Милена е убита от годеника си, той е в ареста с обвинение

Годеникът на 26-годишната Милена Динова, която вчера бе убита в село Куртово Конаре, е задържан за 72 ч. и му е повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Милена е убита от годеника си, той е в ареста с обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изводът от цялата ситуация е: Като го (я) надушиш, че ревнува, шута и без да те няма - по-далеч. Жалко за момичето, мир на праха й.

тези български смешни 24, 48, 72 часа? Тоя е убиец и докъто не се разбере дали е 100% той- ДА ГО ДЪРЖАТ 100000 часа

Щом си е признал, бърза процедура, 3 години затвор, след 2 е навън. Ама и магистратите трябва да папкат бонуси и увеличени заплати със задни дати ...

Ей хора учете си децата да стават човеци!!! Тази черта от характера също се възпитава както много други!!! Личния пример е много важен!!! Научете децата си на уважение на толерантност на търпимост на това че не са сами на този свят и не са все и всьо!!! Това даване на крила колко са велики и колко са ненаказани води до такива извратени постъпки!

Нес се чудете, защо не го е зарязала, след като го е видяла какъв е ?!Ами представете си,че я е заплашвал, че ако го напусне, ще я убие?!Явно го е "прочела" в очите му, че ще го направи, че е решен на всичко....................иииииии, както виждате, че го е направил след като му е заявила, че вече го напуща. Предполагал е, че след работа няма да се прибере затова е действал първосигнално.Мислел си, че няма да се усъмнят в него, защото видите ли сгодени са,по телефона се обадила , че тръгва на работа.колко удобно нали.По този начин, ще има алиби, че е била добре , докато е била с него у дома и на улицата, някой я е убил............Нооооооооооо,Господ си знае работата , а и разледващите не пасат трева,те знаят две и двеста,ще го подложат на кръстосан разпит,тка, ще го объркат, че сам, ще се оплете в лъжите си. Браво на следователя! Жалко за момичето.

Абе човек, ти добре ли си с главния? Ме да ме е страх, щото е болезнено ревнив, и да отида да му кажа, че го напускам - ми няма как да стане!!! В такива ситуации се бяга по терлици, пускаш чара в действие, да тих и кротък. Събираш най-важното - документи, пари и телефон, и при следваща възможност не се връщаш при него. Пращаш му едно съобщение или се обаждаш, че се разделяте, пускаш жалба за тормоз и се покриваш, не излизаш без приятел/роднина, докато нещата се уталожат и това е. Да отидеш да му заявиш, че го напускаш с риск да те убие от бой - трябва да си много тъп. Според мен е бил ревнив, но не чак болезнено, предполагам са се карали от време на време, но ако в нейното семейство е било така, тя го е приемала явно, след като се е съгласила да се сгодят, или се е съгласила, за да потуши ревността му, но това не се е случило.... Но каквато и да е историята, никой човек не притежава друг човек и всеки има право да избира собствената си съдба, включително да остане с някого или да си тръгне, а най-малкото човек има право да отнема живота на друг човек, без значение какъв е. Мир на праха на момичето.

Всеки много или малко ревнува но има ревност, която е по-страшна и от болест, така наречената БЕЗАДРЕСНА РЕВНОСТ, т.е. ревнивеца ревнува от всичко ,от всеки , от някой предполагаем съперник, който може да срещне или се размине случайно, който може да пътува с теб в тролея, трамвая,автобуса,който може да седне до теб, чакайки в някакво учереждение и т.н.Този гларус е бил точно такъв,болезнено ревнив, да има как като ханъма да я зачули и заключи в къщи, но това не значи, че той няма да хойка, дори напротив.Това не значи, че я обича истински,тъй както гласи една максима:ЧОВЕК НЕ Е РЕВНИВ, КОГАТО ОБИЧА, А КОГАТО ИСКА ДА БЪДЕ ОБИЧАН! Явно с тази негова патологична ревност,тя се е отчуждила от него, да не кажа , че може и да го е ненавиждала дори.Да предположим, че я е обичал, тогава наистина става страшно, ревност и обич,просто той става жесток,както гласи друга максима,че :Понякога се отнасяме с известно ожесточение, към съществото, което обичаме!............ Някои се чудят защо не го е оставила отдавна,след като го е разбрала какъв е?!Ами точно заради това, защото явно я е заплашвал,че ще я убие, ако го остави, може би се е молил ,че уж ще се промени и т.н................Както тя самата е писал,10 пъти, ще ме молиш, ще плачеш......1 Жалко за момичето,не можем да я виним,защото тя е мъртва и не може да се защити, тя явно е нямала опора от близки и познати,нямало е кой да и даде рамо и съвет,за да се отърве от него.Доколкото видях в профила и , че майка и е работила в Гърция ?!Просто нямам думи...................

Прочетете тази книга,на този известен писател,на криминални романи,описващ истински случаи в книгите си.

като бял ден.Прави грешка,сгодява се.После разбира за връзката и с нейн колега като и забранява повече да ходи на работа.Тя обаче тръгва,той не издържа настига я и ........

ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАШ,ЧЕ НЕ СИ ЧУКНАЛА ЧУЖДО ЗА 36Г.И МЪЖЪТ ТИ ТРЯБВА ДА Е ГОЛЯМ СМОТАНЯК ЦЯЛ ЖИВОТ САМО С ТЕБ.НЕ ЗНАЕШ КАКВА ТРЪПКА СИ Е БОЦНЕШ ЧУЖДО.

ДА СПОРЕД НЯКОИ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАМ,НО АЗ ТАКОВА ЧУВСТВО НЕ ИЗПИТВАМ.НЕ СЕ И ГОРДЕЯ С ТОВА, ПРОСТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЪМ РАЗСЪЖДАВАЛА ТАКА-ЧЕ НЕ Е ВАЖНО КОЛКО МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ СИ ИМАЛ/А В ЖИВОТА СИ ,А НА КОЛКО СИ УСТОЯЛ/А ЗАРАДИ ЕДИН/ЕДНА!!! ТОВА НЕ Е МОЯ МИСЪЛ НО СЪМ Я ЧЕЛА ИЛИ ЧУВАЛА ОЩЕ ОТ ЮНОШИСКИТЕ СИ ГОДИНИ И МИ СТАНА КАТО ДЕВИЗ В ЖИВОТА. СЕГА РАЗБИРАМ ,ЧЕ СЛЕДВАНЕТО НА ТОЗИ ДЕВИЗ Е БИЛ САМО В МОЙ ПЛЮС.УСЕЩАМ ГО ПО ОТНОШЕНИЕТО НА БЛИЗКИТЕ СИ КЪМ МЕН И НА ПРИЯТЕЛИТЕ НИ КЪМ НАС КАТО СЕМЕЙСТВО! ОТНАСЯТ СЕ КЪМ НАС С ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ!ЩАСТЛИВА СЪМ ОТ ТОВА!ПОЖЕЛАВАМ ГО И НА ВАС!

не, че не се е случвало никога, не че това е само българска трагедия. Не че Отело - мавърът е още жив, но всеки път, като прочета за такова болезнено и напълно безсмислено прекъсване на живот, все едно някой ми изтръгва сърцето и ми иде да изляза в гората и да вия... нищо не може да оправдае такова насилие. просто няма такъв аргумент! Тя е работила нощна смяна, но не на улицата, а в месокомбинат (доколкото знам), което значи, че не може да е толкова пропаднала, колкото искат да ни я опишат. Момичето е било хубаво и го е знаело. Нима трябва да избием всички хубави момичета, които може би флиртуват, за да задоволим егото на психопатите? Всички жени, малко или много обичат да флиртуват и това е напълно нормално за тяхната натура. Така е решила Природата/Бога - така ги е създала. или и ние трябва да приемем да навличаме жените си в чували, за да са "мирни". Ако не понасяш жените, такива, каквито са - намери си мъж, дори е полит.коректно в днешния свят и може да те наградят, но Не Убивай!

Изрод...нямам какво да кажа друго

Много откачена работа ама жалкото е че е погубен млад живот. Та тя защо се е сгодила за този сякаш не го е знаела какъв е?? Нещо сбъркано има в цялата работа...

Ами представете си,че я е заплашвал, че ако го напусне, ще я убие?!Явно го е "прочела" в очите му, че ще го направи, че е решен на всичко....................

Прочетете тази негова книга "Свидетели няма да има"

Един татуиран селендур по-малко ще надува из Пловдив със 150 км/ч. Жалко е, че момичето е платило с живота си за това, че не разбира от хора.

хубавите ябълки прасетата ги ядат След подобни истории започвам силно да се съмнявам в женската логика и интелект. Хубаво, омайвал я е, вързала му е. Ама за да се стигне до годеж, трябва да са имали сериозна и продължителна връзка. Как може да не видиш подобни характеристики, как може да не усетиш ревност, която може да доведе до убийство? Имам един куп приятелки, които не забелязват свестните момчета около тях, а търсят хубавец, богаташ или "просто някой, който ги разбира" ... А като се окаже, че отсреща този - разбиращият просто им е дрънкал квото искат да чуят, за да спят с него, започват сълзите ... За щастие не съм била свидетелка на чак такава ревност, но изневери, грубо отношение и неуважение, какт и пълно игнориране след като богаташчето си намери някоя по-хубава, от това доста съм видяла.

Българските жени като цяло сами стават жертва на собствените си недостатъци и пороци! Търсила богаташче , ама не помислила, че на богаташчето му се натискат още 100 боклуци като нея...Търсила лошо момче, ама не помислила , че е пълен боклук..Е те така! Всеки се плаща за глупостта.

Причината е проста и в пряк и в преносен смисъл. Такива са вече повечето от момичетата - тъпи патки. Момчетата също масово селски парчета. Резултат - примитивни отношения между примати.

ти Па щото си много умен

МАКС, по принцип те уважавам много и винаги си ми изглеждал справедлив и умен, но вчера нещо се обърка. Не трябваше да си толкова сигурен и не трябваше да ме обиждаш на тема - липса на сиво вещество. Работата ми е такава, че работя с много и най-различни хора, първото впечатление винаги е безпогрешно. На въпросния "годеник" много, ама много му личи, че е леке. Само за едно имам съмнение и се съмнявам убийството да е от ревност. Той не е бил болезнено ревнив, дори не я е искал в живота си. Непрекъснато е играел мръсни игри я е смазвал със студенина и безразличие. Съвсем осъзнато е искал да се отърве завинаги от нея и затова е скалъпил годежа, за да излезе от кръга на заподозрените. От последните драматични неща, които е публикувала в профила си съдя, че Милена е била крайно нежелана и много лъгана и мамена. Почти сигурно е, че е ликвидрана, защото е бременна и не е искал да остави последствия в живота му.

Представете си колко психопати живеят сред нас ...........

Урод, тоя даже и да е имал съмнения, че тя му е кръшкала не може да и отнема живота. А се търси друг изход, зарежи я и си намери друга, но не я убивай.....

Не си гъсок....ти си Глупав гъсок

Ревнив кухар, ама и тя къде е гледала. Хубаво момиче, а за такъв смотаняк се сгодила.

След подобни истории започвам силно да се съмнявам в женската логика и интелект. Хубаво, омайвал я е, вързала му е. Ама за да се стигне до годеж, трябва да са имали сериозна и продължителна връзка. Как може да не видиш подобни характеристики, как може да не усетиш ревност, която може да доведе до убийство? Имам един куп приятелки, които не забелязват свестните момчета около тях, а търсят хубавец, богаташ или "просто някой, който ги разбира" ... А като се окаже, че отсреща този - разбиращият просто им е дрънкал квото искат да чуят, за да спят с него, започват сълзите ... За щастие не съм била свидетелка на чак такава ревност, но изневери, грубо отношение и неуважение, какт и пълно игнориране след като богаташчето си намери някоя по-хубава, от това доста съм видяла.

Див пловдивски селянин, заслужава да гние вечно в затвора.

Горкото момиче. Ама от какъв акъл се е полъгала по това шибано лайно. И майка му как го защитаваше по телевизията. Не е възможно да не е знаела. Тя го е прикривала и трябва да лежи с него.

Ееее,остави майката!Тя затова е майка,да защитава децата си,независимо какви са!

Интеграцията на българите към циганите върви с пълна сила, може би е единственото, в което има напредък. Българските майки и бащи, майките със слугинския си манталитет и липса на елементарно самочувствие и достойнство и бащите, заети предимно с приятелите по чашка се оказват неспособни да възпитават горди, некомплексирани, възпитани и умни българи. Изключенията само подчертават правилото. За съжаление...

Можеш ли да дадеш някакво обяснение защо ли е така?

Много бързо дировците раздавате присъди. Не виждате ли мръснишкия поглед на момичето? Не знаете колко ги е въртяла по фейсбук чатове. Лесно е да обвинявате момчето, но я си представете как той й предлага годеж и след то ва я хваща как си уговаря среща с някой? С някой от тези четиримата например? Разбирам човека напълно. Сега ще лежи най-хубавите си години защото нея я е сърбяло и не си е стояла вкъщи.

Дори да е било така, могъл е да я изгони, да скъса с нея, но не да отнема живота и.

Да разбираме ли, че и ти би постъпил така?! Вземай мерки навреме, ходи на психолог и психиатър, не си добре!

Напиши във фейсбук Милена Динова и виж последните й няколко статуса. Всичко, което е публикувала /включително две много сходни като смисъл песни/ е драматично и говори за нейната силна ревност - той не я е обичал и я е мамел непрекъснато. Убийството е планирано, годежът е с цел той да излезе от кръга на заподозрените. Убита е защото дълго време му е била неудобна, почти е сигурно, че накрая е била и бременна. П.П. В неговия фейсбук няма нито една нейна снимка, а са заедно от 2 години.

Болна психика и сбъркан ген!

виждала татуировките не й ли е щракнало в главата, че тоя е пълна откачалка, кой нормален мъж си рисува по тялото ???

И момичето има малко вина!Как не го е разбрала толкова време,тоя серсемин колко струва!Чак се е сгодила за него преди два дни!Много жени страдат от лекомислието си при избор на мъж!

И за това българина има поговорка: "Любовта е сляпа!"

така е . в България всичко е криворазбрано , включително и това как трябва да изглежда един мъж или жена . поп-фолк ценностната ни система е такава . жените се влюбват в такива а мъжете се влюбват в кифли с силикон без капка мозък . така е живи и здрави

каква вина бе, детето е мъртво

ебаси...просто не ми го побира главата....преди няколко дни направил предложение за брак, след това я убил.....кво става с тея млади хора бе....ебаси сбъркания ген. Като не можеш да си управляваш ревността не предлагай бе, малоумник. Сега си е...а майката на живота, на този на момичето и почерни нейното и твоето семейство. Вместо да се радваш на най-хубавите си години, ще гниеш в затвора, а като излезеш единствената работа, която ще работиsh е на общ работник, щото не знам да се редят на опашка да наемат убийци на млади момичета. Абе може ли да сме толкова прости бе! Освен, разбира се, ако няма нещо скалъпено и момчето е невинно!

Предложението за брак нищо не означава. Дано не прозвучи грубо, но във всяко доброволно предложение за брак от страна на мъж има някаква нездрава умисъл. Повечето мъже предлагат брак по неизбежност, а откачалките го правят за да си гарантират "право на собственост".

Не само мъжете... Има и жени, които смятат, че сключването на брак е някаква сигурност ... Бракът не прави семейството.

Много бързо дировците раздавате присъди. Ни виждате мръснишкия поглед на момичето. Не знаете коло ги е въртяла по фейсбук чатове. Лесно е да обвините момчето. Я си представете как той й предлага годеж и след това я хваща как си уговаря среща с някой. С някой от четиримата в колата например или направо и с четиримата. Разбирам чомчето напълно. Сега ще лежи най-хубавите си години защото нея я е сърбяло и не си е стояла вкъщи

знаеш ли какви хубави години го чакат занапред, то ще са срещи, годежи, Либов така трябва да е, да го обичат

Комплексарите са много опасни и срещу тях няма превенциа, защото от мишки стават психопати, за минути губят разсъдак!

Не всички се раждат перфектни, дори комплексите май се придобиват в последствие от раждането.

в последствие след раждането, по време на възпитанието и т.н.

Много бързо дировците раздавате присъди. Ни виждате мръснишкия поглед на момичето. Не знаете коло ги е въртяла по фейсбук чатове. Лесно е да обвините момчето. Я си представете как той й предлага годеж и след това я хваща как си уговаря среща с някой. С някой от четиримата в колата например или направо и с четиримата. Разбирам чомчето напълно. Сега ще лежи най-хубавите си години защото нея я е сърбяло и не си е стояла вкъщи.

И аз както всички пишещти по долу съм потресен. Но защо почти всички скачат срещу годеника. Не допускате ли, че някой който е искал, но НЕ Е СТАНАЛ ГОДЕНИК е извършил убииството.

Само ти подсказвам, че трябва да се ДОнаучиш да четеш - "мъжът е направил пълни самопризнания...", изнася информацията прокуратурата в Пловдив.....или още НЕ е достатъчно ясно?????

Gal

Заради малката подробност, че си е признал?

Ами ти коьрав ли си да прочетеш по-горе,чи годеникът е направил пълни самопризнания и са намерени веществени доказателства,чадо!?!

Добре. Приемете извиненията на грешника.

Браво!Достоен човек!

Само не бъркай обичта с ревността! Ревността е болест предимно на елементарните мъже с оганичен кръгозор и от тук стремеж за обсебване и притежаване, и единственото спасение е раздяла! Обичта е уважение, зачитане на личността, вяра в човека до теб! А този елемент е ненормалник от всякъде, с идиотска физиономия, без мисъл в главата! Защо `и е трябвало да се занимава с него! Като страда от чувство за малоценност, което е очевидно, винаги ще го избива на ревност! Освен всичко е и тъп, защото тябва да се е сетил, че ще трябва да лежи в затвора цял живот!

Охо болест на мъжете. Ела да видиш жена ми как ме малтретира словестно. Ама аз си го местя.

ХАХАХАХА Брааво на теб! Само жена ти да не те хване кви ги пишеш тук ,че не ми се мисли за теб :)))

Ревността е болест и на комплексарите също така. Язък за момичето!

егати мухльото, тая е трябвало да му бие шута много отдавна!

ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ БЪЛГАРИ ЩАСТЛИВА И МИРНА НОВА ГОДИНА, ЗА ТОВА ОБАЧЕ НИ Е НЕОБХОДИМО: ПРАВИТЕЛСТВО МИСЛЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ И СТАНДАРТА НА НАРОДА, ЗА ЗАКОНИ ТАКИВА, ЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ПРИЕМА ДЕМОКРАЦИЯТА КАТО СВОБОДИЯ И ДА СЕ РАБОТИ ЗДРАВО ЗА ЕДНО НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО- МИЗЕРИЯ, МУТРИ, ЧАЛГА, НЕОБРАЗОВАНИ И ДЕГРАДИРАЛИ ХОРА, КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ОЩЕ 20-Е ГОДИНИ? КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТОЗИ НАРОД, НЯКОЙ ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ? КЪДЕ СТЕ КОСТЮМАРИ С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ И ДОСТАТЪЧНО СЛОЖЕНИ КИЛОГРАМИ СЛЕД ДЕПУТАТСКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ, КАКВО И ЗА КАКВО ГЛАСУВАТЕ ? КАКВО ПРАВИТЕ? КАКВО НАПРАВИХТЕ С НАРОДА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ?... ТА ВИЕ ГО ДОВЕДОХТЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ....НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПРИ ТАКЪВ УПАДЪК ДАЛИ СИ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА, ДАЛИ СИ РЕВНИВ ИЛИ-НЕ, ДАЛИ СИ УПРАВЛЯВАН ИЛИ УПРАВЛЯВАЩ, ВСИЧКО СИ ЗАМИНАВА СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА СЕ СРИВАМЕ....

Вашият коментар няма връзка с публикацията - и в най-богатите и уредени държави има убийства от ревност. А до "просешка тояга" са докарани само мързеливите, които обикалят кафенетата и все намират по някое левче за кафе и цигари...

ще му обърнат хастара наопъки- млада булка за бай Ставри и компания!!!

И аз едно време имах много ревниво гадже, ревнуваше ме от семейството ми дори. Добре, че се усетих навреме и го зарязах, а той искаше да се женим, но от всичките скандали в мен не бяха останали никакви чувства. Дълго време след това ме следеше и ми пишеше глупости. Това момиче как се е съгласила да бъде с този психопат, че и семейство да има с него. Страшно е!

браво. и аз имах ревниво гадже. исках да се разделим но тя ме преследваше и заплашваше включително и със самоубийство. и не посмях. не се оженихме но живеем заедно вече години. аз си кръшкам, а тя вече не е ревнива. и като ми мрънка за нещо си имам готов отговор : "нашата работа е насила и за това не е хубаво"

и това от съжаление да си с някой не е добре, живота е кратък и може да си изпуснеш щастието, защото мислиш, че дължиш на някого нещо

насила не става, за много хора отнема голяма част от живота да го разберат, за някои отнема и цял живот. това са просто емционални изнудвачи. че несподелената лубов боли всички знаем, но какъв смисъл има да принудиш някого да остане с теб като знаеш, че не те иска. в такива случаи неприязънта се засилва с годините. кръшкаите си и да не ви пука, то вече няма и от какво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз съм имала подобно гадже - уж беше внимателен и влюбен в началото, после се оказа обсебващ комплексар. Следеше ме, като отивам на работа - къде минавам, с кого говоря, не ми даваше да се виждам с приятелки. Само да уточня - ревността му нямаше никакво основание, просто той превърташе с повод и без повод, вдигаше постоянно скандали. Едва го разкарах, пишеше ми дълго време след това смс-и, обикаляше около нас - беше истински кошмар. Но когато една жена каже край, това наистина трябва да означава "край". Отървах се, а сега си имам семейство и деца.

Очистете го веднага в полицията. Зъб за зъб, око за око!

само хладнокръвен психопат и роден убиец прави така!забележете-легнал си спокойно да спи???Това момиче/жалко за него/ не го ли е усетило,винаги има симптоми??Ханибал Лектър ги оправяше тия.....

що за изрод предлага брак на красива жена ,която смята да умъртви ?! ПСИХАР!!! но ако го изкарат такъв ще го оправдаят копелето .Въпреки ,че нормален човек престо ще ти каже, че не те иска и ще си събереш куфара

А ти знаеш ли колко е била шавлива? Само който не е патил - той не знае!

E, дай да се колят всички шавливи жени!!!

и това е повод да убиеш?!? МАЛОУМЕН ШИЗОФРЕНИК ПОРЕДЕН

а ако няма шавливи жени ние нормалните какво ще чукаме? само собствената си?

Жените са шавливи и си го заслужават, а мъжете какво? Те са герои, заслужават почерпка? Аман от ориенталци. Като "гъсока" с мозък на амеба по-горе в коментарите.

Що за "човек" трябва да си, при положение, че си предложил брак и след 2 дни да убиеш възлюбен/ия/та си???

Що за човек ли? Ами пълен комплексар.Ревноста е тежка диагноза, трудно лечима. Ревниви са комплексарите, тези, които не са уверени в себе си, хора които са готови и живот да отнемат. Обсебващи и нагли. Жалко за хубавото момиче а тоя изрод дано да получи заслуженото. Дано ама надали.

Не мисля, че става дума за ревност. Ревнивият човек не убива просто така. Той трепери над собствеността си. До убийство никога не се стига, без намеса на роднина от страна на ревнивеца. Тук има намеса на майка, стрина, баба, леля, вуйна, буля или друга жена (приятелка) от страна на годеника. Получил е много силна мотивация за убийството от друг женски индивид.

Ревността убива. Убива психически и ревнивеца и потърпевшия. Околните могат да бъдат манипулатори и подстрекатели, но никой не може да накара психически здрав човек да убие друг от ревност. Виждаш ли добри очи на снимката? Аз- не. Виждам граблив и алчен поглед. Това не може да се внуши.

Изрод- раздаващ правосъдие. Преди да влезе в затвора да го разделят с "топките". Там няма да му трябват и вече завинаги!!!

Татуираният психопат сигурно е местния дилър,свикнал да получава най-доброто,най-хубавото гадже,да кара най-изпиленото гъзарско БМВ...Какви жени ги харесват такива?Жалко за момичето,урок за живите!

В 99% от убийствата жертвата и убиеца се познават. В 50% става въпрос за пари, в 50% от любов. В падналия сняг лесно могата да се намерят следи, кръв и т.н. За 10 мин. убиецът трудно може да се отърве от оръжието - само глупак или луд може да извърши такова нещо..

Като видя татуиран, го свързвам с наркоман или някоя отрепка дето не е съвсем наред в главата. Та и на този като му видях вчера снимките, бях почти сигурен, че той е я убил.