САЩ: Има руска киберкампания в полза на Тръмп

Според доклад на американските специални служби Путин е разпоредил киберкампания, имаща за цел да бъде подпомогнат Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Има руска киберкампания в полза на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сцена. Светлина. Музика. Действие. План Б. Това, което виждаме е резервният план на един елит, който беше начело на САЩ дълго време и му хареса. За тези хора Тръмп е крайно неподходящ - не се е клел във вярност, където трябва, а и защото е богат е много труден за манипулиране. Клинтън беше идеална - човек от системата, който знае кое къде трябва да се прати и насочи. Затова през цялата президентска кампания всички обясняваха колко естествено е Хилъри (само собствено име) да спечели над Тръмп (само фамилно име). Спомняте ли си кампанията. Медиите натрапваха пропагандата как Хилъри е просто идеална, а Тръмп е просто едно недоразумение. И всичките си глътнаха езиците, когато цялата кампания се провали с гръм и трясък и Тръмп всъщност спечели и по целия свят се почувства една вълна на облекчение, че може би, току-виж има и друг начин, алтернатива, може би нещата не е задължително да бъдат така, както са. Но същият този елит имаше и резервен план. Всяка добра стратегия има резервен план. И той се казваше "руски хакери". Самата идея винаги се споменаваше по време на кампанията, просто се залагаше, за да може да бъде използвана по-късно, ако е необходимо. А целта е, ако Тръмп спечели да се подкопае легитимността и истинността на избора му. Това, което виждаме е План Б в действие - резервният план на един елит да си назначи президент. (Достига до вас благодарение на независимите и безпристрастни медии).

Добро утро .....

хамериканците да се отрежат от световния интернет и хем ще са спокойни че никой нема да ги хаква, хем и светът ше си отдъхне от техното подслушване

малоумници? Човека помага на Америка, ако й пречеше, защо пречи, сега помага, пак ревете. Хайде уточнете се какво искате и спрете да хленчите.

Нищо лично Но хората хакнали щаба на Клинтаница вадят много неприятни неща.Като на пример че един от основните спонсори им е доказан търговец на деца от проблемни региони

Повече от 23 години САЩ се управлява от престъпна мафия, която мачкаше народа, започна десетки войни и окраде целия свят. Американския народ успя да го нахака на яко на мафиотите, въпреки медийните манипулации, купуване на гласове и фалшификация на изборите по места! Народа беше пропищял от гнусната мафия и ги хакна дълбоко и болезнено, американския народ, а не Русия ги хакна и слава богу! Сега пищят неистово, тръшкат се в бясна параоя и лъжат нагло за последно! Марионетките им Клинтъновица, питекантропа Обонго и цялата ярмия от паразити назначени на гуйни ясли са изпаднали в амок!!!

АБЕ НЕ ЗНАМ КОЙ ОТ КОГО СЕ УПРАВЛЯВА, АМА ПУТИН И КУМЪТ МУ ГИ РАЗКРИХА С 1.5 МИЛЯРДА В ПАНАМСКИ ОФШОРКИ. ТАКА, ЧЕ ХОДИ ДА ПИЕШ ЕДИН ШАМПОАН И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ.

"Вероятни " кибератаки в полза на Тръмп. Доказателства,факти -тц ! Факт са мейлите на болната и луда Клинтъновица - никакви коментари и обяснения от тази посока . "Хаквали " и ги кибератакували руснаците.Нали са назадничави и ограничени?!? Какво излиза тогава ? И още -щом не могат да се предпазят и защитят , значи ли това че като им гледаме екшъните в които има използване на последни писъци компютри,техника и комп.технологии,гледаме всъщност научна фантастика ?

СЕГА КАТО НАПРАВЯТ ЕВОПЕЙСКОТО ЗВЕНО ЗА БОРБА С РУСКАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, НА ТАКИВА ИБРИКЧИИ КАТО ТЕБ, ЩЕ ИМ ХОДЯТ НА ГОСТИ ПО IP. ДА ВИ ВИДИМЕ РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ, ДАЛИ ЩЕ СТЕ ТОЛКОВА СМЕЛИ ТОГАВА.

Любителю,не е " ибрикчиййство " когато става дума да се искат факти и доказателства , а не "предположения" и изводи ".

Ясно е, че има хакерска атака (част от т.н. хибридна война на Путин срещу Запада), но защо никой не й противодейства? Според мене целта на Путин е не да се избере Тръмп, а да се избере по-малко пригодния за президент.Жалко, че в РФ няма демокрация и никой, освен ракета с ядрена глава не може да попречи на избора на Путкин.

abasador

ама, много господа от САЩ и Европа ги стягат коланите (или по точно чипика) от избора на Доналд Тръмп за Президент на САЩ. Ще счупат скалите на тъпомера и идиотомера от плюване срещу него .... бил политичерски неорентиран, не добре запознат с икономическите проблеми на страната и...и... Да бе да, да станеш милиардер в САЩ е най-лесното нещо, трябва да нямаш хал хабер, ни от политика ни от икономика.... просто ей така, махаш ръцете нагоре и си милиардер..... Лек ден.

Добрите отношения между САЩ и Русия са залога за просперитета на света и ликвидиране на тероризма.Вярвам,че това ще се случи,защото и двете велики държави са узряло за това.

Изборните сървъри Тръмп е нелигитимен Там в заровено кучето- има секретна част на доклада която не е публикувана. Следващите две седмици ще са интересни. Залагам че Тръмп ще бъде Президент на САЩ по малко от година

ко залагаш? хайде на бас за една филия с мас?

Путю глупаво се набута между шамарите Явно има достатъчно тъпи американци да изберат Тръмп и без кибер внушения. Но намеса във вътрешните работи на САЩ не може да си позволи да толерира дори и клоун като Тръмп Ще Има ответни мерки и нови санкции срещу кочината...

Честит празник дядо Иване.

ТЕЗИ"КАДЪРНИТЕ"ОТ ЦРУ,"ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ"!!!ГОЛИ ПРИКАЗКИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО!!!ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДА НИ УБЕДИТЕ ИЛИ ЗАМЪЛЧЕТЕ!!!

Русия винаги е виновна за всичко!

да, разбира се че няма намеса на Русия и никакви факти не са важни, защото това просто не ви изнася долни мърши такива.

Колкото повече наближава 20 януари, толкова повече Обама и демократите умират от страх. Говорят и вършат какви ли не глупости. Злобата и неудовлетвореността им прозират от всякъде.

Какви 'Обама и демократите' - службите са надпартийни. Това да не ти е кагебистката шуробаджанашка кочина Сраша.

Напротив. Тръмп е заявил че всички политически назначения на Обонго ще бъдат уволнени. Доста народ.

Президента с африкански произход си отива опозорен! Не веднъж се осра и стана за смях. Последните дни от мандата си показа необуздана злоба, нагли лъжи и паническо безсилие. Като цяло показаха дъното на самозабравилата се простотия, наглостта и тъпашките лъжи, които се вихрят разпасани в САЩ вече 20 години!

Изявлението е от името на все още легитимната администрация на Белия дом. Затова е написано от името на държавата САЩ. Тази администрация,обаче не пее в хора! Тя е пътник! И като пътник се опитва да влоши максимално отношенията с Русия.Точно това цели разполагането на американски войски и техника в източна Европа и Прибалтика! От Обама и компания,това! Само злоба и мерзост! На Тръмп ще му се наложи доста обори да чисти!

трябава да им се вярва пък на тия служби. Защо не успяха да спрат самолетите на 11.09. тогава.

Вият на умряло и си разплитат чорапите от яд, даже списания за изборна победа си бяха напечатали.

Ако се вярва на американските спецслужби,слънцето вечйе изгрява от запад.

Продължавай да вярваш само на това което ти харесва. Особено ако има печат с петолъчка.

Правилно ,в САЩ е пълно с петолъчки.Та не виждам нищо лошо в логото петолъчка.Просто можеше да напишеш ръшан,копейчик ,мурзилка ,комунист и др. простотии,но с това не можеш зачертна истината за спецслужбите им,които ги подлага на критика и то жестока и печата тук в САЩ

симо

Борбата за истината в САЩ има дълга история и постоянн0 се появяват нови герои.....Това е системна реакция когато надеждите и очакванията на идеалистично настроени хора за АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА се разминат тотално с реалноста....На практика патриотични служители на ведомства и корпорации/по-рядко,но ги има/ виждат как техния труд,гении и способности се използват НЕ за официално прокламираните цели а за общо казано -прецакване на глупаците,които понякога са даже и американци....Дори използване на твоите гениални разработки в ситуации коренно противоположни на твоя МОРАЛ.....Някои намират сили да се опълчат ....Системата естествено измества фокуса на ПРОБЛЕМА----защо е хакната Хилъри , а НЕ защо е такава ГАД...Да си ГАД е държавна тайна.Е добре де ,но с Тръмп може и да не е така.Поне надежда има....Една особеност--Тръмп ненавижда неудачниците,той се привлича от успеха ..А Обама ,компания и СИСТЕМАТА са неудачници в момента.

Комуниста и руско мекере П.Младенов навремето"танковете да дойдат" Е идват най-после американските освободители(US танкове пристигат в България, за да я пазят от възможна руска агресия)Браво и добре дошли.

и на СССР дойдоха като освободители па сега ги хулите. То и с тия ше да бъде същото след некоя година

Единствената страна, където дойдоха бе Китай. Как ще ги не настигнем китайците.

На Обамат мусе привижда Путин зад всеки ъгъл.Много опростя в края на мандата си.

Има кибератака. със сигурност-- Янките пищят, настанал е хаос в държавата, американците не смеят да излязат на улиците, сирените вият, военните са вдигнати по тревога, събират се запасняци, в градовете се почистват бомбоубежищата, евакуират се заводи, въведено е извънредно положение, ... - а през това време Руснаците празнуват Коледа!

от това, здраве му кажи: "На 8 декември държавният секретар на щата Джорджия Брайън Кемп обяви, че щатските служби са проследили 10 кибератаки в своите мрежи, като са установили, че те са били извършени от Министерството на вътрешната сигурност. По-късно същите тези твърдения минаха в сянката на нова поредица от безпочвени обвинения спрямо Русия от страна на високопоставени представители на САЩ."

УСА-танкова бригада се разтовари в Бременхаузе-Германия и потегли като стадо крави към Источ.Европа С покана от г-н Вплевнядрислиева магаре-прецедент на РБ България

ИМА РУСКА КИБЕРКАМПАНИЯ В ПОЛЗА НА ТРЪМП, КОЛКОТО ЯДРЕНИ И ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ИМАШЕ В ИРАК! ДА ПОКАЖАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА! СТИГА С ИДИОТСКИ ЛЪЖИ, УНИЩОЖИХА ЧОВЕЧЕСТВОТО - СВЕТА С ТЯХНИТЕ ЛЪЖИ! АМАН ОТ ГЕЙОВЕ И ПЕДЕРАСИ!

Klinika.1. Ima kino s fahtastichen Lesli Nilsen,do sega mislix za parodiya.Ne bratushki -tova dokumentalen film za specsluzhbi Ameriki.

Агенциите не са виновни - при липсата на доказателства, докладът можеше да съдържа само варианти на опорните точки и силна увереност.

е то да не би да има доказателства . камара американски анализатори в момента по телевизорите се надпреварват да коментират това нещо наречено доклад и 99% от тях се надсмиват над Клинтовица и ЦРУ.

Американските разузнавателни служби ги знаем и помним. Още ми е пред очите ген Шварцкопв, като ни обясняваше за оръжията на масово унищожение на Садам. И какво се оказа, абсолютна уйдурма, лъжа. И имат наглостта да продължават да лъжат.

Супер смешна история.

Хората имат и налични доказателства. Да. Федеральное ведомство по охране Конституции Германии заявило о наличии доказательств того, что к кибератаке на ОБСЕ причастны российские хакеры. Об этом пишет газета Frankfurter Allgemeine Zeitung

има бе . не е като да нема ЦРУ прихванало кореспонденция между руски дипломати , които изразили радост от победата на Тръмп. веднага направили извод , че Путин има пръст в тая долна манипулация за световната демокрация и тая кореспонденция е приложена в доклада като доказателство за кибератаките. звучи смешно , но това чух от америк. коментатори по телевизора

Искам да внеса известна яснота.Ако става дума за хакване на НЕКРИТИРАН СЪРВЪР ползван от клинтъновица-това говори единствено че тя Е ИДИОТКА.Нищо друго.Щото само един идиот би направил това което е направила тя като държавен секретар.И не говори за кой знае кви таланти хакери.Друг е въпроса че президента на русия е поискал такава "услуга".Но и това не е кой знае кво, след като се има предвид че "президент" на русия е един милиционер.Че то от един милиционер кво друго може да се чака.Така че аз не разбрах за какво хакерстване става дума.

защото нещо ти е пълна боза в главата.

Ватенките нарушиха едно основно правило. Не може официално да използваш незаконно добита информация. Тя няма доказтелствена сила в съда. Няма значение какво е правила Хилари, няма значение дали е извършвала престъпление или не срещу нея е нарушен законът и който го е нарушил носи отговорност. Така, че няма какво да го усуквате хакерите са затвора и те ще бъдат намерени и наказане няма значение къде са се крият по света.

Като ти чета писанията да ти таковам на демокрацията.

Ех, да можеше да ми дадат една милионна от бюджета на тези организации, които са сътворили доклада...щях да направя по-добър доклад, на който да повярват далече повече хора...

Е що ли не ти дават?

за да има за такива тупани като тебе

Какво общо има с написаното? Говоря за т.н. медии не кой и как е победил!

ЦРУ, ФБР и АНБ написали съвместен доклад, според който Путин хакнал Хилъри и се месел във вътрещните работи на САЩ. Но, няма доказателства. А тези агенции за какво ползват милиардни бюджети ??? За да пишат доклади ????

ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ,ЦИГАНИНЪТ СИ ОСТАВА ЦИГАНИН.

От името на кой САЩ е изказването? Защото САЩ вече е с президент Тръмп. Пореден епизод на сериалът - демократичен процес, ама само ако бият нашите, иначе търсим под вола теле. Даже и руснаци да са хакнали пощата на Килъри, не те са и извършили престъпленията, не те са и избили бодигардовете и свидетелите по делата. Ама понеже се е разбрало и подкопало демократичният процес. Да кажем няколко полуистини, та да мине и лъжата. Да им ... тая демокрация. За пореден път се убеждавам, че евреинът е най мръсното и долно същество на земята. Не стане ли тяхната, ще човъркат и дълбаят до дупка, злобата просто струи като смог.

ЕДНА РЕГИОНАЛНА СИЛА ПЕРДАШИ ЕДНА ГЛОБАЛНА СИЛА ВЪВ ВСИЧКИ ОТВЕРСТИЯ...ХА ХА ХА

1. АКО ПУТИН Е ХАКНАЛ СИСТЕМИТЕ НА ДЕМОКРАТИТЕ, ТОГАВА КАКВА ПАРТИЯ, СИЛА И ЗАЩИТА ИМАТ. 2. АКО ДЕМОКРАТИТЕ ЛЪЖАТ ? И В ДВАТА СЛУЧАЯ СТАНАХА ЗА СМЯХ ! МАЛЪК Е ПУТИН НО ГОЛЯМ ГО ВАДИ ! СОРОСОИДИ БОЛИ ЛИ ВИ ОТЗАД, А ? ЯК Е КАЗАШКИЯ , А ? ХА ХА ХА

Голяма гавра с великата планетарна сила Америка. Една "бензоколонка" ги направи за смях.

Момче ,дето толко ти е смешно.Ако не си разбрал през ПОСЛЕДНИТЕ 80-90г АМЕРИКА Е ДВИГАТЕЛА НА ПРОГРЕСА НА ТАА ЗЕМЯ.Това че ти не можеш да си одялаш клечка за отзад и въпреки това живееш не като преди 70 се дължи на америка.Така че нема нищо смешно в това че едни варвари за да запазат власта си над един народ са готови да затриат живота на земята.Те нищо АМА ИЧ НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВАТ. Единственото нещо което те могат и са готови да направат е да затриат живота на земята.Те не искат да има демократична украйне не за друго а за да не могат хората в русия като погледнат през оградата да видат какво е ДА НЕ ТЕ УПРАВЛЯВАТ РУСКИТЕ евреи.Щото тогава ше почнат да питат.За много неща.И тогава руските евреи ше бъдат изритани.Още ли ти е смешно...

Май си ценител на високорисковите субстанции и комиксите.

симо

Тъпчо,НЕ бъркай Америка с PAX AMERIKANA..

ЧУДЯ СЕ НА ДЪВКИТЕ, КАТО ЗНАЯТ КАКВИ СА БАНДЮГИ ВОДКАДЖИИТЕ, ЗАЩО ИМ ДАДОХА ТАКИВА ИГРАЧКИ !!!! ТАКА ХУБАВО СИ РАБОТЕХА СЪС СМЕТАЛЦАТА !!!!

те и сега си работят но съм сигурен че ти никога не си могъл въпреки че си дърт и изкуфял!

КОЙ ИМ Е ДАЛ ИГРАЧКИТЕ БЕ ЦЪРВУЛ ДЪРТ ? РУСКИ ПРОФЕСОРИ В МОМЕНТА ПРЕПОДАВАТ НА КИТАЙЦИ В АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТИ. АННАДЪНМО БЕ ГЬОТВЕРЕН ?

Момче,айде леко че ше бутнеш ламБата.Че има руснаци в департаментите по математика на некои американски университети, има.И нобелисти има...Нема лошо.В америка е така.А иначе разпределението в департаментите по математика между отделните нации съответства горе долу на разпределението на отделните народи на земята-най-голем процент са китайци

Единствения имащ некакво значение извод от тоава твърдение(ако то е верно разбира се) е ЧЕ ЕВРЕИТЕ В СЪВЕТСКА РУСИЯ .Ако те смятат по този тъп начин да покорят света(техна хилядолетна мечта),това говори мнооого зле за тех и за това какъв акъл носат. Трудно ми е да повервам че евреите в америка НЕ ЗНААТ ЧЕ ТАЗИ СТРАНА Е ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА С ВСИЧКИТЕ ПРОПЪРТИТА ХАРАКТЕРНИ ЗА ЕДНА ДЕМОКРАЦИЯ.Те нема как да не знаат че тръмп не е цар самодържец.Че в една демокрация има мноого ЗАЩИТНИ механизми (включително и физическо ликвидиране) които винаги се задействат ако тя бъде застрашена. Така че евреите в америка требва ептен да са изкукакли и да се вържат на един такъв сценарий. Защото механизмите за самозащита на демокрацията са БЕЗМИЛОСТНИ КОГАТО ТОВА СЕ НАЛОЖИ.И те(евреите в америка) ше станат жертва-разбирай съвсем буквално, ФИЗИЧЕСКИ-на тези механизми.Така че най-вероятно това което е направила русия е направено от руските евреи КОИТО УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ СТРАНА ВЕЧЕ 90г.И те са го направили на своя глава. Представяте ли си кво би станало ако се докаже че руските евреи са били подкрепена в това свое "начинание" от евреи в америка. Просто не ми се мисли,кви ше бъдат последствията. КАТАСТРОФАЛНИ за еврейската общност по цялата земя.Просто това дето е правил немския идиот адолф с евреите ше изглежда като детска игра в сравнение с това дето ше става.

Да се чете "разбира се) е ЧЕ ЕВРЕИТЕ В СЪВЕТСКА РУСИЯ са АДСКИ ТЪПИ ПАРЧЕТА"

Надявам се, че просто си го копнал от някъде, щото е много тъпо.

А сега си представете избори - електронно по дистанционен път, администрирани не от голяма държава, ами от наше село...

Аз съм обиден. Българите са дори програмисти и хакери, едно време вирус на dark avenger послужи за правене на системен софтуер на майкрософт (Георги, как я караш в Калифорния?), а видите ли - руснаците ги хакнали! Нас май не ни бръснат за слива, а?? Ще видят те на следващите избори...

Манете ги американците и руснаците.Като сте такива познавачи по добре кажете какво да правим тук,че положението е много .... дето казват големите, е много кризисно.Няма ли някой с български акъл?

Една от жените сексуално "насилена" от Тръмп преди 30 години твърди, че е видяла Путин да гласува в една от секциите в САЩ.

Лосион в една тоалетна на пазара!

Като ги видя и веднага ги грабвам за п.тката, щото съм Тръмп и съм известен...

Всички Цветни революции, американците ги направиха по същия модел - чрез дискеридитиране на изборите. Мирише ми, че някой се опитва да направи същото и в САЩ. Дано да успее, стискам му палци! Ще бъде весело!

Обичам да гледам надеждите на русофилистичните подлоги как биват скършени. Нямам търпение Тръмп да влезе на власт, за да мога да гледам нашите подлоги как се гърчат, след като разберат, че той нито ще има волята, нито правомощията да помогне на Джуджето. И като разберат всичко това, навярно ще започнат да го обиждат и него на "соросоид".

дрън дрън. айде стягай бохчата - на парахода - и при кравите. Козяк 16 се закрива.

Ама ти съмняваш ли се, че ще има смяна на плочата? Двустранна ще е. Не е сефте. В такива моменти се отсява кой имасобвтена позиция и кой е просто пощенска кутия.