Преди 20 години руснаците обичаха САЩ. Как всичко се обърка?

Преди 20 години отношението на руснаците към САЩ беше съвсем различно. Какво се промени и защо?

Обратно в новината

Коментари - Преди 20 години руснаците обичаха САЩ. Как всичко се обърка? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пияния Елцин свали гащи и стана богат цялото му поколение станаха милионери с помощ от американците. Американец не става за приятел и то никога той си е жандарм и обича приказката когато говориш с мен ще мълчиш и ще си добре НАЛИ И МЕЧКАТА е същата как да са приятели не става

JMM®

Защо не плещиш руските си глупости във руски форуми ??? Защо си е натресъл тук неканен и нежелан да ръсиш болшевишка простотия ???

МИХАИЛ СЕРГЕЕВИЧ ГОРБАЧОВ НАЙ ВЕЛИКИЯ ПОЛИТИК ОТВОРИЛ ВРАТАТА НА ЖЕЛЕЭНАТА СЪВЕТСКА КЛЕТКА ОСТАВИЛ ДЪРЖАВИТЕ САМИ ДА ИЭБИРАТ ДА ОСТАНАТ В КЛЕТКАТА ИЛИ ДА СИ ИЭБИРАТ С КОГО ДА СЕ СЪЮЭАВАТ САМИ С КОЯТО ДЪРЖАВА ИСКАТ ДА СА ,днес каэва че има друго отношение от политиката на путин днес

Лесно е да рушиш, трудно е да градиш. Да, Горбачов имаше куража да върши промени, но нямаше нито ум, нито идея, какво да направи. А днес се оправдава, че бил просто един наивник. Наивниците не бива да управляват държави.

Янките са майстори в това някой да ги намрази.Все си навират носовете където не им е работа.

Ние руснаците мразим всички не само ФАЩ но и еврогейския съюзУкрайна,Япония,Грузия.......всички..всички. Не обичаме някой да е по силен от нас....Ако останем само ние от човеците ще сме първи в света...Ест чоловек......

Сергей Брин - роден на 21 август 1973 година в Москва, Съветски съюз, в руско еврейско семейство. Син е на Михаил Брин и Евгения Брин, възпитаници на Московския държавен университет. Емигрират в Съединените щати, когато е на 6 години. Неговият баща е професор по математика в Университета на Мериленд (Maryland, College Park), а майка му  изследовател в НАСА (Goddard Space Flight Center). Следва в Университета на Мериленд. След дипломирането си се мести в Станфордския университет, където защитава магистърска степен по компютърни науки. Хиляди руски интелектуалци живеят и се трудят в САЩ и сбъдват своята "Американска мечта". Във всеки голям американски град има руска диаспора със свои църкви, вестници, магазини, книжарници, училища.

Евреин, сам си го казал.

Америка не може да спаси 20 милиона бездомника в своята страна от мизерия и смърт камо ли да спасява руснаци или някои други народности.

много интересен и стойностен коментар. с определено точни цитати, които разкриват и същността на "прехода" към "демокрация". четейки го си спомням за "вятъра на промяната", който даваше криле и надежди на хората да преодолеят трудностите по време на тези времена, през които една система пропадна, за да се появи това нещо, дето никой не знае що е и разруши мечтите за бъдещето на изключително много хора. и това нещо го наричат "демокрация"... "Някои от тях са били просто глупави. Хората тогава мислеха, че САЩ са своеобразен рай и сила на чистото добро в света." Имиджът на САЩ бе изграден главно от сценаристите в Холивуд. Къщи с басейни, вечен купооон, ядене, пиене, техника, музика и... неограничена свобода на словото. на практика, надеждите, че Русия и САЩ ще тръгнат заедно бяха отразени от Холивуд дори във филми, като "полицейска академия", но вятърът на промяната бързо се превърна блатото на застоя, защото "западът" и местните ком. велможи се възползваха от ситуацията "партер" и така "демократизираха" "изтока", че да го превърнаха единствено в дойна крава, пасивен покупател на стоки и потенциален клиент на определени банки. Оценката за това, защо руснаците харесват Путин е много вярна. Руснаците обичат такива хора да ги управляват и това никой не може да го промени каквото и да става. На практика, надеждите, които тогава се родиха най-подло и пошло бяха превърнати в пълна мизерия, мизантропия и меркантилна измама.

Не руснаците, а подлогата Елцин се мазнеше на хамериканците

Америка спаси русия от тотален разпад и фалит. но кремълската пропаганда само си търси виновници за нещастията на руския народ.

JMM®

Да, това е Истината !!!

Брайтън Бийч, във всички големи Американски Градове има подобни. В Москва, Ленинград,..., няма американски квартали. Изводът е ясен.

САЩ е емигрантска държава. Повиши общата си култура!

Елцин петролът играеше около $10-$15 и без американска помощ Русия загиваше. Евтиният петрол позволи на Китай да направи промишления бум и стана заплаха за Русия. След 2000г. петролът прехвърли $100, което позволи на руснаците да живнат и пропагандата го отчете като заслуга на путин.

КОМУНИЗМА СЕ ПРОВАЛИ ПОНЕЖЕ ТЕЗИ КОИТО ГО УПРАВЛЯВАХА НЕ БЯХА ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИ .... САМО ХОРА С ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНСКИ МОРАЛ МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ КОМУНИЗМА :))

abasador

ама, въобще не съм фен на комунизма, точно обратното.... но не християните, а китайците доказаха, че с комунистическа диктатура в симбиоза с капиталистическа икономика са финансово една от най-силните държави в света! Лек ден.

Тактиката на американците е същата като към индианците - подхварлят им евтини боклуци за да симулират доброжелателност но...Американците са пушечно месо използвани да колонизират америка и следкато го направят ,властта им естествено ще бъде отнета -те са просто войници нищо повече .

Прилича повече на статия в Комсомолская правда

Болните мозъци във Вашингтон и в последните си дни продължават да трупат руска "любов " !? Не се споменава в статията за сегашната им истерия срещу Русия и се върнем назад ...избиването на руските миротворци в Южна Осетия от Саакашвили с което започна Грузинската война по време на олимпиадата в Пекин , извършения кървав преврат в Украйна по време на олимпиадата в Сочи което предизвика Русия да се намеси , изгорените живи хора в Одеса и избитите жени и деца в Донбас , сваления руски самолет в Египет и Турция , санкциите и тн.. Толкова руска "любов" към Америка се е натрупала ,че не виждам как ще се отърват от нея ,даже и Тръмп да промени политиката си !

Дрън-дрън...

НАРОДИТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА СИ МИСЛЕХА ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ ИМ ИДВАТ ОТ КОМУНИЗМА ... ОБАЧЕ КОГАТО СМЕНИХА СИСТЕМАТА И ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ ... НАРОДА ПОЧНА ДА СЕ ОСЪЗНАВА ЧЕ СЕ Е ХХХХ В ДУПЕТО :))) .... А ИНАЧЕ ПРИ КАПИТАЛИЗМА Е КАТО ПРИ ЕВОЛЮЦИЯТА - ОЦЕЛЯВАТ НАЙ-ЖИЗНЕНИТЕ ВИДОВЕ - МУТРИ , РОМЛЯНИ, ЧОРБАДЖИИ И БЕЙОВЕ :))

"НАРОДИТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА " не са народи ,а стадо овце които не мислят с главите си ,а вярват на Холивуд и картинки по телевизора ! Е , заслужихме си съдбата ..

МДАМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПОРАГАНДАТА В ЛИЦЕТО НА ХОЛИВУД СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА .

Правдива статия...Дори аз, който никога не съм обичал лудите говеда..Се възхищавах от възможностите които се откриваха за обикновените хора в Краварника ...Някога в Америка, имаше американска мечта! А сега, сега тя вече е мъртва! През 90 години на миналия век, целия свят гледаше американски филми, които си бяха чиста проба пропаганда....от тях и всички гледаха на Америка като велика нация..А какво направиха лудите говеда тогава..Когато ги нямаше руснаците да ги спират?! Започнаха да подчиняват страните от Източна Европа и да грабят всички страни по света! Особено тези от Близкия Изток, богатите на петрол страни като Ирак, Египет, Либия, Сирия бяха ограбвани от лудите говеда! А когато кравите завладяха Афганистан, почнаха да контролират цялата търговия на хероин! Унищожиха Югославия, защото беше единствената независима държава в Европа, и насадиха там радикален албански джихадиски вахабизъм!Свалиха Садам Хюсеин, Кадафи, Хосни Мубарак и т.н..Насаждайки ПЕДОКРАЦИЯ С РАКЕТИ И БОМБИ, УБИВАЙКИ МИЛИОНИ НЕВИННИ!!!Накрая американците се оказаха чиста проба боклуци-АЛЧНИ И малоумни луди говеда, които заслужават само да горят в ада! Дай боже целия Краварник да изгори в адски огън!

Дрън-дрън...

Русия има нужда от външен враг, за да не се питат руснаците защо не живеят така добре както се предполага, че могат. Защо се краде в такава степен, а не се търси отговорност от никого.

Елцин беше цехов партиен секретар-алкохолик, а Горбачов - помощник-комбайнер от Стврополските села, оженил се за блудната щерка на голям партиен началник. Това обяснява всичко.

След няма и 15 години, като пукне, така ще разправят и за путин. последните 150 години няма неоплют бивш руски ръководител.

народ който си плюе по ръководителите след като паднат - нщо добро не го чака.

Проблема на Елцин е че смени водката с бърбана.

Руснаците бяха изиграни от американците по длен и безчестен начин. Но какво ли друго може да се очаква от нация, чиято ядка е съставена от каторжници, религиозни фанатици-пуритани прогонени от Англия, авантюристи и преследвани от закона в Родината си убийци, измамници и извратеняци!

Най-умните и продуктивни хора през последните 150 години са творили в САЩ. Айнщайн, Едисон, Тесла, .... В Русия - наздраве с лосиона. Факт. Това е истината. Сега щото нямаш какво да кажеш, ще кажеш, че съм соросоид.

Тесла е сърбин, получил обаразованието си в Австроунгария, Айнщайн също е откраднат наготово - той е продукт на Австоунгарската и Швейцарска образователна система и научна мисъл. Едисон е бил добър бизнесмен, умеел е да прави пари, но като учен е бил кръгла нула.

Виж в Интернет - средната продължителност на живота на белите американци се скъсява поради алкохолизъм и самоубийства. Статистика. Американците от азиатски произход в САЩ имат по-високи средни заплати от белита амрерканци. От 2011г. в САЩ се раждат повече цветнокожи, отколкото бели бебета.Нищо лично, чиста статистика.

ЗА ТВОЕ НАЙ ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ УЧЕНИ НЕ Е РОДЕН В САЩ . ВСИЧКИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ В ЕВРОПА ..... ХА ХА . НЕЩО ДА КАЖЕШ?

Промени се това, че един предател, малоумник и алкохолик (вж. снимката!) пукна и нещата си дойдоха на мястото.

Промени се това, че един безумец, бивш подполковник от публичен дом на КГБ в немско, предател на идеите на комунизма дойде на власт, а американците пречат на него и на неговата банда да ограбват безмилостно измъчения и многострадален братски народ!

а мутра! В питерския си период, особено като КГБ (или както се е наричал тогава) го назначава за зам. кмет, се занимава с рекет на всички контрабанди през северната порта на Русия и е добър приятел на боса на Тамбовская - Барсуков-Кумарин. Всичките му подлоги и приятели от онова време сега са най-крупните олигарси в Русия - Генадий Тимченко, братята Ротенберг, Милер (който му е носел куфарчетата с парите от рекета) и т.н. - все от кръга "Озеро". Разбира се, част от парите е предавал нагоре по върховете на "безопасното" ведомство...

И ТОЗИ БЕЗУМЕЦ ИЗПРАВИ РУСИЯ НА КРАКА ..... УСПЯ ДА ПОСТИГНЕ 14 ПЪТИ УВЕЛИЧАВАНЕ НА СЪВКУПНИЯ ОБЩЕСТВЕН ПРОДУКТ И ДА ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ 12 ПЪТИ . ДЕ ТАКЪВ БЕЗУМЕЦ И В БЪЛГАРИЯ .

И аз не мисля злото за обикновените американци,повечето са свестни хора дори си приличат много с руснаците.Еуфорията първите 5-6 години я имаше в цяла източна Европа, НО главната цел на англоамериканците без значение дали е СССР или Русия беше и все още е разсипването и разцепването на Русия, нещо като голяма Югославия. За ЮеС естаблишмънта,военният комплекси уолстрийт бяха и са необходими нови територии,не силни д-ви, суровини и налагане на Ракс Американа. Те обчат да имитират и прилагат принципите на Римската империя, но всичко си има край.Малък пример- докато руснаците тук вкл.украинци,белоруси които са си пак руснаци......същите завладяха половината от Азия със Сибир,но местните племена и народи се интегрираха и станаха равностойни на руснаците без да ги избиват първоначално, докато индианци, латинос и негри в САЩ бяха роби,слуги, а индианците които останаха за музеите ги затвориха в резервати.

Абсолютно сте прав - Югославия беше умален модел на Съветския Съюз, а Сърбия - нещо като мини-Русия и послужи на САЩ като учебен полигон за това как да разпарчадоса Русия. Затова САЩ с такова настървение я разкъсаха

Елцин може да е допускал много грешки. Но е направил най-правилният избор за свой заместник

Елцин не е бил човека, който е посочил Путин. Там има други еврейски игри.

Казват, че Американците се интересуват най вече от себе си, своето благоденствие и собствените им правата, като другата част от света много не ги интересува и поради тази причина не само обикновенния Американец но и управленци от администрацията редовно изпадат в конфузи, като не знаят къде е Индия, Ангола или пък България. Големия, много големия и дори грандиозния проблем на Руснаците, е че те на обратно, се интересуват само от външните хора и народи и от възможността да им влиаят, воюват, завладяват, изнасят революция, разпределят зони на влияния, подкупват корумпирани политици... и т.н. Руснака се радва като е беден, пребиван, унижаван, пращан в ГУЛАГ и най общо "страда" щото още Сталин го е научил, че това е геройство в "имени партии и Родину" докато Американеца брои парите и се интересува само от собственото си благосъстояние, нещо което аз лично много по добре разбирам и харесвам, защото това и мен ме интересува. Майната му на някакъв измислен Руски героизъм и страдалчество - да си пишат страдални романи, да си ги четат и да им се радват ... и да стоят по далече от нас. Но не би - все същата стара и безкрайно досадна песен - не ги интересувало 3-те години лош стандарт, а искали отново да решават съдбана на света- болни комунисти. Ами света май се е променил и вече НЕ ИСКА тъпите Руснаци да му решават съдбата, а сами искат да имат избор дали ще ходят в НАТО или ЕС или другаде, каквато беше и мисията на най великия Български президент- отиващия си Плевналиев.

Много тъпанаресто. Този соросоид да се смени !

глупости!

За тия като тебе, дето се интересуват само от себе си и парите, никой не дава пукната стотинка! Ти никога на никого не си помогнал и на никого не трябваш! И днес да пукнеш, никой няма да забележи!

Хапчетата! Редовно...

Пианицата Елцин даде природните ресурси на западните фирми и на олигарсите около него вкл.разреши свободното пътуване по света на руските граждани.Руският народ никога не е мразил или обичал други ,даже след войната не мразеше и немците.Та това ,което го списвате за обич и омраза на руският народ е пълна глупост.

Хм, ако беше глупост, откъде се лее тази омраза към американците и честите призиви да се унищожат изцяло с ядрени оръжия? Убеден съм, че това е идеологическата линия, налагана, откакто се възкачи император Путин. Той на това е учен от малък, това си следва. Трябва да има враг, за да сплотява народа, че да не мисли за глупости като свобода, права и благосъстояние. Само като се прочетат коментарите тук, веднага лъсва тази картинка - запенени от омраза хора, живеещи с африкански доходи, но искат смърт и унищожение на "врага".

В този свят има факти, не само емоции. Фактите са, че НАТО заобиколи и заплашва Русия. Нацистите в САЩ, Германия и др. искат да разрушат Русия в мирно време, за да не може да ги победи при продължението на техните намерения. Руснаците (както и ние) бяха измамени и полуразрушени от международната нацистка мафия, която се спотайва в финансовия, политически и военен сектор. Крайно време е почтените хора от цял свят да се събудят, иначе са обречени.

Как всичко се е объркало ли? Еми Путин дойде на власт.

млък бе соросоиден гей насран, върви в ада заедно с чичоти сорос

Мислихме положително за хамериканците, защото бяхме наивници, защитавани от социалистическата държава която мразехме. Защото за експлоатация, 12 часов работен ден, студ, глад, недоимък и болни умиращи на улицата само бяхме чели в книжките на Виктор Юго. Защото си вярвахме, че в 20в света е станал друг. Сега мразим целия Запад защото го опознахме. Те винаги са си били такива, но ние не вярвахме, че възможно друг човек/народ активно да ти мисли злото, за да просперира той. Защото всички предупреждения на "изкуфелите комунисти" се оказаха абсолютна истина. Защото капитализма плоди несправедливост, война, нещастия и трябва да бъде унищожен. "БЕЗ ДА ЗНАМ ЗА КАКВО СЪМ НА ТОЗ СВЯТ РОДЕН, АЗ ЩЕ ЗНАМ ЗА КАКВО ЩЕ УМРА"

Но социализмът също ни нарани, като ни държеше с поколения в постоянна бедност, посредственост и безумни ограничения.

никой не обича пияната и бедна сволочь, тъпи и нахални , заради простотиите който им набиват 1 век в главата

Ако за себе си казваш "никой", си прав, ти наистина си никой, и кого обичаш и не обичаш - голем праз

Добре, че я има Русия, надежда и опора на българите

Но трябва да се държим по-добре с нея, защото Бог наказва непочтените и неблагодарните.

ами смекчиха диктатурата и хората забогатяха не мислят от къде какво да откраднат, сега ще ги върнат в изходно положение без олигархията и слугит им

да прочета нещо смислено напоследък. Ако трябва да обобщим - каквото почукало, такова се обадило. Американците пренатегнаха пружината. Сега откатът ще е голям и не само в Русия, но и по света. Когато в статията стана дума за идеята за обща сигурност, очаквах да кажат и как при първите нишани за разполагане на ПРО в Европа Русия предложи да се направи съвместна противоракетна система и Щатите и НАТО се чудеха как да откажат, но все пак отказаха. Оттогава надали нормален човек вярва в отбранителния характер на натовска доктрина. За мен едно е ясно - под призивите а толерантност, европейски ценности и прочее, продължава да се вихри расизмът и колониализмът на белия човек. Само че сега не е биологически, а икономически и геополитически. "Ние знаем най-добре" - това слушаме последните 2 години и особено натрапчиво след изборите в Щатите. Най-добре знаят не само там, но и в Брюксел, и на "Дондуков"2, и на всички досегашни адреси на управлението. Нежеланието да се чуе гласът на народа вече поставя огромна бариера между управляващи и избиратели. И когато нещо не е по вкуса на последните, виновен е външният враг или реакционният, неграмотен, крайно десен или крайно ляв, недорасъл и нетолерантен избирател. За тях той е само това - избирател. Никога не е данъкоплатец, защото тогава ще лъсне кой трябва да поръчва музиката. Е не е ли така? Щом плаща...

Тоя тъпак да гори в ада!!!

Горбачов си къса косите че е предател, а пияницата Елцин почти беше погребал Русия. Те почти бяха поднесли на тепсия Русия, като дар на САЩ. Путин е точния човек, Русия си е Русия, просто велика сила.

Наивните руснаци са били положително настроени към САЩ, но са се разочаровали. Видели са, че американците не са им никакви "приятели", а безогледно си гледат само собствения интерес, чужд им е всякакъв хуманизъм, както и чувство за взаимопомощ във взаимоотношенията с другите народи.

България и Русия - вечен съюз и дружба. Това предполагат език, писменост, религия, история, култура ... САЩ - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! Американци и англичани винаги са били врагове на българите

то и в БГ беше същото. Дойдоха Ран-Ът на бели коне доведени от Луканов уж да ни помогнат. Всички бяхме обнадеждени, обаче ония имали друга цел- цял свят роби на финансовите евреи от Америка.

по-глупаво нещо не бях чел скоро.. пичове, сверете си часовника... ако се запознаете с руснаци в САЩ само идеята, че може да се върнат в майка русия ги кара да прибледняват от ужас.. иначе филосовстване по темата може да има до безкрай.. нали трябва да се дезинформираме

На чичо Сам му омръзна да си вози роби от черния континент. Разнообразие трябва да има, че скучно иначе. А робите, както знаем, не умеят да живеят без властта на господаря си. Та ти, изглежда си в клетката, щом си хортуваш с робите...

Той и Сорос тогава беше хубав, че и убежище му дадохте.

Твърде елементарно е, за да бъде коментирано. Преди 20 години, САЩ не бяха обсадили Русия, като Троя и не бяха напъхали вътре троянския кон Горбачов и безхарактерния пияндурник Елцин. Има една проста истина: Мястото между държавите в света се ЗАВОЮВА, а не се моли за него. Американците изключително последователно се придържат към нея. Русия се опитва. Дано успее, защото древните римляни са казали: Победителите, не ги съдят. Победените стават роби пожизнено.

Руснаците да мразят САЩ колкото си искат. Но Руснаците винаги обичат българите, както и българите обичат руснаците

не си на "ти" с историята и се поддаваш единствено на псевдоисторическа кремлинска пропаганда!

проблемът е, че си "диванен философ", и не знаеш че дори в Москва повечето от "руснаците" са рязани мюслита, тъй че времето на бай Иван безвъзвратно е отминало, Путин си е продал задника на мюслитата отдавна, по летищата им всички ВИП-зали ги направиха на джамии, и това ми било цивилизация....

Брекзит го направиха чалмите, май, а?

Смяната на името не променя съдържанието.БКП се преименува на БСП,но си остана комунистическа партия от азиатски тип.СССР стана Рассия,но болшевишката пропагандна машина и Кремъл продължават да мачкат всякакво инакомислие. Малко са смелчаците да споделят на глас,това което мислят.

че никога преди чекистите не са управлявали самостоятелно Кремъл! Сталин ги е сменял перманентно за да не преядат с власт. Докато в последните 16-17 години това наистина се случи. И не е само пропагандата - политическите противници се разтрелват, тровят, изпращат в психиатрии...

Как им липсват тези времена на сатанистите. Когато още вярвахме на пропагандата им от медии като dw, свободна европа и други, дискредитирали се парцали. Бяха като вълци в овча кожа, още не бяха опоскали достатъчно агнета, че да им видим истинското лице и го отдавахме на собствени неуспехи,"преход" и лоши стечения на обстоятелствата. Доста късно се усетихме, че зад красивите лозунги и приказки, стои само желание да ни ограбят, изтребят и унищожат. Иронията е, че днешна позакрепила се Русия, не е като тях. Наистина ги е грижа за съдбата на човечеството и сценариите, които развиват сатанистите-глобалисти в Европа и зад океана. За това ние сарматите сме Хора, а те са просто злобни пионки.

Руските действия са недопустима агресия и окупация в 21 век и никак не са адекватни на САЩ,които смачкаха тирани и диктатори,в защита на демокрацията,но не окупира и анексира ни една освободена страна!Русия си прси санкциите и наказанията и ги заслужава още по-сурови!

Българският народ винаги е бил приятелски настроен и благодарен на братята руснаци за своето освобождение -два пъти. А може да стане и три пъти

Окупацията през 1944 г. ли?

JMM®

Русия е провалена държава заради болните имперски амбиции на Путин, заради имитацията на демокрация, заради имитацията на правова държава, заради имитация на западния икономически модел.

ДА НЕ БЪРКАМЕ ТРОЛОВЕТЕ, ПЛЕБЕИТЕ, И ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В РУСИЯ. СРЕДНА КЛАСА ТАМ ВСЕ ОЩЕ ИМА, И ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРОПАГАНДОНИТЕ НА ПУТИН И ПЛЕБЕИТЕ, КОИТО ПОВЕЧЕТО СА "МАТЬ-ОДИНОЧКИ", АЛКОХОЛИЦИ ИЛИ БИВШИ ЗАТВОРНИЦИ, С ДРУГИ ДУМИ СОЦИАЛНИ ПАРАЗИТИ, ГОТОВИ ДА ОПЛЮЯТ И ГРОБОВЕТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ АКО ПУТИН ИМ НАРЕДИ