„Хидрострой“ АД, „Водстрой 98“ ще строят част от АМ ”Хемус”

Обединението „ХВП Ябланица“ ДЗЗД, в което участват „Хидрострой“ АД, „Водстрой 98“ АД и „Пътстрой Бургас“ ЕООД, ще строи пътя между Ябланица и Боаза.

Обратно в новината

Коментари - „Хидрострой“ АД, „Водстрой 98“ ще строят част от АМ ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Договор с испанска фирма-пътно строителна.Ще дойдат,и ще построят всичко нужно за отрицателно време.Условието е само едно.Без нито един Ганьо в счетоводството.Виж, за това къде и как се харчи нека да има и българи.Но само до там.

Интересно внушение - "познати фирми" ;)) Някой е имал очакването да се роят куп нови фирми, които могат да извадят 200-300 милиона евро за техника ли?

Бойко докато я докараш до морето тая магистрала ще трябва да продадеш по един бъбрек от всеки Българин за да оспееш

Мисля, че това се отнася най-вече за Белене. За Белене щяхме да вадим бъбреци. Магистралите си се строят, средства от ЕС се усвояват и държавата без да вад бъбреци има излишък дори, за да плати 20-те си процента участие в разходите. Даже поради повишението на приходите, вече се връщат пари за изтеглените около 2 милиарда нови заеми, а скоро ще почнат да се изплащат и старите, поради които имаме 16 милиарда в момента. Помня обаче други правителства, при които не беше точно така. При БСП имаме от 4 управления 3 икономически спада, като няма пълен мандат на БСП без икономически колапс а държавата. Ако вадиш бъбреци, почвай, че нещо БСП се гласи пак да идва на власт. А това, което може БСП, вече го знаем - икономическа криза. Така че почвай да точиш скалпелите за вадене а бъбреци - БСП идва на власт. Евентуално. Ако не сберат гласове с турците (да продадат малко от Бългаиря за властта на БСП) и ако националистът Виденов не подкрепи комунисти и турци да крадат заедно, тогава няма да стане работата. Сещаш ли се какви сте уродливи?

за Хемус ЕС не дава нищо

А ти колко си мислиш, че струва 1 км магистрала? Това е малко! И като откраднат половината, познайте що за качество ще имаме ...

"Изпълнителите" са като от оня хубав анекдот: Потресаващ номер в цирка: Кон свири на пиано, а хипопотам пее романси. Бесен успех. Директорът на цирка поверително пита автора на номера: - Кажете честно, нали не може да има такова нещо, кон да свири на пиано, а хипопотам да пее. Кажете, между нас ще си остане, в какво е секретът на номера? - Прав сте - отговаря авторът - Разбира се, такова нещо не може да има. Всъщност хипопотамът само си отваря устата, а конят и пее, и свири. Основния "номер" е да се приберат парите от когото трябва !

87800 - 78500 = 9300 метра Срокът за изпълнение е 910 дни. Бесно темпо от 10,22 метра на ден ! а какво крадене ще паднееее ....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

До кога с тия номера? Взимаме поръчката на дъмпинг и после анексчета, манексчета....

Ей сега във виелицата при -20 градуса ще започнат да строят, толкова е спешна поръчка.

Какво , да не би непознати фирми да бъдат одобрени . Хайде де ! Това България ли е или не ?

Ал

Нали уж бяха спрени обществените поръчки? По Негово разпореждане? Ей тъй се добавят бонуси към ниската премиерска заплата...

Понеже в Гроб не преобладават хората прочели повече от 2-3 книжки , но пък изучили основни функции - като умножение по 0.3 много лесно си смятат тяхното - 55 * 0.3 = 16 - 17 млн. за душата....

Ще доживея ли АМ "ХЕМУС" да бъде завършена?

ама надали....освен ако не си на 20 но и това не е сигурно:)

Зсега само ще Платиш Хемус , а ГЕРБ ще кашират !

бори корупцията и кражбите!!!

кога ще сте се вземете с Делянчо?

ще кажеш че много фирми има в България които да строят магистрали .Естествено че са познати въпроса е защо са частни следкато в България реално за такива големи проекти не би могло да има конкуренция.

да наречеш някого "тиква" и близкото му приятелче "охранен шопар" е накърняване на добро име?

Вкарайте тази тема в карето на водещите теми и ще биете рекорда по коментари!!!Нека всички да видят сега нагледно как Бойко се "бори" срещу корупцията и ДПС!!!

Бай Уй спря Хемус преди година и сега тихумълком пак я даде на Свиньо.За последно...

тихомълком, нямаше да си чешем езиците тука! Имено в това е трагедията на държавата (т.е. на всички нас), че го правят явно, заплювайки НИ в лицето. Еееех. На кого ни оставяш бащице?! Кой ще лови снежинките, кой ще ни реже лентичките ...

КОЙ сега до теб заспива, КОЙ целува устните ти........?!? После бил изгонил Пеевски!Чакам сега коментари от кухите герберски кратунки.

Ееее, що не казахте, че има поръчка, бе? Аз тази отсечка можех да я направя и за 54 000 000 без ДДС!

... почвай!

И нямало корупция и кой го казва, ми те се навързали като свински черва. Всичките у пандиза ще свършат амблок.

... ама на дали! Няма толкова затвори у нас! А и съд нямаме - за последните 27+ години никой не е тръгнал по тази клинична пътека. Честита Нова Стара Година!!!

Скъпо и лобистко,дами и господа гербаджии! Представям си и какво"качество"ще се случи.А некои ръководни другаре,като Дебелевски и ББ в оставка,ще делнат поредните......милиончета.От наше име.

Щом Хидрострой АД и Водстрой АД ще строят магистрали, сигурно Мекхуй АД ще изнася бебета за Индия и Китай.

дкми

за 10 км. - 54 990 000 лева без ДДС... Ехааа, ще има нещо и за наш бойко :)

Не нещо, а много нещо ще захранят! По груби мой сметки 16-19 милиона и ДДС може да поделят в брой! "Кой" не се предава лесно, ще трябва да се плаща след време и дано е по скоро.

Браво

10 км - 1 година проектиране, 2 години строеж. Те това се казва темп. 200 км оставащи = 40 години. Явно дори децата ми няма да я видят завършена тази магистрала.

В Хърватско строяха по над 100 км. магистрали на година, но вероятно управляващите им са се хвалили много по-малко от един наш пишман-премиер.

И със сигурност не са крали толкова, колкото него.

В Гватемала, която в България се смята за страна от третия свят, строят сотици километри магистрали на година през планините. А тук - 10 км за 3 години.

Сега разбрахте ли защо Мутрата е с най-ниската заплата в Европа? Той разчита на други доходи. Не на заплата!

Пременил се Илия пак в тия :-)

За нас важното е фирмите да се отчитат на Ахмед Доган. Човекът е трайно безрбатен, отдавна не е нито депутат, нито е министър.

зарад които Баце УЖ спря първио търг.. Бе друго си е #КОЙ, да ти стане #С КОЙ.. В карето за белот на вързанко.. Дето е в сила "Ваш'та терца, би моето ПЕТДЕСЕТ, че и СТО, господин ПРЕМИЕР!"

Ако се появят други фирми, ВЕДНАГА ще им заведа някое и дуго дело!