Бат Сали с 6-месечна условна присъда за хулиганство

Софийският градски съд призна депутата от ДПС Александър Методиев-Бат Сали за виновен за хулиганство и го осъди на 6 м. затвор с 3-годишен изпитателен срок.

Обратно в новината

Коментари - Бат Сали с 6-месечна условна присъда за хулиганство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този като го гледаш на снимката си е чист комунист

само в България циганите са в парламента....

С ч3-тото НС България удари дъното на парламентаризма...

Ако имахме законноста в Китай, половината парламент щеше да е в затвора , а не с условни присъди

Само като се замисли човек колко престъпници има в този парламент, и то при тази прокуратура, ВСС и тези служби и МВР, и особено този премир, Бай Хуй. И си представете какво щеше да е, ако да кажем от утре имаме истински главен прокурор, прокуратура, МВР, служби и правителство! Ще трябва да направят нов затвор специално за депутати, политици и управляващи, както и за прокурори, полицаи и ръководители на служби! А иначе тези от ДПС много отдавна трябваше да ги разследват и осъдят като Организирана Престъпна Група, създадена от други ОПГ - ДС и БКП!

abasador

не го, знам депутатина на снимката и не бих искал да го обиждя, но предлагам снимката му да влезне в учебниците по криминалистика. Като се види някъде човек с такъв вид, веднага трябва да им светне на полицаите, че не е читав. Лек ден.

abasador

хубав, Парламент си имаме, за съжаление доста от дУпетатие са осъдени само условно а на някой им свалиха обвиненията (може би вече сме за Гинес?)... това е така защото си имаме, стабилна и некорумпирана съдебна система! Лек ден.

МНОГО МАЛКО се е провинил М-анго. Само е казал "Аз съм законът и никой няма да ми противоречи! А тия дето ме избират - и те са нищо. Аз съм над тях. И над Конституцията! И над народа! И над Полицията, и над полицаите, и над Шефа на полицията! Аз коля, аз беся, ще те уволня!" . И за това малко укоримо нещо човечецът е получил само 6 месеца затвор, което ще падне на следваща съдебна инстанция. А народът ще чака Законът и Реформата, загледан в не идващото светло бъдеще.

След 33 г. всеки трети български гражданин ще е мургав. Китай: Процент от населението на Земята - 19.11% Територия - 9 598 962[7] км² Плътност на населението - 143,7 чов./км² Население - 1 380 083 000 Ядрено оръжие - да Индия: Процент от населението на Земята - 17.78% Територия - 3 287 263 км² Плътност на населението - 364 чав./км² Население - 1 301 444 000 Ядрено оръжие - да Цел: Иран Територия - 1 648 000 км² Население - 75 149 669 Ядрено оръжие - не

за частното "енерго"?!

Иван

Прави ли ви впечатление колко скрити постове има? Мисля, че ДИР-а трябва да се замислят защо го правят? Когато се чудиш какво да кажеш, кажи истината. Според мен тези скрити постове казват истината.

Циганин

Започвам да се разочаровам от ДПС, не само заради такива тикви като бат Сали. Тикви като бат Сали ги има във всяка една партия, даже при някои партии са много тиквите, но не искам това да се случва с ДПС.

Ако аз не бях спрял на полицейска палка колко ли бих "взел"?

Накой запитва ли се, що за хора са тези, които са гласували за Бат Сали??

Същот се питам и за избирателите на БСП. И с основание.

Стара приказка.Нерде циганина,нерде БСП.

нищо ново под слънцето, бат Сали е огледалото на парламента - безотговорен, нахален, властолюбив и т.н., не искам повече да живеят на гърба ми тези хора, можем и без такъв парламент...

ако присъдата бъде потвърдена, спокойно ще мога да наричам господина - "хулиган", а и добре ще се знае, че хулиганите са и в народното събрание. в очакване на потвърждението на присъдата. :-)

"На 40 години човек получава лицето, което заслужава" Джордж Оруел * Виж снимката

какво съвпадение. точно вчера си мислих за тази мисъл на Оруел. в същност дали е имал предвид "лице" само като физически образ, или е имал и нещо друго предвид. като например "той е лицето на цяла една общност", да речем :-)))

Прилича на истински м..го демон

Отново лъжа! Не е осъден, щом може да обжалва. А "присъдата" е по-скоро подигравка със служителите на реда. Реално, дори и да бъде осъден, наказание няма. За Бат Сали енергото 3000 лв. са джобни пари. Това е то ДПС!

Осъден за хулиганство :))))))))) Тоя коняк е откраднал и продължава да краде ел.енергия за милиарди .... Е , затова и ще бъде оправдан на другите инстанции.

Колко ли са се лутали докато намерят кого и за какво да осъдят горките.

Прекрасна Родина! Простаци и крадци политици - просташка държава! Мангал - депутат! Всички са изроди!

Много са бат Салитата в Булгаристан.

Да ги изселим на Сатурн тогава.

Мали, то в дпс-то само престъпници има. Най-добре е и град Исперих! ДПС-то падна благодарение на лошата си слава. Сега е партията на Гюнай и работи много конструктивно!

Az ne4e sam ot ROMA,no vav tozi kazos vazmoshtenieto mie bisgrani4no,no toi ponezhe e ROM i sa go opvinili vav holiganski deisdtvieta,no tova e tindendtziozno.

Ти изобщо знаеш ли за какво иде реч???? Или си от БХК?

Шило

Няма ли най-накрая да наложат изисквания за образователен ценз, психопрегледи и нещо за това, що за хора са кандидат депутатите?

Ще ме извиняваш но това е за хора които искат да работят на мин работна заплата.....

Шило

:-(

Абе, БГ-Съдът, как можахте да посегнете на най-добрия БГ-поли-тик! Ами в него ни беше надеждата (на всички мургави и бели българи) - да ни намали тока! Като го откраднем, преди да ни го от-крадат - ЧЕЗ, Е-Ве-Не-то и другите! (горното написах със сарказъм)

А Волен сидеров защо не го осъдиха, та макар и условно, по-малко ли му бяха изцепките?

Ти си .......................

е избран по пропорционалната с-ма и е депутат от Кюстендил.Скоро в една тв-анкета се оказа,че никой в града не го познава.Поведението му е укоримо-но кой го вкара в НС?Докато сме безмълвни за простотиите на 240-те шегобийци ще сърбаме попарата на "бат не знам кой си",на звеноводки и лизачи на задни части и ЗАЩО???????

такива депутати.В нормална държава пресата нямаше да го остави докато не си подаде оставката.

Шило

Мислиш ли, че на бат Сали му пука? И, че ще се впечатли? Аз- не. Най-много самоковските му съкварталци да опухат някой представител на медиите.

защото са продажни медиите, а народа е зомбирано стадо

Заглавието и статията се разминават в информацията.

В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЯ?МАНГАЛ- ДЕПУТАТ!!!ДАЛИ,ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО???

като не раждаш? След като са повече от българите, защо да нямат и повече депутати от българите?

По принцип паразитите се размножават експоненциално и в крайна сметка приемник загива, а с него и паразитите.

Бъдещата държава Мангалия

Румъния цели правителства ефиктивно осъждат..... В България при неоспорими доказателства ги осъждат условно.....

Шило

На общият фон, пак е нещо.

Пародия

Нито сумата е респектираща нито присъдата нито ще му пречи да е депутат нито ще промени нещо.... А след време дори ще е изтрият от досието и ще го реабилитират :) Всъщност изцяло присъдата се слива с общия фон.....

Каква жестока присъда!!!

щом такива са ни законотворците, значи всичко в тази държава си е точно

Приличат си малко с Обонго. Едни такива благородни, възвишени...

Крадлив мангал е логично да е депутат в "демократична България", т.е новия Мангалистан.

Когато имаше Кремиковци такива интелигентни симпатяги преобладаваха в леярните.

Хайде, честито на Съда и Прокуратурата! АКО случайно не падне на следваща инстанция, то при следващия одит от ЕС ще можем да отчетем ДЕСЕТКИ дела срещу политици, даже и една присъда! Ще ги шашнем!

Сега условно ли е осъден или на 6 месеца затвор? Не се разбра!

..хем пишете на български, хем не сте разбрали, че политици и едри престъпници у нас нямат право на избор на присъда - все условни им се падат! ;))))