Американците идват в Полша, за да останат

Този уикенд в Полша е празничен. Американски войски пристигат в страната, за да подсилят Източния фланг на НАТО срещу възможна руска агресия.

Обратно в новината

Коментари - Американците идват в Полша, за да останат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавата новина е, че Обама преди споменаваше и България, като страна с окупаторски войски. В последната си реч, слава Богу ни пропусна. Значи имаме малък шанс да върнем независимостта си. Дано не се появят нови марионетки, които да си продадат страната за жълти стотинки.

Хитлер затова е искал да изчисти евреите от Полша но евреите превзеха САЩ а сега си връщат и Европа да ги пази. Расата на чернилката Обонго по всякакъв начин ни превзема а това за сега това устройва и евреите. А Русия да им е противник е само предтекст.Интересите им са и в Украйна и в бившия соцлагер.

Поляците си пазят държавата от най-големите окупатори и убийци !!!! А колкото до руснаците ,те трайно се бяха настанили в ГДР, Чехия, Унгария, ...... Хич не ги мислете поляците!!

Една държава вземи ли да я пази чужда армия това значи,че това не е държава,а нещо друго.

Посрещали радостно Наполеон, след което посрещаха радостно и Хитлер и без това 1/3 от Полша беше в границите на Германия и Прусия,Великобритания ги заряза през 1939г.,посрещаха и червената армия през 1943/44, за всички си има посрещачи.Сега и американците ще ги зарежат в блатото само да стане напечено,не са по-различни от англичаните, а полша както и балт. републики пак ще го духат. Сега просто американците си изтеглят армията от базите в бивша ГФР в Балтика,Полша,вече в Косово а и власята ще се подложат и умилкват за да лапнат Молдова.Такиа ми ти работи,всичко останало е за четиво на лошият материал.

Тази статия надмина себе си по глупост, простотия и пропаганда! Според писаното, поляците са кретени, национални предатели, безродници и безверници, което не е вярно. Мене ме е срам като чета това откровено слагачество! Тези приказки могат да промият мозъка само на пълен идиот. Сменете писачите!

Имам чувството, че всичко е изперкало... А най-много ляхи и балтийци...

Американците ще останат, но сметката ще плащат поляците. Колко удобно. Дали и ние не сме забогатяли вече, че да ни пазят от Турция? Дрън, дрън . Кой глупак ще ни пази от Турция? Този, който може да респектира Турция не е в НАТО.

Тези ще им разкажат играта . Ще сринат икономиката както правят в други държави .Американци нямат място по света освен в държават им.Където са стъпили винаги има разруха .

Който не е доближил РУСИЯ само той не е ял бой Да му мислят дрогираните американски войници. А Полските жени ще пропищят.

Който не е доближил РУСИЯ само той не е ял бой Да му мислят дрогираните американски войници. А Полските жени ще пропищят.

Аз предлагам България също да приеме американски войници. Да не им взема наем и даже да отдели част от бюджета за подпомагането им. Така ще се присъединим още повече към цивилизования свят. Жалко, че ненчев си отива. Можеше да го направи и за тази му готовност и други дребни услуги му присъдиха високо държавно отличие.

По предпочитан е хер Флик, пред миризливия ботуш на руски мужик. Ватниците ще ви окупират, ще ви ограбят и монополизират.

Руснаците са клали невинни поляци с десетки хиляди както и турчин не е клал българите по турско. Страхът на поляците е основателен, той е плод на тяхната история. Всеки има право на защита. А пък, че никой не заплашва Русия, това и децата го знаят.

Гледай да не се задаваш с лъжите си! За разлика от теб, аз лично видях пещите на Аушвиц! И ако не руската армия, що народ още би бил унищожен там и в другите лагери на смъртта ...

Малко име било!

и наполеон и бисмарк и хитлер са загубили след като нападат русия руснаците винаги печелят в 12 без 5

На цената на огромни, ОГРОМНИ жертви във вид на хора (войници). Факт е, че зад атакуващата линия от руски войници се е движил звод, който да избива всеки дезертирал руски войник. Освен това на нацистите им е било нужно още съвсем малко за да превземат Русия. Слава Богу, че съюзниците са накарали Германия да си разпилее силите по различни фронтове. Може на Русия да им е криво, но Америка, като ТЕХНИ съюзници са им помогнали в оцеляването. Странно е, че вместо да намерят общ език и да си останат такива, са предпочели да водят студена война и да разделят територии и влияние.

В гробищата край Сталинград. Поклон!

Що циганите ли там погребвате ?

Гей-парадът да започни!

пак пуснаха рудите от лудницата, идват тежки дни...

Аз предлагам България да изпрати своя танк на границата между САЩ и Мексико. В израз на дружба.

Поне ще се отеват на евтини полски шанто.шерки!!!!!!!!

ПРИ ВОЙНА , В ПЪРВИТЕ 30 МИНУТИ В ПОЛША ЩЕ ЗАГИНАТ 3000 АМЕРИКАНЦИ И 7-8 МИЛИОНА ПОЛЯЦИ .... САМО ЛУД МОЖЕ ДА СЕ НАТИСКА ДА ГО ХХХХ РАШКИТЕ :)))

30 секунди

Ако рашките използват оръжие за масово унищожение и затрият цяла държава, барабар с 3К американски войници, то това ще е края на земята и цивилизацията. Трета и последна световна война. Защо почти навсякъде монархията отпадна като форма на управление? Защото може да се роди принц, а след това цар, който да е малоумен или със слаб интелект. Какво прави държавата с един такъв индивид, който има цялата власт? Съспива държава, а вероятно и целия свят. Тръмп е пример за това което може да се случи, на всякъде голяма държава. Русия също не е застрахована от президент - идиот.

поланд, поланд юбер алес! драй американер- дас ист алес... :-))).. абе, ама верно, ако тези "приятелски" войски на бжежински се обърнат срещу демонстрациите против "меркимигрантите".. к'во праим? :-)))

САМО ТАКА СЕ СТАВА ЧАСТ ОТ Ю-ЕС-ЕЙ ! ВАЖНОТО Е ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ ГО ИСКАТ ! Какво ,Полша да слуша и да се подчинява на Русия или да мисли за руските интереси ? Така ли ?

ОПАСНИ СА ПРАЗНУВАНИЯ ТА ! - МНОГО ОТ ПРАЗНУВАЩИТЕ ИДВАНЕТО НА ХИТЛЕР НА ВЛАСТ НЕ СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ. - ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ В 1990 г.В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА С ПРАЗНИ ДЖОБОВЕ 1997 ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ И СЕ ПАЗЕТЕ ДА "ПРАЗНУВАТЕ"- ТОВА Е СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ

Само малоумни се радват на окупационна войска. Или ще станат пушечно месо или ще загубят страната си.

По-скоро и двете :)

Американците идват в Полша, за да останат .....МНОГО ПРАВИЛНО КАЗАНО, А КОГА ЩЕ ИМ ДОНЕСАТ И ......ДЪРВЕНИТЕ ШИНЕЛИ ,ЩОМ ТАМ ЩЕ ОСТАВАТ!!!!!!!

..."всичко си оставаше по старому чак до руската агресия в Украйна през 2014 година"... Може би е техническа грешка. Имахте предвид АМЕРИКАНСКАТА агресия. Да, съгласен съм. Майданът беше АМЕРИКАНСКА режисура. Но грешите, че е американска агресия изгарянето на живи,невъоръжени хора в Дома на профсъюзите в Одеса. Неее. Тук действаха украинските фашисти С ДУХОВНАТА ПОДКРЕПА на новоизлюпеното превратаджийско правителство и ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ИМ настойници. Това е истината.

И американците ще отидат по пътя на Наполеон... и Хитлер. Прав им път. Толкова алчна и безнравствена цивилизация не е имало.

А, направо ми взе думата от устата! :))))))

Защо идват джипките, боядисани като за "Пустинна буря", не знаят ли, че в Русия сега всичко е "Снежно Бяло"? Ще им замръзнат черните задниците на Хамериканците ;-)))

Ама ти задаваш неудобни въпроси :)

Къде я видяха тази руска агресия тея дебили...

.

ДОСТАТЪЧНО Е РУСИЯ ДА ВЗРИВИ ЕДНА РУСКА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА В ПРИСТАНИЩЕТО В КАЛИНИНГРАД И ПОЛОВИНА ПОЛША И ГЕРМАНИЯ СА РАДОАКТИВНИ БЛАТА :)):))

Полските проститутки не могат да останат без сводник !? ..Все някой трябва да ги наглежда .Преди бяха руснаците ,които ги хранеха и им даваха всичко без пари ,а сега американците не дават ,но ще ги използват като проститутки и пушечно месо когато им потрябват ! Тези откачалки ,както прибалтииските фашизоидни държавици сериозно си вярват ,че Русия отново ще се върне да ги издържа и храни !??

Поляците ще спят спокойно. А ние? Кога ще ги стигнем поляците?

Поляците са луди. Но каквото човек сам си направи и Господ не може да му го направи.

Луди, луди, ама кой ще посмее да нападне Америка, която вече е в Полша!

терористите не им пука от танкове

Изоставаш, вече САЩ не са фактор в световен калибър, с който да се съобразяват. Вече нямат пари дори да водят войни. Сега май са направили далавера, поляците да им плащат издръжката на част от войската.

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА ! ! ! ПО-ДОБРЕ ДА СТОИШ ИЛИ В РУСИЯ А НЕ В ДЪРЖАВИ КАТО ПОЛША ! НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !

Русия е почти обградена от натовска войска.Това и дава правна възможност и стимул за развитие на ефективна воена промишленост и засилване на отбранителната и способност.Жалко за тези държавички ,които са се оповават на 3000 натовски войничета и 30-50 танка,а не на дипломация и мирно сътрудничество.Всеки,който се е заял с Русия ,добро не е видял.Това стана с френският Напалеон,с турскитят султан 1878 ,с филандците и с германският Хитлер.Обаче западните политици не си правят изводи от историята и слушкат какво им нареждат .Накрая печелят богатите,а бедните и от двете страни гинат по окопите.

Не е почти, а съвсем, от запад българското НАТО, от север белите НАТОВСКИ мечки, от изток НАТОВСКИте чукчи, от юг НАТОВСКИ Китай, нема лабаво!

"Не е почти, а съвсем"... Е, и? Това според теб предимство ли е? Но, мисля си, докато има такива малоумници като теб, които бленуват за война, ще има и милиони невинни жертви. Накрая ти и аз може да не сме живи, но РУСИЯ... РУСИЯ ЩЕ Я ИМА.

Никой не се заяжда с Русия, късокракия амбициозен специалист по ликвидиране на дисиденти нахлу в Украйна, нека сега да гледа от москва през бимокъла американските танкове

Ники

Не очаквах от шуляците за по-малко от 80 години да забравят 6 милиона убити свои сънародници една част от които от руските мечоци, но явно им е писано да изядат още много шамари заради самонадеяността и зле разбраният си шовинизъм.

Що се отнася до алкохол, потърсете в Гуугл, къде се пие най много на един човек. Няма да ви подсещам.

Алкохолът е за слабаците, големите играчи пият лосион!

представа си нямате какъв студ е там

Нема нужда, видохме къде най-много се мре, 90 човека в Иркутск, верно че не от алкохол, а от антифриз, ава ква е разликата? По статистика 600 000 души през 2014-та и 700 000 души през 2015-та в Раша са умрели от препиване с антифриз! Справка, в Тубата!

После може да провериш къде се употребяват най-много твърди наркотици, къде има най-много хомосексуални заразени със спин и къде е най-големият брой на самоубийствата.

Отговарям на украински фашизоиди тук във форума. Те до сега вярват, че в Донбас успяват вече няколко години да сдържат повече от стохилядна армия на руснаци, заедно с танковете им, авиация, ракетни и други устройства. И до сега както и прибалтийци, и поляци си мислят, че ако стане нещо то сръщу тях тръгнат люде с копья и стрели. Изобщо няма да има никакво нахлуване, защото на никого не им трябва нито бедна Украина, нито други страни, само една вакуумна бомба ще е достатъчна за да се успокои полският щаб или украинският такъв. Но има и полза някаква да строят дотове, стени и др. Хитлер така даде работа на много германци.

Правилно.

Ние сме руски сайт . Медия на руската пропаганда.

Как ли се молят солджърите, да им дойде по бързо "ротацията", че да се върнат при кравите... Имат дядовци, сигурно са им разказвали, като са били малки...

3000 души, и в Кремъл вече свършиха памперсите! От вонята наоколо, цената на квартирите спадна двадесетократно!

кефи ме заглавието "идват, за да останат", със сигурност ще си оставят костите, ако нападнат Русия

Не са луди американците да нападат, луди са ония "братушки", чеченци и буряти, 25 000 души дето ги копат с багери и булдозери в Донбас и Лугандон!

.... историята! Поляците приветствали американските войски в Полша, както армията на Наполеон преди 200 години. Ха - ха - ха ... И какво стана с войската на "Напальон" като влезе в Русия???

Какво стана ли?Ами руснаците нямат една спечелена битка срещу Наполеоновата армия!Нито когато са настъпвали,нито когато са отстъпвали французите!Но!Обширни територии от руската империя били опустошени и над милион селяни са измрели от глад и лишения! Това е станало другарю!

А КЪДЕ Е СЕГА ТАЯ НАПОЛЕОНОВА АРМИЯ КЪДЕТО КАЗВАШ?

Ами те на времето щяха да Защитят Полша, но вместо това, Ги ИЗДАВИХА при Дюнкерк ... останаха само каски да плават по брега...

Който забърква гореща каша трябва сам да си я изгълта.

вие сте луди, ве ненормалници, крим го нападнаха защоро има много руснаци там много повече от половината. Предтсавете си търкитатат да станат повече от половината в Бъгария, а! Дали няма да поискат да стане търкско!

И Литва изгражда стена по границата с Калининград. Никой не желае пияндурниците и агресори от Москва: http://dnes.dir.bg/news/litva-stena-kaliningrad-nato--rusia-25012329?nt=4

Поради агресивната политика на пияниците мурзилки навсякъде и в Крим и в Украйна и Молдова и в северните Латвия, Литва и Естония е необходимо да има войски от Америка в нашите държави. Нали сме в един съюз и това е целта -да се защитаваме взаимно от руската агресия. Нека платените тук русофили пишат колкото си искат, нали все пак трябва да си заработят рублите, платени им за това.