Чадърите на плажа - от 36 ст. до 8 лева

Правителството определи концесионерите на шест популярни морски плажа в Бургаска област. Цените на чадърите и шезлонгите започват от 36 стотинки до 8 лева.

Обратно в новината

Коментари - Чадърите на плажа - от 36 ст. до 8 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с глупости? Пишете, узото и ципурата има ли вероятност да свършат в Гърция? Опасност да спрат да продават Mithos на българи има ли? Това са въпросите, които ни интересуват за лятото.

политиците ни продадоха черноморието на разни мутри а ние тука се хвалим къде ще ходим на море....

Не го продадоха, а дадоха. Кои са реални собсвеници не се знае

дето не ходиш на нашето море, много си загубил, не случайно тук идват от Германия интелигентни хора и да ти кажа хотелите и храната ни не отстъпват на тези в Испания, а превъзхождат Гърция.Плажовете ни са със ситен пясък, никъде чакъл като в Гърция и Турция, говоря за 5 звезден хотел, който е пъти по евтин от чуждите при равни други услуги.

Само за пясъка си прав. Иначе качеството на обслужване и на храна/напитки е под всяка критика. Най-лошото кафе, което досега ми е сервирано е в Б-я.

Кафето в ол инклузива е гола вода, но кафенцето срещу заплащане от бара на хотела е супер.

Абсолютно вярно е за пясъка. Той е единственото хубаво нещо по нашите курорти. Но той не е наша заслуга, а на Господ. А интелигентите с балконинга и алкохолните турове не ми ги хвали!

Който няма пари ходи да се търкаля по чакъла в Гърция,аз говоря за наистина хубави плажове е там е по скъпо разбира се но важното е че човек прекарва добре.А за храната колкото и да се напъваш,издишаш ние ядем най некачествената храна в Европа и това е факт.Обслужването под всякаква критика.Глупостите за ситният пясък ги запази за себе си пак ти казвам в Гърция има плажове със пясък но там е скъпо а и аз не ходя на плаж с микрометър да меря колко са ситни песъчинките просто защото това не ме интересува.Важното е като отида някъде да не персоналът да не ме гледа накриво защото едва ли не заради мен трябва да се напъне малко и да работи,да си прекарам добре и толкова.Така че кой губи и кой печели незнам,всеки има право на избор.

36 ст. но на час :-)

Кой отива на плаж, за да си наеме един чадър с един шезлонг - някой заклет самотник ще да е! Обикновено чадър върви в комплект с 2 шезлонга, но тук се залагат нови, нетипични стандарти.

И така, по новата методика: чадър 8лв. + шезлонг 8лв. + 2ри шезлонг 8 лв.= 24 лв. Избихте рибата с цени!

Като гледам концесионерите най-много печелят от депутатските решения.Първо със стопанисване от ?20 години? и второ с фиксираните цени,няма до 6 или до 8лв. има само 6 или 8 по две(за шезлонга+чадъра). И както винаги никакви решения за това каква част от плажа има право хотела да стопанисва и да обсажда с шезлонги и чадъри.

Дреме ми,на нашето море не ходя повече от 15 години няма и да стъпя.

Абее, от 6 до 8 лв. ... на това ниски цени ли му викате??!?!??!!?

Нека изчакаме да видим какви ще са реалните цени, а не какви са обещали.

.... да променят цената (изобщо) за срока на концесията.

"концесионер на плажа Дюни-юг е "ГБС-ТУР" ЕАД...............

Да го духат тези концесионери - далавери...Сякаш пясъка са го носили с кофи , морето наследство от дедовците ,Слънцето спечелили от Националната лотария а шезлонгите и чадърите им златни ,обсипани с диаманти ! Все още има диви ,общодостъпни места с които може да се стигне с кола ...Товарим багажа ,закачаме ремаркето и отпрашваме тайфата ...

Някой знае ли кога ще е гласуването за арбитражните съдилища?

TIREX

никога н а море в булгаристан!

Примерно, колко плаща, ако някоя Кака, която Го блЕнува, му по- легне в джипчето потна, и, рошава!

На Свети Влас - 16 лв. за чадър и шезлонг (само едното не може). На Нестинарка .... всички чадъри ще са резерве за хотелите зад плажа. Не за 36 стотинки, ами дори и за 20 лв. няма да можеш да се уредиш с чадър. Ще си носим под мишница и китайските чадърчета от пазара, защото иначе няма как.

Споко не се напиняйте зима е още, те тръгнали сянката да таксуват... на Гръцките плажове шезлонга е срещу консумация..... тъпаците да плащат... егати мизерната държава....

На Нестинарка ще можеш да припариш само ако "консумираш" стая от хотела зад плажа.

Чувал съм ,че е така ,но нито през юни ,нито през Септември са ми искали нещо за сянката. Вярно ,че за малаките това е извън сезона ,пък и на плажа имаше 11 човека и над 50 чадъра...

Хитър Петър видял на панаира енда сергия с топла супа. Пари нямал, а имал само коричка хляб. Протегнал коричката хляб над парата от топлата супа... И нататък сами знаете какво станало със сянката на чадърите :)