Коментари - Продажби на оръжия или световен мир? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На рисунката да не е "пикаещият Румен" ?

по-скоро пикаещият Бойко като малък

Този символ трябва да го махнат незабавно, защото е сексуална дискриминация!!! Това жена не би могла да го направи...

В брюксел има и по-голяма от пикльото пикла,те ни пикаят на живота в ЕС,а ние им плащаме за това.

гледам логото от снимката и въпреки, че знам, все пак си мисля, дали това не е логото и слогана на една педофилска политика? която навкара н-броя деца в европа, за които няма сведения къде са. педофилията също е бизнес, който ляга на сърце на зелените левичари...:-)))

между Русия и Украйна НЯМА! Русия вкарва оръжие в Украйна БЕЗ да го продава!

Има готово и известно решение.За да не губи оръжейната промишленост успоредно с ограничаването на износа за конфликтни региони се освобождават вътрешните пазари. Т.е. записва се в някакъв основополагащ световен документ, че всеки пълнолетен гражданин има право на леко стрелково оръжие. В по-развитите страни и на по-тежко въоръжение. В отделни територии - без ограничения. Така пазара нараства и няма ощетени. Вместо това укрепва свободата и демокрацията - личното оръжие е гарант за това. Оръжейната промишленост може да стане и елемент от социалните системи, например дават на безработния пет танка за съхранение и профилактика и всеки месец му дават заплата за да ги поддържа в рамките на дадено населено място.

Представете си за момент какъв Научен Финансов и Човешки ресурс би се освободил ако се спре производството на оръжие!!!

Продажбите на оръжия обикновено се активират след направени поръчки - тоест, когато конфликтът вече е проектиран. Тоест, световният мир е проблем на световната дипломация, продажбата на оръжия, е нейни издънка)). Е гати световната дипломация)))

Оръжие се купува и за самоотбрана, но като се знае поговорката, че най-добрата отбрана е нападението - някак си започвам да се съмнявам в доводите на някои, които купуват за самоотбрана. Но кои продават оръжие на "демократични" режими, като тези в уахабитска арабия, катар и т.нт.? Точно най-вресливите за "човешки права", "мир", "любов" либерасти, но в същност кръвожадни необолшевики, чиято схема за катарзис от продадените от тях оръжия е следната: приемат всякак избягали от разрухата, която те са постигнали на чужди места по света, за сметка на разрухата в собствените си страни. пари, пари, пари... и демагогия за матриял с огромен потенциал да пребива с тояги, прегазва с камиони безправни хора, които нямат друго оръжие освен правото си на слово, което в последно време също губят благодарение на социалистите, меркел и зелените талибани.

Евалла, значи административно ще ликвидираме закона за търсенето и предлагането. Отделно - като си отворихме бузките и унищожихме нашия ВПК, дали направихме света едно по-добро място? Ех, идиоти, идиоти...

Не оръжията убиват хора. Хората убиват хора.

Има един такъв сериал Piss & Love. Гледайте го. Половината участнички са сънароднички на Путин, другата на Орбан.

АМА НИКОЙ НЕ СА ГО ХВАНАЛИ НА КАЛЪП С АЛ НУСРА И ИДИЛ - САМО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА С РАЗЧЕКТНАТИ БУЗИ :))

Путопедераски лъжи!На калъп с ИД и останалите терористи от Хизбула например или която и да е терористична или наркоорганизация в света е Кремъл!От ВСВ насам когато изнасяше революция и раздаваше оръжие без пари.И от 30-на години когато другарите от КГБ приватизираха оръжейното производство и започнаха да печелят милиарди и да ги внасят на свои сметки по целият свят!

като се сетя,как ги трепаха във франция и ми станаха смешни техните самоотбрани .

тази статия да не платена, случайно от българските износители-тези истинските и безгрешните.???

ЛЪЖИ В ЗАЩИТА НА ОГРОМНИТЕ ПЕЧАЛБИ ОТ ВПК!!!СПИРАТ ЗАПАДНАЛИТЕ ДА СИ ВНАСЯТ РОБИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ И ТРУДОУСТРОЯВАТ СЪКРАТЕНИТЕ ВЪВ ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОС!!!НО ПРАКТИКАТА ДОКАЗВА ОБРАТНОТО!!!ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И САМО ЛЪЖИ!!!НА ТЯХ СЕ ГРАДИ ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ,КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА!!!

на големите производители. Чрез леки средства към възход.

Пълно лицемерие е тази статия и всички проучвания. Не виждам какво точно пречи да се гласува международен закон, който просто да забрани всякакъв износ и продажба на оръжие - така всяка страна ще произвежда само необходимото за така превъзнасяната национална безопасност и поне няма да има конфликти, причинени от разни групировки. Не знам, може би пиша глупости, но.....на кой нормален човек е нужен целият този почти повсеместен ад с избито цивилно население и стотици хиляди неизживени детства и осакатени животи?!

ама човек ти май падаш от Луната ... ще ти го кажа с думи прости - растението коноп има няколко десетки подвида. Двугодишно. От него се правят платове, хартия, въжета и семената се ядат от хора и животни. Демек всичко това, дето сега се прави от нефт/пластмаса). Като споменах двугодишно - това е от значение, защото най-бързорастящите дървета могат да есе използват за ресурс чак след 5тата година. А широкоразпространените, естествени - обикновено след 7мата или нагоре. От тези няколко десетки подвидове коноп има 2 психоактивни. И те са разпространени в определени климатични зони, нали. Ако бяха разпространени навсякъде, щеше да има десетки психоактивни видове. Освен това към психоактивната компонента ... как да го кажем ... 96% от човешките същества имат специален ензим или там как се казва нещото дето се свързва с психоактивната компонента и я разгражда/използва. За сравнение - само около 55% от човешките същества могат да използват мляко след 3тата си година. Какво да е мляко. Обаче, всякакъв коноп е нелегално да се отглежда, използва, размножава, употребява. Докато хей, млякото е 'национално значим ресурс'. Ти ми говориш за мир и простотии. Ще ти кажа - не зная какво пречи, но си пожелавам един ден да видя илюминатската му зионистка главичка набучена и гарваните да му кълват очите.

Какво се чудят. Да вземат пример от нас. По техни съвети и условия ние успешно конверсирахме голяма част от военното производство. В момента това някога нехуманно производство изработва великолепни чушкопеци. Чушкопекът е една наша родна иновация с която можем да се гордеем.