Опасният смартфон

Днес почти всеки притежава смартфон. Много от нас дори не могат да си представят живота без такъв телефон. Вярно, той е практичен и полезен.

Обратно в новината

Коментари - Опасният смартфон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на 60те телевизията също увреждаше здравето. Статистиката обаче казва че умрелите са повече от пиене , дрога и катастрофи, а не от гледане на телевизия.

Дойче зеле, каква е новата стратегия?

Нямам смартфон, а стара нокия, която ми е напълно достатъчна.

чета "опасният смартфон", чета dw и си викам, че и от смартфоните излиза путин, който подготвя младите за гласуване против меркел. :-))). инак- нищо ново под Слънцето. След като се появиха компютрите, игрите, интернет, чатове, форуми... все същите "опасности" грозят младежта. няма как да подариш смартфон на три годишно дете и да очакваш на девет се се интересува от реалния свят, който и без това е създаден за да е предимно отблъскващ...

А започнеш ли да гониш покемонита, вече си здал багажа!

Говорят за хибер-кибер атаки срещу хилъри и обама, но тези джаджи са най-опасните атаки срещу психиката и поведението на хомо сапиенс досега, станаха бетер животните от цирка.

:) хубаво нещо са смартфоните!

уврежда хипофизата, а оттам и другите жлези... най-вече щитовидната... уврежда очния нерв... по принцип ще ви уврежда зрението и до 2-3год. кьорене ще сте вече с 1 диоптър всякак, а оттам и нагоре :) уврежда мозъка ви неусетно... но най-вече ХИПОФИЗАТА - запомнете го! много е важна хипофизката, понеже ще ви се наруши функционирането и на централната нервна система... оттам вече яко я закъсвате със здравето щом ви се увредят жлезите и главни нерви... започват съдови усложнения, сърдечни и т.н. всичко това тихо, неусетно на бекграунд режимец:) и изведнъж хопалянкааа:) проблеми:) и то мно' яки... и то нелечими, а просто поддържащи лечения после... т'ва е... чисто и просто си съкращавате живота и ще умрете по-рано, отколкото е трябвало... лаптопите са същата раб'та... блеенето в мониторите - тоже!

ти да не си от БГМАМА, че нивото ти е като тяхното.

Когато си купуваш смартфон, покрай другото гледай и SAR-стойностите. SAR стойността се дефинира като количество енергия погълната от обем тъкан (от човешкото тяло) и се измерва във Ват на килограм (W/kg)!!! Камерата не я гледай- за това си има фотокамери.

Още не съм си купувал смартфон, не защото не искам, а защото нямам пари :( Само съм ги разглеждал в интернет и по магазините.

Напълно те разбирам. Допреди 26 год. аз също бях безработен.

Най-опасна е простотията на хората. А напоследък тя е в изобилие. Особено опасна е простотията на политиците. А напоследък те са в изобилие - Нетаняху, Ердоган, Путин, Тръмп, Меркел, и разните му диктаторчета на държавици от третия свят.

за съжаление простотията не ходи по гората...незавависимо за кого става въпрос

ChatGPT

и сланинка

и двамата "постнахте" от смартфончето, нали :)

ИЗПОЛЗВАМ ИНТЕРНЕТ КАТО МЯСТО КЪДЕТО МОГА ДА ПОЛУЧА ЗНАНИЕ , КОНТАКТИ С ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ, ДА НАМЕРЯ ДАДЕН ПРОДУКТ ИЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛ .... ОТ ТАМ НАТАТЪК - ЧАТОВЕ , ФЕСБУК , И Т.Н СА БЕЗМИСЛЕНИ

като ти знам постовете го ползваш най-вече за кирлива пропаганда и да правене на копейки.

ОСОБЕННО ЦЕНЯ Спутник партизана 1942 год Руководство по ведению партизанской войны, 1942 год ИЗДАТЕЛСТВО "МЛОДАЯ ГВАРДИЯ"

На путаците на момата и сачмата не им трябва западен смартфон,те се възбуждат само от катушка,сделана в ссср!Напролет с Б-3 тази измет ще бъде безследно изчезнала!