Полският външен министър осмян заради несъществуваща страна

Полският външен министър бе осмян в Туитър, след като заяви, че се е срещнал с представител на несъществуваща страна.

Обратно в новината

Коментари - Полският външен министър осмян заради несъществуваща страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... беше кандидатът на Източна Европа за непостоянен член на СС през 2018 г. ? Къде е европейската соидарност, та се появи и друга конкурентна кандидатура ?

Кажи му политик и му пусни един между очичките. Той си знае защо.

ние си имаме даже посланик там - Гълъбин Боевски ... с тази държава правим много куфарен бизнес, а нейния идеен гуру - Пабло Ескобар е един от най-четените и цитираните в БГ фейсбука ..

След нашия нубиец се появи още един подобен грешник. Вижда се, че за негое важно да е говорил с някого без значение кой е това. А ние дадохме подкрепа на Полша... Много са яки поляците.

https://link/wiki/Нубия

Когато Обама измисли 7 нови щата, като каза че САЩ имат 57 щата, никой нищо не каза. Ама сега, тъй като правителството в Полша е неудобно на глобалистите и Сорос, веднага всяка най-малка грешка се преувеличава и се превръща в цирк!

Ами такива ги избираме,защо се чудите. И по-зле ще става.

нещо позитивно за червената агитка.

Хаха,ама и тоз една калинка като нашия Дани хехе!!! ХО ХО ХО

Ами НУБИЯ? И нии сме дали нещо на света

Нубия беше шедьовър ! А тука, какво - една грешка на езика. Не си струва да му правят въпрос на човека ...

Преди години цял министър-председател обяви, че Ванкувър се намира в . . . Европа ?!?

Българо-нубийската дружба! Нали помните?

ееее, а ония нашия васил михайлов, с нубията и посланикът и ??

И този е вей хайвей- като всичко полско.

то май имаше и един наш пезевенг дето го буталкаха

как точно го буталкаха??

Осмян, осмян, ама не България, а Полша ще пртедставя Източна Европа в Съвета за сигурност на ООН. Значи като ръководител на полската дипломация, Вашчиковски си е свършил работата. Що се отнася до работата на българският (?) външен министър, нещата стоят по съвсем друг начин. Може би, защото Даниел Митов е просто един Нашчиковски или, както е написал Валери Петров, Някой Некадърник Наш (със глава от алабаш)...

То тъпанари има колкото щеш, Сан Антонио, Сан Салвадор, св. Дух и той е държава св. Георги също, щом като Джорджия- (Грузия) е държава за американците!!! И пуйка- (Турция) готвят за коледа ингилизите!!! Така и поляка внася своят дан (полски - горски стражар). Поне да се беше изказал на 1 април да мине за шега!!

пуйка е индиенка, но не за англосаксонците!

Търки е и пуйка и Търция за англичаните !!!

Е, политик е все пак човечецът. Нали и ние си имахме един нубиец... как му беше името, вече го забравих. Такава им е съдбата на всичките еднодневки.

И тук един местен дупеклатски мозък роди република Нубия!

В сащ имат виц....колко поляци са необходими да завият 1 ел. крушка.....

Проблемът не е че е поляк, а че е политик. И вицът е за програмисти, не за поляци.

Прав е човекът, в САЩ вицовете за поляците са много и ги имат за еквивалент на идиоти във тях. Вицът с крушката там наистина го има с поляци. Иначе го има с какво ли не, естествено ....

Е, нали Митоff им отстъпи мястото на БГ в СС на ООН. Нека да отиде да учи този нещастник на географски понятия. Може пък това да му е призванието. И без това за нищо друго не става.

Ний пък си имахме депутат дето пращаше парламентарна делегация в Нубия.

Ех Гьоте, Гьоте. Малка нощна музика тадададам

Ти може и да измислиш и опера от Бах, но няма!!

Подиграват го за толкова безобидна грешка, а никой не се сеща да му боядиса мустачките в черно, косата също и да му махне очилцата. 01.09.1939год.

Помислих, че е нашенското агентче Митов, него го бива в такива глупости :)))

Сейнт Китс и Невис с определящия глас за избора на страни в съвета за сигурност на ООН?? Това е по смешно и от Сан Ескобар.

Я да вземете пане да направите група на идиотите в ЕС с нашата красавица ирландската пастирка Плевньо!

Плевнелиев е доста висока категория, за да го оценяват такива пильовци като тебе. Стой си на мястото. Като стигнеш Плевнелиев, почни да се радваш много. Ако го минеш, кажи си мнението за него. За сега си стой в кочината. И очаквай включване от Радев, когото в началото на кампанията му видях чудеса от простотии - преди да му сложат думи в устата. Милият наистина е прост! Ама мнго прост! Беше казал, че е "в играта", когато Корнелия му предложила. Ужасно ниска топка! За съжаление ще се отрази зле а България. Про Плевнелиев има такив ависоки политически и икономически параметри, че могат да завиждат 10 години назад - всъщност само Костов е постигал подобно нещо. А, и внеси данъците, които е внесъл Плевнелиев да те храни, прасе ниедно! До тогава мълчи и грухти само!

Да бе, нали умря циганката, дето го хвалеше тоя Чехлю, та си се захванал ти! :)))

забрави само да кажеш, че превръща водата във вино, а благословията му лекува пърхот и импотентност

Плевнелиев храни тебе, тролско говедо жалномучащо, а той и шайката му се издържат от данъците, дето ги плащаме. Ама ти данъци не си плащал, де да знаеш, че и такива неща имало на света.....

Ей ибрик! Извади си лицето от задника на Яхърлиев да поемеш малко въздух, ще вземе да пукясаш! Малко си объркал позициите на Плювналиев и Костов, явно не правиш хич разлика между премиер и президент, будала! Я дай да видим колко данъци е внесъл Плювналиев, а? Дали е внесъл и на половината на моите? Те онея на топлите местенца рядко обичат да плащат данъци, все на загуба се изкарват, не са по плащането. Много ревеш, май се чувстваш мишена, а? За кои политически и икономически параметри на Плевнелиев говорим, като и охлювите го нямат за жив? То бива, бива човек да е опериран откъм акъл, ама твоето е направо вакуум ...

А пък нашият Плевнелиев ходи на посещение в Чехословакия - ама никой не го отбеляза...щото е нормално за човек, който е направил митинг на 10.11.1989 - да посещава несъществуващи държави...:)

и ние си имаме депутатите Васил Михайлов- Нубиеца, и Гошо Тъпото, който на светвното в сащ през лятото на 1994-та спа с пуловер в хотела, защото не можал да спре климатика

В последните години, Европа като цяло се управлява от много некомпетентни хора и ако не се вземат бързи мерки на избори, положението може да стане: Went the horse in the river!

Преди много години Бай Тошо в едно изказване спомена за борбата на народите на Анагола и Гвинея Бису. Обаче тогава осмиването беше опасно.

И беше кацал в Алма Мата.

Ех, пардон, че те повторих без да искам, но наистина нашата и полската случки са "като две капки вода" ;)

Нашите кретени в парламента нали така ги вързаха с Нубия навремето.

Това веднага отпраща към случая с нашите парламентаристи, интервюирани за предаването Куку - голям майтап бе, когато описваха държавата ... Нубия ;) Моят извод е, че политик се става не със знания, а с вродена наглост.

искренни съболезнования на полския народ !

Plata o plomo!

Някой от нашите няма ли да лобира за постоянно място в съвета за сигурност на ООН? Иначе Сан Ескобар или Сан Горбачов какво точно е разликата за нас?

Се си мислех, че само нашите са загубеняци, но и полските управляващи не отстъпват. най-добре е да си направят европейски конкурс по тъпота. Ще събере доста зрители.

какви ли ще бъдат наградите ?прези дент на сан ескобар ли ?

Явно има причина за вицовете за поляци в САЩ. Заместват тъпака или Бай-Ганьо на еквивалентните у нас и Европа вицове ...

Sm3hurk0

Преди имаше един депутат и в България, дето говореше същите глупости... Това е бившият депутат Васил Михайлов Нубиеца.

Само той да беше. Що костюмарчета пред парламента ни увериха в тесните и добри взаимоотношения с Нубия...

Държава Сан Ескобар не съществува Абе може да е имал предвид "държавата" на колумбийският наркобарон Пабло Ескобар.

и тоя като нашия прецедент,сорос поне да им плащаше за ограмотяване