Тръмп отрича да се намира под руско влияние

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия никога не се е опитвала да упражнява натиск върху него и разкритикува разузнавателните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отрича да се намира под руско влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По реакцията на американския естаблишмънт личи, че този им е необходим и е дошъл точно на време.

Преди 5-10 години, тоя саит беше на хора около СДС.. Сега, като гледам, тук пишат само новини за араби, и плюсове слагат на чисто Арабски мнения на разни турци, араби и всякакви чужди Шпиони.. А в същото време, скриват чисто българските мнения, под предлог че не са Толерантни.. Да не би, араби да са купили тоя саит ??? И, ако е така, да почнем да четем други саитове ??

тоя сайт не, 19% от Роснефт - да.

и дир бгто отрича да е под руско влияние ..

За какво му е останалия свят на Путин. Той и сега разполага з 2/3 от световните богатства, тъй че долар горе-долар долу нЕма никакво значение. Той иска останалия свят просто да си плаща за суровините и чупи крадливите ръчички. Хрантутници, като украинците, хич не му трябват.

Тръм просто ги прави криви всички американски бюрократи, които са виждали всичко на карта и на учебник, но нямат грам мозък да мислят.ТРЪМПИ НАПРАВИ ГИ КРИДИ И ДИВИ, ШОУТО ЩЕ Е ПЪЛНО.

Бонгото да си ходи на дървото с целия кътун. Хилариту да я приберат някъде, че бабето има пак големи апетити, иска да става КМЕТ НА НЮ ЙОРК.няма отърване от дъртата

Може всичко да отрича Кремъл: и хакерските атаки,и платените провокации в пресата,и хибридната война...,но има един факт който не може да бъде скрит и който Демократичния свят няма и не може да преглътне - анексията на КРИМ!!!

Няма не искам, няма недей! Кой каквото и да говори, накрая винаги се стига до Крим! Чий е Крим, кошмарен въпрос, който очаква всеки един политик.

Обама определи Русия като регионална сила, дали е имал наум следната мисъл: "Който може - анексира, който е демократ, гледа и скърца със зъби, че не може един Асад по демократичному да свали от власт?"

Тази е нашата мисъл, на джунглата. Кой каквото може, завлича.

Натрапва се аналогията с Хитлер,който след Аншлуса(анексията) на Судетите и Австрия зина да глътне целия Свят...

Кой е реалният наследник на Хитлер, който доразви и усъвършенства делото му с новия световен ред и който е зинал да налапа - икономически, целия свят? САЩ, разбира се! А ако Русия не си беше прибрала Крим с руското му население, сега там щеше да има американска база.

имам странното чуство, че след около 20 дни няколко висши служители на ЦРУ ще им се наложи да берат памук в Алабама? "Искам да съм негър, негър в Алабама"

"От небето тъмно капеха звездите. Взираха се в гладни, взираха се в сити. И от черна завист пукаха сърцата - Толкова сърцата, толкова позната. Паметник не искам от Карарски мрамор. Искам да съм негър в щата Алабама. С белната усмивка щедро да ви лъжа: Колко съм нещастен, колко съм ви длъжен."

някои sybi-и тук задават въпроси, за да трият отговорите. типични действия за медиите и джурналята, които калят света с лъжите си, които само болни и посредствени мозъци могат да измислят... за какви свободни медии говорите бе джанъм?

само големи нарциси искат да се покажат пред света такива, каквито не са. но действията им просто ги разкриват, че са едно абсолютно нищо. няма аргументи, а само плювни, а като ги притиснеш с аргументи, започват да цензурират. ит това ми било "ценности", които трябвало да следвам.... то бива простотия, ама това вашето премина границите и на последната изтривалка...

Тръмп няма избор - трябва да вдигне на крака америка. От оня болен палячо рейгън, който съсипа икономиката им с глупости (къде са им звездните войни? май само в холивуд) и остави трилиони дългове насам, досега не е имало нормален президент, който да ръководи страната.

Да, Америка се е превърнала в нацистка Германия направо, както казва Тръмп. ЦРУ, което уби Кенеди, сега атакува Тръмп! ЦРУ, SS бригадите на глобалистите, е империята на злото и трябва да бъде унищожено!

Тръмпи е признал, че хакерските атаки дошли от Русия :) После казал, ама защо си мислите, че Клинтън щеше бъде по-твърда от мен с Русия :) А бившия спортен министър на Русия и сегашен вицепремиер Мутко (руския ЦвЦв) обяснява, че руския спорт е най-чистия в света, руските болни са най-здравите в света, руските почистващи препарати са най-добри за пиене, а руските джуджета са най-високи. Койте не вярва да пита Путинка :)))

Путинка, Путинка, ама как хакна Клинтънката, а? Още риве!!!

като виждам ,наглото и нахално руско влияние тук в българия ,нищо чудно и дългите и крадливи ръце на братsките нам православни служби на кгб да се месят и във сащ!като българин не се учудвам ако е истина!

а аз като виждам, някой руснак те е гонил и май не е настигнал.

Напротив, настигнал го е.

поредният руски трол, който работи за Путин. :-))). точно с такива "коментари" Тръмп спечели, а Хилъристите плачкат, както им бяхме обещали, а те не верваха тогава, както и сега... :-)))

Целта на "опозицията" е да бъде вкаран Тръмп в постфактум диалог. И от реплика на реплика, да го докарат до "Qui se excusat, se accusat".

Абе,мтази Моника Люински къде е, че нещо ми засърба доло, или вече не предлага услуги.

Да не се окаже, че компромата за Тръмп е някоя руска Моника! Като е бил в Русия, като нищо може да са му пуснали някоя Маша и да са го снимали. Той обаче е такова перде, че въобще няма и да разбере, че това е компромат. Даже ще се чуди на тия, които го мислят това за компромат.

И какво компрометиращо има тук ? Е,за пред жена му -да.И ???

Бъдете сигурни, че Доналд Тръмп още малко ще ги изтрае тия питекантропи. той има огромен опит като мениджър и хич не си поплюва. Като начало сменя всички посланици - това означава, че следащите са ръководителите на службите. Ще има - ти ли ме бутна или сам паднах - бъдете сигурни - той ще бутне някои, другите сами ще паднат!

Не всички, а само тези, които не са от кариерата, а са политически назначения. Новият шеф на ЦРУ вече е номиниран.

Какво ли ще прави чернилката от бялата къща след 21-Януари ? Дали ще плете чорапи ...

ами, ами... плетенето на чорапи е полезно... ще плете новите си интриги... :-)))

някъде пилеше, че хилари е получила 26 млн дарение от Саудитска арабия за да прокарва тяхната линия в Близкият Изток. А то какво стана - тя изгуби изборите. Сега арабухите си искат парите. Ако не се лъжа сиенен го казаха през декември. Няма лошо, част от "демокрацията"

пред туитъра, като туземнитете рашофилистици пред дира, а през паузите се разправя с журналисти и медии ? Кога ще работи тоя човек изобщо не е ясно ?

то па едни джурналя и едни медии...

Ами като са никакви, защо им обръща внимание ? Поредното доказателство, че не е с всичкия си ?

като дебила, дето убива присмехулници за да задоволи перверзните си наклонности...

медийната подметка sybil не търпи чуждите мнения, въпреки, че е толерастен джурналяк и манипулира без да му мигне окото, а за цензурата да не говорим, тя е пословична за "евроатлантическите" "ценности" на диктатурата на сорос и неговата банда.

Еех промени,промени започнали с Тръмп-"Источники в парламенте Германии сообщили RT, что правящая коалиция ищет другую кандидатуру на пост канцлера для участия в выборах, которые пройдут в ноябре 2017 года" ХО ХО ХО

ТАКАВА РЕКЛАМА МУ НАПРАВИХА НА ПУТИН. И ДА Е ИМАЛО НЯКОЙ ГЛУХ ХАМЕРИКАНЕЦ ДА НЕ ЗНАЕ КОЙ Е, СЕГА ВЕЧЕ СЪС СИГУРНО ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВОВАТА.

С победата в САЩ на елита, стоящ зад Тръмп на света му се размина началото на горещата фаза на Третата световна война. При победа на Килъри това ни беше гарантирано! На 20-ти Януари на практика цял свят ще празнува предоставената му възможност да продължи да съществува ... Пригответе шампанското!!!

Захарова, Вие ли сте ? Познах ви по бримките на найлоновите чорапи.

гей-парадистите винаги са завиждали толерантно на жените, за неща, които жените ги имат, като дарове от Природата/Бога, а на тях не са им дадени... :-)))

аз съм си приготвил едно шампанско, което отлежава вече 8 години (дано само не се е вкиснало за това време:-)))

"Ами сега, к'во ще праим ? " Рексито ще събере форумните пудели, ще ви въоръжи със злоба и грантове и ще ви прати да отвоювате Крим от руснаците с голи гъз.ове.

Тръмп ще защитава руските и българските интереси!

Точно :-))

Както вървят работите, ЦРУ скоро ще докладва, че Тръмп има оръжие за масово унищожение. ЦРУ има опит и знае как ...

Ако пазят още епруветката с белия прах.

Аз се чудя как още Маккейн не го е обявил за диктатор. Или може би чака все пак да встъпи в длъжност.

точен цитат относно хакването тръмп: мисля че е русия но и други държави са хаквали сащ

да, но не конкретно по случая, а по принцип. или не можеш да обхванеш няколко изречения в една мисъл наведнъж, защото ти липсва основен чип. едно време така съм спорил с комунягите, както днес с вас, самовлюбените с арфите... :-)))

Тръмп нареди на посланиците да стягат бохчите. Ред на спец. службите. То един нормален не е останал на позиция в т.нар. "евроатлантическа общност", само анимационни герои. Като нашия Чехлю.

защо? мислиш че новите ще са от слугите на путлер :))) ся като дойдат лудите републиканци от тексас ще се чудите откъде ви е дошло :)))

Защо мислиш, че мислиш? Защото ти дрънка празната кратуна и можеш да пишеш бързо простотии ли.

и още нещо... тея къде се гърлят за едните и другите дано взимат няккой лев... за да има обяснение... иначе от тях къв сапун може да стане ;)

обама беше добър президент но много мек май е време републиканците като маккейн рубио греам да се захванат за работа :) че путлер се помисли за фактор :))

кво мекере сме си избрали за президент ?! ... и кво за Путин, всеки който си защитава интересите е гаден... а ние ? къде ни гъзят глобално кви сме ?

обама и добър президент? окей значи и хитлер бе добър канцлер. виж, медийната му пропаганда под ръководството на гьбелс твърде слаба, в сравнение с днешната пропаганда, цензура и манипулация на толерантните нео-либерасти и отровените общества на сорос... :-)))

А защо баш сенатора Маккейн го обвини, че е най-слабия американски президент, заради когото САЩ загубиха лидерската позиция в света? Той каза най-слабия, не че е бил "мек". На кого да вярвам - на железния Джони с разрушителна сила, по-голяма от "Минитмън-3" или на форумен платен трол?

Номинираният за американски държавен секретар Рекс Тилърсън неочаквано разкритикува Русия за анексирането на Крим. По време на изслушването си пред външната комисия на Конгреса, Тилърсън заяви, че Русия представлява опасност.

всеки представлява опасност. дори и ти.

Черешката на тортата беше, когато на пресконференцията Тръмп нарече СиЕнЕн и БъзФийд (Buzzfeed) източник на фалшиви новини -- "YOU ARE FAKE NEWS!" Ама не знам защо дир-а не го пишат това :)))

Той се подигра публично с недъга на журналист, това е свръхдоказателство, че тоя тръмп е пълен социопат.

да бе, а преди няколко години 0бонго се подигра с всички спортисти с увреждания (коментара му за параолимпийските игри) нещо да кажеш за това?

шоуто на джей лено през 2009 потърсете в гугъл или ютуб "Barack Obama Special Olympics Insult"

Комундетааа, я кажете сега, Сорос колко ще загуби, като дойде Тръмп!

Всичко. Даже и живота.

Тръмп ли ще го убие? И само него или ги почва всички кравари наред, с Калашника!

защо Сорос реве, ако няма да загуби нищо? Или може би ще спечели? Кажи една прогноза:)

Тръмп като спечели изборите, Сорос спечели мометално милиарди! Колко точно, едва ли някой знае.

Демек наш Путин вече държи цяла Америка за та6аците. Никога не е било това ахахахаха

Президента на САЩ дори и етнически руснак да е, пак ще защитава американските интереси!

Като не става за друго, ще държи.

Боже , Боже гледам и не мога да повярвам нито на очите си , нито на ушите си! Много заблудени хора има тук! Ама кой ви бръсне изобщо бре другари че толкова много сте се впрегнали!

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?

Плевнелиев дали ще се разплаче като кумира си Барак Хюсеинович в последната си реч??? ХО ХО ХО

Този е емоционален инвалид и доказан социопат - иначе не мога да си обясня, че за единия келепир ще си остави името в историята като еманация на посткомунистическия курвалък на т.нар. политически елит.

Оказа се, че обонгоидният "елит" е на "нивото" на тукашната соросоидиотска трол. Ръсят простотии със самосвали и нямат никаква идея за аргументиране, доказателства... Напротив, лъжат с удоволствие и без мярка.

Всъщност, ЦРУ, АНС и останалите 14 шпионски ведомства в САЩ къде спаха допреди изборите или всъщност премълчаха, че единия кандидат-президент се контролира от враг 1 на САЩ, така точно дефиниран им от президента Обама? Бърза смяна на ръководителите до оперативно ниво включително на всичкото шпион у щатско, иначе пропадането продължава. Тия шпиони го удариха на създаване и спонсориране на терористи и уреждане на цветни революции в суверенни държави, но забравиха всъщност защо им се плаща.

Никога повече черен Президент.

Накарай ги тези шибаняци да си платят с лихвите! В такива филми и демагогии са се вкарали, че само да им кажеш: "ПА!" и ще се насерат в гащите...

След като Роската е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

плевнелиев не е искал да напада русия както и България никога не е нападала русия докато русия ни е нападала няколко пъти! плевнелиев иска путин да си разкара мръсните ръце на убиец от България!

Така си е, тия мерзавци така подло ни изненадаха в гръб през 1878 - точно когато си живеехме на топло под турския юрган.

с убеждението, че Путин първа иска да си плащаме лицензиите за производство на руски образци оръжие, да си платим оборудването за белене, да приличаме на бяла държава, а не на фурнаджийска лопата, но щом ти казваш друго ?!?

Лошото е, че хич няма да е геройска смъртта, а най-тривиална. А Бъчвата и Лилето ще го намерят чак напролет...

Тръмп събира много добър екип! От много години щатите не са имали в ръководството си толкова умни и успели хора! Още с идването си на поста Тръмп ще разгони фамилиите на тая шибана паплач, която квичи на умряло, защото ЗНАЕ, ЧЕ ДНИТЕ Й СА ПРЕБРОЕНИ!

Кажи един ?

че ти неграмотен ли си да си отвориш сам някоя търсачка и да се осведомиш?

Как да каже като няма такъв!

сред които доста русофоби да не започнете да ревете съвсем скоро :))) уж русофила държавен секретар каза че случаят крим е превземане на чужда територия и обама е трябвало да действа много по-твърдо

и как точно да действа? със задника напред? :)))

Тръмп е русофил, мурзилка, рубладжия, копейкаджия и путинофил. Един долар не е изкарал в живота си без руска помощ и е на социална издръжка от Путин.

това го има от баща си. на него също Путин му е помагал... :-)))

Чакайте бре хора. Дори и Тръмп да е под влияние на Русия, че то нали наш Плевню е чехъл на хамериканците. И то официално, неприкрито. Че дори и магнолията от банкя е тянха подлога. Или за едни може, а за други не може.

Шило

Наш Плевньо е първата подлога! "Вие сте велики, искаме да работим за величието ви!" Ей това е подписал днес Киряк Плевнелиев.

А, не така! Друго е да си подлога на краварите! Някак си е по-демократично ! Бай дъ уей, дойдоха ли краварските танкове? Сняг има да се чисти!

Шило

Добре де, загубилите плачат, че Русия е оказала влияние върху вота. Ама никой не казва как, никой не пита, дали пък ибирателите въобще са повлияни от някакви "атаки" . Всъщност, някой проверявал ли е съдържанието им?

това е шамар и обида за американските избиратели. това е пълно унижение за американските избиратели. да кажеш, че някой (особено такъв, като Путин, както ни го представят) им е повлиял на избора, защото те са толкова тъпи, че сами не могат да решат за себе си.

Шило

Да, обидата е за американеца!

Ха! Нашият пък защо се пъха между шамарите? Сега ще го шамарят и от изток, и от запад! А иначе истерията е заради факта, че Тръмп не вижда в лицето на Русия враг!

той и без това си е отишъл...

Отиващият си президент се хвали, че е започнал 6 войни през мандата си. Ама те били "демократични" ....

6 войни е запалил, но създаде и една нова, глобална държава. държавата даеш. има с какво да се гордее "миротвореца"

Шило

Обвненията срещу Русия, всъщност имат една цел- дискредитиране на избора на Тръмп. И проблемът не е САЩ-Русия, а политическа каста, лобисти, срещу новите лица, сред които е и Тръмп.

и двете днес тръм каза в прав текст че русия е хакнала демократите

Шило

Баш директно...Сопри се малко.

дай точен цитат!

Отива си нобеловския лауреат за мир, който всъщност воюва повече от който и да е друг президент на САЩ... "Черен, млад, с коварство изпълнен" както го е определил Нострадамус!

Кой квичи? - Квичат Сорос, демократите, и назначените от ТЯХ ръководители на ФБР и ЦРУ. Е? - Значи Тръмп им бръкна в ...!

Много е трудно когато си тъп!

Добре де, тоз църния се похвали, че е започнал 6 войни през мандатите си. А, забравих че му бяха дали Нобеловата за Мир 2 седмици след встъпването му. Естествено след Нобеловата му заповядаха да започва с войните, това е обратната услуга.

я кажи кой са тези 6 войни???

*кои

Питай него, твоят покровител Това са негови думи. Не пречиш, но и малко ти се връзват