ARD: ”За да може България да има бъдеще”

Младите хора в България навремето спомогнаха за първата изборна победа на Бойко Борисов и ГЕРБ, но днес са разочаровани.

Обратно в новината

Коментари - ARD: ”За да може България да има бъдеще” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква огромна среща пред камината. тя има клю4, които отваря всичките врати на съветването. има всичко в главата пред пред мястото и знае телефона за връзка в главата си наизуст. всичко е затворено, ако как столовете се мърдат, въпроса не е как да влезем наи-добре в мястото- а кога да ни хвърля ?

консултира.Димитър Ганеведно пръкнало се от незнам къде си младо политоложче или социоложче,без значение,което е научено от батковците си много да приказва,нищо да не казва по същество.

като е от АРД - Германия.Ясно е,че е журналистка купена в България,зад гърба на работодателите си и да създава имидж на Радев и кукловодите зад него.

Родината ще се оправи когато бройката на хората които се завръщат в България превиши бройката на заминаващите. Ето това е задачата на следващата водеща партия и държавен ръководител. Ама ако включите бройката на пристигащите африканци вече лъжете извън правилата. Ето тогава Родината ще се оправи. Дотогава - бегай бате по-далече!!!

ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ БЪДЕЩЕ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!!!ДА СЕ ПОСТРОИ АЕЦ"БЕЛЕНЕ"!!!ДА СЕ ПОСТРОИ "ЮЖЕН ПОТОК"!!!

БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ? - НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ФИРМИ КОИТО ДОБИВАТ И ПРЕРАБОТВАТ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ + НЕФТОХИМА .... ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ С РЕФЕРЕНДУМ И НИКОЙ КОПЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ КАЖЕ - НЯМА СЪД КОЙТО ДА ОТМЕНИ НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ :)))

ОЩЕ ДРУГАРЯ БОТЕВ - ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯН КОМУНИСТ Е КАЗАЛ КОЙ СА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД : - Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари? Овчар ли по планината, или пък клети сюрмаси! - Християнството има своите мъченици, доде нарече роба "син божий, син человеческий"; има ги и революцията, за да "направи скитника гражданин"; има ги и ще ги има и социализмът, който "иска да направи човека повече от син божий и гражданин - не идеал, а същ човек, и от него да зависи градът, а не той от града". Християнството, революцията и социализмът - монархията, конституцията и републиката - те са си фактове и епохи исторически, кои ще отрече само тоя ум, който не признава прогреса в человечеството.

Германия-държава на крадците.

ПЕЧАЛБИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ ХРАНЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ БАБИЧКИ АКЦИОНЕРКИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ... ФАКТ !

да има бъдеще, DW да не дава пълна пара на пропагандата. Защото и Гемания участва в разграбването на БГ Баницата. За осъзнаване и засрамване не говорим - елитите и хищниците са ясни, а и заплатата на журналиста е важна. Но НАГЛОСТТА е безгранична. DW от много време работи срещу нас и срещу свободата на хората. Нека да пресъхне изворът на лъжите им.

Никога не прочитам статийте на дойчеЗЕЛЕ, ама тази тука е преразказ на великия репортаж на една кака от другия отдел на министерството на пропагандата. Попогледнах само и видех, че каката, която е много загрижена е взела интервю от некъф демек младеж, който намси-квоси...

осигурете работа на младите, заплатете справедливо труда им и те с радост ще гласуват за вас защото ще усетят грижата за тяхното бъдеще . Защо чуждите фирми изсмукват кадърните, знаещите, образованите? - Отговорът е - ТЕ ИЗПОЛЗУВАТ КОНКУРСНИЯ ПОДБОР а не българската кадрова политика на шуробаджанащината..... и партийни калинки .....

Нашите политици правят точно обратното на това което правят българските политици.Затова винаги ние сме победители и всички височини по границата с България са гръцки

Има бъдеще за 5-10% мафиози - олигарси и 15-20 % бюджетни храненици на високи позиции. Останалото лумпенизира и вегетира.

С този лицемерно крадлив модел не може да има бъдеще.

Според вас тази статия от журналист ли е написана !?!Оф!

Изберете мен да управлявам, и България ще има бъдеще - за всичките 4 милиона! Е, ще останем без мат'рял, ама напред с баласт не се върви!

Нещо пак са тръгнали на борба DW. Видя се, че отиваме на предсрочни избори и троянският им кон - циреят РБ, пълен със шпиони на кой ли не и най вече ердоган, няма да влезе в следващият парламент. Но пък националистите ще имат двойно, а БСП, които са про-руски в момента, докато не се сдушат пак с турците, ще са колкото тиквениците. Еврогейовете са в ужас, как ще ни контролират толкова лесно, колкото до сега и си търсят нови "представители". Явно са се нацелили в лисият чалгар и си мислят, че е лице на младите, смех. Разбира се, пак фактологически глупости. Не младите избраха тиквата, а материала - цигани, таксиметрови шофьори, прости селяци (по манталитет) и нацепени батки, които го припознаха за мАжа. А повечето гласуваха за него, просто защото нямаше за кой друг - БСП - турци, АТАКА се водеше от наркоман, набедените за десни - рушители и шпиони. И не знам каква е тая мания по младите. Вярно, че са по наивни, че лесно ги подкарват като стадо на митинги и някой друг трупа дивиденти после. То не бе скачане, то не бе крадене на протестният вот - 97-ма, прогейтъри и т.н. Обаче младите, макар и по наивни, не са толкова глупави, нито толкова хомосексуални, че да си ги припознават като техни.

За да може България да има бъдеще трябва да се ликвидира БПМ (Българската Политиколигарска Мафия)

Германската пропаганда нещо много се занимава с нас,и това не е на хубаво.

Като идваш от бившата нацистка държава и ясно виждаш недъзите на бившата комунистическа държава. Обективни са немците

АЗ СЪМ КРУМ СТРАШНИ И ВИ КАЗВАМ-ОТ 70Г. БЪЛГАРИТЕ СТЕ ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ!КЪДЕ Е АРМИЯТА ВИ?ПО МОЕ ВРЕМЕ ЗНАЕТЕ КАКВА БЕШЕ!И ПРЕДИ МЕН-КУБРАТ,СИНОВЕТЕ МУ,ЧЕЛБИР,КРУМ,ТЕРВЕЛ,ОМУРТАГ,КАЛОЯН,ИВАН АСЕНЕВЦИ,СИМЕОН ВЕЛИКИ-И ДА ИЗБРОЙВАМ ЛИ ОЩЕ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ???ИСТОРИЯ НЕ ЗНАЕТЕ-СРАМ

DW - отново некомпетентно, но много уверено. Отново митотворчество на макс. Най-бедната страна, но с голям процент собствени жилища. Най-бедната страна, обаче бабите хвърлят хилядарки от балкона на мошеници. Най-бедната страна, която строи магистрала до Гърция, за да могат там да си ходят по вилите всякакви, вкл. досегашния президент. Най-бедната страна, а всеки втори младеж е учил или доучвал в чужбина. Най-бедната страна, ама след 22:00 колите в София са от някакъв космически автопарк. Неизмазани къщи по селата, ама на 3 етажа. По празниците пътят към южната съседка и хотелите й съответно - напълно задръстени. Кръчмите пълни. Колите премного. Какво искате? Ред и дисциплина, по-малко кражби? Еее, стига де, всичко друго си го имате!

Собственост-да, наследство от социализма. Най-ниски доходи-заплати , да не говорим за пенсии! Скоро четох изследване за почасовото заплащане в ЕС и се оказа, че в Люксембург средно на ден получават 576 лв. ?!какво да говорим/

От Харманли до Пловдив не са 200 км както уверено твърдят от DW, а по-малко от 120 км.

За да може България да има бъдеще, българите трябва да правят точно обратното на това, което им казват германците, защото иначе ще си останат най-бедните както досега.

Това което трябва да правим ние българите е, да загърбим атеизма, исляма, християнството и юдаизма. Това са БОГОБОРЧЕСКИ РЕЛИГИИ, които са удобни за робовладелците-работодатели и "държавниците ни". За да има ЕДИНЕНИЕ с БОГ, трябва да се върнем към ПРАВОСЛАВИЕТО, но след като БПЦ се прочисти от агентите на THE MATRIX - МАСОНИТЕ. И това е започнал процес на съзряване, при който се осъзнава вече от мнозина, че ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА. Дали "ОП" ще успеят да прокарат тази идея ... за да има бъдеще България?!

Ей колко си умен та пукаш по шефовете.КОЙ ТИ ГО НАЛИВА ,ТРЕБЕ МУ КАЖЕШ ДА ТИ СЛОЖИ ЧЕП ,да не ти ИЗТЕЧЕ

до тук :"Някой трябва да им върне доверието в държавата"! Имаме "някой", имаме "трябва", нямаме "държава". Седем думи конструират три тъпащини и това само в едно изречение! Евала на беер и ард!

Младите хора избраха СДС - после се разочароваха. Младите хора избраха Бойко - после се разочароваха! Сега тези които куфеят на чалгите на Трифонов - нека го изберат - пък посли си знаем какво следва!

Ами стига са скачали все в дясно.

Юре аман от заблудени носталгици, чиито настоящ живот протича с поне 30 години назад в миналото. ЖИВОТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД, А НЕ НАЗАД. THE BEATLES - Back in the U.S.S.R. - ROCK ...

Не познавам нито един човек, който да има намерение да гласува за мутрата. За сметка на това познавам хора, които срещу 40 лева биха гласували за който им кажат. Говоря за бели българи със средно образование. Деградацията сред българите е достигнала колосални размери. Посочи им новия месия и поне 2 мил. ще се втурнат да гласуват за него. Достатъчно е да обещае, че ще накаже лошите и ще вдигне заплатите и пенсиите. И само между другото. Герб е всичко друго, но не и дясна партия.

за да има в " българия" бъдеще трябва някой "българи" да идат на стадиона ,а другото е ала баа

Я ПИТАЙТЕ ДЕЦАТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДАЛИ СА В БЪЛГАРИЯ? Всеки човек, включително и младия е личност! Няма такъв филм ''младите хора в България'' искат нещо си. Младия ром иска едно, младия селянин друго, младия от големия град трето. Не поставяйте шаблони на хората. Това е престъпление!

Еее, нали на Гражданите за Европейско Развитие на Банкя децата са все в България.