможно това а не с лампови истории.....

Има една книга-Ищван Немере-Летял ли е Гагарин в космоса.Прочети и после пак пиши...

Който твърди, че американците не са стъпвали трябва да признае, че съветското разузнаване е пълна нула. Това естествено не е вярно, тъй като руснаците са знаели с точност до няколко метра къде точно и по кое време са били астронавтите.

Руснаците и за 11-ти септември си затвориха очите. Верно,че бяха много по-слаби де.

ако беха стъпили досега да имаше американска военна база там , всички знаем че където стъпи американец първото нещо което прави е военна база .

Стига глупост, човек още не е стъпвал на луната.

Тикво, стъпваха, караха бъги и донесоха камъни. Даже и на нас подариха. Може да ги видиш в музея.