БСП обвини Борисов за ситуацията на АМ Тракия

Правителството в оставка постави на риск живота на стотици хора, заявяват в своя позиция от БСП по повод на ситуацията на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - БСП обвини Борисов за ситуацията на АМ Тракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако обвиненията не се извършват с хирургическа точност, те работят в обратна посока, това и ГЕРБ не са го разбрали. Народът, макар и с робска психика не е глупав и поне на избори го показва..

Абе и двета партии са си чисти комунисти, само дето ББ се пише демократ на хартия

не разбрахте ли що за стока е Курнелчето. Костов я назнамава за ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ. Те са фрашкани с западна валута. Когато питат Костов защо - много е млада той казва - тя е ТЪМНОСИНЯ.

Последната надежда на реставраторите.

Абе ако не беше Костов кой ли щеше да е виновен на промитете комунистически тикви като теб.

вината е у Бойко - и аз мисля така - прави ви магистрали да си ходят гражданите по родните места. Ха-ха-ха. Не може селяк да има гражданско съзнание - най-много да си хвърля боклука през прозорците. Абе като си против нещо, не го харесваш - не го ползвай - отнася се и за метрото.

с това не беше ли Бойко охрана на великия ви, любим, незабравим Тато. Беше, щото ако го бяха застреляли някои на който съвсем му е прикипяло и пречерняло нали знаете какъв щеше да бъде отзвукът. При румънците беше друго - беше осъден, но при нас никой не осъжда убийци-комунисти.

защото повечето от населението са ТЪПАЦИ. Ти му казваш - идват снежни бури, навявания, продължителен снеговалеж, при който не може да се чисти ефективно, ама селянина-тъпак ръгнал пак да си ходи на село.

ТАЗИ ГОДИНА, НА НЯКОИ МОНТАФОНКИ ОТ ЧЕРВЕНО КХМЕРСКАТА ПАПЛАЧ, ЩЕ СПРЕ ДА ИМ ИДВА, И ЩЕ ИЗПАДНАТ В КЛИМАКТЕРИУМ, ЗА КОЕТО 100% Е ВИНОВНА ГЕРБ !!! НЯКОИ КОКОШКИ, ЩЕ СПРАТ ДА СНАСЯТ ЯЙЦА, ЗА КОЕТО ПАК ТЕ СА ВИНОВНИ.

Това е може би ЕДИНСТВЕНИЯТ случей, за който ТИКВАТА няма никаква вина, а вината си е изцяло на тъпото стадо, неотчитащо реалната метрологоична и транспортна обстановка в страната. ХАУ!

Отново опряхме до материала! Кво да правиш. На калпав материал и тиквите му пречат!

И КАТО БЕШЕ ТОЙ ТАМ КАКВО, БИВШИЯ КУМОНИСТ БОКО-ТИКВАТА, КВО СТАНА СНИМА СЕ ПРЕД БТВ И ТВА Е

Низостта на БСП е поредното доказателство, че от тях освен дребни мизерийки по случай паднал сняг, паднал дъжд, земетресения, световна криза, безподобен грабеж друго не може да се чака. Някой от БСП беше ли да види какво става в снега, а преди това в Хитрино? Тях само на софра ще ги видите! Калъфи!

ЕЙ ИДИ.Т- ТВОЯ БОЙКО БОРИСОВ НЕ БЕШЕ ЛИ ОХРАНА НА БАЙ ТОШО ВЕ... МИ БОЙКО Е БИВШ ЧЛЕН НА БКП ВЕЕЕЕ.ВСЕ ЕДНО СИ НАПИСАЛ:"АЗ СЪМ ГЛУПАК"

на тирове скочиха да плюят- те искат магистралите да само за техните тирове.

Постла предновогодищно на президента си такова червено килимче и същевременно му подляха вода,че ще стане пищман,че са го избрали за президент.А партията - любима да продължава в същия дух и през 2017 г..На изборите през пролетта нито Кънчовците,нито Червен Кольо,нито Костинбродтски афери ще им помогнат .Няма и да помиришат власт.Хората не само политически,а органически ги мразят тази сбирщина на"Посерано " 20.Такива умопомрачителни злобари,комплексари и недоразумения ще искат да ръководат държава и народ.Това и в ума не се побира.И всичко това,колко години вече.

При управление на БСП сняг няма да вали! Ще валят евро в едри банкноти. Ако лъжа - Бойко да пукне!

БСП както винаги нямат понятие какво става в живота, в реалността. Това са хора за изхвърляне от България. Колкото повече БСП, толкова повече тъпзи, които ще задръстват магистралите. Статистически факт е, че най-простите избиратели са тези на БСП. Представете си политическия продукт на таква простотия до къде може да стигне! При управление на БСП НИКОГА пътищата не са били почиствани навреме, пълно неумение за правяне. Но понеже някоко тъпака с ТИР-ове запушли магистралите, БСП намират проблем в правителството, което между другото е направило максимума и е надминало сто пъти по справяне със ситуацията същите тези мошеници некадърници от БСП. Ууууууууу!, уроди долни!

Добре че им направи магистрали, да могат да пътуват и да закъсват. Сега остава да искат да им изтрие и задниците, като спрат на магистрала по голяма ...

Червените зомбита заизлизаха от гробовете и настана страшен смрад. Липсва каквато и да било мисъл, да не говорим за идеология, но претенциите стигат до небето. Буквално! Срам ме е, че съм българин. В една нормална страна щях да имам леви и прогресивни убеждения...

Когато новият президент трябва да прояви мисъл за нещо полезно за държавата и народа - червените кхмери с гърди на амбразурата вият до възбог, че все още не бил стъпил в длъжност и така трябвало да бъде. Защо според същите червени господин Бойко Борисов, който вече не е министър-председател /жалко, беше най-добрият от всички дотук/ трябва да отговаря за сливенските ветрове за навяванията и преспите, за малоумието да тръгнеш в такова време на път въпреки предупрежденията, за нахалния тираджия, който въпреки забраната за движение на такива МПС-на препречва пътя на всички и ще остане ненаказан. Има ли отговор на това, но първо за Радев, ако обичате.

Защо плюете срещу Корнелия?Да не би тя да управлява .Естествено виновни са тези .които стоят начело на държавата.Защо получават и харчат парите ни? При първите природни затруднения се показа некадърността им.За какво са разните агенции и служби! Имаше прогнози ,предупреждения -да са създали нужната организация,а не да се оправдават.Измъчиха се хората.Измръзнаха.Провали се празника заради некадърността на управниците.Защитниците им ще запеят друга песен,ако се окажат в подобна ситуация.

Защо, след многократни предупреждения за предстоящи обилни валежи, силен вятър, изобщо много опасно време и призивите на КАТ и метеоролозите да се пътува само ако е крайно наложително, малоумната популация реши, че за нея природните явления не важат? И вие наясно ли сте, как се почиства сняг при обилен снеговалеж? Минат 2-3 снегорина и след 5 минути все едно никога не са минавали. Затова се чисти след спиране на валежа, особено ако е много обилен.

Заради простите избиратели наБСП, които идиотски плъпнаха, въпреки че бяха предупредени. Ето това сте. Разумът за вас не съществува като понятие, а за всяка простотия, която направите, почвате да си търсите виновни. И уж ги намирате, така си мислите. А то вие сте си виновни, простотията ви неизмерна. Те такива мухльовци като тебе, дето се правят на неразнрали, стояват лагерите на държавицата, ни, докато се мъчим да я оправим. Живеете като скотове, мислите като робове, вършите само простотии и резултатие ви са срамни за човешкия ген. По-добре си пасвате с подивели маймуни, отколкот с хора.

А когато ние бяхма на власт през 2013, а премиер бе Пламен Орешарски, нямаше абсолютно никаква зима и никакви проблеми! 28 ноември 2013 Десетки населени места в Североизточна България са без ток "Влошените метеорологични условия предизвикаха нови повреди по електроразпределителната мрежа на Енерго-Про, съобщиха от компанията. 81 села са без ток. Най-засегната е територията на областите Велико Търново и Габрово, където без електрозахранване са съответно 24 и 17 населени места. Отново се е влошила ситуацията и в областите Русе, където без ток са 9 селища, и Разград - с 17 населени места без електричество. В област Търговище без електричество са пет селища"

Тези БСП-лидери викаха ОСТАВКА, после бяха против. Искаха властта, после не я искаха. А сега направо грабнаха жълтата фланелка с твърдението, че ГЕРБ и Президента са виновни за лошото време. Това вече много ме развесели!

Идния петък предстои нова порция студ и сняг, баш по Йордановден и Ивановден. БСП бързо да подготвят декларация срещу ГЕРБ и правителството, че с умишленото влошаване на времето искат да провалят празниците на милиони българи. П.С. Към новината за предстоящите валежи и студ няма възможност да се коментира. Интересно защо ли?

Еххх ние помним когато БСП бяха на влас как бяха подготвени. Точно при тях аз лично мръзнах по пътищата по същия начин. Ама че скапан ПИАР чесно.

ЧЕСНО- ограмоти се!

Ха...ха...ха! Ако бяха комунягите щяха да ловят снежинките с ръце и една нямаше да падне на магистралата!

Това вече е прекалено. Бива, бива ама бивол курбан не бива. Курнелката вече пркалява и до изборите ще се наиграе мъжката.

На изборите ще бъдем изправени пред дилемата - голяма и още по-голяма некомпетентност.

БСП изглежда не вярва , че може да управлява и по време на мандата може да има лошо време... Нека тогава опитат при лоша прогноза за времето да затворят магистрала...

Ясно посочи причината - виновни са Природата и климатичните промени....Понеже Природата не я е назначавал той, значи нищо не може да се направи по въпроса!А защо родната полиция (КАТ) като видя, че започва виелица не спря предварително движението, и Природата не може да каже?

Така да видим. Хората при лоша прогноза хукнали да празнуват. Някой затваря магистрала както предлагате. Същите тези хора си казват "да бе виж за наше добро са я затворили чакай да се връщам". Ей ама не може да му се угоди на тоз народ и това е.

То бива "гьон-суратлък" ама kyp'нелия с глупостите си пак изби рибата.

A другарката Кур'нелия е виновна за това, че нямах течност за чистачки в колата та се наложи да си купя от бензиностанцията...Мръсни червени боклуци, сега надигнаха глава щото ББ реши да постави магаре( при това женско) за кандидат президдент и на...

Другари! Грабвайте вили, прътове и камшици и излизайте масово по улиците и... БОЙ ПО ЗИМАТА! Вперёд другари Удряйте другари зимата без да я жалите! Строшете й кокалите на тази лоша зима! Накажете я! Вземете й страха, понеже нищо чудно и по време на службата на нашия "натовски"-съветски генерал Румен Радев зимата да реши да се върне и да завали сняг! Не допускайте другари да има зима! Партия сказала: НАДО!

ТЪПОТИЯТА НА БСП ДОСТИГНА НОВИ, НЕДОСТИГНАТИ ДО СЕГА ИЗМЕРЕНИЯ (не е шега) БСП: Плевнелиев е виновен за пътната блокада, защото не смени правителството 31 декември 2016 "БСП обвини в събота президента Росен Плевнелиев за снежните блокади по пътищата в Бургаска област, защото отказал да назначи служебен кабинет". БСП пропуска да спомене факта, че Плевнелиев призова спечелилият изборите с подкрепата на БСП кандидат Румен Радев да му посочи състав на служебно правителство, което щеше да бъде назначено моментално. Радев отказа да стори това. (явно за членове на ръководството на БСП се избират само кръгли идиоти, родени най-късно в шестия месец от бременоста. БСП и Румен Радев се намериха)

Другари! Партията има сигурни данни, доставени й от анонимни източници от ДАНС, събирани със СРС-та по лобитата на хотелите, че за обилния снеговалеж в България пряка отговорност носят Бойко Борисов, Меркел, Юнкер, ЕС и НАТО, а целта е отмъщение за избора на "Политика на Годината" и най- успешнен руско-български президент генерал Румен Радев. Партията БСП ви гарантира, че при спечелване на изборите, зимата ще бъде наказана с публично порицание пред строя! При спечелване на изборите БСП ви гарантира също и глобално затопляне и температури от по 15 -20 градуса през зимата! БСП ще предприеме стъпки за организиране "Референдума на Слави" за отмяна на зимата, мажоритарен вот между пролет и лято и намаление на зимата от 3 месеца на 3 седмици!

БСП/БКП/терористи.Да се забрани! А КУРнелия и съпартийците и се гордеят със 120 год си история? Ако влязат в следващия парламент аз напускам БГ.Не искам да работя за тия безбожници и техните тъпи гласоподаватели!

Бойко е виновен и никой друг. Виновен е че не извика всички българи лежали в лагерите на комунистите и не ги накара да документират безчинствата на комунистите. Тъй като те се явяват наследници на тези главорези, партията им да бъде забранена, как то са забранени всички фашистите партии. Референдум за забрана на БСП като наследник на БКП. Ехх Бойко Бойко до кога компромиси с тези комунисти. Виновен си! И ще бъдеш виновен докато не го направиш. ЧНГ на всички демократи!

на магистралата. Пак дрън-дрън някой да свърши работата, че ще го критикуваме. БСП пак пуска поредния новогодишен фойерверк.

бсп да го издухат - вмето да помагат, само търсят повод да се заяждат.

Ако имате основания за критика, ги посочете точно. Посочете и пътя за недопускане на подобен проблем. Не ръфайте с общи приказки "падналия на земята", който и да е той. Наред с това си изчистете оборите от герговци, вигенинци, найденовци, стоиловци и подобни. Те работят в полза на вашите политически противници. И решете най-после каква партия сте и чии интереси защитавате.

Карате хората, които са от БСП,да се ядосват на глупостите!Нямате ъкъл,с какво ви е виновен Борисов?

Американците направиха голяма грешка, че не избраха наш Тиквун за свой президент. Да им го харижем, братя, безплатно. Да спасим дружбата с братския американски народ.

може да да мине само във България и Русия. Само на тия две места матриала е подходящ. За съжаление алтернативата е още по зле

A като помисля Тръмп е по зле от ББ, а Сашшее си много тъп ... изключително тъп!

Българите са си заслужили Бацето. Той решава съдбата им дали ще ги гали по тъпите главици или направо ще ги резва. Ако българите слушкат той ще е великодушен и ще ги дарява с пътища. За повече не са заслужили.. Ей, тая гавра никъде по света я няма, само тук. А простио народ цвили от радост.

Еххх БСП-то все за народа мисли. Как може тоз така обгрижен от БСП народ да ги махне от властта ужас ......

На Баце му било криво и вкиснал времето. Пенциите у БЦП-то ептен са откачили. Старост-нерадост...

Комунетата мож да се обърнат към шефа на АПИ, членът на ВС на ВСП по Виденово време, бизнесменът от къщата зад пожарната бай Дончо Атанасов (там където разликите между БСП и АБВ се смиват).

всички от герб трябва да им покажем ГЕНИТИЧНИЯ МАТЕРИАЛ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИ С ТЯХ, ТАЗИ ГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ , КОИТО ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ БЕ ОБЯВЕН ЗА ЛОШ ОТ БОЙКО ТИКВУНСКИ......

ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!

Приятелче, искаш да те светна, че когато власта в една страна се превърне в БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ, всеки един гражданин, трябва да е мъжкар и да спре това. Тоест всеки гражданин законно е станал СЪДИЯ!

Валидол, ако искаш, имам. Що не се направи на мъж, когато газта при тоя любимец почти достигна цената на бензина? Кефеше ли те тогава? Добре, че дойдоха престъпниците, че да лъснат далаверите им. Кой да ти предположи, че твоят човек е покровителствал цяла верига "прекупвачи". Да ти прави впечатление колко стотинки е сега? Имам много зайчета в ръкава. Ще омалееш. Ако искаш ще говорим за комисионните по Белене, за консултациите по хидоринженерство, за горите, за заменките, за розовите БМВ-та, за невинната Масларова, за Р-Овч...пълен съм с изненади, чак ще изтървем идването на Новата година!!! Виж как скромно съм ти зачекнал само част от загробването на държавата и бързам да попитам. Тогава защо не беше мъж? Малък ли си бил? Преди това си бил Борислава, но си претърпял операция. Или просто си бил на хранилка, която сега адски ти липсва? Кое е? Трябва да има основателна причина за това късогледство и умопомрачаващо къса памет?

НАИШ КВО СА...ПОВЕЧЕ С ТЕБ НЯМА ДА ГОВОРЯ, А АПРИЛ МЕСЕЦ, ТИ И ГЕРБ ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ ГОЛЯМАТА ТОЯГА НА НАРОДА, КАКТО ВЕЧЕ Я ЯДОХТЕ НА 13..11.2016, АКО НЕ СИ ЗАБРАВИЛ... МАХАЙТЕ СЕ ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ ГЕРБАРСКИ!

КЪМ ДВАМАТА ГЕРБАРОИДНИ-СОРОСОИДНИ-ЛИБЕРАЛНИ-КЛОУНИ: ВИЕ ДВАМАТА ДА НЕ СТЕ ОТ ГЕЙ-ПАРАДА НА ГЕРБ? ИЗВИНЯВАЙТЕZA 13.11.2016 ЗА ИЗБОРИТЕ....:)

Като го напишеш два пъти 20 стотинки ли ти се брои? Или за копи-пейст не не плащат, второто ти беше от сърце... :))))))))) Не, не съм от ГЕРБ! Не, не правя разлика между Сорос и Цар Киро. И не, нямам сестра.

Все едно не помня преди три години какво беше при комунистите и турците...

Ръководството на БСП май е пушило кофти трева. То бива идиотизъм, но тяхното си е за Гинес.

А искате да плащаме скъпи и прескъпи винетки, минетки гадни! А не можете да изчистите пътищата на хората. Само Волен в съюз с Россия може да изчисти магистралата

Със Генерала нааш... На работа.Ако нямаш лопата и снегориначка ще ти доставя по 2 бр. Една за теб и една за Сидеров. С това съм подкрепил поименно цялата партия, нали? Ако случайно има още кандидати-кажете. Партийното строителство и снегоринене изисква жертви- готов съм. Още 1 лопата ще дам......

Снощи сънувах, сладък и прекрасен сън: Излизам си аз апартамента и влизам в aсансьора отварям вратата и виждам мутрите на, на баби изкофелото-Бъчварова,ромката Кунева и Мутрагенио Мутреско Борисов, вътре в асансьора съм с тях!А в ръката си имам един голям Дрянов прът и направо не подбирам наред в кривите жили!ЕЙ ХОРА, ДА НЕ СЕ ИЗЛЪГАХТЕ, ЧЕ ЗАСИЛВАТ ОХРАНАТА ДА ПАЗЯТ ВАС ОТ ТЕРОРИСТИТЕ-ТЕ ПАЗЯТ СЕБЕ СИ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ АФРИКА -ОТ НАС НАРОДА!!!ТОВА Е, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ ДОВЕЧЕРА!!!

Бате, нещо много лошо се е объркало с теб, щом сънуваш асансьор с политици. Нормалните мъже биха класифицирали сън като "сладък и прекрасен", ако асансьора беше пълен със Снежанки, примерно... Не знам, човек, обърни си внимание.

просо сънува. И утре не забравяй да ни осведомиш какво си сънувал по Нова година...може би Сидеров дибидюс гол как държи патриотична реч, а ти на първия ред с насълзени очи горд българин. Баси простия електорат, че ще се скъса да спами, аре бегай с тия "патриоти", вейте се по стадионите с агитките, само за това ставате - да се сбиете някъде и да потрошите някой автобус.

ВИЕ ДВАМАТА ДА НЕ СТЕ ОТ ГЕЙ-ПАРАДА НА ГЕРБ? ИЗВИНЯВАЙТЕZA 13.11.2016 ЗА ИЗБОРИТЕ....