Условна присъда за прокурорския син, убил 2-ма

Софийски градски съд осъди на 3 г. условно с 5-годишен изпитателен срок прокурорския син Бисер Андреев, прегазил двама пешеходци в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за прокурорския син, убил 2-ма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Андреев работи като съдебна охрана.Тежка работа,къртовски труд дето малко хора могат да започнат работа там.Не е в някоя мина или в чистотата дето работниците са като на почивка.

Браво товаришчи! За това ли искате в България съвеЦкия модел да остане во веки?!

Този каква истина иска да излиза на яве!По-истина от това да се напиеш и да убиеш двама души ...и да си ходиш волно и свободно ....

...и едно момиченце сираче...

"Браво" на съда. Този съдия веднага да си върви. Двама убити. И депутатите да напишат свестни закони.

е този на фотото - напет, горд, почти като комунист на разпит, трябва да му се даде награда - един здрав и як да го помилва отзад.

отрича се от баща си - не бил мамино синче, баща му не бил прокурор, а бил млад човек, който учи, работи и се труди. Не е ли едно и също тъпунгер работи и се труди. Имал съвест - точно това ме свали и разплака!!!

Съдът на Линч решава подобни проблеми. Трябват мъже, обаче...

прокуратурата - може баща му да не е действащ прокурор, но още по-лошо. За вас няма давност - замитате се, пазите се, щото не се знае кой утре ще има нужда от закрила. Тук един казва, че е бил съдебна охрана - голяма работа е! учен човек, ама защитната му реч явно е от тате - ха-ха-ха.

иска този да излезе наяве? Тротоара да стане пътно платно, или, че пешеходците са му отнели предимството?

Не е "маминото синче" и "глезеният прокурорски син" , но работи като....съдебна охрана! В което, разбира се, тати няма никаква заслуга....??!!

Рано е още за окончателна присъда!Трябва да минат поне 10-12 години , докато стигне последната инстанция, а дотогава всички вече ще са забравили за какво става дума!

за осъждането условно без задължителен обществено полезен труд като например да работи като санитар за хора размазани от катастрофи е отвъд всякакъв морал. но пък факта, че когато убиеш на пътя книжката не ти се отнема до живот е просто смешен.

Един човек по-надолу беше написал: РАЗСЛЕДВАНЕ и ЗАТВОР за ВСИЧКИ по веригата - убиеца, съдята, прокурорите ако са "небрежно" надраскали обвинителния акт и всички замесени следователи и експерти! Ето затова в България има специализиран съд и специализирана прокуратура. Точно за такива случай. А не да се разследват десеторазрядни чиновници и кокошкари. Да ги почват веднага.

Този който прегази 100 човека във Франция може да съжалява че не го е направил в България. Тук условната е понеже е на пешеходна пътека а човека във Франция ги е прегазил на улицата което го оневинява напълно според българските закони.

Браво,колкото по малко българи по добре!

Ако ви се скролва, може да намерите едно примерно решение на ситуацията в предишен коментар. Може същото да се приложи и към съдията. Има обаче един проблем, ако не си готов да съсипеш собствения си живот, не можеш да кажеш какво си направил. А така се губи смисъла (поне за съдията) и ефекта на назиданието. Но винаги остава собственото удовлетворение :)))

остава закона на джунглата-ако близките имат топки

За съжаление май си прав. Родителите прегазват синчето и съдията дето му е дал тази присъда и после отлежават дома условно 3 години.

Супер! А може ли да попитам, колко души трябва да прегази прокурорското синче, за да му дадат ефективна присъда? Може би поне толкова колкото прегази ислямския терорист в Берлин? После се чудим защо сме най-бедната държава в ЕС, после се чудим защо Румъния ни изпревари (при положение че тя беше най-бедната).

А награда на съдиите и прокурорите за ,,справедливата" присъда?

просъдата е направо 100 нюанса черно и верно, срам и позор за правосъдието, в коя държава ще дадат такава присъда за 2 погубени живота, излиза,че най-евтината стока у нас е човешкия живот - нищо не струва и не е държавна политика, с тази присъда кога ще се поправи този негодник, на загиналите вероятно им е бил излишен живота, убиеца се самоопределя като свестен, само дето е вилнял по тротоара, както всеки път....ех, ако баща му не бе прокурор

Пак на черното му викат бяло или светло сиво. Значи тоя си кара по тротоара, мачка хората като в някаква извратена компютърна игра, но не е достатъчно виновен и се изкарва едва ли не жертва - ама той бил учил, работел. Само дето не казва, че тези дето ги смаза сигурно нищо не правеха, те сигурно бяха напълно безполезни - не учеха не работеха, нямаха семейства, за нищо не се грижеха, така ли. Ами защо да го наказват тогава...

Това не е осъзната вина, по нищо не личи че е осъзнал наложеното наказание. Идва точно от самочувствието че си прокурорски син.

да му се купи нова кола и да му се даде карта за безплатен бензин за една година, поне! И да му наредят на едно игрище прокурори, съдии и адвокати и тук таме депутати ( но всички) и едно яко маце да свали флага и ГАЗЗЗЗЗ - до последния!

Да се осъди не, да се освободи! Явно нещо със запетайката са направили съдиите... просто печатна грешка, а?!

Стига с това "прокурорски син". Да не би баща му да е карал колата? Какво, като Иван Грозни ли да постъпи? Вие бихте ли?

Ами никой не съди баща му, ама ако баща му не беше прокурор, дали за два трупа на тротоара пак щеше да получи условна?

И работи в Съдебна охрана а ? Ами браво! Там свидетелство за съдимост вероятно не трябва?

Явно не трябва - ако си прокурорско синче...

Така е, колега, в нашенския съд. А аз и колегите Масларова и Бисеров даже и с условните присъди се разминахме.

Ей бобу, писна ми вече. Дано се събудим най- после и да кажем стига...

и в ЕС ни приеха, ама че сме абсурдистан го доказваме постоянно

Действай. И не се връщай.

да се обеси.......

Извинете, но не разбрах: условна присъда за двама сгазени на тротоар?! Някой може ли да обясни какво се случва?!

Аз ! Намираш се в Булгаристан където , съда съди според това чий син баща си и колко можеш да " цакаш " !

А други хора, които изобщо нямат вина, защото някой пиян или без книжка с незаконно МПС се е натресъл в тях и се е самоубил, ги осъждат ефективно.

Ама кво има да го съдят да дадът на един наркоман 1000 лева и да го прати на оня свят и да се знае че случея е решен завинаги

To с тия нашите съдилища скоро и до там ще се стигне...

Но първо да се почне от СЪДИИТЕ произнесли тази "присъда" ..... кога ще научаваме поне имената им...

това заглавие ме вдъхновява да наредя 5-6 дето ме дразнят и с кеф да премина през тях Даже няма да ме накажат АКО изобщо ме хванат

в бг те провокират ,подтикват да убиваш Това минава за геройство ОТВРАТИТЕЛНА ДЪРЖАВА

Ако съдията по това дело има син или дъщеря - пожелавам им от все сърце да ги сгазят на тротоара по непредпазливост. И дано непредпазливият да е син на негов колега, приятел.

ааааааааааахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахаххахахахаххахахахахах Правосъдие - хахахахахахахахахахахах

На водач на возило, който е причинил смърт на човек , независимо дали е било умишлено или по непредпазливост или по невнимателност ,дрогиран , пиян ... ТРЯБВА ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ПО ЗАКОН ДА УПРАВЛЯВА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ВОЗИЛО. ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНА ЧРЕЗ ЗАКОНИТЕ ДА ЗАЩИТИ ЖИВОТА НА ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако такива са присъдите за две убийства ще почнат и други да се трепят по невнимание и ще чакат да ги оправдаят Горко ни ако стане добра практика както казват юристите!

от което се опасяваш вече е дошло. Всеки ден четем за увеличаващия се брой убити и ранени пешеходци на пешеходни пътеки , на автобусни спирки , че и на тротоарите. ЕЖЕГОДНО НАРАСТВА БРОЯ НА ВОЗИЛАТА ПО ПЪТИЩАТА И Е НАЛОЖИТЕЛНО ВОДАЧИТЕ ДА БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ И НАКАЗВАНИ ПО.СТРОГО !

В училище трябва да учат вече на измами и подлост, защото с честност у нас (а и по света) няма нормален живот.

Ох на тати гонкаджията какво толкова е направил?

НЕДОУМЯВАМ как водач на возило се е покатерил на тротоара (място определено за пешеходци и забранено по закон за возила) и там УБИЛ двама пешеходци и го съдили не защото е нарушил законите - за движение по пътищата и за убийство а ЗА НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ ?!??????????! На всичко отгоре му взели книжката САМО ЗА 3 ГОДИНИ (те още го съдят а 3-те години минаха и сега този УБИЕЦ ИМА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА ВОЗИЛО!!!!!!!!)........... Това всичко го разкажете на някой швейцарски полицай - ще се смее на българските глупости докато е жив и ще разказва на познатите си какъв абсурден ред има в България, дето се напънала да се перчи че е в Европа..........

"Май не ме разбра, говоря примерно" Ако този примерен и работлив млад гражданин дори се задави с фъстък или се подхлъзне в снега и ти си близък на една от жертвите, тебе ще те търсят, питат, гледат. Но 2-3 години след приключване на делото кой ще се сети за тебе? Куките на 1200 лв. щат ли? Всичко се забравя, а куките гледат само дрогата да не спира.

Най-опасни за обществото и държа- вата са трите най-корумпирани със- ловия: но черните расоносци,на адвокатите и политиците Без връщане на смъртното наказа- ние и конкретно за корупция в съ- дебната система,България никога няма да се оправи. Всичко друго е прах в очите и праз- ни приказки.

Да си спомним ли, че първият гражданин, политик и мъж, който дръзна да каже публично нещо срещу недъзите в съдебната система, беше Цветан Цветанов? Да си припомним ли какво беше шубето преди това, а днес всеки може да си каже? А да си и кажем още: един Цветанов и ли един някой друг н може да реши такъв проблем. Както и няколко години нерешават такъв порблем. Такива проблеми се решават с много мъже, с мног оусилия и рзум, с мнго смелост, за много време и много пъти. Обама каза едно умно нещо тези дни: ак оприемем демокрацията за даденост, я губим. Ето че след огини натиск и от отделни хора, и от ЕС, и от обществото - все още имаме проблем. Има помръдване, което е МНОГО важно! Но няма движение. Порзкъртено и поразмърдано е съдебното статукво от фалшивия му постамент, но не е извадено от там. Жалко, че днешното образование не е дало на хората умени да си представят нешата като процес във времето. Това е основна малфункция на интелекта на повечето хора в днешно време. Например каже се, че кризата е започнала да отминава и се намират много хора, които се оглеждат, виждат че има още криза и се надсмиват на оня, който е изнесъл резултатие за първи добри цифри за икономиката. Не очакват, че за да дадат ефект процесите нагоре, се сика година или няколко години. Нямат го в представите си какво значи начало на процес и пълна изява на процес. Нямат представа до какво води тенденция, какво представялва тенденцията и кога се осъществява тя в зачатък и кога в пълна сила. нямат представа за степените на проявление на нещо. Това е особено слабо място в мисленето на хората днес и смята, че ако бъде работено занапред по осъзнаването на тези неща, обществата ще живеят по-добре..

Духай !

Те това е да си прокурорско синче в бананова държава! Или както казва народната мъдрост : За кокошка няма прошка, за милиони нпма закони ( в случай за връзкарите няма закони). Срам и позор за тази измислена набедена съдебна система - условна присъда за два погубени млади живота! На тоз убавец сега линч, иначе ще си остане ненаказан, а загиналите вече са изгнили в гробовете си! Срам и позор! Че и съдебна охрана го назначил татенцето - СРАМ И ПОЗОР!

Нещастниции умрете ! Ще плащате в Ада за това, което вършите.

Лошото е, че този случай е само един от многото примери за "достоен" труд на "независимия български съд". Има и доста по-фрапантни: онзи юнак, който уби трима младежи край Лесидрен, и после съдът го пусна да се запилее по света до ден днешен. А още по-интересен е случаят с небеизвестния шеф на феновете на Левски, с прякор Гугутката, който уби на магистралата до Пловдив, при това мъртво пиян, няколко невинни хора, и не само, че не влезе в затвора, ами дори не бе осъден реално. Да продължавам ли или други във форума ще добавят нещичко и те...

Това не само не е "присъда". Това е направо подигравка с обществото, антипод на всичко което съдържа понятието Правосъдие. Но...това е днешна България.

НЕМА ДРУГА ТАКАВА ТЕРИТОРИЯ КАТО БУЛГАРИСТАН!