Прокопиев: Ако има виновни за ЕВН, са Борисов и Мавродиев

Сделката за продажбата на държавния дял в EВН е била контролирана и одобрена от КФН, АПСК и МС. Ако е имало нередности, те са органите, които са виновни.

Обратно в новината

Коментари - Прокопиев: Ако има виновни за ЕВН, са Борисов и Мавродиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, да, а Прокопиев даже и не е бил в страната по това време сигурно. Даже и никога не е имал енергиен бизнес за милиони, който е откраднал от държавата.

А ти бе, джудже нагло? Не се прави на непорочна девица. И твоите далавери ще лъснат.

И той като приятелчето си Цветан Василев, като го сгащят, почва да топи други хора. А не е само ЕВН, доста далавери му се пишат на него.

Иво Прокопиев явно се изявява като Главен прокурор и посочва за виновни Борисов и Мавродиев, но щом търси виновни за тази сделка, значи наистина има далавера! Нямаме нищо против да вкарат в затвора и Прокопиев, и Мавродиев, и останали замесени във всякакви тъмни сделки или приватизация!

Аз не разбирам как точно Борисов и Мавродиев ще са виновни, при положение, че не са участвали по никакъв начин в приватизацията на ЕВН? Според мен Прокопиев тук нагло се опитва да отклони вниманието ни, за да не стане ясно колко милиона е спечелил покрай тази далавера.

Айде ,наредихте се тъпите герберски тролове да браните вожда

Не ставаше ли дума за манипулация на пазара от страна на Прокопиев? Та оттам пазарът че е реагирал "пазарно" с ниски нива? Ако е това казусът, то си е живо участие в далавера! По цял свят това се вкарва на съд, когато последствията са сериозни разбира се и когато могат да докажат стореното. Една статийка променя пазарните цени по борсите на часа. Мой приятел е поръчвал статии, за да закупи ниско или високо финансови активи, казвал ми го е лично. А и не да не знаем от обща култира де, ч това се прави. печелят се яко милиони и милиарди по такъв начин.

Само напомням! "Борисов: Прокопиев вкара 5-6 министри в първия ми кабинет" Плевнелиев е от същия кръг и вероятно от тези министри преди. Просто вътрешно се обръщат един срещу друг. Така и Бойко се обърна срещу тези които го издигнаха - Тодор Живков, Симеон, Първанов (направил го генерал). А Икономедия разчиташе на грантове от "Америка за България". Поне 3 милиона лева са получили от тях и това го има на страница на сайта на "Америка за България", къде обявяват грантовете.

Одобрили са ги след като си им платил под масата

Ами ако се окаже прав в случая и накрая съдът не открие престъпление в представените от прокуратурата доказателства? Ще ви отговоря -нищо. Нищо няма да се случи. Ще почнат да обясняват, че съдът е виновен, че няма присъди. Никой от тези, които са направили интригата няма да обере негативите. Затова драги сънародници изобщо не ме е жал за тези от вас, които се чудят как да свържат двата края - сами сте си виновни, защото се хващате на дребните интриги и единственото, което ви интересува като отидете на избори е не как вие да живеете по-добре, а как някой друг да живее по-зле.

Този хубавец се прави на умряла лисица, все нищо не знае ,а името му лъсва при всички крупни сделки /инвеститор, консултант,надзорник,посредник и.т.н.Кой е той всъщност????? освен издател.

Бандит с бяла якичка.

Тръмп със сигурност ще извие врата на Сорос и с голям процент вероятност или ще закрие или ще свие до минимум финансирането на АзБ. При нас се набелязва нещо подобно по отношение на Прокопиев. #простестърите питат: "що че ядем?".

Обвинението срещу Прокопиев е блъф от страна на прокуратурата за отклоняване на вниманието, а може би и за всяване на раздори между обвинените. Те не са толкова некомпетентни, за да не им е ясно, че 1. Престъпление с извършената приватизация на цена под пазарната оценка няма и че 2. Колкото и умишлено да е кандърдисвал някой министър да извърши престъпление, той не носи абсолютно никаква отговорност за евентуално извършеното престапление. Единствено човек, заемащ служебна позиция над министъра, ако се докаже, че умишлено го е подтикнал да извърши престъпление, може да понесе отговорност.

Костов му каза на Прокопиев да каже така, н на Костов му каза Доган.

значи Бай Хей, сега като се откаже от политиката и се ожени там за едно момиче, ще си живеят тихо, мирно и щастливо, ще им се народят много деца и ще се оправи поне демографската криза.

Е виновен Борисов...

Прокопиев е виновен, затова , че тиквата е направил делаверка

Прокопиев забрави да добави Костов,Дянков,и Трайков.всички тези начело със Вожда им от Гроб са за затвора,дано да се обедият олигарсите и ги вкарат там където им е мястото,било и то 2м под земята,този оебднял и осакатен народ,най накрая трябва да започне да живее нормално,без страх,а не като някойя африканска държава.Народа каза Стига вече,и избра Радев,а не Цачева Плачещата Майка на Нацията,тука ти да видиш:)

Стига си ръсил простотии,бе!...

gangnam style

Тоя па,кой си ти та ще ми казваш стига,а???Казва този стига който има пари,а ти имаш ли пари Герберски Трол,за да казваш стига а???

В пандиза,за кражба с взлом на водка-крайно време,е!

Плъховете, кораба.

Ах,какви червени бузки! Линиите на Властта от 2009г.,насам са повече от ясни,Прокопиев. Тримата дебелаци-също./ББ-Дебелеевски-Ццаратурата/."Опраскването"също вече не е злободневна тема.Но.... Такава Държава спретнахте всички вие и ти в това число.Олигархична,поръчкова,опраскваща,корумпирана.Последният"чист и почтен"бизнесмен на Родината си ти,Ивчо мамин.На един пилон сте-Дебелеевски,Симо Пешов,Черепа,Котараците от Перник,Златев,Тано Цолов,Цеко Минев,Цоцорков.... С каква мръсна,крадлива приватизация те направи милионер др.Иван Костов!Изплува от нищото,като синче на ДС полковник от Разград...Намерихте се после с Плевнелиев,та голям бизнес спретнахте,все за ползата на България,ти да видиш.Схемата,Прокопиев,по която си играл,лъгал,грабил,сега е против теб.Явно,много си си повярвал и не си отчислявал надеждно за "правилните"хора.Нищо,надеждата умира последна-може и да се обърнат кюфтетата,пък и кой ли от големите разбойници,преди теб,е бил ефективно осъден....

Абе проКопи, нали големи приятелчета бяхте с бай Х- мутрата, че чак цацаратурата гат я назначи Цвъко нищо не казахте. Що не протестирахте срещу назначаването на семейния приятел - цацата както висяхте не кафета срещу БСП ???

Много видни политолози и социолози допускат основна грешка и по въпроса има масово незнание. Много изявени личности са правили подобно изказване: Най голямата кражба беше по времето на Костов. Предприятия на обща балансова стойност от 20 милиарда са продадени общо за един милиард КЕШ. Възникват два въпроса: Ако пазарната оценка на едно предприятие е 100 милиона, изчислена напълно компетентно и обективно, от лицевзирани оценители 1. Възможно ли е достигнатата тръжна цена да е 5 милиона, т.е. 5% от обективната пазарна оценка? Ако това е възможно, то тази тръжна процедура законна ли е или има нарушение, измама, кражба и пр.?

Да се национализират ЕРП( Златните кокошки) на България. Каквото отмъкнали , отмъкнали, чуждестранните инвеститори.Да ги няма!

За да може политиците да назначават повече директори ли? Утопия е, че политици могат да правят икономика. Ако Електроразпределителните дружества станат държавни то щатът им ще се увеличи тройно и съответно резултатите ще им бъдат отрицателни.

Славейко, затова само мерак не стига!

Спокойно Иване! Прокуратурата ще кара на час по лъжичка. Сега за ЕРП-то. Утре за продажбата на варовик на Мариците. Вдругиден за изкупуването на държавен дълг от сингапурски компании (кой се кри в Сингапур от българските банки). След месец ще те питат за сделките около резиденшъл парка и бизнес парка. Само за сделката с имота на Московска, онзи с бариерите, няма да те пита.

РАЗКАЖИ НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО, НАПРИМЕР КАК С БРАТ ТИ ЛАПНАХТЕ КАОЛИН И КОЛКО ХОРА Е ЗАКЛАЛ БАЩА ТИ В ДС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....РАЗКАЖИ И КАТО "ПОЧЕТЕН КОНСУЛ" НА КАНАДА ЗА КОЕ РАЗУЗНАВАНЕ РАБОТИШ - МОСАД ИЛИ ЦРУ!!! МАМА ТИ СВИНСКА!

Закона не казва ли,че са еднакво виновни и корумпирания и корумпиращия. Стига лицемерни наглеци.Крайно време е смъртно наказание за корупция.

Какво общо имат изборите след 2 месеца за тази "атака" на Прокуратурата? Прокопиев политик ли е? Или ще се кандидатира за депутат? ;)

Имат, имат, заради изборите е цялата работа! И заради скорошния европейски доклад за корупцията, който се чака!

абе наистина колко време ще чакаме прокуратурата да се задейства и за продажбата на миноритарните дялове в другите две дружества? Ако не ме лъже паметта 2013 не една и две партии извадиха много гръмки обещания по въпроса. Да се надяваме, че ще е скоро, щото януарските сметки за тока ще докарат много проблеми на служебното правителство, а то трябва избори да прави, не политика в енергетиката.

За каквото могат нека за това да го съдят,в крайна сметка и Ал Капоне е бил осъден за едни неплатени данъци,но за този да разровят и как приватизира Каолин-Сеново,уникален завод-мина за глина в стъклопроизводството,близо до Разград

а кога Каолин е приватизирано, и защо до сега прокуратурата е бездействала? Кой носи отговорност?

Отговорност носят шест правителства и четирима главни прокурори.

Баси розовото прасенце . За този Коледа нямаше ли ?

Този на снимката само за присвояването на Каолин трябваше да му дадат 10 години в кауша. А, за промиването на мозъци чрез "независимите" му медии, спонсорирани от една чужда фондация - 60 години!

Какво всъщност се случва? Дълго време хората от кръга на КТБ, повлиян от едни хубави капитали от ВТБ и едни арабски капитали, смучеше от всички държавни ресурси, тихо и безпроблемно. В един ден се оказа, че алчността е довела до скандална разсипия, която вреди на народа и държавната сигурност и кранчето секна. И се изпокараха. Сега са един против друг и се съдят, за да опоскат, каквото е докопал другият. Самоизяждат се бившите съдружници и се изобличават. Прокопиев разкрива и потвърждава казаното от сайта Бивол: Борисов е заедно с Цацаров и Пеевски. Какво означава това? Ознчава, че Борисов е партия с БСП и ДПС. Означава, че неговите политичеси съдружници седнаха на една маса да презаредят, защото останаха без ресурс. Означава, че са една партия , която прави куклен театър на българския народ и го лъже да мирува срещу онези,които го ограбват. Иво Прокопиев наруши омертата на властта.

ако може да се вярва на Цв. Василев не е точно така. По-скоро апетита им е дошъл с яденето и изведнъж се е оказало, че баницата е прекалено малка.. следва развод и по-неподготвената страна се оказва подследствена. там Прокопиев е намесен, най-вероятно, щото се недолюбва с Цв. Василев по исторически причини.

Цв. Василев е част от същия икономически сговор, но избяга. Ако вярваш, че е избягал без някой заделен лев, твоя работа, но мен не ми се струва така, защото в Сърбия сиренето също е с пари. Важни са няколко извода: ГЕРБ, БСП, ДСБ, ДПС и кръжащите около тях лилипути са в сговор, а народът им плаща изборите, провалите, сметките, всичко! Лицата от политическия елит са артисти, които играят по сценария на икономическа групировка. Сега на изборите излиза една политическа партия, която има за цел да обхване целия политически спектър. Решението е да се разбърка чорбата с изцяло нови политически партии, които са различни от настоящите. Само въртележка може да свали този сговор.

леле как се е активизирал този подкупен псевдожурналист....направо не ми се мисли какво ни чака от тези червени бузи....

КТБ...и ехото..

А тез спомени на ЦАЦАРАТОРА, БХ и т.н. дали ще се върнат.. Пък и действието СЪБИРАНЕ от първи клас да си спомнят: 100 МЛН. ЕВРО СТРУВА НА БЪЛГАРИЯ СДЕЛКАТА ЗА ДЪЛГА НА ДЯНКОВ; и един СИНГАПУРСКИ възел да развържат. Компании от Сингапур, Корея и САЩ изкупили най-много от дълга ни. Поне мярката му за неотклонение сериозна ли е?? Че за ИП Сингапур ей го де е, пък и ятаци си има.. За Вице на Боко Трети може пак да ги води..

Това изчадие от снимката, за да спаси виновната си хищна кожа, и майка си може да обвини!

А такааа! Айде сега да привикат и Баце, че крушката си има опашка...Ама май на край ще стане много шум за нищо. А тоя защо не го попитат, така съвсем случайно в следствието, за съдбата на едно българско градче, именуващо се Меричлери, след като неговият "Каолин" е добивал нещо си в землището му и народът там е измрял предимно от рак, та от 4000 са останали само около хиляда...

ако имаш данни за престъпление и не ги съобщиш на прокуратурата си в прегрешение, да знаеш.