Накъде отива светът?

Горещи или студени, информационни или хибридни – войните около нас няма да спрат, но ще престанем да се плашим от тях.

Обратно в новината

Коментари - Накъде отива светът? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е отдавна известен: Разпада се виртуалната реалност, в която живеем, настоящата "матрица" се изчерпи, св. елити са се погрижили за себе си, да му мислят тези, дето оставаме на повърхността. Да се надяваме, че Господ ще припознае своите и ще се смили над тях пред лицето на предстоящата промяна и изпитания.

Русия!!! Стига с това манипулиране! Русия не е област в България да се пише за нея по 5 пъти всеки ден!!! Занимавайте се със своите безкрайни проблеми на една мизерна страна, потънала в сняг, некадърност, дългове, кредите, лъжи, измами, далавери, наркотици, проститутки, бежанци, милион деградирали цигани и чалгаджии... Сетете се, защо в тази страна, има толкова беззъби хора - нямат елементарна възможност да отидат на зъболекар, на профилактичен преглед, нямат никакви права, само задължения да плащати да търпят.

Шизофрения безкрай. Нивото на автора на статията е на първокурсник 3-каджия по журналистика. Каша от плоски, повърхностни разсъждения под странното заглавние "Накъде отива светът", посветени на Русия. От години не съм чел нищо стойностно от DW.

Докато Путин путинува, така ще е.

Хлапето на снимката син ли му е или клонинг?

А ние на къде отиваме ? На май..та си ? До къде ни докараха през тези 27 г. айдуклък и тепегьозлък! Кьорав карти не играе. Никой не ни е виновен.

Накъде отива света ? Отива натам : Европа се разпада , и ние оставаме без пазари , без газ , без оръжие , без Козлодуи , без Белене , без хора и хоп на Турция в устата . И повтаряме урока : Левски , Ботев , Батак .... Много тъжно и неграмотно нали . Православието е било винаги трън в окото на евреите зад и отсам океана . А не сме малко : Сърбиа , ние , Русия , Гърция , Молдова , Румъния ... Дано Бог е милостив !

А имаше време когато ДВ звучаха като интересна медия ! Сега са като стенна Полита газета ! Хибридната война на Запада унищожи Образа и самоуважението на Собствените им Западни медии ! Медиите от Германия и САЩ се оказват най-отчаяните камикадзета на Разглобения вече от Русия проект на Западната Олигархия , наречен Нов Световен Ред !

dw от кога се занимава с хвърляне на боб, гледане на карти и в кристално кълбо? dw, приемате ли да гледате на ръка по снимка? ще изкарате много пари от клиенти, четящи вашата псевдо-медия :-)))

"Накъде отива светът" е озаглавена статията, но в около 70% от текста се дъвчи Русия. Е към Русия ли отива светът? :)

Не бе глуп. Въпросът е: Защо Русия не ще света и защо света не ще Путинистан? ПонимаЙш?

Тъпунгер, тия реплики с гъза ли си ги мислиш?!

Един призрак броди из Европа призракът на комунизма,под маската на национализма.

Забавна статийка на Дойче парцаВеле. Типичен продукт на хибридната война, за която мрънка авторът й. Русия, та Русия! Оставете я Русия - нали е изгонена от всякъде, нали е под санкции, нали умира при Путин... Какво искате още? Що не погледнете в самата Германия - разделена като никога, с растящ до възбог и толериран от властите ляв (да ЛЯВ!) екстремизъм? С по едно престъпление от "новоевропеец" - бежанец на всеки 2 минути? Германия - с десетки хиляди салафисти и стотици джихадисти -терористи? С узаконения секс с животни, с липсата на елементарни демократични права за избиране на президент и на референдум? Тази Германия, която ограби и съсипва Европа и ЕС продължава да ни дава акъл. Майната й!

Накъде отива светът? На Путин си майка.

КОЛКОТО ПО-ЧЕРНО БЪДЕЩЕ ГАДАЯТ ЗАПАДНАЛИТЕ,ТОЛКОВА РУСИЯ ПО-СИЛНА СТАВА!!!ЦЕНИТЕ НА НЕФТА ТРЪГНАХА НА ГОРЕ!!!

Ти са майтапиш..ха.ха или пиеш ..ха.ха.ха

Както са тръгнали нагоре така и ще паднат. А и какво толкова те вълнува цената на нефта - великата Рашка прави я какви ракети, реактори, сглобява хладилници и телевизори, нови заводи за кабели и макари. В Самара миналата година откриха нов тротоар... Стига лосионът да не се вдигне много , всичко ще е ОК.

Колкото пъти се насиля да прочета някоя статия на дойче веле, всеки път дълбоко съжалявам за загубеното време. Дори една добре аргументирана статия с алтернативна гледна точка не сте в състояние да предложите, просто една несвързана купчина явна пропаганда. Омръзна ми да си губя времето с вас.

Слава на Украйна.... На ред е Беларус..

Местан: Няма турско робство и геноцид над българите

Иван Преображенский ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ .... И НА ТОЯ КАТО НА МУТРА АГА ДЕДО МУ УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ :)))

Ей, не спряха да злобеят швабите по Русия. От Хитлер, та до днес - друга сексуална ориенация, същата помия и пропаганда. Все си мечтаят да разцепват Русия, все жизнено пространство им се привижда. Не стига, че заробиха почти цяла Европа в извратеният от тях проект ЕС, където обраха всички проекти и финансови потоци. Всички са в криза, само дойче-ислам не. Новият им хомосексуален, либерастки рай, на няколко десетилетия от въвеждане на шариата. Но са гладни и за още. Накрая като напуснат всички нормални, ще станат същото посмешище, като "Свещенната Римска империя" - ислямски, потурчен ЕС, в границите на ФРГ. Ама нека злобеят, важното е, че нормалните хора ги чакат по добри времена, а швабите да с чуват ислямското стадо, дето си поканиха.

Като видя, че авторът е от DW и се хващам за ....

извратеняк

Вярно е. руснаците не ги чака нищо хубаво, тъй че ние трябва да стоим настрана от тях да не ни завлекат и нас.

Къде ще те завлекат, бе - под нас няма нищо...

Тази снимка е още от лятото и въобще тогава темата не е била такава. Следователно журналистическите подлоги пак се бъзикат с вас простите. А бъзикането ще продължи до инагурацията евентуално.

Доста ме забавляват тия жалки гърчове. Показват началото на Края. Нито е журналистика, нито аналитика. Предубедеността струи от всяка буква. Тръмп каза, че основните американски медии са лъжливи и продажни. Очевидно това важи и за европейските. Е каква е тая демокрация и ценности щом свободната и професионална журналистика умря? Каквото и да ми говорят - умре ли журналистиката, пациентът няма да оцелее.

Всеки ФАШИСТ и Сериен убиец на власт-умре с деца да се снима, и да лъже колко го е грижа за тях, да, като за пушечно месо!! И нови роби!!

Леле, тази загиваща Русия си прави каквото си иска с великата суперсила, че чак и президент й назначи. Ами ако не беше толкова закъсала, сигурно щеше да определи и Председателя на междугалактическата конфедерация!

Няма нищо по добро за света ако империята на злото сама се натика в Сибир и останалият свят се наслаждава на мира, демокрацията и просперитета под светлината на евроатлантическите ценности. Ех, ще настане такъв живот...

Ква работа имат САЩ в Сибир? Пиите ги тея хапчета...

Иван Бедров да не се е преобразил на Преображенский? Ама единствената утеха е, че продажници има навсякъде.

за подобни статии -вицове е много проста.Нещата за 10-20 години се обърнаха.Днес запада начело със САЩ изглежда като пропаганден гащник останал без гащи, подобно на ссср от 80-те , а Русия -гениален гросмайстор матиращ само с пешките.Русия винаги е била страна на велики гросмайстори /национален спорт/

На добре, скоро Русия ще изрита и унищожи фашистите на всегда.

Марш към Сибир, бе, прост подчовек.

Путин и неговата хибридна война са врагове на купонната система в САЩ/плакат издигнат от американец в Илинойс/.В добавка Путин докара обилни снеговалежи над БГ и ЕС.Войната ще е до последният останал соросоид.

Тук не си прав-за снега в БГ е виновен Бойки-така казаха червените помаци от бсп и курнелия нинова, която между другото се навърта и из москва.

Дойче Веле е платена медия на американски фондации, спонсорирани на свой ред от няколко финансови измамника. Потърсете в Гугъл интервюто на един многогодишен и извстен в цяла Германия журналист - Удо Улфкоте - човекът издаде и книга - след като съвесттта му проговаря, той призна - плащат ми да пиша глупости.

Поредната ПРЪДНЯ. Прериодично, поне един път седмично изпускаме газ значи и се надяваме някой да подуши - ето това е дойче веле.

Чак ми е странно колко във ДойчеВеле са се загрижили за Русия! Щото Германия вече ли реши проблемите, ли? Съгласно Канцлеракт основните медии в Германия са под контрола на Америка. Това обяснява долнопробното съдържание и предвзетите анализи и манипулации излъчвани през тази компрометирана медия!

пасквил на дойче зеле ли е или е препечатан от СНН или пентгона които разбраха за руските намеси в Крим и Сирия от новините след три дни понеже били Пентагона бил "високотехнологичен" обаче другите не знаели. А иначе за Русия знаем -вече 20 години се чака разпад, а от 4-5 години все фалира -вече по три пъти на ден.Докато чакаме да фалира -фалира Калифорния и шистовата индустрия в САЩ , американците бяха елиминарани почти от всички "интересни зони" по света и то без нито един изстрел,а на всичкото отгоре Путин определи президента на САЩ а за капак назначи и външен министър/държ.секр./ да виси и той като сопол пред Кремъл ден през ден.Чакаме Русия пак да фалира.

Според Рогозин САЩ изостават от Русия в танкостроенето на 10-15 години. А в балалайкостроенето - сигурно на 100..

ще да е е разказал някой виц от кумова срама.

Татарстан например, им омръзна да "хрантутят" Москва да бе да то иние едно време уж ги хрантутихме и сега цъфнааме та вързааме....))))

На ДИРниците им пада рейтинга и се чудят каква тъпотевина да измислят! Абе тъпи журналя, що не напишете какво е положението в България бе, ами сте се хванали да "разсъждавате" за Русия и светът? Я напишете нещо за България и светът, или не дават? До там я докарахме, че да искаме ток от Румъния, а румънците да си правят мйтап с нас. Смешна и жалка история на един някога велик народ!

Тази статъя я е писал някой налъм.Странно. А къде са ФАЩ, които на два пъти не можаха да плащат заплатите на чиновниците. Тотален фалит. Та се наложи Китай да ги мъмри. И с дълг 106 процента от БВП. Дори и Господ да слезне това вече не се плаща, защото е невъзможно.

Дай ги тия американски чиновници с неплатени заплати - по РТ ще си умрат от мерак да ги интервюират. Истината, уви е различна. Колони от уволнени руски служители и работници с наведени глави като овце, нежелаещи да кажат и 2 думи в протест..Мля

къде са тия колонии от уволнени руеки работници бе.Вчера в хотела /на северното черноморие-целогодишен руска собственост / дойдоха на почивка за СПА бачкери /шофьори на тир в тайгата/ от северни руски градове .Месечната им заплата: 300000 долара /5000 долара/ а не достигат хора.Търсят се работници.

Този материал е чудесен пример за хибридна война.

Пълното пречистване ще се осъществи с III-та св. война, много държави ще изчезнат, Европа ще стане необитаема / Ванга/. Раждането на новото слънце изисква всичкия боклук от Земята да се изрине и започва съвсем нов етап от развитието на човека.

На къде отива Светът ли? Ами, много просто - на майка си У пу...та!

Быть президентом России непростая работа. Это как из болота тянуть бегемота.

Не е лесно да си тъп!

Пак е добре, щом не е на Путен у зъзъ!

Ютюб 59uCVgH6S-8 толкова по въпроса за "путинский рай".

А в моей стране всё есть, Нефть в ней есть и газ в ней есть, Уголь есть и никель есть, Алюминия не счесть, Есть в ней золото, алмазы, Изумруды и топазы, Как же так: в стране всё есть, А народу нехер есть? Как же так: всё есть в стране, А народ живет в говне?

И еще, товарищи. Ютюб nAxpf-XhUa8

...много си елементарен, бе Уьо!

Зачем, дядя блядя?

Много гнусна статия! В дойче веле работят явно само драскачи, мразещи родината си. Авторът дори не се е постарал да направи статията да изглежда като истинска. Просто е излял напъващите го храчки и бълвочи срещу Русия.

Друго си е ТАСС, дето бълва мед и масло срещу ФАЩ и Гейропата! Май каквото повикало, такова се обадило!

Ми да, истината боли.

Такива глупости за 100 г. "Боярышник"? Засрами се!

Света отива към пълно пречистване, това е вследствие завършването на пълния прецесионен цикъл от 25650 години, навлизането е ерата на водолея и раждането на новото слънце.

Не знам накъде върви свето, ама знам , че на Негъра и мизериите му им дойде края

А тебе кво те грее? Надяваш се, че Трамп ще ти вдигне заплатата двойно или тройно! Сигурно си голям оптимист и вярваш дажа в Дядо Мраз и още не си разтурил елхата?

Искам да си прибере ОРКИТЕ в САШ

"Денег нет, но вы держитесь"! Това ми хареса, хахахаха.

Като нема паре, требе яко дупе, казват братята сърби!

ДИРНИЦИ ! ЗАЩО ПОЧНАХТЕ ДА ПРЕПЕЧАТВАТЕ пропаганда на ДВ ??? Само прогнози и белетристики без никакви цифри и КАКВИТО и да било факти и покритие, и доказано несбъдване...

Господа от ДИР-а! Да не би собственици на вашата медия да са "Дойче Веле"?!... Толкова ли няма нормални и обективни медии, чиито статии да преписвате, та се хванахте точно с тази платена, пропагандна маша?!... Определено, това не е правилен рекламен и маркетингов подход. Направете опит да сте поне малко по-независими през новата година!

Гледай си Алфа-та на Болен Турчина и удряй по един лусион със сальотка.

...по минусите, ще ги познаете!... соросоидите.

...като гледам, май ти се нуждаеш от преглед при чичо доктор... СмехУрко! :-D

Ми направи си собствен, независим вестник, та да го цитират! Ама с жълти копейки вестник не се прави! Прасни един ЛОСИОН за вани и будь здоров!

...щом така ти харесва, краварска подлого, продължавай да се лигавиш, ама другаде...

Дираджии, вече съм 100% сигурна, че ви ПЛАЩАТ, за да публикувате помиите на Дойче велле. Срамота!

разбира се, че им плащат. Сключва се договор за сътрудничество и финансова помощ. Срещу определен бюджет си длъжен да публикуваш всичко написано за България в Дойче Зеле, от бълг.журналисти в Дойче зеле и още 20-30% статии по международни теми - разбирай против Русия..

Ей това Посрано20 на Кутев и на Волен "врабчетата", как добре ги знаете тарифите. Нали сте на свободна практика.

Ми лъжите на ТАСС ли да публикуват, след като другарят Медведев твърдо зааяви "Денег нет, но вы держитесь"! А при капиталиЪма драга, който плаща той поръчва музиката! Ти на Марс ли живееш?

Паисий

дотук беше със свободната журналистика и свободните медии.

А ти, къде живееш бе, олигОфрен?!...