Плевнелиев не попада в двумерна координатна система

Проф. Николай Слатински с реакция по повод коментарите за президента Росен Плевнелиев в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев не попада в двумерна координатна система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Професора усещай се. Достатъчно си оср.н за да ни говориш и пишеш за морал, демокраци, човечност, модели, подходи, оценки и да напътстваш.

Росен Плевнелиев да е бил по времето на социализма доносник? Нема начин! Пък не го и вярвам, просто нямало е как, какво и на кого да донася. Той е бил с позиция при която на него са му донасяли и докладвали а той е взимал решения на кого какво да му се случи. Той е могъл само да се съветва с една голяма номенклатура на Партията- със своя татко. Незабравяйте, че той е сред малцината имал привилегията бъде въвеждан в партийните среди от баща си, да научава за партийните планове по върховете на ЦК и да получава съвети от партийните другари. Много преди другите Роската е знаел за предстоящите демократично-революционни събития. Участвал е и все още участва в цирка наречен демократизация и декомунизация на обществото. Участвал е в процеса на ограбане на нашето общество излизайки сух и на печалба. Дали инж. Плевнелиев е мъдър принципен и уважаван политик? За повърхностния наблюдател-може би. Апропо колко от вас си мислят, че господин президента сам си е писал речите, изказванията, сам е взимал решенията за стъпките и действията си? А колко от вас си мислят, че Роско има международен авторитет а у дома не е дооценен? А забелязахте ли кой го потупва по рамото, кой го възхвалява?- естествено тези които му поставят комсомолските задачи: комрад Меркел, а пък тя от товаришч Обама. . . Рапорт даден! Рапорт приет! . . .

Момче ти требва да си един от ония 3% с най-долното квадраче-а това са хората в БГ.Останалите 97% нали знаеш са говеда

Расим Яхърлаоолу не попада в никакви координатни системи!Нищото-не може да е някъде!

Като го гледам и чета този математик, философ, стратег, политолог и.......... т.н. питам: Виждали ли сте човек правен със среден пръст и правен в г.з.

Най обичам лууди луди жаби....

Да не би да искаш да кажеш че Плевенлиев разбира от геометрията на Лобачевски?

При Яхърлъоолу:по-скоро Риманова геометрия!:)) И Лапласови преобразувания!:))))

симо

Разбира се...Такова нищожество нищо не го хваща камо ли чак координатна система да го хване,

Той попада в системата гепи, манипулирай, храчи и си търси работа на запад. Слатински попада в системата да пише глупости със страници, да го хвалебстват, да му се кланят, да му плащат и с 4-5 изречения да не може напише нещо свястно.

Достоен президент , а не ченге доносник-"Гоце"-"Сирищник"

Плевню е ВКР и партиен член при комунизма. Няма начин да не е бил доносник. При тия негови кадрови комунистически родители е задължително.

Пак доносник за да бъде трябва да има качества, не разбрах неговите какви са. С БКП минало и корен тях не ги правеха доносници,те по задължение и природа си бяха такива като членове на БКП и комсомолски активисти.

Абе, Хан Путку, ти май не разбираш какво четеш! Айде обратно в детската градина! Човекът ти говори за Слатински! Не за РП! Иначе за РП вече трябва да се говори като за умрелите, т.е. НИЩО!

Къв е тоя потник бе...

Ако всеки нашенски професор е като тоя олигофрен и когато иска да каже нещо, казва точно нищо, то е обяснимо защо навремето Хер Флик от кабинета ББ-1 им викаше "феодални старци"! Добре е все пак, че не всички се вместват в подобно , ласкателно за подобни псевдонаучни недоразумения, определение!

Ами професоре, малцина като тебе могат да гледат многоизмерно. Така да се каже разнопосочно! Някои ще кажат по народному - мене гледа, тебе види! "Професори" като тебе разногледи ни направиха, ама от бивш стипендиант на НАТО, какво да се очаква?

Плевню е един щатен комсомолски интересчия като този драскач професор от когото нищо не става, освен да плямпа. Слатински никога не е носил отговорност за нищо. Всезнайко. Където се е набутал все проблеми е създавал. Професор ? По национална сигурност, без една конкретна оценка и препоръка или да предложи решение. Ама то се изисква опит, дупе, изстрадалост, отговорност а не бръщолевене. Беше в СДС и като него нищо. Ако го изкарат в реална пазарна среда 5 стотинки не може да изкара. За съжаление с професорите и доцентите във В.А. е така. Там паразитират и трябва метла. В МО реват, че нямали пари. Ами разкарайте ги хрантутниците. Такива подяждат войските и строя. Не става момчето проукраинче.

Не е нищо по-различно. Прожектира се един самоповярвалси човек на заплата и още в първата секунда внимание, оскъдното мозъче на избирателя е хакнато. Докато клоунът и цветовете на гащите му са основната тема, а електората е в захлас, всички ще са в ръцете на "спонсорите на предаването". Независимо, че за да се представи като демокрация (или каквото си поискаш) е нужно само мнозинството. Този похват за контрол над масите фунционира доказано във всеки един общественоикономически строй от каменната ера насам, а вероятно и преди нея. Това е основна част от причината, хората още да не са я напуснали в толкова много отношения. Значението на култа във връзката между психиката и съзнанието, трябва да бъде поставено под лупа и превърнато в основен център на внимание по всички нива. Без да се използва решението на този генерален проблем, е невъзможно да се избегне зависимост от първобитното. Между другото, тези зависимост се явява директна причина за 99% от смъртните случаи днес.

Този от снимката се беше продал на СДС едно време, след това се продаде на БСП, след това му изгубих следите. Вижту му физиономията на олигофрен и сами преценете дали можа де си вярва на тази фурнаджийска лопата.....

JMM®

Проблемът не е в мандата на г-н Плевнелиев, за това как е минал и какво е било направено или ненаправено. Проблемът е, че г-н Президентът на България ясно и на висок глас изрече истини, каквито не са казвани от времето на Третото Българско Царство, а именно - Русия е заплаха за България и за ЕС. До сега от 1944 г. не се е намерил български политик, който да посмее да изрече тази ИСТИНА ! Това е основния "грях" на г-н Президента и това е причината за неистовия вой на предателския русофилски слугинаж в социалните мрежи и по форумите.

Баце, ма не мое да си баш такъв кръгъл И Д И О Т! Или - може?

Да нападнете Русия двамата с Плювко докато не са ни изкупили морето. Приличате на гласовити мини кученца.

... 00 ...

Sibirski

Какво е това странно същество на снимката, този, за когото смело може да се каже - лицето, обезобразено с интелекта? И този ли дава акъл?!

Кой, Слатински ли? Социалдемократ, сър!

Ами! Социаллиберал !

Ами, той не попада и в триизмерната координатна система.За него може би трябва да се измислили нещо ново.

Естествено, че попада - той е там, където двете оси на координатната система се събират в една точка - на кръглата НУЛА. Апропо, дираджиите правят антиреклама на всеки, чието изказване попада в рубриката "на фокус" - вече разбрахме, чии мнения фокусират ;)

Наблюдавам от години, такива измислени професори като този !! С удивление установявам, че всички са със затихващи функции на сивото вещество, до пълно изпразване, като узряла кратуна !!!!

Браво на Плевнелиев! Отличен за неговия мандат! Естествено мурзилажът е недоволен и агресивен. Нямам против и Радев, надявам се да работи за България и ЕС.

е устенцaтa,кaкто нaпрaвих с мaйкa ти

Ты за кого - за Ленина, или за Деникина?

ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА ДАВНОСТ НЯМА :)))

Професоре, подозирам че не си много наясно с координатните системи, явно си професор по нещо друго. Двумрена коодинатна система е прекалено сложна и неефективна за едно едноизмерно влечуго.

Я да вземем да му дадем едно орденче и на този професор, докато можем и докато не са забравили кой беше!

"Професор Николайчо"! Много станахте, ве професорите в тази държава. Абе Нико-лайчо, ами нали ти се появи от нищото, съветваше един друг президент и отиде в нищото, защото си тъп по рождение!

Еми да кво му обръщате внимание на тоя незначителен чехъл, верно дразнител е ама не повече от един комар...

Моят съвет към подобни 'професори' и посирански тролове е да понамалят малко чалгата и учидолската селяния завзела масово държава ни. Току виж се намерила мозъчна клетка, която да се отърси от наслоената простотия. А дано, ама надали!

Айде Тръм идва Грантовете секват и соросоидите ще трябва да припечелват някак си. И вървете си огледайте новите работни места щото конкуренцията ще е голяма

НЕ СЕ СТРЕМЕТЕ ДА МУ ОПИРАТЕ АКОТО НА ПЛЕВЕЛА ТОЙ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГО ТРУПА , И НЯЛА ЧИСТАЧИ КОИТО МОГАТ ДА ГО .......ИЗРИНАТ!!!!!!!!!!! НАЛИ НЕГОВИЯ ГУРУ КАЗА ЧЕ И ЕДНА КОЗА ДА НОМИНИРА ......ИЗБРАНА Е , ДА АМА ВТОРИЯ ПЪТ НЕ МИНА!!!!!!!

Плевналиев попадна в системата като президент "благодарение" на ББ. За съжаление заради "НЕГО" попаднаха не само роско, а и фидоска, сталинка и много, много пишман граждани за европ. развитие!!!

Плевнелиев е втори корен от минус три факториел.

Правилно, не в двумерна, в едномерна координатна система си е плужекът! А аз се срамувам от тоя папагал, който за единия пост я в нато, я в ЕС, ръси глупости и създава напрежение!

Тоз се опитва да е обективен и над емоциите, ама оценката му хич не е да се гордееш с нея.

Проф. Слатински, истинате , че Плевнелиев е единствения български политик, който така силно обединява българския народ, но срещу себе си.

не е единствен, хубава конкуренция са му Борисов, Нинова.... дооооста спорно е първото място в тая класация

Това се отнася не само за Плевнелиев, а за всички политици. А пък дали е само за политиците! Къде го няма запалянковският подход: "Осанна! Нашите футболисти са най-добрите, другите са най-слабите!" Следва очакването: Нашите само ще печелят, другите само ще губят. Следва разочарованието и "Разпни го!"

Бившият съветник на президента Георги Първанов и "специалист" по национална сигурност проф. Николай Слатински...

но и ти не си разбрал. Плювналиев не попада в никакви координатни системи. Той трайно е извън тях. Това е едно петно, срам за България. Не го мразя. Мен ме гнус от него.

Интересно ,как по някога физиономията на един екземпляр напълно съответства на неговата душевност...На времето имаше един израз:П...а човек.Е за тоа-тва е. Тази мърша продължава да твърди че така наречения преход,НЕ Е ОРГАНИЗИРАН И ПРОВЕДЕН от комунистическата върхушка около живков през периода 1980-89г,разбира се с РАЗРЕШЕНИЕТО И ПОДКРЕПАТА НА съветска русия.С единствената цел ЗАГРАБВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТА В БГ ОТ тази върхушка.Той иска да ни убеди че това НЕ БЕШЕ един МАНИПУЛИРАН от комунистите "преход".Иска да ни убеди че това е естествен автентичен ход на нещата.Иска да ни убеди че така наречената "демократична опозиция" на която беше член таа мърша,НЕ беше създадена като част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към пазарна икономика".Тъп селяндур е тоа хубавец.И бебетата в БГ вече разбраха кой какъв е кви ги е вършил.А сега иска да ни убеди че плевналиев съм го сложил на това място АЗ.Да бе аз го сложих.Не теа дето слагат всички "политици" вече 27г.И са подлоги на русия.Само дето не разбрах,а и едва ли некога ше разбера С КАКВО НЕКОЙ "ПОЛИТИК" в БГ ПРЕЗ ТЕА 27г РЕАЛНО НАКЪРНИ ПОНЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ИНТЕРЕС НА РУСИЯ.Поне един бе,не повече.Щото заклинаннията на др плевналиев немат никакво значение,особено ако никой не се интересува от тех.Другари,вие дето подържате тъпата легенда че БГ е като другите бивши соц страни,ходете да се шибате некъде.Света знае к'во е БГ така че просто нема смисъл.А ако тези безсмислени "геройски" изказвания,на плевналиев са за вътрешна употреба-ми пак е тъпо.

Изпадаш в крайности. Ком. върхушка, ДС, КГБ вероятно са в основата на преврата, те създадоха опозицията. Даже има слухове, че за такъв лидер е предлаган Луканов. В това обаче няма нищо неочаквано - преврат в тоталитарна държава, в която дори няма съпротива! Не е възможно обаче събитията да са предопределени сто години напред. Революциите изяждат своите деца.

Да другарю,гъвкавост е нужна и при подържане на легенди...хаха.Изяжда ги изпива ги...децата си.Задник,ти къде виде революция бе...При революциите нещата се сменат.Ти де виде у БГ нещо да се сменя.Теа дето си беха собственици преди 89г са си собственици и сега с единствената разлика че тогава немаха докИмент за собственост а днес имат.Нещата задник не са определени 100г напред щото теа дето командваха държавата тогава я управляват и сега.А не теа дето са само за параван на онеа дето беха 89г около свинара от правец.Те управляват БГ днес или децата им.Сега разбра ли или ше ми се правиш на много умен...

Гледам доста фенове има тоа умник дето казва:"...вероятно са в основата на преврата,...".Значи ВЕРОЯТНО ама не е много сигурно...хаха.Значи може и да не е така.А бе глупости бе,изобщо не е така.Всичко е било "спонтанно", неорганизирано,а бе направо чиста случайност.За това и толков фенове нъл тъй другарЕ.И за това на един от митингите през декември 89г некакъв дето казваше че бил голеееем противник на режима на животновъдите-свинари,овчари, говедари,кравари...-каза НЕ ИСКАМЕ КОЖИТЕ ПО СТЕНИТЕ.Ставаше дума за кожите на другарЕте.А тоа същия бил в затвора щото бил против другарЕте. Поне той така каза...хаха

Стига бе! И тоя ли е професор?! Е, не! Още в Понеделник подавам документи...

Тъкмо защото този президент преследваше сугубо лични интереси, без въобще да обръща внимание на мнението на хората, е тази бурна реакция по форумите. Не ви е виновна нито конституцията, нито институцията.

той не ги обвинява а само казва че са кухи каквито са наистина.

Президентът трябва да следи изпълнението на конституцията и да представя нацията. Е, с второто си задължение той вообще не се справи. Съдейки по изказванията за него.

България е умряла. Както е умряла и баба ми. Бог да прости баба ми.

това пък каква безсмислица беше?

Така е. Плевнелиев попада само в едномерна координатна система. Еднопластов, едностилен, еднокнижен, едномислещ, едномнениен, убеден напълно, непоклатимо вярващ.... толкова схематичен и елементарен, че е предсказуем до препинателния знак. В поведението му се наблюдава психопатийност - от езика на тялото, през мимиките до тембъра на говор. Речите не са интересни - те са клишета писани от Румяна или от софтуер.

Дира, откога започнахте да препечатвате постове от Фейсбук? Това някаква нова форма на журналистика ли е?

CNN повлече крак.

видяла жабата... Много информативна журналистика, няма що

Страхът от новия президент накара много плазмодии да изпълзят от дъпките си и да осират институциите. А това че отиващото си нищожество осра една от институциите, ще трябва там да се чисти до дъно.

това е една малко измислена институция, начело на която беше един много измислен човек

място не мога да си намеря от яд, че гласувах за тоя боклук!!!!

точно в двумерната е защото е анимационен герой ..

проф. Николай Слатински? С какво е известен? И защо ми се струва ,че със Близнашки са започнали от една детска градина?

Стига вече с този селски идиот. Народа е уморен от неговите глупости и личност. С една дума глупак ,и изчерпваме темата.