Германия е приела три пъти по-малко кандидати за убежище

Германия е приела 280 000 кандидати за убежище през 2016 г., а техният брой е намалял рязко в сравнение с 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Германия е приела три пъти по-малко кандидати за убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжат нихната мамица. Това щот осе задават изборите, на които меркел иска пак да спечели. Ще манипулират хорското мнение, ше се направът за малко на почтени, ше земат още 4 години политическа ненаказуемост, и пак ше си поканът арабеските. Толкова е прозрачно, и хората пак се фащат, може ли да сте толкова тъпи? ти остави дирската пасмина ами германците, те дано не се фанът.....на въдицата..... Светът се надигна срещу меркел, и тя сега бърза да си изпедепца нова репутация, доказано е, че хората не помнят дълго. Тая къде не се провали - не беше Украйна, крим, бежанците, не беше Гърция и гръцките дългове, не беше Италия и Франция...тая просто требе директно и веднага да бъде хвърлена в бежански лагер на милостта на подопечните си маймуни! И там клец, и мец, докато не й покажат красутата на халтурата си - доректно от гащите си!

ЛУДОСТ е обхванала Германия!Диагнозата е ясна.Лечение няма!Но самоунищожението ще свърши своето.Бацила ще се разраства докъто БАЛОНА се пукне.ПУК.....ПУК.

През годината са дошли по малко и всички са приети т.е. ще бъдят проверени. Защо пишите заглавията така глупаво? Дошлите са в пуснати в Германия и ще се проверяват документите.

И как им идва на германците да издържат 1 200 000 чужденци, от които около 1 000 000 млади здрави и прави мъжаги? Ако тия пари ги бяха дали за майичнство на германките, досега да са родили 1 000 000 германчета.

обълкват нещата - правене на деца и СЕКС са две различни неща. Като не искам дете не значи че нямам секс, глупчо. Такива примитивни се намират навсякъде.

Не че нещо, но те ще се размножат до 10 милиона за няколко години. Ако не им дадат жени, ще си вземат.

Въобще не ми дреме за Германия,да кажат какво е положението при нас.

Германия се гътна от собственото си малоумие и това си е техен избор, ама защо трябваше да завличат със себе си и Европа?!

ти да не си европеец? Що мислиш така? Аз не го вярвам! Така че ти не мисли за Европа.

Престъплението е извършено и няма да се оправи със смехотворни балетни стъпки! Европа се превърна в бойно поле, където психопати нападат мирни хора - жени, старци, деца, младежи.. по гари и пазари, в магазини и училища... Какво ме успокоява, че намалили...........

Няма страшно- след няколко години ще са над милион родени като германчета.

знаеш си го от България, където всички са българи а 1/3 НЕ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ А НА ТУРСКИ но се пишат българи. Значи позна.

ХАХАХА с очите си видях през лятото на 2016г., че в Саарланд германците вече са малцинство ... турската общност, българските РОМЛЯНИ и новите ПРИШЪЛЦИ, взети заедно, вече са повече, а местните гледат да продадат каквото могат и да се изнесат!!!

Видял си ти - мечтите си.

еи.. БОКЛУК. Ние доматите с колците ги ядем, а? Не живеем у Москва все пак където от 14млн има 2 млн мюсюлмани. В Саарланд специално съотношението е 1:111. спокойно може да се види на link viewsoftheworld. net/?p=4556 Да беше казал Бремен поне където са цели 2%. Е ... пак не е като в Москва, нали ?

писах ти плюс, защото казваш истината - не е само в заарланд залято с цигани- пардон, "бежанци" - младите германци се изнесоха в скандинавието, америка или австралия, много от тях се върнаха в южна африка, където са родени и израснали - положението е трагично - не знам какво им е намаляло на политиците, но гарите и магазините са пълни с отрепки с по 5- 6 деца, викат крещят и "интегрирането" изобщо не им е по вкуса, да не говорим за работа - скарани а с нея, получават си помощите, държавата им плаща наемите на жилищата с нашите пари, дето ни ги вземат за данъци - да не се опитват да ни заблуждават

След като свърши зимата пак ще почнат да прииждат и да се надяват на късмет и милосърдие на меркел. Втвърдяването на отношението към тях е закъсняло и безсмислено вече.