Борисов, страхът и снегът

Първо бяха приказките за опазване на стабилността. После дойде директното изнудване. Сега наред е паниката от зимата. Но всеки път целта е една:

Обратно в новината

Коментари - Борисов, страхът и снегът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това го четохме като новини оня ден...Цялата страница заглавия.

Аз се радвам, че този път имаше достатъчна предварителна информация, предупреждения и план за действие. Ситуацията е много опасна, няма нищо нормално от страна на времето в момента (освен може би в центровете на градовете). Със сигурност има предотвратени аварии и нещастия благодарение на тази подготовка.

Бедров е от ясен по ясен..а иначе ни чака политическа зима.

Г-н Бедров, слугинажа е нелицеприятна работа. Опитайте се да излезете от поза ПАРТЕР

Благодарение на такива като автора в България бе разединена,унищожена десницата!!! Стига вече сте плюли по Борисов !!! Той е ясен ! Иначе ни чака пак Жан Виденово време, млади алчни червени които потриват ръце!!

Да си чувал, че БКП е родна и потомствена партия на Тиквата, Свинарова, Бъчварова, Цецка, Цвъчко, болшинството гербери и техните последователи. Само за сведение, автора - Иван Бедров е на хранилка при Меркел.

Истината е, че като не се броят тези за които отново е ясно, че нищо няма да променят, не остава нищо за броене. Тоест, трябва да си пълен идиот, за да повярваш отново в по-малкото зло или, че на следващите избори ще се появи някой, който ще промени нещо в акото : "...ако не се бяха уплашили от съпротивата срещу необходимите реформи, ако работеха за повече справедливост, ако бяха позволили на бизнеса да диша и извън партийните схеми, ако бяха гласували радикални промени в правосъдието и сигурността, ако бяха уволнили огромна част от излишната администрация и модернизирали останалата, ако бяха създали условия икономическият ръст да се усеща от повече хора.."

си имаме герп и снеговалеж ше ни доде и вилелица ше ни вее

Всички си знаем, че Борисов не е цвете, няма как да е по дефиниция, той е политик, не забравяйте, господа и дами, "и едните, и другите са маскари"! Ама к'во да направим, да върнем пак червения боклук, който е поръчал статията ли??? Много къса излезе народната памет, вдругиден се навършват 20 години от едни събития, помнете, че иначе сме обречени на повторение! Електоратът им все още не е достигнал естествения предел на човешкия живот изцяло, а по цял ден няма какво да прави между турските сериали и усилието да не се подведе да хвърли през терасата пари на някого. Така че с удоволствие би отишъл да гласува за поредната банда червени идиоти, ей така, да видим дали хляба няма да стане пак няколко стотинки, както беше при тошково!

И като ББ е "политик" - какво?.. Да тичам да го избирам ли? Първо - не е политик а пълен простак. Второ - избора му на министри и през първия и през втория мандат е ПЪЛЕН провал. Дори не можа да намери някой, който да ни излъже малко по-интелигентно. Трето - на какво основание реши, че всички останали са "червени"? Идиотско някак... Като "свръхинтелигентното" начинание от зората на "демокрацията" (кавичките ще махна, когато наистина я постигнем) - Кой не скача е червен... Комунизма някак не успя да доразсипе България, но простотията я довършва със страшна сила.

прав си, колега, простаците се управляват по просташки!

Глупости на тръкалета. Той квото и да направи,бат Бойко се ви е трън в петата...и май на друго място! Сън не ли лови,вече,да не би да спечели идеащите избори. Нещастници крадливи,комунета лакоми!

Бедров , слагай летни гуми и заповядай в България !

Ще настъпи ли пак матряла , червената мотика ?

След 7 проклети години с ГЕРБ матриала се събуди и ще избере БСП .

И ще пребъдат още сто години светло, комунистическо бъдеще, нали !? Не, че си недоносено кретенче..

да го ш.ба, както е свикнал 50 години, явно му харесва наведеното положение

Бедров, струва ли си да скачаш на труп? Баце се наигра, сега му е важно да не загасне пекалено бързо, та да има време да си нареди нещата за после. Струва ли си да се подиграваме на глупостта на тия го избраха и на съответните тъпи начини, с които Баце им се "отплаща"? След толкова години ГЕРБ вече е малко смешно да се лае срещу тях насериозно. Трябва да се отръвем от тях, така е, трябва и малко осмиване, но времето за дървене срещу Банкянската тиква вече мина, да си викал тогава.

Se taia

Добре е да се напомня от време на време... Ганю не разбира от друго май :(

Старите хора казваха : "Дебел сняг, голям комат" и винаги се радваха, когато през зимата натрупа много сняг - значи реколтата ще е богата. А за навяванията са измислени снегозадържащи, снегозащитни и пр. съоръжения. Ама, къде акъл?

И навремето имаше къде по-люти зими. Затова на Януари му викат "Голям Сечко", на февруари - "Малък Сечко", а "Март-а кожи съдира". Преди век хората са си щъкали и без магистрали насам-натам, когато се налага, за да работят. Сега - до Нова година - пролет (+10, +14). Свие за седмица около януари, началото. После пак - пролет. После - още един два пъти за по седмица - през февруари и, задължително - поне веднъж към края на март. И това е зимата. Само допреди да развалят социалната ни държава - по пътищата и магистралите, построени от нея, зимите си бяха като зими и мерките на държавата бяха като за зима. Откак имаме и някой друг нов километър магистрали и никаква работа за народа (а напротив - огромна безработица, съсипани съзнателно железници, за да бъдат приватизирани - поне пречелившите звена - и безумни цени на жп-билетите, които бяха почти без пари навремето - Г.О. - София беше 2,80 лв.) - то обсъждания, то социологически, журналистически, икономически и всякакъв вид халтураджийски предавания, публикации и т.н на едничката тема нормално ли е зимно време през зимата. -------- да не забравяме - социалната ни държава не допускаше непочистени канавки край пътищата (сега ги затрупват със строителни отпадъци нарочно, че да изкупуват парцелите край пътя и те да са на неговото ниво - нещо недопустимо при старата конституция, продажбите на зам. земя край пътищата ни ги заповядаха от ес, за да се изкупува територията на държавата); недопустимо беше да не се спазят БДС и всякакви изисквания при строителство - нямаше никой и интерес от това - защото никой не можеше да печели от неспазване на законите и т.н. и т.н.

Абе, ти луд ли си???!!!???!! Каква социална държава, какви пътища, какви канавки, бе , алооооооо, какви закони, бре малоумнико с промит мозък- ти в корекома ли пазаруваше, или живееш още във ведомствената панелка, дето я купи по "втория" начин, че някой не се е облагодетелствал от "закона"!!! За каква безработица ми говориш при тоя мързел дето си го отгледаха комунягите долни. Не ще да бачка народа, щото така свикна !! И още чака неволята, щото е просттттттт като теб, който цвилиш по социализЪма !!

Какво значе "бедров" "от дойче веле"? нещо като "кулеков" "от дойче веле" или "александър андреев" "от дойче веле"...? ден през ден - "бедров от дойче веле" отваряме дойче веле, и виждаме: 1. най-горе - бедров от дойче веле копираната тук статия 2. някакъв си андреев от дойче веле - със статия отпреди две години, в която доказва какви примати били скачащите в ледените води, за да вадят кръста; изпълнявали варварски тъпи обичаи, които можели да им донесат грип, вместо да вършат нещо интелигентно 2. кулеков от дойче веле, който осмива патриотизма, асоциирайки го единствено с някакъв негов съученик, който е описан досущ като работодателя му - с джип, бабаит, нежали да е като някой обикновен член на коя да е патриотична формация (какво да кажем за самия кулеков, който завалийката толкова изпадна през последните години, че това да се напъва и дере до сливиците срещу национализма и националистите, всеки му го прощава заради личните му психически драми; защо обаче си придава друга самоличност като го дегизират за да врещи неистово и да внушава, че другите, а не той, не са наред); (да не пропуснем, че в DW вече има статия как Радев станал бил досущ като Борисов, т.е. тази статия да се разглежда отнесена и към РАДЕВ?)

брутално, безскруполно, безсрамно и цинично!

ами всичко си върви по реда - каквито учителите, такъв и ученика. Това с всяването на паника и появяването на спасителя го четем всеки ден от задокеанската преса. Там вечно има проблеми, "създадени" от външни сили и започва кампания за спасяването на страната и преборването на врага. И така докато ти се завие свят от страх и вземеш, че гласуваш за Тръмп или за Жорж Ганчев.

и мойсей и христос като спасители са дошли...

След като Форбс обявиха, че Борисов е тъпоумен интригант-сървайвър, дойде ред и на Дойче Веле да да обявят на света, че Борисов е второкласен актьор-шоумен. За какво му беше на Борисов да си хвърля оставката, след като никой не му я искаше, а сега да драпа пак да става Министър Председател. Бъдете убедени уважаеми дами и господа, че от сега до изборите, Борисов ще ни спасява всекидневно. Ще ни издърпва от преспите с макари, скрипци, кранове. Ще ни отрива с фадроми, ще ни транспортира с верижни машини, ще ни спасява с хеликоптери - до изборите. Когато отново стане за трети път Министър Председател и ако нещо не му отърва, отново се фръцне и пак си хвърли оставката! Луда работа! Луд умора нема!

За да покаже силата си, Христос показал на хората, че ходи по водата. А журналистите на следващата сутрин писали по вестниците си, че Христос не можел да плува. Абе Бедров, май ти си този, който изопачава фактите. И аз искам всеки да си върши работата от самосебе си, ама предпочитам важните неща да си ги проверявам лично. Ако правителството на Бойко не се ангажира по даден проблем, веднага такива като теб създават агитката да питат защо не казват какво става. Ако някой направи изявление или разясняване, тогава почвате пак да плюете с мотива, че уж се целяло създаване на паника, че позицията на ГЕБР е такава и такава. Май е била много права хубавото Наде, като едно време е казала да се нахранят журналистите и сега се вижда какво пишат, когато не са нахранени.

позоваваща се на нещо чух, нещо прочетох, нещо недоразбрах, пък вие се сещайте какво е.

Ретроградният Мутрий е в последната си фаза и деструктивното му влияние вече се изпарява. Звездичките на късмета и мангизите за герберастите ще останат спомен много скоро.

Бойко, ако пак, ама някакси, спечели изборите, ще забрани зимите, обилните снеговалежи, земните трусове, наводненията, много ниските и много високите температури и каквото още си поиска.

тук решението е следното: да им се сере в устите герберски, дано да млъкнат за малко и почнат да си вършат работата

По добре в устата на майка ти, неграмотен, чугунен трол. Извинявам се, но каквото повикало.....

защо не прочистиш всичките си естествени дупки от герберската помия и ще видиш, че светът е хубав. Пробвай, ще останеш доволен.

Способен е на всички гадни и подмолни ходове, за да остане във властта. С една дума - некадърник, способен да рискува бъдещето на цял народ. Да си спомним как стана кмет на София и т.н. Един обикновен милиционер и пожарникар, нищо повече.

На България война не е нужно за да блокора.Трябва и още едно правителство на Борисов и два месеца сняг по 30-40см.

орешарски стига

Много точно и смислено четиво. Бедров пропуска коледните и ЧНГ апломби на ББ в оставка-"....само да е мир,че гледайте,кво се случва в Турция,само атентати...." Бедствията като ПР.ББ в оставка в окото на бурята.Както пише Бедров,"без Него,няма спасение". Е,що за Държава е това?Има си Агенции,Областни управители,кметове,Пожарна безопастност,Бедствия и аварии....-поне десетина държавни и общински структури,на които плащаме,за да се справят със снега,бъдещото управление на БСП,Световния тероризъм и шофьорите на ТИР-ове. Щом САМО и Единствено ББ в оставка,е наложително да поема нещата в ръчищата си,за какво са останалите?????? Груб,недодялан,пошъл предизборен ПР.

Този път Бедров попадна на темата. Не съм негов фен, а ЕВРОФЕН, но е доловил същината на проблема. Като слушам и гледам пропагандната кампания за тежката зима, оставам в впечатлението, че ние, българите, (за мангалите не знам) сме дошли по тези земи през юли-август м.г. и изобщо нямаме представа, че след есента идва зима и че през зимата валят снегове, и то дълбоки по някой път. Истеричните изблици на управляващите след станалото на АМ "Тракия" някак агресивно се доразвиха в ежедневни утринни заплахи, че иде Армагедон и че само и единствено ПП ГЕРБ е в състояние да го предотврати. Иначе - гибел! А по-спокойно, бе! Яки зими е имало, има и ще има, а ПП ГЕРБ... кой знае...

Леле как искам в Служебния кабинет да видя Генерал Богомил Бонев ! Щото той е наясно с всичките Мутренски бакии , и само за дни може да извади на бял свят такива неоспорими факти , че цялата помиярско-престъпна шайка ГЕРБ да отиде в небитието завинаги , начело разбира се с баш Кучкаря си ! Щото по-големи престъпници на власт , в БГ не е имало никога !!!

първо питаи богомил бонев откъде има пари да купи хотел в банско.

Само си плямпаме, а управниците си играят на микромениджмънт с евтини оперативни активности като снега. И преди, и по време, а и след Борисов ще ни управляват кукли на конци, а ние ще си чешем езиците. Няма дългосрочни стратегии, няма просперитет за България, има едно измъчено стадо, което си блее беззъбо, а дори да се появи някой читав овен, той бързо става курбан и бива забравен. Бог да пази България!

Трябва да се добави, че при предходния блокаж на "Неговата" магистрала "Тракия, доста хора бяха принудени да "Го" чакат 2-3 часа при разчистен път да им каже "Хайде давайте напред към Бургас". Оставаще някои местни подлизурковци да "Му" опънат и лентичка за рязане. Сволочь !

Най-после нещо истинско и актуално от Дойче веле! "Право, Куме, в очи"! А щом герберастите толкова подскачат, значи е верно!

Ако искаме да се самоуважаваме като народ, трябва да се борим мъжки и с ум срещу последиците от зимата, така че летищата ни да работят, магистралите да са безопасно проходими, влаковете да се движат по разписание, градския транепорт и т.н. Отстъплението от това само ще показва колко е слаба организацията на градско и държавно ниво. Така че за да се гордеем че сме българи трябва да преодоляваме трудностите по пътя ни.

брей, дойче веле критикува послушника на Меркел. Интересно...

Дойче веле е червен боклук, любимото издание на Т.Ж. и съсела. В този парцал обикновенно червените олигарси публикуват "новини", които после преведат за троловете.

ВЪХ , ДОРИ АГЕНТИТЕ НА ГЕСТАПО ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ ПОЧНАХА ДА ПОДРИТВАТ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ? .... УИНД ЪФ ЧЕЙНДЖ?

Изчисти ли си тротоара пред жилището? Или чакаш някой недоуплашен да ти го изрине?

Според мен целта донякъде е такава, но по-вероятно е да се търси страхът по принцип, да се насажда паника и безнадеждност, хората да станат плахи и лесно да се подчиняват.

А пък мат'риала най-после трябва НЕ САМО ДА УПЛАШИ ГЕРБЕРАСТИТЕ и КапоДеТутиКапото им БОКо С ОЧАКВАЩОТО ГИ ВЪЗМЕЗДИЕ, А ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕМЯТА ПО ДЪРВЕТАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ ВЪЖЕТАТА С КЛУПОВЕ...!!! Даааа...!!!

Пиарите на бат Бойко трябва да го посъветват да се скрие за няколко дни от погледа на хората.Втръсна ни по цял ден да го гледаме него и министрите му.Нека си вършат работата си,но скромно и без тия пушилки около тях.Така губят много симпатизанти.

Само мародери могат да злословят при природни бедствия, студ, вятър и сняг затрупал села и градове срам Тогава когато човешките критерий са водещи и обединението на всички родолюбщи е критерий за патриотизм ясно се доказват провокатори лъжци, като Бедров, който злослови а нищо не е създал за страната,а ГЕРБ и Б.Б са преобразили страната с мостове, магистрали, метро, спортни зали , черкви, пречист. станции, з-ди за боклук, медицинса апаратура, бум на туризма и свет. археология ръс на БВП над 4%, фиксрезерв 14милр, променени градове с площади , улици, нови паркове, транспорт и мн. др. Бог наказва предателите на народа

Най-добре се гръмни, герберастки малоумник !

Какво става, Борисов е в немилост? Не вЕрвам, по-скоро Царя е гол - да живее Царя.

Като спечели с мнозинство ББ, ще види Бедров тогава. Той ще изпадне в немилост.

по голяма глупост не бях чел откакто избраха тръмп за президент. всъшност има голяма доза злоба и омраза.моето мнение е че безмислено да се чете. тези които мислят че е така моля качваите се по колите и даваите да заседнете някъде и тогава моля прочетете статията да ви стопли.има тежки условия навсякъде около нас,в хърватия има бедствено положение.заедно със спасителите,армията и заседналите борисов изкара нова година по пътищата да прави каквото може.няма ненаказано добро.вместо да хариже на някои друг да се гърчи по празниците по преспите а тои само да плюе.

А бре Станко, на колко години си? До сега зима не си ли виждал? Как десетки зими преживяхме добре и без ГЕРБ, че и по-добре??? Вие герберастите идиоти ли сте или само мутри? Хайде да ви няма !!!

Ей другарю, едно време кат бяхме шумкари и като обирахме мандрите, какви зими имаше, а?

на 60 съм пич.и съм се нагледал на комунистически мръсотии.като не ви харесва някои не гласуваите за него-просто е.аз като не харесвам някои не гласувам за него.аз не съм от герб просто не разбирам какво искате плюещите?да вали сняг?да не вали сняг?борисов да спасява?да не спасява?да не говори?да говори?аз проблем засега със снега нямам защото където съм в момента няма сняг.имам проблем с омразата и злобата и наи вече от комунисти.но това се дължи на факта че нямаше лустрация на времето.сега вече е късно.

Браво на Бедров! По-точно не може да се опише всичко това, за което си говорим в къщи, а после на народа липсва смелост да действа!

Изумителна статия, с оглед от къде е Дойче Веле, Иван Бадеров.... Иначе точно са усетили схемата на паника и спасителя на нацията...Чак не повярвах кой я е писал и публикувал...

преди 30-40 и повече години, зимата започваше от Ноември със снегове и студ та чак до Март. Нито е изчезнала България, нито българите. Съвсем нормално време за януари. Когато дневните температура станат минус 20, минус 30, тогава може студа да е сибирски...

навремето хората са били други. Били са подготвени за снега. Събирали са цяло лято дърва. Сега има хора, които не излизат навън цяла зима. От гаража вкъщи в колата, гаража офиса. И обратно. Та за такива хора са тези предупреждения.

Братя бльъхари, стойте си по домовете и яжте филии с мас и топли пръжки с греяна ракика и ... се радвайте (по ТВ екраните) на тез магистрали-слънце и пътища дето съм ви (собственоръчно) построил ...

ЦЯЛОТО ТОВА НАПРАЗНО ГОВОРЕНЕ ИДВА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ герб СА ЗАГУБИЛИ ИЗБОРИТЕ ПРЕДИ ДАСА СЕ ПРОВЕЛИ. Аз лично не се надявам на по-добро управление, ако вместо Бройко ме управлява Курнелия. Основното нещо, от което ми е писнало е не подчтеността на политиците.

Абе Бедров, ако, ако... Аз ще сложа едно друго ако, което ти не смееш да зачекнеш! Това е "ако" премиер ни беше човек, учил за това, който има основна мисъл да се грижи за хората пълноценно, а не популистки. Ти какво очакваш от една мутра, която е свикнала да рекетира и изнудва? Такъв му е стилът! Сега ще те застраховаме и ще ни плащаш или ако не искаш, ще си скубеш косите по-късно. Само че на "застрахования" в един момент му писва и започва да раздава жълти и червени картони. И ако си до известна степен интелигентен, то трябва да долавяш сигналите на хората още когато започнат да се зараждат в главите им. А не както Тиквеника. Сетил се сега за битовата престъпност!!! Когато вече по села и паланки ман-галите безчинстват и ограбват граденото с векове от нашите баби и дядовци!

Точно така!

Ама това Иван Бедров ли е?!! Не мога да го позная! ...Значи палачинката наистина се обръща!!!

Може би ГЕРБ трябва да се доказва някъде на северния полюс?Там сигурно копнеят за тяхната компетентност!Аз съм на достойна възраст и през живота ми са минали много зими,снеговалежи и студове,но такава паника -никога не е имало!!!

Е това човече, Иван Бедров трябваше да е с мен, че да отворя вратата на джипа и да го изхвърля някъде в нищото между Ниш и Пирот. У фъртуната.

Говорите пълни тъпотии. Не журналистите а "журналята" правят цялата гнусотия и ПОМИЯ. БОРИСОВ ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН, стига сте се оправдавали и го слагали като природно бедствие. пАртията е виновник за всичката помия, тя ги съчинява тъпите сценарии........ хайде духайте го.

Е, ако Успеете да го освидетелствате...