Фидес иска да измете Сорос от Унгария

Всяка група от гражданското общество с финансиране от милиардера Джордж Сорос трябва да бъде "изметена" от Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Фидес иска да измете Сорос от Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязва се любопитна, но тъжна тенденция. Според някои източници, в края на 90-те години и след разпадането на СССР и Източния Блок в повечето страни на Балканския полуостров започва да се формира организирана престъпност. Различна по форма и сложност, но все пак организирана и набираща сила и влияние. Повечето страни забелязват тази тенденция и взимат мерки, с изключение на България, където мерките са половинчати и често само привидни. Резултатът е, че изгонените престъпници намират "благодатна почва" и "сигурно убежище" именно в България, където невъзпрепятстваното срастване на политически кръгове и престъпни групи им осигурява сигурно убежище, докато си плащат "наема". От друга страна традиционната корумпираност на държавните органи в България я правят благоприятна почва за развитието на НПО-та без ясен произход на финансирането и съответно без ясни цели. Или на кратко България се е превърнала в развъдник и инкубатор на "мутри" и "протестъри", които могат да функционират на практика необезпокоявано докато паричните потоци са пълноводни и правилно направлявани. Случая с Унгария (НПО-тата) и Румъния (дела за корупция) само потвърждава правилото, че докато другите страни са готови да се борят с вредни и деструктивни влияния, ние в България с удоволствие си ги отглеждаме стига да снасят златни яйчица редовно и в правилната кошница.

Напълно правилно!! А най -добре е , да пръснат тиквата на мръсната еврейска свиня Сорси!

Да, напълно правилно! Как така ще пречи на бизнеса на Орбан с Путин?!

ДНЕС УНГАРИЯ,А УТРЕ И ДРУГИТЕ ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ!!!ЗАПОЧВА ОЧИСТВАНЕ НА РАКОВИТЕ ОБРАЗУВАНИЯ НА СОРОС,КОИТО УБИВАТ КОЛОНИАЛНИТЕ СТРАНИ!!!

палци и им пожелавам успех! еххх, чак им завиждам на унгарците, колко им стискат топките да се изрепчат на собствения си изрод Шорош! Евреин работил в СС и предавал евреи на нацистите, за да си спаси животеца. И това ако не е утрепка, здраве да е!

Най-после едни мъже да се самосезират срещу НПО-тата... Нормално е да е Унгария, защото Георг Шорош (Сорос) е унгарски циганин и работи срещу цялата европейска цивилизация с парите си!

евреин е, има интервюта в тубата, където той си казва, че е евреин.

ПУТИН ГО НАПРАВИ ПРЕДИ ТЯХ! ВСЪЩНОСТ,ДОСТА ОТДАВНА!ОТКАКТО СТАНА НАЙ-ЛОШИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА!!!

reotan

И като умре Сорос, кой ще е следващият виновен за всичко?

Абе нека да умре, пък после ще се оправим...

A наште политици се кланят на соросоидите като на свещени крави. Затова нямаме икономика и всички сеиозни български активи попаднаха в еврейски ръце. Вън от България кръвопийци.

Май само у нас соросоидите намират благоприятна почва.

Борбата срещу Сорос колкото е необходима, толкова е и трудна, поради срастването между фондациите му и ЕС. С редица решения на ЕК, точно на неговите НПО-та се предоставят огромни фондове, с които те оперират в отделните страни и купуват политици без никакво стеснение и партийна принадлежност. У нас напр. представителят на ЕК и ЕП в София (на ул. Раковска) винаги е бивш директор от НПО-тата на Сорос (сега е Огнян Златев). Според документите на Сорос (Мемо-то се нарича Надеждни съюзници в Европейския парламент (2014-2019)) такива са 226 евродепутати. Сред тях и досегашният президент на ЕП - социалистът Мартин Шулц. От българите са Илияна Йотова от БСП (бъдещият ни вицепрезидент), Мария Габриел и Олег Ковачев от ГЕРБ, а останалите (до 7) са от ДПС - Неджми Али, Филиз Хюсменова, Искра Михайлова и Илхан Кючюк.

Благодаря!

Всички неправителствени организации трябва да бъдат щателно проверени кой им плаща и чии интереси защитават. Всички НПО свързани със Сорос и разузнавателни централи на други страни трябва веднага да бъдат закрити и служителите им да отговарят за действиятя си до сега с които са навредили на държавните интереси на България или на нейни граждани. Сорос е Цирей в източно европейските държави и трябва да бъде изкоренен из основи.Браво на Унгария че подема тази кампания.

Директно на Сорос е НПО-то "Отровно общество". Той го е създал. уж като противовес на затворени общества. За така дейност през живота си бил дал 7 милиарда долара. Реално навсякъде трябва да се забрани външно финансиране на НПО-та и политически организация. Може да оставят за здравни и социални някакви. Май е забранено външното финансиране в САЩ, което не им пречеше да реват срещу Путин, когато въведе такива ограничения в Русия. Прокуратурата и следствието също не разследват подобни тук. А би било много интересно. Тамън ще си отговорят на въпроса "Кой" ... ги финасира. На 4 от основните организатори на протестите тук бе изнесено, че НПО-тата им са взели 6.2 милиона лева.

То всичко хубаво, амо без бай Сорос какво ще правят онзи с белия роял и онази с голите цици? Ами всичките НПО-та по четирите полукълбета? Унгарците явно не са съгласни с ширещата се демокрация и агресивните ценности, знаете кои. В БГ тези не ни минават. Нас ни напиня демокрацията, така де!

Някой знае ли как се става унгарец? Ама, ако може, без да учи унгарски...

Брей, Сорос бил големия проблем. Не крадливия Орбан, който пропилява бъдещето на унгарците, Бойко на българите, а Сорос. Странна логика.

Не сравнявай несравними личности. Не се прави по соросоид от самия ти бащица. Всяка държава има право да защитава ценностите си. Или това не се вписва в графата "демокрация по гейташколиберастки"?

Аз, ако трябва, и унгарски бих научила, ама ми е жал за България.

Абе този Сорос не одърте ли достатъчно за да пукне? По-интересното е кой ще го наследи.

И от България - също (да бъдат изметени)!!! Бих се радвал - за доброто на света - и Хелзинския комитет заедно със Сороските групи!!!

Сорос е гражданин на САЩ. Не виждам какви претенции може да има към Унгария. Няма и работа там. Нищо че родителите му били избягали от там. Те и циганите са избягали от Индия, ама не виждам за ги интересува какво става там.

Горкият Шорош ! От Руската Федерация само му биха шута в задните части. Но унгарците ще вкарат там чадър, ще го разтворят и завъртят :)

намерете това в гугъл "George Soross Open Border Foundations An inside look at the machinations of the multibillionaire and his mission to destroy national sovereignty." , тез боклуци продажни, взимащи грантове за продаване на своите държави за личните си интереси, да се изритат и да се съберат на една свободна територия някаъде, там да си живеят както желаят..

Хората взимат мерки срещу тези човеко убийци, а ние срещу нашите - кога??? Щом една зима стана апокалипсис, смятайте как ни манипулират!

Разумно изказване. Предстои решение. След това действие. Накрая ще видим резултата. Без резултат, всичко ще си остане АЛА-БАЛА

Ще гласувам за партия която ще изхвърли Сорос и останалите НЕПЕО -ГНИДИ от РОДИНАТА,ТАЗИ СЕКТА ОТ ГАДОВЕ ТРОВИ СВЕТА

Евала на унгарците!

Евала на унгарците и за събитията през 1951 год...Явно са свободолюбив народ с достойнство.

Да не вземе да измете клакьорите в Унгария, дето мине не мине я вкарват в мелета.

не да се изметат а да се заколят всички негови лакеи-бхк, америка за българия, зелените, протестъри и друга подобна сган, но всичко с времето си

протестна мрежа - чувате ли? Това трябваше да се случи и с вас, ако тук изобщо имаше някаква държава.

Имаш ли представа колко далече са днешните ни управляващи от ФИДЕС? Вярно,че Орбан ги четка, ама той си прави негови си външнополтически сметки. Ако бяха в една държава, щяха да са крайни противници.

Сорос е най-обикновен служител на ЦРУ. Работата за която е нает изисква по косвени канали ЦРУ да го снабди с доста пари , поради което той получава изпреварваща информация за активни мероприятия по целия свят , които рефлектират на борсите. Така, главно със спекула, той натрупва състояние което не може да се свърже с ЦРУ, но всяко действие което неговите организации по света правят е в полза на ЦРУ и неговите господари. Изритването на Сорос от ЕС трябва да е първостепенна задача , свързана със сигурността на съюза.

Подкрепям с две ръце !!!!!! Изметени , изринати , изритани ..... Незабавно ! Разни антиБългарски престъпни групировки като "отровено общество ", циганското сборище , америка срещу България и стотици знайни и незнайни " институти " уж за изследване на демокрацията , либерализацията , канализацията и други " ации" ;))

Този хазарски изрод трябва да го изгонят изобщо от Земята!

Защо трябва всеки въпрос да се етнизира? Нима няма достойни хора от неговия произход? На всеки му според делата и заслугите.

Според инфо в големите американски медии Сорос бил дал 32 млн долара за подбуждане на безредици. Това довело до унищожаване на частно и обществено имущество и дори до жертви. Силно се съмнявам това да остане без последствия. Всяко нещо си има граници. Съвсем скоро групичките му по разните държави ще престанат да бъдат свещени крави. Така че унгарците май са си направили добре сметката.

Путин отдавна го омете от Русия. В Македония също ВМРО говори за това. Време е вече и в БГ да се спре този либераски терор.

И Боко не беше открит за коментар.

И ние също искаме.

дай боже скоро и у нас,щото бая за измитане има

Затова Унгария е (и ще бъде) много по-напред от България! А, България задушавана от соросоидите и комунистите я чакат тежки времена!

НПО е отрова, маскирана като бонбон.