Лидерът на ИДИЛ спи с пояс с експлозиви

Лидерът на терористичната организация Абу Бакр Ал Багдади спи, облечен с пояс с експлозиви, съобщи AhlulBayt.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ИДИЛ спи с пояс с експлозиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали го маха като дойде дебелата Айше да си поиграят? Току виж се явил пред Всевишния в комплект с девицата.

дано да му гръмне докато е в тоалетната

Путка му майчина...

Що за идиот трябва да си, за да сложиш минус???

Каква новина е това? Ние всички вече отдавна знаем, че тия са с психически отклонения от нормата!

САЩ,ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СИ ЗАМЕТЪТ СЛЕДИТЕ В СЪЗДАВАНЕТО НА ИД,КАТО РАЗТРЕЛЯТ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ГИ ОЛИЧАТ!!!ТАКА ПОСТЪПИХА И С ОСАМА БИН ЛАДЕН,КАТО ГО УБИХА ТИХО МЪЛКОМ,БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД!!!

САЩ нямат никакви следи да замитат!Следите на въоражаването и създаването на ИД водят към Кремъл и Ердоган!И двамата вече вкараха страните си в криза и хиляди техни граждани воюват на страната на ИД

не ме интересува с какво спи тоя. И второ, ме интересува кога най после ще го отстрелят, както и заместниците му до 10то коляно, че да се свършва вече с тая простотия!

Тоя Ал-Багдади (твърди се, че е евреин с истинско име Шимон Елиот, агент на Мосад и Британското разузнаване) колко пъти го убиваха, вече им изгубих сметката, а той все жив си остава. Истинска птица Феникс...

Спи изрода с фишеци в гъза за по сигурно.Но от многото лайна надали ще гръмнат.

На памперсите вече им викат пояс с експлозиви.

това ли е най добрата защита срещу убийство??

трябва и връзка чесън на шията, и тогава вече наистина няма страшно!

Ако ще и с поцинкована кофа на главата да спи - все е пътник. Ще му дойде и неговия ред.

Декорите и осветлението готови ли са за деня "убийството" му? Дайте и ние тука да помагаме, имаме киноцентър, по евтино ще излезе.

Кому е нужен жив този изрод - само ще увеличи риска от отвличания и още смърт, ако е затворен. Да му дава накъсо веригата и ... да се свършва.

Всеки спи според нуждите си. Един спи с чужди жени а друг като Абу Бакр ал Багдади спи с пояс с експлозиви. ШАРЕН СВЕТ- ВСЕКИМУ СПОРЕД НУЖДИТЕ ! ТИ ИЗБРА ЛИ КАК ЩЕ СПИШ ДОВЕЧЕРА ??

А наш Боко ни кара да се чувстваме, че цял ден сме с такива пояси.

Лидерът на терористичната организация Абу Бакр Ал Багдади спи, облечен с пояс с експлозиви, съобщи AhlulBayt. Бих предложил на Абу Ал Изкудкудякъл да си купи матраци ДОРМЕО и да се наспи като човек.

"Лидерът на ИДИЛ спи с пояс с експлозиви" - СУПЕР!!! Палете фитила...

Яснооо, решили са да го гърмят. С тия мозъчни промивки подготвят общественото мнение. Остава да кажат още, че спи прав! Или с отворени очи, затова не може да бъде хванат. Тъпнята е на мода нещо. Щом един полковник може да си представи как се спи с експлозиви на кръста и да баламосва света, значи или ни смятат за пълни идиоти, или наистина сме такива.

Този, от коя психиатрична клиника са го изтървали ,а всичките му последователи..?

Осама не спеше с бомби - но не можа да каже дали той е виновен???? :)) Или нещо друго има..?!? Затвориха му устата преди да се събуди. Тоз пък бил спял с бомби... - и той няма да може да каже дума .. ще се самоизпари. Нещо с гластността куца ... яко!

Знам къде се е скрил Ал Багдади- В Белия Дом !

Спи той с тапа, да не го изненада някой неподготвен.

Бе тоя, колко пъти го убиваха храбрите хамериканци, а той все жив ..., а вечер си лягам до жената, хем си е моя, хем ме топли!!!

Не е пояс с експлозиви , а това е класьора му с имената и тел. на 40-те девици ,които го очакват :)))

да бъде хванат жив от американците. Причината е ОЧЕВАДНА: БАГДАДИ ЗНАЕ МНОГО ЗА РОЛЯТА НА САЩ В СЪЗДАВАНЕТО И ФИНАНСИРАНЕТО НА ИД. ТОЙ Е ЗАТВОРНИК ОТ ГУАНТАНОМО КОЙТО Е ВЕРБОВАН ОТ ЦРУ И ПРАТЕН ДА ОГЛАВИ ИСЛЯМСКИТЕ ГРУПИРОВКИ. АКО СЕ РАПРИКАЗВА НА ОБАМА И СИЕ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА.

ами натискайте червеното копче-буммммм!!!

християнството и ще се почувствате свободни!

а ти приеми християнския и ще си истински свободен

го обичам по всяко време на годината, а най вече по коледа! А ти си един комунистически боклук(безродник) дхач на малката пшка на Путин! Хахахааа

за какво им е жив? Какво ще научат от него? Те знаят всичко - нали са го обучавали? Ако нещо не знаят - да питат Маккейн.

Да бе! Друг път. Ей на това му се вика врели не кипели...

Чудно как не се е самовзривил до сега. Също така колко лидери има ИДИЛ?Нали след всяка бомбардировка на Американците и Русия убиваха лидера всеки път.

Дали са търсили в имението на сенатора Маккейн? Ако го няма, в Гуантанамо бей...

Последно е видян в кремъл

Ника ти от ЦРУ ли идва, че имаш тази информация?

Щом го влече - защо да не спи обомбен? Мен ме привличат жени и си лягам с тях. Той има увлечение по взривни вещества - съвсем в реда на нещата е да си ляга с тях. Демокрация :) Само да внимава - фитилчето му да предизвика експлозия ;)

Явно е гледал колко демократично се отнесоха с Кадафи.

Нали една седмица се хвалехте че сте го убили, той взе та възкръсна пак. После пак го убихте и той пак възкръсна! Ама сега бихте ли казали като за последно - убит ли е, спи ли или карти играе с друг пояс?

Реди пасианс в Пентагона...

От поясът му не се смущават нито бомбите от дроновете ,нито бомбите от "СУ"-тата. Просто още не му е дошъл редът. А поясът е за .... лековерните маймуняци. Също като посещението на министърката на "Тракия". Едва ли е помогнала с нещо на хората ,но нали телевизиите трябва да снимат.

Ами хакнете му пояса и го взривете, ама нали е Ваш човек - пазите го...

Дайте ни координатите и ние ще му помогнем да си свали пояса? яВно е на територията на Ирак, защото в Сирия ги трепят яко и няма време за спане камо ли с пояс.

Нали си имате глонасс, намерете си го сами

не спряха да се излагат партенрите ...

абе краварите не бяха ли избили всичките главатари,тоя що още спи а не е убит от великите демократори

Американците ще знаят най-добре нали тоя е техен човек!

Горепосоченият е бял актьор от Холивуд и спи само с манекенки. Чат пат го гримират и му надяват черният чаршаф, за да настървяват балубите.

така е, манкенките ги даваха преди няколко дни по BBC... къртят мивки и нагоре ... ;):)